Review-uri ale tipurilor de hrană uscată oferite de ACANA (ratinguri, informatii, ingrediente)

Logo-ul companiei producătoare de hrană uscată pentru câini ACANA

Despre brand

Champion Petfoods este o companie canadiană, independentă, specializată în hrană pentru animale de companie. ACANA și Orijen sunt produse de acest brand canadian uriaș. Compania Champion Petfoods a fost fondată de Reinhard Muhlenfeld în 1985, iar sediul central se află la Morinville, Alberta, Canada.

De acolo, produsele sunt exportate în toată lumea, inclusiv în Statele Unite, unde au un sediu secundar în Auburn, Kentucky.

Hrană uscată

Ratinguri pentru hrana de câini oferită de ACANA

 

Produsele de înaltă calitate oferite de ACANA sunt create din ingrediente sănătoase, excelente pentru a oferi, rândul lor, sănătatea optimă a câinelui dumneavoastră. ACANA oferă o gamă largă de produse, la dispoziția oricărui tip de câini, indiferent de nevoile lor specifice.

Recenzii ale produselor oferite de ACANA

Este ACANA un producător de hrană de calitate pentru câini! Fără niciun fel de dubii!
Champion Petfoods se mândrește cu faptul că absolut nimic legat de producția hranei pentru câini nu provin din alte surse.

De asemenea, toate sursele ingredientelor sunt analizate cu atenție. Majoritate provin din fermele din Alberta, British Columbia, iar fermierii folosesc doar metode sustenabile de producție. Astfel sunt obținute tipuri de carne de cea mai bună calitate alături de alte ingrediente naturale. Așadar, ACANA are ca prioritate sănătatea tuturor câinilor ce aleg acest brand!

Peștii proaspeți de apă sărată provin și ei din Canada. Ei sunt prinși din ape sălbatice prin metode sustentabile de pescuit. Peștii provin din 400 de lacuri diferite sau din Oceanul Pacific.

Deoarece aceștia provin din atâtea locuri, iar rețetele utilizează atât de multe tipuri diferite de pește, pescuitul excesiv nu este o problemă atât de mare. Toată carnea de pește nu trebuie transportată prea mult, așadar ea își va menține constant prospețimea.

Am apreciat faptul că Champion Petfoods se ocupă de fiecare etapă de preparare a ingredientelor și de ambalare a produselor. Acest ritm de lucru oferă mai multe încredere în calitatea produselor, prezentă pe termen lung. Scopul companiei este producerea tipurilor de hrană pentru câini pe baza conceptului Biologically Appropriate™ (hrană obținută din ingrediente și prin metode naturale).

Rețetele oferă câinilor și pisicilor gustul antic al hranei pe care aceste animale le consumau în vremuri antice. Asta înseamnă mai multă carne proaspătă și proteine și mai puțini carbohidrați. Ingredientele folosite de ACANA își păstrează și în zilele noastre o formă cât mai naturală posibilă. Așadar, nu discutăm aici despre ingrediente procesate de slabă calitate.

Beneficiile oferite de ACANA

Saci de hrană uscată pentru câini ACANA Prairie Poultry gata de distribuție

Champion Petfoods folosește doar conservanți naturali, iar toată carnea, peștele și ouăle sunt recomandate și pentru consumul uman atunci când intră în fabrică. Această caracteristică depășește standardele tipice din industria alimentară pentru animale de companie. Carnea provine din păsările de curte crescute natural, iar animalele din fermă sunt crescute doar cu alimente naturale, fără hormoni sau antibiotice.

Datorită diferitelor surse de carne oferite de ACANAs, câinii și pisicile obțin varietatea substanțelor nutritive de care aceștia au nevoie. Câinii nu sunt obișnuiți să consume același lucru în fiecare zi, cum nici oamenii de altfel!

Champion Petfoods folosește și anumite tipuri de carne unice precum bizonul și mistrețul. Toate rețetele nu conține cereale. De asemenea, compania își creează tipurile de hrană pentru ca acestea să poată fi consumate prin rotație, concept pe care îl încurajăm pentru sănătatea tuturor câinilor.

Ingredientele produselor ACANA sunt gătite ușor, la temperaturi mici, într-un proces mai lung față de cel prin care trec ingredientele multor alte tipuri de hrană pentru câini și pisici. De aici rezultă că toate substanțele nutritive obținute din carnea proaspătă se păstrează în hrana pentru câini produsă de ACANA. Calitatea reiese și din forma bobițelor deoarece fiecare în parte arată ușor diferit. Am fost mereu atenți la acest detaliu care oferă produsului un aspect home-made.

Champion Petfoods a investit, de asemenea, 5,9 milioane de dolari în centrul lor de cercetare și inovare BAFRINO. După cum îi sugerează și denumirea, centrul susține cercetări în patru domenii cheie:

  1. Producerea unor tipuri de hrană Biologically Appropriate™ (hrană obținută din ingrediente și prin metode naturale)
  2. Tehnologii ce mențin prospețimea cărnii
  3. Arome naturale
  4. Teste ale substanțelor nutritive și validarea acestora

Consecințe ale produselor ACANA

Din păcate, ACANA nu produce o linie de mâncare umedă pentru câini sau pisici. Câinii consumă în mod natural o dietă cu 70% umiditate. Animalele noastre de companie trebuie să obțină restul de lichide din alte părți aferente dietei lor, evitând deshidratarea. Doar mâncarea solidă, uscată este greu de procesat pentru organismul canin, iar mulți consumatori ar putea înțelege asta greșit.

Ingredientele utilizate de ACANA

Recenziile asupra tipurilor de hrană oferite de ACANA sunt de-a dreptul excelente. Cea mai bună mâncare pentru câini oferită de ACANA, în opinia noastră, este ACANA Regionals. Nu numai că sunt făcute cu 70 la sută de carne, dar jumătate din acest procent este reprezentat strict de carnea proaspătă.

Cealaltă jumătate este constituită din carne deshidratată pentru un aport proteic concentrat, așadar ambele variante sunt de înaltă calitate. Printre toate gamele de hrană oferite de ACANA, rețetele conțin diferite tipuri de carne sau organe ce includ:

Cantitatea de carne oferită de produse depinde de specificațiile gamei, dar toate conțin cel puțin nivelul de proteine recomandat.

ACANA Regionals conține 70% carne, în timp ce Gama Heritage conține între 60-75% carne. Gama Claassics conține 50% carne precum și gama ACANA Singles. Produsele pot conține surse de proteine unice, pentru câini mai sensibili, dar și o varietate de tipuri de carne. ACANA produce, de asemenea, și recompense pentru câini.

Reclamații asupra tipurilor de hrană oferite de ACANA

Nu au existat niciodată astfel de reclamații pentru niciunul dintre produsele oferite de Champion Petfoods. La acest nivel al calității, există controale riguroase asupra fiecărei etape a producției. Pentru că totul este gestionat, produs și controlat intern, iar asta include chiar inspecția fermelor de proveniență a ingredientelor, compania poate garanta calitate superioară de la fazele incipiente ale producției până la produsul final!

Un alt lucru grozav în ceea ce privește procedurile de testare utilizate de ACANA este acela că produsele sunt testate numai pe animalele de companie, în cadrul companiei sau pe animale de companie ce fac parte din comunitate. Nu există animale încarcerate folosite la testarea produselor.

Toate testările sunt inofensive, medicii nutriționiști analizând doar calitățile gustative, urina, scaunul și sângele câinilor.

Încheiere: recenzii ale tipurilor de hrană oferite de ACANA

Recenziile primite de tipurile de hrană oferite de ACANA sunt pozitive, așa cum ne și așteptam cu toții. Din postura de cumpărători și iubitori de animale, apreciem modul în care rețetele iau naștere, promovând sănătatea canină prin ingrediente proaspete, de origine naturală. Procesul de producție al hranei nu indică doar grija pe care ACANA o poartă față de câinii și pisicile ce urmează să consume aceste produse, ci și de animalele folosite pentru carne sau pentru teste.

Există atât de multe tipuri de hrană produse de o singură companie. Este clar că brandul prezentat pe etichete nu este în relații directe cu pescarii sau fermierii, de pildă. Este vorba strict de dragostea față de animale și colaborare. Așa ar trebui produse toate tipurile de hrană pentru animale!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top