Care sunt cele mai bune vitamine pentru câini? Recenzii și evaluări!

Stăpână își îngrijește câinele oferindu-i suplimente de vitamine și minerale

Unele persoane iau zilnic suplimente cu multivitamine pentru dietele lor. De asemenea, unii proprietari de câini dau vitamine câinilor lor pentru a le asigura o nutriție adecvată. Cele mai bune suplimente de vitamine pentru câini pot promova funcțiile sănătoase ale corpului. De exemplu, acestea ajută digestia, sănătatea pielii și a blănii câinilor, sănătatea organelor și a articulațiilor și multe altele.

Există o serie de vitamine care vizează necesități specifice pentru dietă sau durere la câini. În plus, un supliment cu multivitamine poate susține o serie de funcții în corpul unui câine. De unde știi care este cel mai bun multivitamin pentru câinele tău?

Este important să discuți cu medicul veterinar înainte de a-i da câinelui tău vitamine sau suplimente nutritive. Pentru majoritatea câinilor cu o alimentație sănătoasă și care fac exercițiu fizic, s-ar putea ca acestea să nu fie necesare.

Cum să găsești cele mai bune vitamine pentru câini

Deci, cum poți găsi cele mai bune vitamine pentru câini? Care sunt cele mai bine cotate vitamine pentru câini? Cel mai bun multivitamin pentru câini este de obicei cel pe care medicul veterinar îl recomandă câinelui tău. Medicul tău veterinar cunoaște cel mai bine sănătatea câinelui tău. Și deci el este cel care îți poate recomanda cel mai bun supliment nutritiv pentru rasa și nevoile de dietă ale câinelui tău.

Însă, există și câteva multivitamine pentru câini care ies în evidență față de celelalte. Acestea sunt cele pe care eu le includ în recenzia de față. Suplimentul va conține minerale și vitamine importante care pot lipsi din mâncarea câinelui tău. De exemplu, enzime digestive pentru a promova un tract digestiv sănătos. Sau, uleiuri Omega pentru sănătatea blănii și a pielii.

Suplimentul nutritiv pentru câini Rx Vitamins, Essentials
 

Supliment nutritiv Rx Vitamins Essentials CanineSuplimentul nutritiv pentru câini Rx Vitamins, Essentials oferă cel mai cuprinzător conținut de vitamine și minerale pentru câini.

Poți fi liniștit că îi oferi câinelui tău cel mai bun produs holistic, natural și hipoalergenic. Înlocuiește orice vitamine esențiale, minerale și enzime digestive care lipsesc din hrana procesată pentru câini. De asemenea, este bogat în aminoacizi naturali și acizi grași esențiali omega.

Această formulă este un sprijin pentru sistemul imunitar al câinelui, sistemul digestiv, funcția cardiovasculară, blana și pielea sănătoasă a câinelui, alergii și multe altele. Într-adevăr, orice ți-ai putea dori într-un supliment nutritiv pentru câinele tău este probabil conținut în acest produs.

Formula sub formă de pudră se poate amesteca cu puțină apă pentru a crea un sos gustos de pus peste mâncarea câinelui tău. Proprietarii de câini spun că amicilor lor canini le place gustul și că, de fapt, îi ajută pe câinii mofturoși să mănânce. În plus, recenziile spun că acesta este unul dintre cele mai bune suplimente de vitamine pentru câine pentru ameliorarea simptomelor alergice.

Dacă ești preocupat ca amicul tău canin să mănânce fără cereale, nu trebuie să îți faci griji cu acest produs. Ingredientele sale nu conțin conservanți, zaharuri, agenți de umplere, cereale, porumb, grâu, gluten sau resturi necalitative provenite de la animale. Este potrivit pentru câinele tău mic, câine mare, câine în vârstă, câine adult sau pui!

Supliment nutritiv Club Vits, Glucozamina si vitamina C
 

Comprimatele Club Vits, Glucozamina si vitamina C conțin un complex de vitamine într-o singură tabletă. Acestea pot fi oferite întregi (din palmă) câinelui sau pot fi pisate si presărate peste hrana acestuia.

Vei primi sprijin pentru sistemul imunitar al câinelui, pentru sănătatea articulațiilor lui, pentru sistemul lui digestiv și pentru sănătatea pielii și a blănii.

Conținutul de vitamine și minerale din această formulă este extins și mai mult ca sigur conține orice ți-ai dori să găsești într-un supliment nutritiv. Ingredientele includ glucozamina și vitamina C, substanțe ce susțin buna sănătate a articulațiilor și a țesuturilor musculare.

Proprietarii de câini au observat o îmbunătățire a sănătății generale, a energiei și a digestiei câinelui lor după ce au luat aceste vitamine. Sănătatea lor va străluci din interior și se va observa la exterior!

Posibile pericole ale vitaminelor pentru câini

Nu uita că a-i da vitamine și suplimente nutritive câinelui tău atunci când el are deja un conținut ridicat de vitamine și minerale în dieta sa canină poate reprezenta un pericol pentru el. Potrivit PetMD, vitaminele și mineralele în exces sunt inutile și potențial periculoase.

Calciul, de exemplu, este un mineral care întărește oasele. Cu toate acestea, în exces, poate dăuna scheletului câinelui tău, în special pentru rasele mari de câini care cresc rapid când sunt  pui. De obicei, cel mai bun mod de a-i da  caâinelui tău vitaminele și mineralele de care are nevoie este prin alimentele pe care le mănâncă.

Doctorul tău îți recomandă să vorbești cu el înainte de a-ți schimba dieta, nu-i așa? Prin urmare, trebuie să consulți de asemenea medicul veterinar înainte de a face modificări de dietă pentru câinele tău, cum ar fi adăugarea unui supliment de vitamine la dieta sa. Acest video explică, din perspectiva medicului veterinar, de ce este posibil să nu ai nevoie de vitamine pentru câinele tău:

Gânduri finale

Vorbește întotdeauna cu medicul veterinar înainte de a-i administra o vitamină sau un supliment nutritiv câinelui tau, indiferent de cât de bine arată. Este posibil ca câinele tău să-și ia o mulțime de nutrienți dintr-o dietă echilibrată și să nu aibă nevoie de nutrienți suplimentari de la o vitamină. Cu toate acestea, pentru animalele de companie cu probleme dietetice sau de sănătate, vitaminele și suplimentele nutritive îi pot readuce pe linia de plutire și le pot face mult bine.

Ia în considerare vitaminele sau suplimentele nutritive cu o mulțime de nutrienți pentru a sprijini sănătatea și imunitatea generală a câinelui. În funcție de problemele de sănătate ale câinelui tău și de nevoile sale alimentare, cele mai bune suplimente nutritive vor fi diferite de la câine la câine.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top