Care sunt cele mai bune suplimente nutritive pentru câini? Recenzii și evaluări!

Câine primește de las stăpân un supliment nutritiv sub formă de comprimate masticabile

Știm cu toții că o dietă echilibrată este cea mai bună metodă de a oferi câinelui tău substanțele nutritive de care are nevoie. Însă, pentru cei pretențioși sau pentru cei cu probleme de sănătate, poate fi dificil să oferi câinelui o nutriție adecvată doar din mâncarea sa. 

Prin urmare, unii proprietari de câini trebuie să le dea câinilor lor vitamine sau suplimente nutritive necesare pentru a prospera.

Suplimentele nutritive pot ajuta sănătatea generală a unui câine. În plus, ele pot viza probleme specifice, cum ar fi rinichii, aparatul digestiv, tractul urinar sau problemelor de articulații. 

Cu toate acestea, este important să discuți cu medicul veterinar înainte de a începe folosirea unui supliment nutritiv sau să iei vitamine. Medicul veterinar este cel care va putea recomanda cea mai bună cale nutrițională pentru ca prietenul tău canin să-și mențină și să-și îmbunătățească sănătatea.

Ce să căutați în cele mai bune vitamine pentru un pui de câine

Puii de cățel au nevoi alimentare diferite decât câinii adulți, deoarece nu sunt pe deplin dezvoltați. Realist vorbind, majoritatea puilor nu au nevoie de vitamine sau de suplimente nutritive atât timp cât au o dietă echilibrată. Din păcate, unii pui sunt mofturoși și au nevoie de vitamine pentru a suplimenta nutrienții pe care nu îi obțin din alimente.

De obicei, cele mai bune vitamine pentru puii de cățel sunt multivitaminele care susțin sistemul imunitar, tractul digestiv, sănătatea blănii și a pielii și articulațiile. În plus, acizii grași esențiali sunt importanți pentru sănătatea cățelușului, deoarece pot preveni și trata bolile. Din nou, verifică întotdeauna cu medicul tău veterinar înainte de a-i da cățelușului tău vitamine sau un supliment nutritiv.

Ce să căutați în cele mai bune vitamine un pui de câine

Puii de cățel au nevoi alimentare diferite decât câinii adulți, deoarece nu sunt pe deplin dezvoltați. Realist vorbind, majoritatea puilor nu au nevoie de vitamine sau de suplimente nutritive atât timp cât au o dietă echilibrată. Din păcate, unii pui sunt mofturoși și au nevoie de vitamine pentru a suplimenta nutrienții pe care nu îi obțin din alimente.

De obicei, cele mai bune vitamine pentru puii de cățel sunt multivitaminele care susțin sistemul imunitar, tractul digestiv, sănătatea blănii și a pielii și articulațiile. În plus, acizii grași esențiali sunt importanți pentru sănătatea cățelușului, deoarece pot preveni și trata bolile. 

Din nou, verifică întotdeauna cu medicul tău veterinar înainte de a-i da cățelușului tău vitamine sau un supliment nutritiv.

Cele mai bune suplimente nutritive pentru piele și blană sănătoase la câini

Ulei de Somon Grizzly
 

Ulei de somon GrizzlySuplimentul de ulei de somon din Alaska produs de Grizzly pentru câini și pisici pune accentul pe acizii grași esențiali.

Acizii grași Omega-3 și Omega-6 oferă o gamă largă de beneficii pentru câini. Unul dintre cele mai mari beneficii este capacitatea sa de a le îmbunătăți sănătatea blănii și a pielii. Dacă câinele tău suferă de piele uscată sau de mâncărime a pielii, acest supliment este o alegere excelentă.

În plus, acești acizi grași pot îmbunătăți metabolismul câinelui, pot reduce riscul apariției unor probleme cardiace și întrețin articulațiile. Pur și simplu adaugă suplimentul în alimentația câinelui tău în fiecare zi, iar el poate profita de beneficiile acestei formule.

Cel mai bun supliment pentru o digestie sănătoasă

Purina Pro Plan VD FortiFlora
 

Pro Plan Veterinary Diets FortiFlora, ProbioticMedicul veterinar trebuie vă poate prescrie Purina Pro Plan VD FortiFlora ca supliment probiotic pentru câini. Formula conține microorganisme active care au ca țintă tractul digestiv al câinelui tău și facilitează un proces sănătos de digestie.

Această formulă este cea mai bună pentru câinii care suferă de diaree deoarece va lucra pentru a crea un echilibru în interiorul tractului digestiv pentru scaune mai consistente. 

Mai mult, câinele tău va avea mai puține gaze și poate beneficia de antioxidanții pentru sănătatea imunitară. Presară  formula pe hrana câinelui tău zilnic pentru a-i suplimenta dieta și pentru a îmbunătăți digestia.

Cel mai bun supliment pentru sănătatea articulațiilor

Pet Naturals, K-9 Complete Motion
 

Supliment nutritiv pentru câini Pet Naturals K-9 Complete MotionSuplimentul nutritiv Pet Naturals, K-9 Complete Motion pentru sănătatea articulațiilor este favoritul mai multor proprietari de câini cu probleme articulare. 

Formula vizează șoldurile, genunchii, gleznele, umerii și coatele pentru a îmbunătăți mișcarea și agilitatea.Pet Naturals, K-9 Complete Motion conține condroitină și glucozamină care susțin și mențin țesuturile și cartilajele câinelui tău. 

Mai mult, mineralele lucrează împreună pentru a produce cartilaj nou și a preveni degradarea ulterioară.

Cum să găsești cele mai bune suplimente nutritive pentru câini

Proprietarii de câini trebuie să fie atenți atunci când cumpără suplimente nutritive pentru câinii lor, în special atunci când cumpără online. Este extrem de important să te informezi și să faci cercetări  și să discuți cu medicul veterinar înainte de a oferi câinelui tău un supliment nutritiv. Dacă faci acest lucru, te vei asigura ca prietenul tău canin este în siguranță maximă.

Unele suplimente nutritive pentru câini, care sunt vândute, nu au fost nici măcar testate și nici aprobate de FDA (Food and Drug Administration), potrivit CNN. În plus, doar pentru că vezi un ingredient pe etichetă, nu înseamnă că acesta este sigur sau eficient pentru câini.

Unele lucruri pe care ar trebui să le ai în vedere înainte de a cumpăra un supliment nutritiv pentru câinele tău includ:

  • Eticheta ingredientelor. Este totul sigur pentru câinele tău? Suplimentul include ceva la care câinele tău este alergic? Au fost ingredientele testate și aprobate de FDA?
  • Calitatea produsului și a mărcii. Este marca suplimentului o marcă respectată, de încredere pentru animalele de companie? Există o mulțime de informații de contact pe etichetă pentru a face compania cât mai transparentă posibil?
  • Siguranță. Consultă-te cu medicul tău veterinar și fă propriile tale cercetări în legătură cu siguranța suplimentului. Suplimentele sigure vor avea studii de cercetare finalizate.

Gânduri finale

Deși nu toți câinii sau puii de cățel au nevoie de suplimente, există câini care cu siguranță pot beneficia de ele. Cu toate acestea, este important ca proprietarii de câini să fie responsabili și să discute cu medicii veterinari despre necesitatea unui supliment nutritiv pentru câinii lor.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top