Alege cele mai bune suplimente cu glucozamină pentru articulațiile câinelui tău!

Câine traversează în alergare un pârâu

Adaugă de astăzi în dieta câinelui tău cele mai bune suplimente pe bază de glucozamină. Aceste 5 produse vor crește calitatea vieții câinelui oferindu-i o stare mai bună de sănătate.

Introducere

Majoritatea stăpânilor de câini adoptă aceeași mentalitate: își doresc tot binele din lume pentru câinii acestora! Atunci când dețineți un animal de companie, vă pot garanta faptul că veți face orice vă stă în putință pentru ca animalul dumneavoastră să fie veșnic sănătos, vesel, pe scurt, să ducă o viață fericită.

O modalitate excelentă prin care puteți ajuta câinii în vârstă să se bucure de toate cele enumerate mai sus este să le oferiți acestora un supliment pe bază de glucozamină, suplimente excelente împotriva durerilor articulațiilor. Glucozamina se găsește în mod natural în organismul canin, însă nivelurile de producție ale acesteia devin din ce în ce mai lentă odată cu înaintarea în vârstă.

Un supliment de calitate pe bază de glucozamină poate ajuta la „ungerea” articulațiilor, protejându-le de procesul de frecare, alinând astfel durerea.

Iată care sunt, în opinia noastră, cele mai bune suplimente pentru câini pe bază de glucozamină. Să aruncăm o privire asupra acestora!

Tabel de comparații

Glyco Flex III, Joint Support, VetriScience
 

Glyco Flex III, Joint Support, VetriScienceSuplimentul VetriScience Glyco Flex III pentru șolduri și articulații este a treia etapă a programului dezvoltat de laboratoarele VetriScience conceput pentru a menține confortul și mobilitatea articulară pe tot parcursul etapelor de viață ale câinelui.

Această formulă este recomandată de medicii veterinari de peste 30 de ani și oferă cele mai mai ridicate de glucozamină, MSM și perna canaliculus pentru îngrijirea superioară a articulațiilor.

Tabletele Glyco Flex III sunt recomandate pentru câinii activi și cei ce participă la competiție pentru ca aceștia să-și atingă forma fizică maximă, dar tabletele oferă și sprijinul necesar articulațiilor câinilor ce prezintă semne de îmbătrânire și disconfort, precum și exemplarelor ce suferă de o mobilitate limitată cauzată de o intervenție chirurgicală ortopedică.

Rețeta tabletelor Glyco Flex III asigură un aport considerabil de glucozamină, DMG, perna canaliculus și MSM, ingrediente ce ajută la construirea cartilagiilor, întăresc articulațiile pentru a amortiza șocurile pe parcursul mișcărilor și reduc inflamațiile articulare. Mai mult, în urma utilizării tabletelor Glyco Flex III s-a demonstrat științific că acestea vor crește rezistența articulațiilor picioarelor din spate chiar după primele 4 săptămâni de la introducerea suplimentelor în dietă.

Tabletele Glyco Flex III oferă un gust natural, dar intens de carne de pui, fiind ușor de digerat și absorbit de către organismul canin. Sunt ideale pentru câinii ce consideră capsulele masticabile prea tari sau pentru cei ce se deranjează la stomac cu ușurință.

 • Glucozamină HCl (creveți și crab) (1.000 mg)
 • metilsulfonilmetan (MSM) (1.000 mg)
 • Perna Canaliculus (midie cu margini verzi Glycomega Brand) (600 mg)
 • N-dimetilglicină HCl (D mg), (100 mg)
 • Acetat de tocoferil Dl-alfa (vitamina E) (50 Iu)
 • ascorbat de calciu(vitamina C) (30 mg)
 • mangan (sub formă de chelat de aminoacizi de mangan) (10 mg)
 • extract de semințe de struguri (5 mg)
 • L-glutamină (2 mg)
 • Seleniu (sub formă de selenit de sodiu) (0,002 mg)

Supliment YuMove Dog, Lintbells
 

Supliment YuMove Dog, LintbellsYuMove Dog este o formul originală cu triplă acțiune asupra articulațiilor câinilor, recomandată pentru exemplarele în vârstă ce încep să prezinte rigiditate la fel articular. YuMove asigură surse concentrate de Omega 3 ce au ca afect calmarea durerilor articulare, oferind în același timp confortul necesar. YuMOVE Dog este o tabletă ce poate fi oferită zilnic, iar acest pachet conține 12 de table. La nivel global, YuMOVE s-a bucurat de reale succese în cazul a nu mai puțin de peste un milion de exemplare canine.

YuMove Dog poate fi administrat oricărui câine indiferent de rasă, vârstă sau talie, atunci când aceștia pot consuma hrană uscată. Tableta YuMove poate fi adăugată printre celelalte boabe uscate sau oferită câinelui direct din palma dumneavoastră, precum oricare altă recompensă. Doza în funcție de greutate poate fi administrată toată o dată sau împărțită în doze mai mici, administrare pe tot parcursul zilei.

Tableta YuMove Dog pentru sănătatea articulară conține câteva ingrediente de bază. Extractul de medie cu margini verzi, obținută din apele cristaline din Noua Zeelandă, este o sursă foarte concentrată de Omega 3, substanță ce oferă elasticitate articulațiilor rigide. Datorită acestui ingredient, YuMovge conține de 4 more mai multă substanță activă Omega 3 decât versiuni de suplimente standard.

Vitaminele C și E din componența rețetei neutralizează radicalii liberi, conservând mobilitatea articulară odată cu înaintarea în vârstă.

Glucozamina, ingredientul comun al suplimentelor al suplimentelor pentru câini prezentate în acest articol, dezvoltă țesuturi cartilaginoase, țesuturi puternice ce protejează articulațiile.

Magneziul susține formarea colagenului în cartilagii, tendoane și ligamente, iar acidul hialuronic lubrifiază articulația, căptușind încheieturile. YuMove Dog este singurul supliment pentru articulațiile canine cu acid hialuronic adăugat. Acidul hialuronic ajunge la articulații in doar două ore de la administrare. Acidul susține dezvoltarea fluidului sinovial ce lubrifiază articulațiile.

 • 150mg midie cu margini verzi (condroitină naturală)
 • 12,5mg Vitamina C
 • 3mg Mangan
 • 1,5 mg acid hialuronic
 • 0,5 mg Vitamina E
 • 1mg Antioxidant natural

Glucozamină și Vitamina C, ClubVits
 

Glucozamină și Vitamina C, ClubVitsFondată în 2008, compania ClubVits cu sediul în Marea Britanie, produce și distribuie vitamine, minerale și suplimente pentru câini. Asigură o gamă largă de astfel de produse cu aport nutrițional ce se bucură de un raport excelent între preț și calitatea oferită.

Scopul acestor suplimente este să readucă în viața patrupezilor mobilitatea și sănătatea articulară de altădată. Glucozamina în organismul canin este substanța ce stă la baza țesuturilor cartilaginoase și ale celor de joncțiune. Acestea se pot degrada odată cu înaintarea în vârstă, în urma diverselor accidentări sau pur și simplu din cauza unui ritm de viață activ din punct de vedere fizic. Suplimentarea cu glucozamină va readuce, astfel, forța, flexibilitatea și elasticitatea țeusuturilor amintite mai sus, promovând astfel sănătatea articulară.

Complexul de Glucozamină și vitamina C poate fi administrat atât câinilor cât și pisicilor, indiferent de vârstă talie sau rasă. Universalitatea produsului este un atu deoarece știm că ambele specii se pot confrunta pe parcursul existenței cu probleme articulare.

 • glucozamină
 • sulfat clorură de dipotasiu (crustacee)
 • celuloză microcristalină
 • gumă de Acacia
 • polivinilpirolidonă
 • acid ascorbic
 • hidroxipropil metilceluloză
 • stearat de magneziu
 • agent antiaglomerant (dioxid de siliciu)
 • umectant (glicerol)
 • talc

Recompense Vetiq Joint and Hip
 

Recompense Vetiq Joint and HipRecompensele Vetiq Joint and Hip sunt delicioase și au ca scot să susțină și să mențină în timp mobilitatea articulațiilor câinelui tău. Fiecare pernuță în parte conține un amestec unic de glucozamină, condroitină și MSM ce susține articulațiile și țesuturile de legătură. De asemenea, acest mix de ingrediente este esențial pentru sănătatea cartilagiilor din articulații.

Pernuțele crocante la exterior și cu un interior cremos au un gust delicios de carne de pui ce se va ridica la așteptările oricărui câine, indiferent de cât de pretențios este acesta.

Poate fi administrat oricărui exemplar canin indiferent de rasă sau talie, cu specificația ca acesta să depășească pragul primelor 4 săptămâni de viață.

 • cereale
 • uleiuri și grăsimi (2,4% acizi grași omega-3 și 5,7% acizi grași omega-6)
 • derivați de origine vegetală
 • carne și derivate animale (pui 7%)
 • minerale, 0,155%
 • glucozamină
 • lapte și derivate din lapte , 0,043% sulfat de condroitină, 0,025%
 • metilsulfonil metan

Concluzie

Investiți în cel mai bun supliment cu glucozamină pentru câini! Dacă nu v-ați gândit încă să obțineți un supliment de glucozamină pentru câinele dumneavoastră, ar putea fi timpul. Luați în considerare dacă articulațiile câinelui sunt uzate în fiecare zi sau dacă articulațiile acestuia au devenit mai rigide decât înainte.

Dacă sunteți de părere că răspunsul este „da” la oricare dintre aceste afirmații, probabil că este timpul să introduceți glucozamina în dieta câinelui. Nu vă faceți griji – toate aceste suplimente pe bază de glucozamină sunt special create pentru a vă proteja câinele de traume suplimentare survenite în urma durerilor articulare.

Oferiți deja câinilor dumneavoastră un supliment pe bază de glucozamină? Care sunt rezultatele? Împărtășiți povestea dumneavoastră cu alți iubitori de animale de companie în secțiunea de comentarii de mai jos!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top