3 lucruri importante de luat în considerare înainte de a construi o casă pentru câine

Câinele se odihnește linistit pe iarbă în fața casei stăpânului

Cât de special este câinele tău pentru tine?

Nu este chiar ca propriul tău copil?

Vreau să spun că te îngrijești de hrana, confortul lui și câte altele!

Așadar, atunci când vine vorba de adăpostul său, cu siguranță ai dori să rămână protejat tot timpul. Așa este? Astfel, casa pe care trebuie să o construiești pentru câinele tău ar trebui să fie perfectă. Trebuie să iei în considerare unele lucruri semnificative în timp ce construiești o casă pentru micul tău Bruno sau Tuffy sau oricum altcumva îl numiți cu dragoste.

Cu toate acestea, fiind proprietarul a trei câini drăguți și un mare iubitor de câini, iată sfaturile mele despre structurarea unei case pentru câini. Ține cont de următoarele lucruri în timp ce faci o casă pentru câinele tău și sunt sigur că mai târziu îmi vei mulțumi pentru asta.

Aruncă o privire!

Înțelege obiceiurile câinelui tău.

Cine îți cunoaște câinele mai bine decât tine?

Dacă iubește să fie observat îndeaproape, atunci casa acestuia ar trebui mai degrabă să aibă o ușă plată decât cea cu suprapunere sau streașină. Îți va asigura o vizibilitate completă. În continuare, în cazul în care crezi că acesta se încălzește excesiv, de regulă, acoperișul casei sale ar trebui să fie lipsit de țigle. Acest lucru poate deteriora situația în timp ce atrage și ține căldura de la soare.

Cunoaște vremea

Dacă dorești să îți protejezi câinele de vremea rece, atunci trebuie să pui o ușă în fața casei acestuia. Acest lucru îi oferi câinelui tău căldura dorită. Deci, nu uita să faci asta dacă locuiești în anumite zone reci. Cu toate acestea, există un apel recent din partea agenției de gestionare a situațiilor de urgență din Pennsylvania, ca puii, câinii mai mici sau mai mari să nu fie lăsați afară atunci când temperatura scade sub 40 de grade. Dar, pe timpul verii, trebuie să scoți ușa casei câinelui pentru a spori ventilația.

Alege o locație ideală

Ei bine, atunci când vine vorba de poziționarea casei câinelui tău, asigură-te că o așezi în cea mai răcoroasă și umbroasă parte a curții tale. Cu cât casa câinelui va fi mai umbrită, cu atât va rămâne intactă.

Mai mult, ar trebui să acționezi puțin inteligent și să situezi casa în partea opusă casei sau garajului tău, astfel încât să rămână protejată de vânt. Cu toate acestea, dacă dorești să protejezi casa câinelui tău de furtuni, atunci, dacă este o casă cu uși, orientează intrarea ușii spre est.

Concluzia

Deci, acestea sunt trucurile foarte importante pe care trebuie să le iei în considerare atunci când construiești o casă pentru câini. Pur și simplu urmează-le înainte de a planifica să o construiești și sunt sigur că în cele din urmă vei avea un loc fabulos pentru micuțul tău.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top