Hrana umedă pentru câini produsă de Cesar: recenzii și ratinguri

Câine mâncând cu poftă hrană umedă pentru câini

Când vine vorba despre hrană pentru câini, brandul Cesar are un rol important pentru mulți stăpâni. Cesar și-a făcut un renume pe piața alimentației canine datorită gamei largi de tipuri de hrană, atât uscată cât și umedă, fiecare conținând o rețetă specială, menită să satisfacă gusturile celor mai pretențioși prieteni ai noștri.

Datorită popularității și recenziilor pozitive oferite de mulți stăpâni, hrana pentru câini Cesar se bucură de mult succes pe piața alimentației canine din România. Majoritatea stăpânilor susțin că hrana Cesar este de-a dreptul delicioasă, iar câinii acestora o adoră. Mai mult, stăpânii declară că hrana produsă de acest brand este foarte sigură și sănătoasă, încurajând și alți proprietari de animale să o ofere câinilor acestora.

La rândul nostru, vom oferi și noi recenzii celor mai populare 4 tipuri de hrană umedă pentru câini produse de Cesar. Vom prezenta principalele caracteristici ale acestor produse, alături de lista de ingrediente. Aceste recenzii vă vor ajuta să alegeți cu ușurință hrana umedă Cesar cea mai potrivită cu gusturile câinelui vostru!

Analiză în detaliu a producătorului de hrană pentru câini Cesar

Producătorul de hrană pentru câini Cesar este deținut de Mars, companie renumită pentru batoanele lor de ciocolată. Pentru a oferi cea mai de calitate hrană pentru câini, Mars investește în cercetare pentru a se asigură că toate ingredientele folosite satisfac nevoile nutriționale ale câinilor.

Deși sediul central Cesar se află în Tennessee, compania-mamă, Mars, deține alte branduri de renume, producătoare de hrană pentru câini, cum ar fi Royal Canin, Nutro sau Pedigree. Astfel, aceste branduri aflate sub același acoperiș al companiei Mars colaborează și încearcă să creeze hrană pentru câini la cele mai înalte standarde.

Inițial Cesar a oferit doar hrană umedă pentru câini sub formă de pate. Astăzi, compania producere diferite tipuri de hrană, disponibile în diferite zone al globului, cum ar fi plicuri de hrană umedă, conserve pate, hrană uscată și recompense pentru câini.

Cesar s-a bucurat de mult succes în rândul câinilor de talie mică, deși hrana umedă pentru câini produsă de companie este excelentă și pentru câinii mai mari.

Recenzii pentru hrana umedă Cesar pentru câini

Uneori este dificil să alegi hrana potrivită pentru câinele tău chiar și când ne raportăm la un singur brand producător de hrană pentru câini, Cesar, în cazul de față. 

Principala întrebare care ne vine în minte înainte de a apăsa pe butonul de „adaugă în coș” este: oare am ales cea mai bună mâncare pentru câinele meu?. Un alt gând de care ne lovim cu toții înainte de a achiziționa hrană pentru prietenul nostru patruped este: „să-i ofer același tip de hrană pe care și vecinul meu îl oferă câinelui său?”

Pentru a vă răspunde la aceste întrebări, vă vom prezenta toată gama de hrană pentru câini oferită de Cesar, disponibilă pe piața alimentației canine din România, cât și o analiză detaliată a celor mai populare 4 tipuri de hrană umedă Cesar, cumpărate de majoritatea stăpânilor.

Top 4 tipuri de hrană umedă produse de Cesar

Plicuri hrană umedă Cesar, Fresh Selection în sos
 

Plicuri hrană umedă Cesar, Fresh Selection în sosDouă rețete create atent pentru a oferi o hrană umedă delicioasă, completă și sănătoasă pentru orice fel de câine. 

Cesar, Fresh Selection în sos combină bucățele de carne fragedă, legumele selectate într-un sos ce oferă o compoziție fină și ușor de mestecat.

Oferta noastră conține 13 pachete de hrană umedă. Fiecare pachet conține 4 pliculețe de 100g de hrană umedă, două cu ragu de pui și legume, două cu vită și morcovi.

Pe scurt, veți beneficia la acest preț de 52 de pliculețe de hrană, adică 26 de pliculețe cu ragu de pui și legume și 26 de pliculețe cu vită și morcovi.

Ambele tipuri de pliculețe Cesar de hrană umedă pentru câini sunt gustări complete ce pot fi integrate cu ușurință în alimentația câinelui, fie drept recompense, fie drept alternative unei mese formată din bobițe uscate.

Atât rețeta cu ragu de pui și legume cât și cea cu vită și morcovi sunt rețete complete, special create pentru a oferi o masă completă, plină de substanțele nutritive de care organismul canin are nevoie. În urma recenziilor diferiților proprietari, aceștia au amintit faptul că, înainte de plicurile Cesar, am încercat și alte tipuri de hrană umedă pentru câini. Mulți câini pretențioși și-au delectat papilele gustative doar cu plicurile de hrană umedă produse de Cesar.

Așadar, dacă dețineți un câine exigent din punct de vedere culinar, gustul hranei umede Cesar se va ridica la nivelul așteptărilor acestuia!

Pachetele de hrană umedă pentru câini Cesar, Fresh Selection în sos nu conțin zahăr adăugat, coloranți sau arome artificiale.

 • carne și produse derivate din carne (45%)
 • legume (4% mix de mazăre și morcovi)
 • cereale
 • minerale
 • produse derivate din legume
 • minerale
 • vitamine
 • carne și produse derivate din carne (45%)
 • legume (4% morcovi)
 • cereale
 • minerale
 • produse derivate din legume
 • minerale
 • vitamine

Hrană umedă Cesar pate vită și ficat
 

Hrană umedă Cesar pate vită și ficatFormulată cu grijă pentru a oferi o rețetă apetisantă, sănătoasă și echilibrată pentru toți câinii adulți, hrana umedă pate Cesar cu vită și ficat conține carne fragedă de vită și ficat într-o porție de 150 de grame de savoare pentru câinele tău!

Crema fină este ambalată în cutii mici, asemănătoare unor tăvițe, foarte ușor de deschis. 

În caz de urgență, îi puteți oferi câinelui vostru hrană umedă Cesar pate vită și ficat fără sa aveți un bol pentru hrană. Desigilați cutia, iar hrana este servită!

Nu doar savoarea și carnea de plin sunt principalele caracteristici ale hranei umede pate Cesar cu vită și ficat. Aceasta conține vitamine și minerale esențiale pentru organismul canin, oferind câinelui un bagaj impresionant de energie.

Bucățile de vită și ficat sunt principalele ingrediente ale rețetei. Proteinele de origine animală de calitate superioară sunt foarte ușor de metabolizat. În plus, savoarea oferită de carnea de vită, o adevărată delicatesă a alimentației canine, va face din hrană umedă Cesar pate vită și ficat mâncarea preferată a câinelui tău!

 • carne şi derivate de origine animală (60%, inclusiv 4% vită, 4% ficat)
 • minerale
 • derivate de origine vegetală
 • vitamine

Hrană umedă plic Cesar cu vită în aspic
 

Hrană umedă plic Cesar cu vită în aspicAceste pliculețe delicioase își vor face loc cu ușurință în alimentația câinelui dumneavoastră. Savuroase și ușor de servit, plicurile Cesar cu vită în aspic conțin proteine strict de origine animală ce vor oferi câinelui tău multă energie.

Vitaminele și mineralele din componența acestor plicuri cu hrană umedă întăresc sistemul imunitar, oferind sănătate organismului canin.

Morcovii reprezintă un alt ingredient excelent al rețetei hranei umede Cesar cu vită în aspic. După cum știm, morcovii conțin beta-caroten, substanță ce susține vederea canină odată cu trecerea anilor.

Plicurile cu hrană umedă pentru câini Cesar cu vită în aspic nu au nevoie de zahăr adăugat pentru un plus de gust. De asemenea, nu conțin coloranți sau arome artificiale.

 • carne si derivate de origine animală (45% incl, 4% vită)
 • legume (inclusiv 4% amestec de mazăre și morcovi)
 • minerale
 • vitamine

Hrană umedă plic Cesar cu pui și legume
 

Hrană umedă plic Cesar cu pui și legumeProspețimea și aroma acestor pliculețe este tentantă chiar și pentru stăpâni! Hrana umedă plic Cesar cu pui și legume poate servi drept o masă completă pentru un câine de talie mică sau drept o recompensă pentru un câine mai corpolent. 

Pentru că plicurile de hrană umedă produse de Cesar nu conțin zahăr adăugat, arome sau coloranți artificiali, acestea nu sunt doar delicioase, ci și niște gustări sănătoase pentru câinii dumneavoastră.

Principalul ingredient al plicului Cesar cu pui și legume este carnea de pui. Fiind o carne albă, puiul din componență oferă organismului canin proteine de origine animală foarte ușor de absorbit. Mazărea, un alt ingredient excelent al rețetei, conține fibre, vitamine și minerale, oferind, de asemenea, digestibilitate rețetei.

Dacă dețineți un câine mai mare, puteți oferi mai multă savoare hranei uscate pe care i-o oferiți acestuia presărând un plic de hrană umedă Cesar cu pui și legume pe deasupra boabelor.

 • carne si derivate din carne (45%, din care 4% vită)
 • legume (4% morcovi si mazăre)
 • cereale
 • minerale

Alege hrana Cesar potrivită pentru câinele tău – ghid complet

Atât Cesar cât și celelalte branduri producătoare de hrană pentru câini ce aparțin de compania Mars, cum ar fi Royal Canin sau Nutro, vor dezvolta constant noi rețete pe piața alimentației canine. Așadar, este destul de dificil să alegi hrana potrivită, uscată sau umedă, pentru câinele tău.

Hrana ideală pentru câinele tău trebuie să ofere substanțele nutritive necesare pentru a spori sănătatea organismului canin. Iată câteva sfaturi prin care puteți descoperi cel mai potrivit tip de hrană pentru câinele vostru:

  • Caută o hrană cu recenzii pozitive din partea cumpărătorilor anteriori, stăpâni care au oferit acest tip de hrană câinilor și au observat rezultatele. De asemenea, căutați recenzii ale profesioniștilor pentru a afla și mai multe informații despre ingredientele rețetei în cauză.
  • Alege hrana ce satisface nevoile nutriționale ale câinelui tău. Astăzi, multe rețete sunt special create pentru câini de diferite vârste, talie sau chiar rasă.
  • Hrana potrivită pentru câinele tău trebuie să ofere diverse beneficii precum întărirea sistemului imunitar canin, bagaje considerabile de energie și protejarea câinelui de diferite afecțiuni.
 • Alege tipul de hrană pentru câini recomandată de doctorul veterinar. Asta nu că hrana sugerată de acesta este mai calitativă, dar, de obicei, doctorii veterinari recomandă diete sănătoase câinilor pe care aceștia îi consultă.

Concluzie

În urma cercetărilor și a recenziilor oferite de specialiști și cumpărători, afirmăm că hrana umedă produsă de Cesar este foarte sigură, dar și incredibil de gustoasă. Se pretează gusturilor celor mai pretențioși patrupezi, iar angajații acestei companii sunt mereu preocupați de calitatea produselor oferite, rețetele fiind într-o continuă dezvoltare.

Așadar, recomandăm hrana umedă pentru câini Cesar și acordăm acesteia 5/5 steluțe ca rating general. Fie că dețineți un câine adult tânăr sau un exemplar trecut de prima tinerețe, de talie mică, medie sau mare, pretențios sau bucuros de orice masă, hrana umedă Cesar va fi un adevărat deliciu pentru acesta!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top