Review-uri ale tipurilor de hrană uscată oferite de Orijen (ratinguri, informatii, ingrediente)

Logoul companiei producătoare de hrană pentru animale Orijen

Despre companie

Hrana pentru câini Orijen este un brand Champion Petfoods a cărei misiune este să ofere câinelui tău o hrană apropiată de cea pe care acesta și-o procura din natură pe când era un simplu animal sălbatic.

Conținând o multitudine de ingrediente premium într-un raport echilibrat, hrana pentru câini produsă de Orijen este creată pentru a sprijini condiția ideală a organismului canin – dinți și oase puternice, alături de o digestie optimă.

Deși marca Orijen este pe piață alimentației canine de aproximativ 10 ani, Champion Petfoods produce de peste 40 de ani astfel de produse de cea mai înaltă calitate. Cu sediul în Alberta, Canada, compania își procură toate ingredientele din fermele și lacurile din regiune.

Concentrându-și activitatea pentru a oferi câinilor de pretutindeni o dietă aprobată biologic, hrana Oirjen este alcătuită din multe proteine obținute din carne din abundență, cu un procent minim al carbohidraților, toate rețetele Orijen fiind de tip Grain-Free (fără cereale).

Aceste rețete reflectă în prezent dieta de care se bucurau în vremurile trecute strămoșii carnivori ai prietenilor noștri patrupezi.

Hrana uscată oferită de Orijen

Hrana uscată Orijen dispune de o formula potrivită fiecărui stagiu al vieții unui câine. Din păcate, compania nu mai produce și hrană umedă la conservă.

Ratinguri pentru hrana de câini oferită de Orijen 

Orijen ridică ștacheta

 

De la lansarea sa în 2006, mâncarea pentru câini Orijen a primit numeroase premii pentru practicile sale inovatoare și calitatea alimentelor, fiind inclusiv prima unitate producătoare de hrană pentru animale de companie care a primit onoarea Design-Build Institute of America (DBIA) pentru noua lor bucătărie din Kentucky deschisă la începutul anului 2016.

Garanția calității este principala preocupare a brandului Champion Petfoods. Acesta nu importă niciun ingredient, ci le produce exclusiv în bucătăriile acestuia.

Asociația Americană de Control al Alimentelor (AAFCO), Administrația alimentară și a medicamentelor (FDA) și Departamentul American al Agriculturii (USDA), în urma expertizelor, au recunoscut prospețimea ingredientelor și modul atent de preparare al hranei pentru animale de companie creată de Champion Petfoods.

De asemenea, producătorul a stabilit conexiuni cu diferiți furnizori ce garantează că produsele nu conțin niciun fel de conservanți și îndeplinesc toate condițiile de siguranță pentru consumul acestora de către animalele de companie – poate chiar și peste standardele raportate la consumul uman.

Review-urile experților din industria alimentației canine susțin integritatea de care dă dovadă marca Orijen. Această companie a reușit să satisfacă cerințele experților, uimindu-i pe aceștia prin calitatea produselor finale.

Beneficiile oferite de Orijen

Orijen – calitate superioară pe piața alimentației canine

Votată #1 în topul mărcilor de mâncare pentru câini de către Reviews.com, garanția oferită de Champion Pet Foods referitoare la calitatea hranei Orijen s-a dovedit un real succes. Însă, în societatea modernă, indiferent de nivelul cunoștințelor sau, în spatele unor interese ascunse, oricine are dreptul la opinie.

Precum în cazul oricărui alt brand de renume, indiferent de industria din care face parte, probabil și Orijen a suportat anumite recenzii negative. Totuși, din postura unui stăpân dedicat, site de specialitate sau expert în alimentația canină, dăm Cezarului ce e al Cezarului: Orijen este o hrană de top pe piața alimentelor special create pentru animalele de companie și nimeni nu poate priva acest gigant de succesul și popularitatea de care se bucură.

Majoritatea stăpânilor sunt entuziasmați de produsele oferite de Orijen. În majoritatea cazurilor, cumpărătorii au sesizat o blană mai strălucitoare, scaun sănătos, energie și apetit pentru câinele acestora. Mulți susțin că hrana este una holistică, creată în condiții de igienă ireproșabile, concentrându-se pe sănătatea generală a câinelui, pe aspectul și comportamentul acestuia. Orijen face o treabă incontestabilă!

Consecințele produselor oferite de Orijen

Costul bate calitatea?

Deși Champion Petfoods își exportă produsele în peste 70 de țări, acestea sunt disponibile de obicei doar online sau în magazine specializate pentru animale de companie. Asta ar putea face anevoioasă procurarea produselor pentru unii posesori de animale. Dar, principala discuție se referă la preț, iar acest lucru nu ar trebui să vă surprindă (gândiți-vă la o masă în oraș la un restaurant de 5 stele).

Probabil cei constrânși de buget vor ezita să cheltuie în jur de 350 ron pe un sac de 11.4 kg de hrană pentru câini. Așadar, dacă banii investiți în animalul de companie constituie o problemă, puteți opta pentru un alt produs cu un conținut mai scăzut de carne neprocesată (sau alte surse de proteine).

Printre alimentele mai ieftine ce conțin proteine și substituie carnea enumerăm ouăle, produsele lactate sau fasolea. În funcție de dimensiunea câinelui, căutați rețete care conțin 25% până la 35% proteine, ce îndeplinesc simultan celelalte cerințele nutriționale ale patrupedului.

Pentru o alternativă mai puțin costisitoare, dar totuși de calitate, încercați ACANA. Deoarece niciun alt brand e pe piață nu se compară cu Orijen datorită concentrației de carne întreagă alocată unei rețete, ACANA poate concura la capitolul preț și disponibilitate – ambele se găsesc pe site-ul nostru.

La final, este foarte important să investești în dieta câinelui tău, dar acest lucru variază în funcție de circumstanțe diferite de la stăpân la stăpân.

Ingrediente utilizate de Orijen

Rețete speciale pentru iubitorii de carne

Sac de hrană uscată pentru câini Orijen RedOricare dintre rețete atinge incredibilul procent de 38% proteine provenite din carne, însă Orijen Regional Red conține chiar și mai multe proteine.

Bogată în aminoacizi și diferite tipuri de carne integrală, Orijen Regional Red este o hrană echilibrată, ideală pentru prietenul tău iubitor de carne. Printre sursele proteice utilizate de Orijen enumerăm:

💡 Vită dezosată, mistreț, capră, miel, porc

💡 Carne de capră, de mistreț și de miel

💡 Macrou de Atlantic întreg

💡 Carne de mugilide, macrou

Iată analiza garantată pentru rețeta Orijen Regional Red. Pe site-ul nostru veți găsi, de asemenea, lista ingredientelor utilizate pentru toate celelalte 6 rețete Orijen, hrană uscată:

💡 Proteină brută (min) 38%

💡 Grăsime brută (min) 18%

💡 Fibră brută (max) 4%

💡 Umiditate (max) 12%

💡 Calciu (min.) 1,9%

💡 Fosfor (min.) 1,4%

💡 Acizi grași Omega 6 (min): 2%

💡 Acizi grași Omega 3 (min): 1%

💡 DHA (min.) 0,4%

💡 EPA (min.) 0,2%

💡 Glucozamină (min.) 900 mg /kg

💡 Sulfat de condroitină (min.) 400 mg /kg

Reclamații asupra tipurilor de hrană oferite de Orijen

Nu au existat reclamații asupra tipurilor de hrană oferite de Orijen pe teritoriul Europei sau al Statelor Unite ale Americii. Singura reclamație a fost semnalată pe teritoriul Australiei, în 2008.

În încheiere

Jos pălăria! Hrana Orijen este o alegere excelentă pentru câinele tău!

Dacă prietenul tău deja consumă acest brand, e minunat! S-ar putea să mănânce mai sănătos ca noi. Dacă nu, atât cât este financiar posibil, noi recomandăm cu încredere Orijen! Nu uitați nicio clipă că o dietă atât de sănătoasă și echilibrată precum cele oferite de Orijen va oferi câinelui fericire, sănătate și o viață mai lungă!

Pe scurt, în urma recenziei noastre asupra brandului producător de hrană pentru câini Orijen, acesta oferă câinelui o dietă bio, naturală, foarte apropiată de cea consumată de strămoșii carnivori ai câinilor noștri, în sălbăticie.

Orijen ne asigură că ingredientele și produsul final sunt de cea mai bună calitate – ingredientele sunt crescute în natură, oferă prospețime maximă, sunt sănătoase și sigure pentru consum!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top