Câine alături de o jucărie Bob-a-Lot produsă de Starmark

Cele mai bune jucării cu recompense pentru câini: Stimulează mintea și instinctele câinelui tău!

Într-adevăr, este întotdeauna o idee bună să ai la îndemână o jucărie cu recompensă pentru câini. Nu spunem că o vei folosi de fiecare dată, însă vei dori să deții o astfel de jucărie într-o zi ploioasă, de exemplu. Indiferent că vrei să întreții atmosfera alături de câinele tău la o petrecere în curte sau vrei să pleci câteva ore fără ca prietenul tău să-ți simtă lipsa, o jucărie cu recompensă îi va capta acestuia atenția și-l va menține activ.

Este, de asemenea, minunat pentru sănătatea mentală a câinelui dvs. să se implice în activități care ajută la stimularea creierului. Aceste jucării cu recompensă nu sunt neapărat de domeniul „fizicii cuantice”, dar vor antrena mintea câinelui pe termen lung.

Comparații rapide: cele mai bune 4 jucării cu recompensă de pe piață

BrandNutrițieRatingPreț
Jucării KONG din cauciucKONG ClassicA+ Verifică Preț
Jucărie cu eliberare recompensă Bob-a-Lot, StarmarkBob-a-Lot, StarmarkA+ Verifică Preț
Jucărie cu eliberare recompensă Puzzle Ball, StarmarkPuzzle Ball, StarmarkA+ Verifică Preț
Jucărie cu eliberare recompensă RubberTuff TREAT Bone, StarmarkRubberTuff TREAT Bone, StarmarkA+ Verifică Preț

Avantajele jucăriilor cu eliberare de recompensă

Atunci când ceva a existat în genă încă de la apariția umanității și s-a schimbat pe parcursul evoluției, anumite urme ale acelui comportament s-au păstrat până în prezent. Ei bine, asta s-a întâmplat și în cazul câinilor, în mare parte. Strămoșii lor se nășteau cu instincte de vânătorii, dobândindu-și astfel hrana generație după generație.

Când câinii au devenit animale domestice, goana după hrană a încetat pentru că noi, oamenii, am început să îi hrănim instinctiv. Unele studii susțin o teorie referitoare la faptul că, în urma domesticirii câinilor, aceștia nu au mai dezvoltat aceleași capacități fizice și psihice pe care nevoia de a-și procura hrană le antrena în sălbăticie.

Pentru a acoperi aceste lipsuri, instinctul vânătoresc al câinilor trebuie înviat prin diferiți stimuli ce le vor pune mintea la contribuție. Denumite și jucării puzzle, jucăriile cu recompense pentru câini nu trebuie explicate ca atare. Acestea nu reprezintă un joc de puzzle așa cum ni-l imaginăm noi, ci doar forțează câinele să descopere undeva este ascunsă recompensa în interiorul jucăriei, lucru ce necesită concentrare psihică.

Astăzi există o varietate de jucării cu recompensă pentru câini: recompensa rămâne captivă în interiorul jucăriei, iar câinele va fi nevoit s-o urmărească, exact cum strămoșii acestuia urmăreau prada. Cel mai bun exemplu de jucărie cu recompensă este celebra jucărie din cauciuc în formă de stup de albine produsă de renumitul brand KONG.

Majoritatea stăpânilor și a iubitorilor de câini cunosc și achiziționează constant jucării KONG. Și, pe bune dreptate: acestea sunt durabile, au un design inteligent, sunt fabricate doar din materiale de calitate superioară și, în plus, sunt accesibile oricărui buzunar. Clasica jucărie KONG este cea din cauciuc, în formă de stup de albine, goală în interior. Puteți umple interiorul cu recompense precum unt de alune, sticksuri pentru câini, biscuiți pentru câini, carne deshidratată pentru câini sau orice fel de alte recompense de dimensiuni mici. Astfel veți reproduce la scara mică vânătoarea pentru procurarea hrănii. Este activitate excelentă pentru orice câine, ce susține sănătatea mentală și comportamentală ale acestuia.

Acest tip de activitate va avea un efect pozitiv la nivel general. Câinii plictisiți adoptă un comportament ce lasă de dorit, iar noi, stăpânii, dorim să-i oferim câinelui cea mai bună educație, asemenea unui copil.

În acest clip veți descoperi modul corect de utilizare a jucăriei cu recompensă KONG și beneficiile acesteia de care te vei bucura alături de câinele vostru!


Goana după hrană menține un stil de viață activ, exerciții fizice și o dietă corespunzătoare, dezvoltând câinelui un temperament echilibrat. Astfel veți pune capăt lătratului fără motiv și alergatului incontrolabil de colo-colo.

Pe cât este posibil, forțați câinele „să-și merite cina”. Ascundeți recompensa sau introduceți-o într-o jucărie special creată pentru recompense. Însă, dacă îi veți ascunde prea des și prea bine hrană, veți crea o doză de nesiguranță în mintea acestuia. Câinele va deveni neliniștit, neștiind când va primi următoarea masă.

Pentru a elimina orice fel de frică, folosiți jucăriile pentru recompense. Astfel veți stimula mintea câinelui în orice moment al zilei, fără ca acesta să devină reticent sau speriat.

Am ales 4 tipuri de jucării cu recompensă pentru câini care îl vor ajuta să-și redescopere instinctele native, dezvoltând inteligența și intuiția canină.

Fără prea multe introduceri, iată recomandările noastre pentru cele mai bune tipuri de jucării cu recompensă pentru câini!

Cele mai bune 4 jucării cu recompensă pentru câini

Jucării KONG Classic
 

Jucării KONG din cauciucDacă faci parte din grupul cititorilor noștri fideli, ești deja familiarizat cu aceste jucării nemaipomenite. Am mai discutat într-un articol anterior referitor la cele mai bune jucării de ronțăit pentru câini despre avantajele acestei jucării excelente. Totuși, beneficiile oferite de jucăriile KONG Classic merită detaliate și mai mult. KONG produce cele mai populare jucării pentru câini de pe piața mondială, fiind și preferatele noastre.

Jucăriile KONG Classic sunt incredibil de versatile. Ele pot fi folosite drept jucării de ronțăit, jucării pentru aport sau jucării pentru recompense. Interiorul acestora poate fi umplut cu recompense.

Puteți folosi recompense speciale oferite de KONG sau orice alt tip de recompense pe care le poți introduce în interiorul jucăriei.

Atât timp cât compania KONG nu va schimba nimic, vom recomanda jucăriile sale ori de câte ori avem ocazia!


Verifică preț

Bob-a-Lot, Starmark
 

Jucărie cu eliberare recompensă Bob-a-Lot, StarmarkEste o jucărie foarte interactivă care te vă va ajuta să stârniți dorința câinelui de a-și căuta hrana. Baza jucăriei susține trei locașuri pentru recompense. Apoi câinele trebuie să scoată recompensele din interiorul jucăriei.

Recomandăm utilizarea de recompense pentru câini produse tot de compania Starmark, pentru o experiență completă a câinelui vostru. Orificiile jucăriei sunt reglabile pentru a crește sau a diminua gradul de dificultate. Un mare avantaj al jucăriei cu recompense Bob-a-Lot, Starmark este că poate fi folosită de orice câine, indiferent de talie.

Mărimea jucăriei optimă, indiferent de mărimea câinelui. Fundul jucăriei are o suprafață antiderapantă, evitând astfel ca jucăria să patineze prin toată casa. Designul jucăriei este special creat ca aceasta să rămână întotdeauna în picioare, printr-o mișcare continuă de la bază către vârf. Astfel câinele va fi mereu captivat, ocupat și stimulat!

În concluzie, jucăria cu recompensă Bob-a-Lot, Starmark prezintă calitate și vi-o recomandăm cu maximă încredere!


Verifică preț

Puzzle Ball, Starmark
 

Jucărie cu eliberare recompensă Puzzle Ball, StarmarkÎn opinia noastră, Starmark este unul din principalii producători de jucării pentru câini, iar raportul preț/calitate oferit de acesta este unul excelent! Alături de KONG, Starmark reprezintă unul din brandurile noastre preferate de pe această piață, raportându-ne la calitatea materialelor, inovație, simplitatea utilizării cât și la durabilitatea jucăriilor.

Puzzle Ball, Starmark este o jucărie cu recompensă ce oferă câinelui stimul mintal printr-o activitate plăcută. Astfel câinele va obține o stare de relaxare, dezvoltându-și-și simultan inteligența și intuiția.

Jucăria are patru compartimente interioare pentru ajustarea gradului de dificultate. Principiul de bază al jucăriei cu recompensă Puzzle Ball, Starmark este simplu: urmărește și ajungi la recompensă! Este confecționată dintr-un material cauciucat, menit să reziste în timp și să atenueze zgomotul creat la contactul cu solul.

Umpleți compartimentele cu delicioasele recompense Starmark pentru a oferi câinelui satisfacție maximă în momentul dezlegării misterului!


Verifică preț

RubberTuff TREAT Bone, Starmark
 

Jucărie cu eliberare recompensă RubberTuff TREAT Bone, StarmarkOferă-i câinelui tău o aventură în lumea ronțăitului alături de jucăria cu recompensă RubberTuff TREAT Bone. Provocarea devine și mai intensă atunci când adaugi în interiorul osului magic recompensele Lock&Block produse de Starmark.

Menționăm că toate articolele Starmark sunt produse exclusiv pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, iar calitatea superioară a acestora este recunoscută pe piața canină din întreaga lume.

Jucăria cu recompensă RubberTuff TREAT Bone este creată din materiale aproape indestructibile, rezistente la orice fel de mușcături. Acestea nu conțin latex, ftalați sau vinilin, toate fiind materiale obținute prin prelucrare chimică.

RubberTuff TREAT Bone este o jucărie interactivă ce îți va ține câinele ocupat ore întregi, eliminând astfel plictiseala, anxietatea și comportamentul distructiv din viața câinelui tău. În urma ronțăitului, suprafața striată a jucăriei ajută la curățarea dinților, susținând sănătatea gingivală.

Jucăria cu recompensă RubberTuff TREAT Bone este disponibilă în trei dimensiuni diferite, în funcție de talia câinelui tău.


Verifică preț

Scroll to Top