Câinii au nevoie de spațiu! Cele mai bune 4 cuști pentru câinii de talie mare

Alegerea unei cuști poate fi o decizie dificilă, în special dacă sunteți în căutarea unei cuști potrivite pentru un câine de talie mare. Este greu să anticipați de cât spațiu are nevoie acesta pentru a se simți confortabil.

Desigur, o cușcă mare pentru câinii de talie mică le va garanta acestora mult spațiu și, implicit, libertate.

În orice caz, dimensiunile acestor câini sunt foarte reduse și nici nu au nevoie în mod special de atât de mult spațiu.

Vă oferim 5 tipuri de cuști excelente pentru câinii de talie mare, dar și câteva sfaturi și sugestii pentru a alege cușca ideală pentru câinele tău.

Comparații rapide: 4 tipuri de cuști pentru câinii de talie mare

Ce trebuie să aveți în vedere atunci când căutați o cușcă pentru câinii de talie mare

Există mult mai multe detalii pe care trebuie să le luați în calcul atunci când căutați cușca potrivită. Unele pot fi fabricate din materiale ieftine, pot fi inestetice sau inconfortabile, devenind un coșmar pentru câinele vostru.

Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le decideți este ce tip de cușcă vă doriți pentru câine. Toate prezintă anumite avantaje…

Avantajele cuștilor din sârmă

Unul dintre principalele avantajele ale cuștilor din sârmă este faptul că sunt ușor de transportat și depozitat. cest lucru le face ideale pentru persoanele care călătoresc foarte mult cu animalele de companie sau folosesc doar ocazional cușca.

Un alt beneficiu al cuștilor de sârmă este că dimensiunile acestora sunt reglabile. Puteți extinde și redimensiona cușca în funcție de necesități. Acest avantaj este semnificativ mai ales dacă dețineți un pui în creștere. O cușcă de sârmă este potrivită și pentru rasele de talie mari și, astfel, veți economisi mai mult pe termen lung.

Avantajele cuștilor din plastic

Cuștile de plastic oferă multe avantaje. În afară de mai multă siguranță și intimitate pentru câinele vostru, aceste cuști sunt obligatorii prin lege dacă doriți ca animalul vostru de companie să vă însoțească pe parcursul unui zbor.

Așadar, dacă există șanse să călătoriți cu avionul în viitorul apropiat, achiziționarea unei cuști de plastic este obligatorie. În orice caz, asta nu înseamnă că o cușcă de plastic va deveni și căsuța câinelui tău.

Avantajele cuștilor din materiale ușoare

Și cuștile de lemn beneficiază de anumite calități superioare. Ele sunt ideale pentru stăpânii începători. Sunt foarte sigure și puternice. Acoperișul este făcut dintr-o suprafață plată, din lemn pe care poți sprijini cele mai uzuale accesorii pentru câini pentru a le avea mereu la îndemână.

Singurul dezavantaj al cuștilor de lemn este că acestea sunt cuști fixe și nu se pot redimensiona. Cu toate astea, dacă veți alege mărimea potrivită, cuștile de lemn sunt o adevărată investiție. Nu uitați că acestea trebuie folosite doar în interior. Nu le confundați cu un coteț.

Avantajele cuștilor din materiale ușoare sunt ideale pentru câinii ce nu se vor zbate prea tare pentru a evada din cușcă. Sunt excelente pentru călătorii, camping sau pur și simplu pentru utilizarea acestora în aer liber.

Ele pot fi „îndoite” din interior în anumite momente, însă acest lucru le face mai puțin amenințătoare pentru unii câini, aceștia simțind ca au puțin control asupra cuștii. Dacă, prin absurd, ne-am băga și noi într-o astfel de cușcă nu ne vom simți la fel de amenințați și neputincioși ca într-o cușcă cu bare de fier, de exemplu (ați înțeles la ce ne referim deja). Cu toate acestea, este de datoria stăpânului să-l pe câine să intre în cușcă, fără ca animalul să o vadă ca pe o amenințare.

Un alt considerent important este dimensiunea cuștii din materiale ușoare. O astfel de cușcă prea mică pentru dimensiunile câinelui vostru nu va oferi îndeajuns de mult spațiu pentru ca acesta să șadă confortabil.

De asemenea, chiar dacă prietenul vostru va beneficia de o cușcă foarte mare, acesta se va izola într-un colț. Acest comportament este specific mai ales perioadei în care câinele este doar un pui.

Cele mai bune 4 cuști pentru câini de talie mare

Trixie Gulliver Transport
 

Cușcă pentru câini de talie mare Trixie Gulliver TransportCușca din plastic cu poartă de metal Trixie Gulliver Transport oferă câinelui dumneavoastră siguranță suplimentară pe parcursul călătoriilor lungi sau scurte datorită sistemelor avansate de blocare și fixare. Cușca are patru puncte de prindere pentru o călătorie în condiții de maximă siguranță.

Două compartimente mari de depozitare oferă spațiu suplimentar pentru recompense și alte accesorii canine. Cușca include două boluri de plastic foarte practice pentru apă și mâncare ce pot fi atașate de gratii.

Ușa cuștii poate fi deschisă spre exterior sau scoasă complet. Cușca Trixie Gulliver Transport de mărimea 7 este dedicată câinilor de talie mare, oferindu-le acestora spațiul necesar pentru o călătorie confortabilă. Cușca are 104 cm lungime, 73 cm lățime și 75 cm înălțime. Este destul de spațioasă pentru un reprezentant al speciei canine de talie mare, acesta bucurându-se de o ședere odihnitoare, apă și mâncare pe tot parcursul călătoriei.

La cușcă este atașat un mâner pentru o manevrabilitate ușoară. I se pot atașa două roți de direcție pe față și alte două roți pentru spatele cuștii pentru a nu mai fi nevoie să o ridicați. Roțile se vând separat.

Ferestrele cuștii sunt echipate cu gratii orizontale suplimentare. Cușca Trixie Gulliver pentru transportul câinilor de talie mare este omologată IATA (International Air Transport Association). Astfel puteți călători alături de prietenul vostru în conformitate cu normele legale de transport aerian al animalelor de companie în orice aeroport din lume.

Datorită calității materialelor utilizate, a siguranței oferite, a acreditării IATA și a manevrabilității cuștii pentru câini de talie mare Trixie Gulliver pentru transport, o recomandăm tuturor stăpânilor unui câine de talie mare. Este o adevărată investiție, iar tu și prietenul tău vă veți bucura unul de compania celuilalt în orice colț al lumii!

Cușcă pliabilă vidaXL, Metal, XL
 

Cușcă pliabilă pentru câini de talie mare vidaXL, Metal, XLCușcă pliabilă vidaXL va fi mare ajutor în dresarea și adăpostirea câinelui tău de talie mare. Aspectul acestei cuști este aparte față de cel al majoritatea cuștilor de metal, principalul atu al acesteia fiind pliabilitatea. În plus, cușca dispune de diferite sisteme de siguranță și poate fi amplasată oriunde în interior.

Designul inteligent și portabil al cuștii o face foarte ușor de depozitat, ocupând puțin spațiu. Are trei uși solide, ce asigură câinelui un acces facil în interiorul cuștii, fără ca acesta sa poată fugi din cușcă. Cadrul de oțel oferă stabilitate și durabilitate, iar cușca pliabilă vidaXL este considerată una dintre cele mai rezistente cuști pentru câini disponibile pe piața internațională.

Podeaua ușor de spălat și întreținut este fabricată din plastic. Scheletul puternic al cuștii garantează siguranță câinelui tău de talie mare.

Această cușcă pliabilă are un aspect simplu și un finisaj din oțel galvanizat, rezistent la rugină. Dimensiunile exterioare ale cuștii sunt 109 x 70 x 78 cm, iar cele interioare 105 x 68 x 76 cm.

Cușcă PawHut Alb/Negru
 

Cușcă pentru câini de talie mare PawHut Alb/NegruAceastă cușcă incredibil de practică este o soluție excelentă pentru a oferi siguranță câinelui dumneavoastră în nenumărate circumstanțe. Versatilitatea acestei cuști este principala sa calitate. Poate fi folosită la fel de bine atât pentru interior cât și pentru exterior.

De asemenea, este ideală pentru călătorii. În doar 30 de secunde alocate montării, cușca PawHut se va transforma dintr-o geantă ușoară într-o cușcă sigură și foarte spațioasă. Fundul și acoperișul cuștii PawHut sunt detașabile.

Cușca este susținută de un cadru interior puternic din otel, iar exteriorul este fabricat din material textil Oxford. Cele două uși de acces oferă animalului libertate. Fundul cuștii este, de asemenea, impermeabil și rezistent la noroi, praf sau orice alte suprafețe murdare.

Plasa de pe pereții cuștii lasă aerul să circule, oferind un grad ridicat de vizibilitate. Astfel îți vei putea privi prietenul chiar și cât timp acesta se odihnește în cușcă.

Cușcă PawHut Alb/Negru este pliabilă, ușoară și portabilă, iar geanta auxiliară poate fi folosită pentru depozitare și transport. Dimensiunile cuștii instalate sunt 125 x 48 x 58 cm, iar pliată cușca are doar 66 x 51cm.

Căsuță din lemn de pin Trixie L Club House
 

Cușcă pentru câini de talie mare din lemn de pin Trixie L Club HouseAceastă cușcă este de fapt un „hibrid”. Ingierii companiei Trixie au proiectat acest concept ce poate fi utilizat atât în exterior cât și în interior. Singurul minus al acestei căsuțe este portabilitatea. Spațiul oferit este amplu, iar câinele tău de talie mare se va bucura de mediul înconjurător, beneficiind și de un acoperiș deasupra capului.

Durabilitatea în timp este unul din avantajele principale oferite de căsuța de lemn de pin Trixie L Club House. Necesită întreținere minimă, fiind foarte rezistență la condiții meteorologice precare.

Designul inteligent este prevăzut cu o ușă din centru care oferă protecție suplimentară împotriva vântului și a ploii, iar lemnul de pin este tratat cu strat impermeabil atât în interior cât și în exterior. Plăcile de lemn sunt printre una de cealaltă printr-un sistem de prindere asemănător cu cel al plăcilor de parchet, asigurând o fixare puternică.

Acoperișul realizat din material mineral este detașabil, iar piciorușele reglabile evită contactul cu solul, protejând fundul căsuței de umezeală. Astfel, podeaua se va menține răcoroasă pe timp de vară și caldă și uscată pe timp de iarnă.

Dimensiunile căsuței din lemn de pin Trixie L Club House sunt de 104 x 72 x 68 cm, ideale pentru câini de talie mare.

În concluzie

În general, este întotdeauna minunat să ai o cușcă îndemână, chiar dacă nu îți vei ține prea mult câinele în ea. Nu poți ști niciodată când vei avea nevoie de o cușcă.

De asemenea, dacă locuiți departe de familie, în cazul unei plecări, veți avea nevoie de o cușcă de transport pentru a vă lăsa câinele pe mâini bune cât timp veți fi plecat/ă.

Fiecare tip de cușcă prezintă avantajele sale, dar, per total, alegeți cușca cea mai potrivită pentru nevoile câinelui vostru.

La final, orice câine are nevoie de susținerea stăpânului pentru a se putea obișnui cu orice fel de cușcă. Dacă doar îți vei împinge câinele în interiorul cuștii, nici el nu va reacționa cum ți-ai dorit. Așadar, depinde de timpul vostru pe care-l veți dedica dresajului și de atitudinea pozitivă adoptată pe parcursul ședințelor astfel încât câinele să vadă în cușcă un culcuș sigur și confortabil.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top