Cele mai bune suplimente cu acizi grași Omega pentru câini – 4 produse extrem de eficiente

Acest câine primește un supliment pe bază de ulei de somon, bogat în acizi grași de tip Omega

Introducere

Uleiurile de pește sunt unul dintre cele mai bune suplimente nutritive pentru câini. Aceste uleiuri sunt bogate în acizi grași omega și alte substanțe care pot ajuta sănătatea cardiovasculară a câinelui tău, îi menține la o greutate sănătoasă și chiar le pot îmbunătăți sănătatea articulațiilor.

De ce să nu încerci un astfel de supliment de calitate?

Cel mai bun ulei de pește pentru câini poate fi administrat ca supliment alimentar zilnic, fără riscul de a produce efecte secundare; iată mai jos primele 5 opțiuni ale acestui an (inclusiv cel mai bun ulei de somon pentru câini!).

Ulei de somon pentru câini Grizzly
 

Ulei de somon Grizzly

Asigură-i amicului tău patruped un plus de sănătate din adâncul oceanului prin suplimentul de ulei de somon Grizzly! Somonul sălbatic crește în apa curată și limpede din Alaska și are un conținut ridicat de EPA și DHA, singurii acizi grași de tip Omega 3 cu absorbție rapidă pentru metabolismului canin.

Uleiul de somon Grizzly oferă o multitudine de antioxidanți și vitamine ce susțin sănătatea pielii și aspectul impecabil al blănii câinelui dumneavoastră. În plus, aceste substanțe contribuie la buna funcționare a creierului și a sistemului reproducător, susțin văzul și îmbunătățesc sistemul imunitar.

Câinele tău nu va fi nevoit să obțină uleiul de somon vânând somonul precum un urs Grizzly deoarece acest ulei este îmbuteliat și foarte ușor de distribuit datorită pompiței de care acesta dispune.

Uleiul de somon Grizzly este fabricat in SUA și beneficiază de certificatul de calitate al Consiliului Național al Suplimentelor pentru Animale. Poate fi administrat câinilor indiferent de vârsta și rasa acestora, fiind ideal pentru pui și femele gestante.

Ulei de somon pentru câini Brit Care
 

Ulei de somon Brit CareBrit Care vă pune la dispoziție uleiul de somon 100% natural, un super-supliment pentru câini. Acesta asigură un aport echilibrat de acizi grași Omega 3 și Omega 6 ce vor reduce în mod semnificativ nivelurile de colesterol din sânge. Utilizând în mod regulat uleiul de somon Brit Care, câinele tău se va bucura de o blană mătăsoasă și strălucitoare.

De asemenea, uleiul de somon Brit Care poate rezolva anumite probleme de sănătate deja existente precum deteriorarea și pierderea blănii, apariția mătreții, blana uscată, inflamațiile pielii, probleme ale pigmentării, deficiențe ale sistemului imunitar sau afecțiuni la nivelul sistemului reproducător.

După cum știți, uleiul de somon este o sursă excelentă de acizi grași Omega 3 (EPA și DHA) ce influențează pozitiv anumite procese metabolice în corpul câinelui.

Acidul EPA are un efect natural anti-inflamator, iar acizii DHA sunt implicați în reconstrucția celulelor nervoase ale creierului, ajutând buna funcționare a retinei canine.

Suplimentul nutritiv pentru câini Yumove
 

Supliment nutritiv pentru articulații Yumove pentru câiniSuplimentele YuMove dispun de o formulă cu acțiune triplă asupra articulațiilor și sunt recomandate preponderent câinilor ale căror articulații devin rigide. 

Acestea readuc alină durerile articulare, protejează țesutul articular pe termen lung și readuc mobilitatea în viața câinelui tău.

În cazul în care câinele dumneavoastră nu dezvoltă probleme articulare, nu este întocmai indicat să îi oferiți aceste suplimente.

Din suplimentul YuMove, organismul canin va extrage glucozamină HCL în cea mai pură formă (concentrație de 99.8%), condroitină, acizi Omega 3 bogați în glicozaminoglicani, aminoacizi și minerale.

Glucozamina în stare pură susține sănătatea articulațiilor. Acidul hialuronic asigură o bună parte a fluidului sinovial, lichidul de amortizare a articulației care ajută la lubrifierea și amortizarea șocurilor în articulații pe parcursul mișcărilor câinelui. Magneziul contribuie la sănătatea tendoanelor și ligamentelor. Vitaminele C și E sunt esențiale pentru câinii activi și cei de lucru. Pe parcursul exericițiilor fizice, corpul câinelui va produce mai mulți radicali liberi ce pot cauza în timp diferite afecțiuni. Vitaminele menționate anterior neutralizează acești radicali, menținând mobilitate articulațiilor. Condroitina naturală extrasă din midii verzi

Suplimentul nutritiv pentru câini Hellenia cu Omega 3-6-9
 

Suplimente Hellenia pentru animale de companie cu Omega 3-6-9Suplimentul nutritiv Hellenia, Canine Conditioning, Omega 3-6-9 are ca scop principal protecția blănii și a pielii patrupedului. Acest complex de Omega 3,6 și 9 grași asigură cantitatea optimă de acizi grași de care organismul canin are atât de multă nevoie.

Uleiurile esențiale de tip DHA și EPA au grijă de aspectul blănii și hrănesc țesuturile cutanate. Aceste suplimente pot fi oferite atât câinilor cât și pisicilor. 

Acizii grași esențiali menționați anterior acționează și mai în profunzime, fiind renumiți pentru efectul lor benefic asupra articulațiilor, oferind patrupedului mobilitate și flexibilitate. În plus, acestea asigură buna funcționare a creierului și alte beneficii la nivel cardiovascular.

Rețeta suplimentului Hellenia Canine Conditioning, Omega 3-6-9 conține și alte ingrediente bogate în substanțe nutritive precum nucile, laptele, soia, crustacee, ouă. Urmați instrucțiunile de administrare menționate pe ambalajul produsului pentru a determina doza potrivită de supliment pentru câinele dumneavoastră!

Concluzie

Cel mai bun Omega 3 pentru câini este probabil să provină din ulei de pește, fie ca parte a alimentației lor, fie ca supliment nutritiv. Dacă câinele tău nu mănâncă destui acizi grași Omega 3 în alimentația lor normală, asigură-te că adăugi un supliment nutritiv pentru a-i menține în formă mulți ani de acum încolo. Uleiul de pește poate ajuta ca:
  • Anti-inflamator
  • Luptă împotriva durerii
  • Ajută câinii să aibă o blană strălucitoare și o piele sănătoasă
  • Reduce oboseala, stresul
  • Sporește dezvoltarea creierului și buna vedere la câinii tineri
  • Poate încetini dezvoltarea cancerului
Ce mai astepți? Începe să cauți și încearcă cel mai bun ulei de pește pentru câini – oricare din lista noastră poate fi considerat cel mai bun! Asigură-te că ne anunți pe care îl alegi.
Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top