Review-uri ale tipurilor de hrană uscată oferite de Taste of the Wild (ratinguri, informatii, ingrediente)

Sac de hrană uscată pentru câini Taste of the Pine Forest

Despre companie

Taste of the Wild oferă atât câinilor cât și pisicilor diete cât se poate de naturale. Brandul se concentrează asupra ingredientelor de cea mai înaltă calitate ce vor fi menținute cât mai aproape de forma lor naturală în urma prelucrării.

Prin urmare, hrana pentru câini Taste of the Wild își păstrează aroma și substanțele nutritive din componență. Taste of the Wild garantează că mâncarea câinelui tău este sigură. Calitatea produselor Taste of the Wild este garantată de testarea acestora, dar și purificarea aerului și a apei folosite pentru procesele de fabricație.

Toate cele cinci sedii Taste of the Wild ce se ocupă cu prepararea hranei sunt localizate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Hrană uscată oferită de Taste of the Wild

Ratinguri pentru hrana de câini oferită de Taste of the Wild

 

Ratingurile oferite de cumpărătorii produselor Taste of the Wild demonstrează un singur lucru: este un brand excelent de hrană pentru câini. În urma cercetărilor, tipurilor de hrană și ratingurile oferite de clienți, suntem de părere că Taste of the Wild își merită din plin reputația.

O companie producătoare de hrană pentru câini ai cărei clienți nu au motive de nemulțumire este cu siguranță una de top. Chiar și cele mai renumite mărci nu pot face această afirmație. Cumva, Taste of the Wild reușește din plin să ofere hrană pentru câini de cea mai bună calitate, care îi face pe clienți și câinii lor foarte fericiți.

Beneficiile oferite de Taste of the Wild

Doi saci de hrană uscată pentru câini oferită de Taste of the Wild

Să începem cu ce este evident: recenziile clienților. Mereu am acordat atenție recenziilor oferite de cumpărători deoarece, după părerea noastră, acesta este unul dintre cele mai bune moduri de a obține o privire de ansamblu asupra tipurilor de hrană pentru câini. Website-ul brandului descrie minuțios alimentele oferite. La urma urmei, este vorba de business. Însă recenziile clienților sunt cele care oferă o perspectivă reală asupra unei mărci.

Majoritatea recenziilor asupra produselor oferite de Taste of the Wild sunt excelente. Am dedus un singur aspect negativ în urma recenziilor: câinii s-au obișnuit prea rapid cu Taste of the Wild. Această schimbare bruscă poate (și, de obicei), cauzează probleme digestive severe deoarece organismul canin este obișnuit cu tipul de hrană anterior. Acest lucru se poate întâmpla în cazul oricărui tip de hrană, nu doar cu Taste of the Wild.

Clienții care își hrănesc câinii cu Taste of the Wild adoră acest produs datorită ingredientelor sale sănătoase și echilibrate. În plus, câinii lor par să iubească gustul și acesta este întotdeauna un plus pentru hrană.

Ingredientele folosite în rețetele Taste of the Wild ne-au impresionat. Ne place că aceste rețete includ tipuri variate de cărnuri ce nu se regăsesc și rețete obișnuite. Printre acestea, enumerăm bizonul și vânatul. Acestea sunt surse proteice excelente și de calitate superioară pe care câinii le vor adora. Fructele și legumele foarte sănătoase de pe lista ingredientelor evidențiază produsele Taste of the Wild.

Consecințe ale produselor Taste of the Wild

Singura inconvenient pe care l-am sesizat asupra produselor Taste of the Wild este prețul ceva mai piperat al acestora. Cu toate acestea, în comparație cu alte mărci mult mai scumpe, ce folosesc ingrediente asemănătoare, nu ne putem lega prea mult de acest aspect.

S-ar putea ca Taste of the Wild să nu fie pe gustul portofelului dumneavoastră, mai ales dacă dispuneți de un buget limitat, însă, dacă vă permiteți să investiți ceva mai mult în hrana pentru câini, alegeți Taste of the Wild. Produsele oferite de acest brand dispun de prețuri medii, dar ingredientele de calitate folosite de Taste of the Wild fac să merite fiecare bănuț investit!

Ingredientele utilizate de Taste of the Wild

💡 Proteină pură (min) 32.0%

💡 Grăsime pură (min) 18.0%

💡 Fibre pure (max) 4.0%

💡 Zinc (min) 150 mg/kg

💡 Selenium (min) 0.35 mg/kg

💡 Vitamina E (min): 150 IU/kg

💡 Acizi grași Omega 6 (min): 2.8%

💡 Acizi grași Omega 3 (min): 0.3%

💡 Microorganisme totale (min): 1,000,000 CFU /lb

După cum vedeți, dacă vieți compara aceste produsele cu standardele AAFCO pentru nutrienții, hrana oferită de Taste of the Wild se află în parametri. Rețetele conțin un nivel ridicat de proteine și fibre, alături de un conținut de grăsimi moderat, împreună cu o mulțime de acizi grași Omega, plus alte vitamine și minerale pentru sănătatea generală.

Recenziile clienților susțin aceste rețete datorită ingredientelor, iar calitatea este ușor de sesizat. Taste of the Wild utilizează proteine de origine animală drept ingredient de bază al rețetelor.

Toate produsele sunt, de asemenea, fără cereale. Deși nu este tocmai obligatorie, lipsa cerealelor de pe lista ingredientelor este importantă pentru proprietarii de câini cu alergii sau sensibilități.

Hrana oferită de Taste of the Wild ne-a impresionat și datorită faptului că rețetele conțin o multitudine de proteine, construind mese echilibrate. Printre ingredientele utilizate în rețetele Taste of the Wild putem aminti bizonul, vânatul, vita, peștele oceanic, afine, zmeură și altele. În plus, hrana este îmbogățită cu probiotice pentru a sănătatea sprijini sistemului imunitar.

Reclamații asupra tipurilor de hrană oferite de Taste of the Wild

Din fericire, potrivit FDA, nu există reclamații asupra produselor Taste of the Wild și nici recenzii negative survenite de la consumatori.

În încheiere

Ne bucurăm ori de câte ori devenim entuziaști atunci când prezentăm un anumit tip de hrană pentru câini. Taste of the Wild face parte din lista acestor producători. Acest brand pare să înțeleagă și să aibă grijă de necesitățile câinilor, dar și de cerințele celor mai pretențioși stăpâni. Pe site-ul companiei veți vedea cât de multe eforturi sunt depuse pentru a utiliza ingrediente de cea mai bună calitate în procesul de fabricare al bobițelor Taste of the Wild.

Taste of the Wild asigură transparență clienților și expune pe site-ul brandului toate procesele de fabricare și obținere a calității produselor finale pentru ca orice client să știe ce s-a întâmplat cu hrana preferată de amicul său patruped înainte de achiziționare. Un brand transparent ce oferă hrană excelentă clienților săi fideli? Așa sună cu siguranță o poveste de succes…

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top