Ciobănesc german se bucură de o masă oferită de un hrănitor automat pentru câini

Cele mai bune 5 tipuri de hrănitor automat pentru câini – Câinele tău se poate hrăni de unul singur!

Nu încape îndoială că îngrijirea animalelor de companie necesită multă muncă. Trebuie să le facem baie, să îi periem, să le oferim mâncare la timp, iar pentru toate acestea trebuie să ne dedicăm o bucată bună de timp din viața noastră pentru a asigura câinelui, pisicii sau oricărui animal pe care îl deținem o viață fericită, în siguranță.

Iar asta este perfect normal! Orice iubitor de animale dorește tot binele din lume companionului său. Însă uneori, doar uneori, am avea nevoie de puțin ajutor în procesul de hrănire al câinelui nostru…

Introducere

Am descoperit comoditatea oferită de hrănitoarele automate programabile pentru câini în momentul în care am decis să îmi hrănesc câinele de trei o pe zi pentru a respecta cu exactitate orele de masă ale acestuia. Din păcate, lucram 8 ore pe zi, iar timpul era prea scurt. Unul dintre cele mai bune hrănitoare automate pentru câini m-a ajutat să-i ofer câinelui meu mese regulate fără ca eu să fiu prezent de fiecare dată pentru a umple bolul.

Cele mai bune hrănitoare automate programabile pentru câini vor asigura un program de hrănire pentru câinelui tău chiar și atunci când apare ceva neprevăzut în programul noi. Am ales pentru tine cele mai bune hrănitoare pentru câini disponibile de pe piața actuală din România.

Tabel de comparații: Top 5 hrănitoare automate pentru câini

BrandNutrițieRatingPreț
Hrănitor automat Outad 5.5lHrănitor automat Outad 5.5lA+ Verifică Preț
Hrănitor automat EyenimalHrănitor automat EyenimalA+ Verifică Preț
hrănitor-automat-trixie-TX7Hrănitor automat Trixie TX7A+ Verifică Preț
hrănitor-automat-pni-my-pet-mealHrănitor automat PNI MyPet MealA+ Verifică Preț
Hrănitor automat Trixie TX6Hrănitor automat Trixie TX6A+ Verifică Preț

Recenzii pentru cele mai bune hrănitoare automate pentru câini

Hrănitor automat Outad 5.5l
 

Hrănitor automat Outad 5.5lAcest hrănitor automat ne-a captat atenția nu numai prin capacitatea marea a recipientului de păstrare a hranei uscate ci și prin funcționalitatea acestuia.

Hrănitorul automat pentru câini Outad este cea mai simplă metodă prin care îi puteți oferi câinelui tău mese regulate și porționate potrivit.

Pe displayul LCD al hrănitorului automat Outad puteți observa ora curentă, orele meselor programate, cantitatea acestora și istoricul meselor servite.

Transparența recipientului utilizat pentru a păstra hrana uscată este o soluție practică datorită căreia veți ști mereu dacă este nevoie sau nu să completați cantitatea de hrană din hrănitorul automat Outad 5.5l.

Recipientul dispune de un capac pentru ca dumneavoastră să puteți pune cu ușurință hrană uscată, fără a face mizerie. Un alt motiv pentru care hrănitorul automat programabil pentru câini Outad 5.5l ocupă meritat primul loc al clasamentului nostru este că acesta poate înregistra un mesaj vocal pe care îl va reproduce la ora mesei pentru a chema câinele din orice colț al casei.

Hrănitorul automat programabil pentru câini Outdat 5.5l este o alegere excelentă, nu numai prin prisma caracteristicilor acestuia ci și datorită raportului excelent între preț și calitate.

Principalele caracteristici ale hrănitorului automat Outad 5.5l:

se folosește doar pentru hrană uscată
păstrează 5.5l de hrană datorită recipientului „generos”
porționează mesele de la ¼ porție la 3 porții.
este ușor de curățat
dispune de un display LCD
poate înregistra și reproduce mesaje vocale la anumite ore
funcționează cu baterii
cântărește doar 1.6 kg


Verifică preț pentru Hrănitor automat Outad 5.5l aici!

Hrănitor automat Eyenimal

Hrănitor automat EyenimalHrănitorul automat pentru câini Eyenimal ocupă a doua a topului nostru referitor la cele mai bune hrănitoare automate pentru câini disponibile la ora actuală pe piața românească. Nu am sesizat diferențe majore între hrănitorul automat Eyenimal și cel Outad. Outdat însă suportă 5.5 kg de hrană, iar Eyenimal „doar” 5 kg, fiind oricum îndeajuns. O altă diferență totuși subiectivă pe care am sesizat-o este cea la nivelul finisajelor.

Hrănitorul automat Eyenimal este o soluție foarte practică pentru ca prietenul vostru patruped să se bucure de mese regulate oricând. Cu toții am fost în situația spontană de a părăsi apartamentul fie pentru a ne recrea departe de haosul orașului, fie că a intervenit o urgență. Atunci a apărut și întrebarea „dar cu cine lăsăm câinele?”. Răspunsul este „se ocupă hrănitorul automat Eyeminal”.

Nu numai că acest hrănitor va oferi mâncare câinelui vostru cât timp sunteți plecați, însă vă va fi foarte ușor să setați cantitatea de hrană pe care o veți aloca mesei, dar și ora la care câinele va primi masa respectivă.

Eyeminal este conceput pentru a utiliza bobițe de dimensiuni mici și medii. Cele mari sau recompensele pentru câini pot bloca aparatul. Beneficiază de un display LCD prin care puteți programa aparatul așa cum am menționat mai sus. Aparatul oferă câinelui trei mese pe zi, în porții de la 50 până la 200 de grame. Containerul pentru hrană este ușor de spălat, fabricat dintr-un plastic eco transparent pentru a ști cu ușurință dacă hrana are nevoie de completare.

Hrănitorul automat pentru câini Eyeminal solicită 3 baterii de 1,5V, LR20.


Verifică preț pentru Hrănitor automat Eyenimal aici!

Hrănitor automat Trixie TX7
 

Trixie TX7 este o altă opțiune interesantă ce își merită pe deplin poziția în topul celor mai bune hrănitoare automate pentru câini. Trixie TX7 este produs din plastic, iar recipientul pentru hrană capătă o formă spiralată pentru a evita blocarea bobițelor în interior.

Precum celelalte hrănitoare automate pentru câini prezentate anterior, Trixie TX7 este dedicat câinilor de talie mică/medie deoarece niște bobițe mai mari pot bloca cu ușurință aparatul. Trixie TX7 poate oferi până la 5 mese pe zi, iar capacitatea recipientului pentru hrană uscată de 5l.

Fiecare porție avea între 25 și 500 de ml de hrană, în funcție de rutina de hrănire și dimensiunile câinelui dumneavoastră. Este ușor de programat datorită display-ului prin care veți înregistra cantitatea de hrană alocată porției și ora la care hrănitorul automat va oferi mâncare câinelui.

Hrănitor automat pentru câini Trixie TX7 funcționează cu 4 baterii D Mono. Pe lângă aceste specificații pe care le-am regăsit și la celelalte hrănitoare automate, Trixie TX7 poate fi alimentat și prin USB (cablul fiind inclus). Acest mod de alimentare oferă o funcționare continuă a aparatului, cu mențiunea că bateriile trebuie scoase atunci când optați pentru alimentarea cu USB.


Verifică preț pentru Hrănitor automat Trixie TX7 aici!

Hrănitor automat PNI MyPet Meal
 

Hrănitorul automat PNI MyPet Meal este programabil și aduce un plus de confort în îngrijirea de zi cu zi a câinilor de talie mică și medie. Acesta permite hrănirea automată, la ore diferite, timp de 6 zile. Hrănitor automat PNI MyPet Meal arată precum un bol ce include 6 porții compartimentate separat pentru hrană uscată.

Accesul câinelui la fiecare compartiment în parte poate fi programat la o anumită oră. Displayul digital ce va realiza programarea porțiilor. Autonomia maximă a hrănitorului automat PNI MyPet Meal este de nu mai puțin de șase zile, dacă veți oferi câinelui o porție pe zi.

Un alt avantaj important al hrănitorului automat PNI MyPet Meal este redarea unui mesaj vocal înregistrat anterior pentru a înștiința câinele că a sosit ora mesei.

Hrănitorul automat PNI MyPet Meal este foarte economic. Datorită consumului redus de energie, PNI MyPet Meal are nevoie de doar un set de baterii pentru a funcționa aproximativ 12 luni. Îl puteți programa pentru a doua zi, iar recipientele sunt prevăzute cu capace glisante, pentru a limita accesului câinelui la hrană până la începerea programului de hrănire.

Aparatul solicită 4 baterii de tip C, iar displayul vă va avertiza atunci când hrănitorul automat pentru câini PNI MyPet Meal rămâne fără energie.


Verifică preț pentru Hrănitor automat PNI MyPet Meal aici!

Hrănitor automat Trixie TX6
 

Hrănitor automat Trixie TX6Alături de PNI MyPet Meal, hrănitorul automat Trixie TX6 este o alternativă bună pentru hrănitoarele de dimensiuni mari. Compact și ușor de folosit Trixie TX6 are aspectul unui bol de plastic, câinele fiind deja familiarizat cu o astfel de „apariție”.

Pe display-ul aparatului veți putea alege orele la care unul dintre cele 6 compartimente se va deschide. Fiecare compartiment pentru hrană are o capacitate maximă de 240 ml.

Butoanele și timer-ul hrănitorului sunt acoperite de un capac special pentru ca patrupedul să nu poată modifica setările dumneavoastră. În plus, hrănitorul automat pentru câini Trixie TX6 poate oferi diferite recompense, dar și hrană umedă câinelui, în limita dimensiunilor containerelor pentru hrană. Datorită plasticelor utilizate la fabricarea acestui hrănitor, aparatul este foarte ușor de șters și curățat.

Diametrul aparatului este de doar 32 de cm, fiind portabil și ușor de manevrat. Trixie TX6 funcționează cu 4 baterii tip 3.


Verifică preț pentru Hrănitor automat Trixie TX6 aici!

Oferă-i câinelui tău hrană la momentul potrivit

Dacă veți cumpăra un aparat de hrănire automată pentru câinele vostru, nu înseamnă cu sunteți leneși. Această investiție denotă faptul că sunteți niște stăpâni responsabili și că doriți ca patrupedul dumneavoastră să fie mereu hrănit la timp. Uneori apar situații imprevizibile: trafic, întâlniri spontane sau orice alte momente din cauza cărora puteți întârzia.

Folosind un hrănitor automat programabil pentru câini, masa acestuia nu va întârzia niciodată! Ajutorul venit din partea dezvoltării tehnologice este întotdeauna binevenit. Puteți folosi, de asemenea, o sursă de apă automată.

Nu uitați că hrănirea câinelui dumneavoastră va solicita mereu timp. Utilizând un hrănitor automat, acest timp va deveni timpul dumneavoastră!

Scroll to Top