Hrana uscată pentru câini Nutro: păreri, recenzii și ingrediente

Despre compania Nutro

Fondată în 1926 Compania Nutro se află printre liderii pieței alimentației canine. Nutro Products Inc. este deținută de Mars Petcare, unul dintre cei mai mari producători de hrană pentru animale de companie din lume. Mars Petcare se mândrește prin faptul că utilizează ingrediente naturale care oferă prietenului tău cu patru picioare cea mai bună alimentație, devenind un câine mai sănătos și mai fericit.

Nutro Natural Choice are sediul central în Franklin, Tennessee, iar produsele sale sunt vândute în Asia, Australia, Europa, Canada, Statele Unite și Noua Zeelandă.

Nutro asigură o gamă vastă de produse, iar hrana uscată Nutro este special creată pentru a satisface nevoile oricărui câine, indiferent de talia acestuia. Astfel, Nutro oferă produse dedicate câinilor de talie mică, medie sau mare, fie adulți, fie pui. De asemenea, Nutro produce și hrană pentru pisici.

Producătorul susține că toate ingredientele provin din surse deține de acesta, așadar poți avea toată încrederea în hrana uscată Nutro. Compania folosește doar ingrediente naturale. Din perspectiva unui nutriționist, ne bucură faptul că hrana uscată pentru câini Nutro nu conține coloranți, arome sau conservați artificiali. În plus, rețetele nu utilizează ingrediente derivate din carne.

Hrană uscată Nutro pentru câini

Hrana pentru câini produsă de Nutro: recenzii

În Statele Unite, hrana pentru câini Nutro este aprobată de Programul de Certificare al Siguranței în Alimentație (Safe Food Certification Programme), creat pentru a aproba măsurile de siguranță ce trebuie îndeplinite pe parcursul producerii hranei pentru câini Nutro.

Acest program de certificare este administrat de Controlul Calității Hranei (Safe Quality Food Institute). Toate aceste facilități sunt verificate de Administrația Hranei și a Medicamentelor (Food and Drug Administration), care aderă la Normele de Fabricare și Igienă (Good Manufacturing and hygiene Practices), la rândul lor administrate de Administrația Hranei și a Medicamentelor.

În urma supunerii acestor controale de igienă, siguranță, calitate și mod de fabricare, hrana Nutro este una dintre cele mai bune tipuri de hrană uscată din Statele Unite ale Americii, disponibilă, din fericire, și în Europa.

Având în vedere că Nutro este una din opțiunile preferate de mulți stăpâni de câini din Romania, alături de calitatea ingredientelor utilizate în formularea rețetelor, oferim pentru hrana uscată produsă Nutro pentru câini.

Este hrana uscată Nutro o alegere bună pentru câinele tău?

Beneficii oferite de hrana uscată pentru câini Nutro

Diferite tipuri de hrană uscată

Unul dintre principalele lucruri ce ne-a făcut să recunoaștem calitatea Nutro este că producătorul a creat rețete speciale, în funcție de talia și vârsta câinelui vostru. Așadar, de la pui la adult, de la un câine de talie mică la unul de talie mare, puteți beneficia de o rețetă dedicată, ce va satisface pe deplin nevoile nutriționale ale patrupedului vostru.

Pe lângă particularitățile rețetelor, toate tipurile de hrană uscată produse de Nutro sunt grain-free (nu conțin cereale), au grijă de silueta câinelui vostru, rețetele fiind construite în jurul unui număr limitat de ingrediente.

Astfel, câinele va beneficia de o musculatură impresionantă și un metabolism sănătos.

Hrana uscată Nutro este recomandată de doctori veterinari

Oferind un amestec de ingrediente naturale concepute pentru a obține rețete cu valori nutriționale optime, Nutro asigură o varietate de tipuri de hrană uscată dedicate pentru toate rasele de câini.

Formulele grain-free pentru câini sunt atât de căutate la ora actuală deoarece majoritatea tipurilor de hrană uscată disponibile pe piața alimentației canine actuale conțin diferite cereale. Acestea sunt recunoscute drept principalii alergeni în lumea canină.

Mulți dintre doctorii veterinari aleg hrana uscată Nutro drept principala recomandare în cazul depistării alergiilor.

Prețul

Prețul hranei uscate Nutro este excelent, raportat la calitatea produsului. Desigur, nu vă așteptați să achiziționați o hrană de calitate superpremium la un preț derizoriu. Precum în orice alt domeniu, calitatea are prețul său. Cu toate acestea, hrana uscată Nutro este mult mai ieftină în comparație cu alte produse de pe piața alimentației canine cam de aceeași calitate. Așadar, considerăm că produsele Nutro sunt disponibile la prețuri cel puțin rezonabile.

Scaun sănătos

Site-ul nutro susține că, prin digestibilitatea ridicată a diferitelor tipuri de hrană uscată, calitatea scaunului câinelui tău se va îmbunătăți. De asemenea, tractul digestiv va funcționa în parametri optimi. Câinele tău se va bucura de un scaun regulat, sănătos și fără bătăi de cap. De asemenea, carnea de miel, principalul ingredient al tipurilor de hrană uscată oferite Nutro este recunoscut pentru a stimula sistemul digestiv, asigurând o absorbție lentă și corectă a substanțelor nutritive precum proteinele. Orice nutriționist susține această afirmație.

Siguranță

Nutro verifică riguros ingredientele și monitorizează atent transportul acestora. De asemenea, fiecărui lot de produse îi este controlată calitatea și valabilitatea.

Dezavantaje pentru hrana uscată Nutro

Conținut ridicat de carbohidrați

Deși Ingredientul principal al rețetelor Nutro este carnea, acestea conțin un procent destul de ridicat de carbohidrați. Nu oferiți o cantitate prea mare de hrană câinilor voștri. Oferind o hrană în. Conținutul ridicat de carbohidrați al tipurilor de hrană uscată produsă de Nutro poate conduce la îngrășarea câinelui. Obezitatea aduce cu sine și alte probleme de sănătate, așadar fiți atenți la cantitățile de hrană uscată oferite!

Analiza ingredientelor folosite de Nutro în rețete

De ce o hrană uscată grain-free (fără cereale)?

Veți descoperi o mulțime de cercetări ce susțin faptul că o hrană uscată grain-free (fără cereale) este o alegere bună pentru câinele vostru. Precum dietele de tip Paleo pentru oameni, hrana uscată fără cereale este mai bogată în proteine obținute din carne, iar, după cum bine știm, câinele este carnivor la origine.

Majoritatea rețetelor de hrană uscată pentru câini folosesc aditivi suplimentari precum porumbul sau ovăzul. Probabil nu ați văzut și nici nu vezi vedea un câine înfometat năpustindu-le asupra unui câmp de porumb.

Nutro oferă diferite rețete de hrană uscată pentru câini de talie și vârstă diferite ce nu conțin cereale, acestea fiind cunoscute drept principalii alergeni din lumea canină.

Nutro folosește doar ingrediente naturale

Ulei de floarea-soarelui – acesta conține uleiuri Omega, excelente pentru o blană sănătoasă și strălucitoare. Omega 6 se combină cu zincul pentru a menține pielea câinelui hidratată și pentru a oferi luciu blănii, în timp ce vitamina B va face blana mătăsoasă.

Carne de pui adevărată – pentru un gust delicios și un aport superior de aminoacizi folosiți de organism pentru a crea masă musculară și a oferi sănătate metabolismului canin.

Orez brun întreg – a ușor de digerat, orezul brun oferă energie și un aport de fibre echilibrat, garantând o absorbție mai bună a substanțelor nutritive. Astfel, câinele va avea mai puțin scaune.

Fulgi de ovăz – ideali pentru sistemul digestiv, în special pentru câinii cu un stomac sensibil. Aceștia ajută câinele să obțină senzația de sațietate după fiecare masă.

Este Nutro hrana uscată potrivită pentru câinele tău?

Un câine este cel mai bun prieten al omului. Probabil orice stăpân își dorește, în primul rând, ca prietenul său să ducă o viață fericită și să fie sănătos tun. Pentru câțiva lei în plus, îi puteți oferi câinelui vostru sănătate datorită unei diete creată numai din ingrediente naturale ce va susține procesul de digestie, va oferi energie și o blană cu un aspect de invidiat. Dacă veți avea un câine sănătos, veți scuti cheltuielile vizitelor la veterinar.

Există din ce în ce mai multe tipuri de hrană pentru câini de calitate, dar, în urma cercetărilor, nu avem de ce să nu oferim hranei uscate Nutro un calificativ excelent.

Prin urmare, hrana Nutro primește . O dietă sănătoasă precum cea oferită de Nutro va ajuta organismul canin să funcționează la parametri maximi. Proteinele și carbohidrații vor oferi energie câinelui, însă atenție sporită la cantitatea de carbohidrați pe care o deține hrana uscată Nutro.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top