Top 13 cele mai bune recompense pentru câini

Cele mai bune recompense pentru câini
Din postura de stăpâni, ne-am gândit care ar fi cea mai bună recompensă pentru câini, aflându-ne într-un magazin dedicat alimentației canine. Multe review-uri vă vor spune ce tipuri de hrană și de recompensă pentru câini recomandă diferiți stăpâni, însă nu vă vor spune și de ce. Aici vom discuta despre cele mai bune recompense pentru câini din perspectiva experiențelor noastre ca stăpâni, sperând că vă vom veni în ajutor pentru a lua decizia potrivită. Recomandările noastre, bazate pe caracteristicile recompenselor pentru câini, ,mai exact ingredientele, prețul și renumele brandului, cuprind 8 producători și 13 tipuri de recompense, pe care noi le considerăm cele mai bune. Indiferent dacă vrei să dresezi sau nu un pui sau un câine ajuns la maturitate, sau pur si simplu cauți o nouă recompensă pentru câini, această listă te va ajuta să alegi cea mai bună recompensă pentru câinele tău. Așadar, recomandările noastre sunt recompense pentru sunt excelente în procesul de dresaj canin, dar asigură câinelui vostru și o alimentație sănătoasă.

Recompensă Pedigree Dentastix Fresh
 

Pedigree Dentastix Fresh este o recompensă sub formă de sticksuri masticabile create pentru a promovat igiena orală și respirația proaspătă în rândul câinilor adulți. 

Sticksurile au o culoare verzuie, livrate într-o formă specifică de X menită să ajute la curățarea dinților. Textura unică a sticksurilor Pedigree Dentastix Fresh reduce depunerile de placă și tartru. Sunt excelente pentru menținerea igienei orale a câinelui tău. 

Sticksurile Pedigree Dentastix Fresh pot fi oferite ca recompense delicioase sau pot fi integrate direct în rutina alimentară a câinelui tău.

 • Aceste sticksuri pentru câini fabricate de Pedigree sunt plăcute la mestecat, cu un design special creat pentru a promova igiena orală a câinelui tău
 • Textura sticksurilor Pedigree Dentastix Fresh ajută la curățarea tartrului și a plăcii dentare, mai ales în zonele cavității bucale unde câinele mestecă alimentele.
 • Ingredientele patentate utilizate în rețeta Pedigree Dentastix Fresh oferă câinelui tău o respirație proaspătă
 • este dovedit clinic că un câine care consumă Pedigree Dentastix Fresh este mai puțin predispus la depunerile de tartru și placă bacteriană ce contribuie la apariția afecțiunilor dentare

Recompensă Purina DentaLife Daily Oral Care Large Dental
 

Integrează igiena orală în rutina de îngrijire a câinelui tău cu recompensele Purina DentaLife Daily Oral Care Large Dental. Gustul delicios de pui îl va face pe câinele tău să se simtă nerăbdător atunci când vine vorba de recompense, în timp ce multitudinea de ingrediente de cea mai bună calitate te va face să te simți responsabil, știind că asiguri câinelui tău o hrană sănătoasă.

Cu o formulă dovedită științific că reduce cantitatea de tartru și depuneri, recompensele Purina DentaLife Daily Oral Care Large Dental asigură un proces de curățare a cavității bucale a câinelui tău, iar, astfel, puteți zâmbi amândoi liniștiți.

Textura inovativă a acestor recompense pentru câini creează o mulțime de cavități aerate pentru o porozitate ridicată, devenind ușor de mestecat. Sticksurile dispun de 8 șanturi utile în curățarea danturii câinelui, până la gingie. Oferindu-i câinelui Purina DentaLife Daily Oral Care Large Dental drept recompensă, îi vei arăta că ții la sănătatea și starea sa de spirit, de la recompensă la recompensă!

 • Câinii iubesc gustul delicios de pui, iar stăpânii adoră faptul că Purina DentaLife Daily Oral Care Large Dental va curăța dinții patrupezilor
 • Textura poroasă inovativă curăță dinții câinelui, fiind suficient de masticabilă pentru a menține interesul câinelui la cote maxime
 • Respirația proaspătă și curățarea profundă a dinților sunt completate de satisfacția câinelui de a mesteca recompensele Purina DentaLife Daily Oral Care Large Dental.
 • S-a dovedit științific că recompensele Purina DentaLife Daily Oral Care Large Dental reduc acumulările de tartru și curăță dinții câinelui până la limita gingiilor
 • Produs fabricat în SUA

Recompense Lily’s Kitchen Mini Burgers Vită
 

Fii gata să-ți vezi câinele în culmea fericirii – acești mini-burgeri chiar sunt făcuți din carne și au un gust efectiv senzațional.

Acești mini-burgeri sunt făcuți din carne proaspătă de vită (80%), plus o mână de ajutor din partea semințelor de chia (care conțin Omega 3, ideală pentru blană și piele) și  a verzei kale ( 0.1%, bogată în antioxidanți), devenind, astfel, o gustăre delicioasă și cât se poate de sănătoasă.

Recompensele pentru câini Lily’s Kitchen Mini Burgers de vită sunt excelente pentru dresaj, pentru a fi servite între mese sau pot fi oferite pur și simplu.

Aceste recompense tentante sunt bazate pe o rețetă de tip grain-free (fără cereale) și conțin doar ingrediente sănătoase, fără așa-zisele „porcării”, pentru a-ți putea hrăni în siguranță câinele. Integrează aceste recompense delicioase în rutina sa alimentară și nu bvei regreta.

Ghid de hrănire: Recompensele Lily’s Kitchen Mini Burgers Vită se adresează pentru câinii ce au împlinit cel puțin 4 luni și se recomandă cel mult 5 recompense pe zi. Asigurați-i câinelui apă la discreție. Și nouă ne plac câinii cu o constituție atletică, așadar nu exagerați nici cu aceste recompense. Supravegheați mereu câinele atunci când acesta servește o recompensă (unii câini sunt atât de nerăbdători încât uită să mestece).

Recompense Lily’s Kitchen fâșii de pui
 

Bucăți gustoase, aurii de pui – câinele tău va simți că a pus lăbuța pe premiul cel mare ori de câte ori va servi una din recompense!

Făcute din carne de pui proaspăt preparată (80%), gătită încet, aceste fâșii ușor de mestecat, cu o textură plăcută sunt foarte bogate proteic, devenind niște recompense naturale delicioase. Pot fi oferite în timpul ședințelor de dresaj, ca gustare între mese sau fără un motiv anume. Fâșiile de pui nu conțin cereale, iar rețeta se bazează strivct pe ingrediente naturale, fără aditivi. Astfel, prietenul tău blănos se poate bucura de gustul irezistibil de pui în fiecare zi.

Ghid de hrănire: aceste recompense pot fi oferite câinilor cu o vârstă minimă de 4 luni. Nu oferiți mai mult de 5 recompense într-o zi. Câinele trebuie să aibă mereu în apropiere un bol cu apă. Nu exagerați cu recompensele. Câinele trebuie să fie mereu sănătos și să aibă o greutate optimă. Supravegheați câinele atunci când acesta se bucură de o tratație specială. Unii câini nu au răbdare să mestece recompensa.

Recompense meat! sticks pui & vită, talie mică
 

Aceste gustări fabricate de duvoplus în gama meat! fac fericiți câinii și stăpânii din toată lumea! 

Aceste sticksuri masticabile delicioase sunt făcute din piele de vită uscată și răsucită în jurul unei bucăți de pui file. 

Sunt excelente ca recompense și vă vor menține câinele ocupat, captându-i atenția.

Dacă patrupedul va mesteca regulat recompensele meat! sticks Chicken & Rawide, dinții acestuia vor deveni mai puternici, iar tartrul și placa bacteriană se vor reduce. Aceste recompense nu conțin cereale (grain-free) și nici gluten (gluten-free).

De asemenea, recompensele meat! sticks Chicken & Rawide conțin un procent ridicat de carne, fiind excelente pentru câinii cu alergii sau intoleranțe.

Deși nu putem contesta niciuna din calitățile de mai sus, oferiți recompensele meat! sticks Chicken & Rawide în mod responsabil câinelui dumneavoastră.

Orice gustare ar trebui integrată în dieta câinelui pe lângă hrana sa principală, pentru a adăuga un plus de varietate.

• Gustări de ronțăit delicioase făcute de piele de vacă și carne de pui
• Au grijă de dinții și gingiile câinelui, stimulându-i pofta de a mesteca
• Nu conține cereale sau gluten: excelente pentru câinii alergici sau cu intoleranțe
• Nu conțin zahăr adăugat
• Foarte gustoase datorită procentului ridicat de conținut de carne

Recompense meat! biluțe cu pui și orez
 

Recompensele meat! biluțe cu pui și orez îi bucură atât pe câini cât și pe stăpânii lor deoarece un câine fericit înseamnă un stăpân fericit.

Biluțe delicioase cu pui și orez sunt acel plus de savoare, pe gustul oricărui câine.

Nu uitați: oricât ar fi de tentant, nu oferiți prea multe recompense. Acestea sunt menite să asigure diversitate în rutina alimentară a câinelui vostru.

 • Gustare delicioasă din carne
 • Rețetă bazată pe gustul irezistibil de pui și orez
 • Gustare excelentă sau recompensă dedicată câinilor cu vârsta de peste 6 luni
 • Recompensele nu ar trebui să valoreze procentual mai mult de 20% din dieta zilnică a câinelui
 • Pachet resigilabil

Recompense meat! oase mici de pui și piele de vită
 

Recompensele meat! oase mici de pui și piele de vită produse de duvoplus sunt gustări ce vă vor face câinele să dea din coadă!

Aceste recompensele delicioase sub formă de mici oase fabricate din piele uscată de vită și fâșii de carne proaspătă de pui vor stârni interesul câinelui, menținându-l activ până la ultima ronțăială.

De asemenea, ronțăitul zilnic poate ajuta la reducerea cantității de tartru și placă bacteriană acumulate în cavitatea bucală a câinelui.

Deși gustările meat! oase mici de pui și piele de vită oferă toate beneficiile menționate mai sus, nu exagerați.

Țineți minte că gustările doar suplimentează dieta zilnică a câinelui, oferind varietate acesteia.

 • Gustări gustoase din piele de vită și pui
 • Asigură ore întregi de ronțăit și distracție
 • Gustările nu ar trebui să reprezinte mai mult de 20% din dietă
 • Pachet resigilabil

Recompense ACANA Monoproteice cu vită
 

Dacă doriți o gustare ideală pe care câinele vostru abia așteaptă să o înfulece, atunci ACANA Monoproteine cu ficat de vită este alegerea potrivită! Rețeta acestor recompense se concentrează în jurul a 5 ingrediente, incluzând un procent răsunător de 85% proteină obținută strict din surse de origine animală precum pui, carne și ficat de vită.

Rețetele ACANA Monoproteine sunt atent concepute și conțin ingrediente de calitate supoerioare  precum carne de pasăre crescută cu iarbă sau pește de apă sărată. Pe lângă ingredientele principale, ACANA selectează minuțios și ingrediente secundare. Cum ar fi legume crude, congelate imediat, evitând în totalitate ingrediente fără aport nutrițional precum soia, porumb, tapioca sau grâu.

Recompensele ACANA îți vor menține câinele motivat pe parcursul ședințelor de dresaj, simțindu-se cu adevărat recompensat ori de câte ori va primi o gustare ACANA.

Și, pentru a liniști și stăpânii, recompensele ACANA Monoproteine nu conțin niciun fel de conservanți artificiali.

Un lucru minunat pe care rețele ACANA îl oferă este atenția acordată de la primul la ultimul ingredient al rețetei.

De la rețete cu număr limitat de ingrediente la rețete dedicate fiecărui stadiu de viață a câinelui, ACANA asigură o dietă completă, de calitate superioară, de care se poate bucura și câinele tău.

Recompense ACANA Monoproteice cu ficat de pui
 

Create din numai 5 ingrediente simple, recompensele ACANA Monoproteine cu ficat de pui reprezintă un mod excelent prin care vă puteți recompensa câinele, fără a vă face să vă simți nicio secundă vinovați.

Aceste recompense conțin 85% proteine obținute din ingrediente de origine animală, precum ficatul provenit din pui crescuți liberi.

De asemenea, recompensele monoproteice ACANA nu conțin niciun fel de conservanți artificiali, oferind câinelui bucurie ori de câte ori primește o astfel de recompensă.

 • 85% proteine de origine animală
 • Puii sunt crescuți cu mare grijă, iar ficatul de pui asigură aport proteic extraordinar, alături de un gust irezistibil
 • Cartofii dulci aflați pe lista ingredientelor sunt bogați în fibre și susțin buna funcționare a sistemului digestiv
 • Recompensele ACANA Monoproteine nu conțin conservanți artificiali
 • Fabricate în SUA, cu cele mai rafinate ingrediente disponibile pe piața mondială

Recompense Bosch Fruitees cu pui și mere
 

Atunci când dresăm un câine, recompensele primite atunci când acesta are un comportament potrivit, sunt de-a dreptul esențiale.

Recompensele Bosch Fruitees sunt special create pentru a oferi câinelui vostru o gustare excepțională datorită formei și aromei lor.

Recompensele în forme de mici oase sunt ușor de mestecat, fără a distrage atenția câinelui prea mult pe parcursul dresajului.

Aceste gustări delicioase  conțin 20% carne de pui proaspătă, în amestec cu fructe uscate și un conținut lichid de 28%, încadrându-se astfel în categoria tipurilor de hrană  pentru câini semi-uscate.

Recompense Bosch Fruitees cu pui și mere nu conțin cereale adăugate. Pentru a vă asigura aceste gustări sunt sănătoase pentru câini, ele nu conțin nici zahăr, arome sau coloranți artificiali.

Datorită ambalajului inteligent resigilabil, gustările Bosch Fruitees cu pui și mere își vor păstra aceeași prospețime în timp.

 • Recompense excelente din carne proaspătă și fructe
 • Ideale pentru stimularea câinelui pe parcursul ședințelor de dresaj
 • Formă și dimensiune alese special pentru a fi ușor de mâncat, fără a distrage câinele de la comenzi
 • 20% din carne provine din carne de pui premium
 • Hrană semi-umedă: consistență ușoară și gust delicios, ideale chiar și pentru cei mai pretențioși câini
 • Fără cereale: ușor de digerat, excelente pentru câinii alergici
 • Fabricate în Germania
 • Ambalaj resigilabil: pentru a menține recompensele Bosch Fruitees cu pui și mere mereu proaspete

Recompense Garden Bites Toby Toothbrush
 

Recompensele vegetariene Garden Bite Toby Toothbrush sunt exact ce inspiră și numele: niște periuțe de dinți vegetariene, cu un gust irezistibil. Sunt ideale fie oferite ca recompense, fie ca pur și simplu gustări.

Recompensele Garden Bites conțin nu mai puțin de 55% cartofi dulci. Cartofii dulci este un super-aliment în dieta câinelui dumneavoastră. Este bogat în vitamine, calciu, fier și multe alte substanțe nutritive.

Forma de periuță de dinți masează gingiile și gură dinții pe parcursul mestecării recompensei. Extractul natural de mentă asigură câinelui vostru o respirație proaspătă.

Gustările Garden Bites sunt 100% fără gluten, ceea ce le oferă o digestie ușoară, fiind recomandate câinilor alergici. Să nu mai vorbim de aroma pur și simplu irezistibilă a acestora!

 • Gustări vegetariene de mestecat, ideală ca recompense
 • Fără gluten: ușor de digerat, recomandate pentru câinii cu alergii
 • Îngrijire orală: forma specială masează gingiile și curăță dantura câinelui
 • Rețetă îmbogățită cu ulei de mentă pentru o respirație plină de prospețime
 • 55% cartofi dulci, bogați în vitamine, calciu, fier și alte substanțe nutritive

Recompense Brit Care Light cu iepure și papaya
 

Recompensele Brit Care Light cu iepure și papaya sunt gustări semi-umede ce completează și variază dieta câinelui vostru.

Acestea ajută la menținerea stării optime de sănătate a patrupedului. Rețeta este îmbogățită psyllium și lignoceluloză de bambus, surse de fibre care ajută la obținerea stării de echilibru menționate anterior. 

Recompensele Brit Care Light cu iepure și papaya nu conțin cereale sau cartofi. Acizii fulvici prezenți în rețetă susțin absorbția nutrienților, iar extractul de pepene galben esteutilizat ca sursă de antioxidanți. 

Peptidele de colagen regenerează sistemul musculo-scheletic, în timp ce  lactobacillusul acidophilus tindalizat ajută la menținerea sănătății tractului intestinal.

 • De ce papaya? Recompensele Brit Care Light cu iepure și papaya au ales acest ingredient mai puțin obișnuit rețetelor tradiționale datorită valorii sale medicinale. Papaya este un fruct sărac în calorii, utilizat adesea drept o sursă excelentă de fibre insolubile, care susține sistemul digestiv, fără ca patrupedul să ia în greutate.
 • Carnea de iepure: carnea de iepure are un aport proteic deosebit, fiind o carne slabă menită să mențină gabaritul câinelui sub control.

Recompense Brit Care antistres cu creveți și cânepă
 

Recompensele Brit Care antistres cu creveți și cânepă reprezintă o hrană complementară pentru câini. Creveții sunt o sursă de proteine excelentă, bogată în acizi grași omega-3 și vitamina B12. Ambele  necesare pentru buna funcționare a creierului și a sistemului cardiovascular canin.

Aceste recompense au o caracteristică aparte: reduc nivelul de stres suferit de câine. Ele nu conțin cereale sau cartofi, iar acizii fulvici din componență susțin absorbția nutrienților. Extractul de pepene galben este principala sursă de antioxidanți a rețetei, iar peptidele de colagen contribuie la refacerea sistemului muscular și osos.

 • De ce cânepă? Cânepa ajută la armonizarea proceselor de bază din organismul canin, întărind mecanismele naturale de apărare ale acestuia.  Are proprietăți vindecătoare și liniștitoare care promovează regenerarea profundă, buna funcționare a sistemului digestiv și bunăstarea mentală generală.
 • Creveți: creveții sunt o sursă excelentă de proteine, acizi grași Omega-3 și vitamina B12, toate fiind necesare pentru buna funcționare a creierului și a sistemului cardio-vascular.
Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top