Cele mai bune recompense pentru puii de câine – alegeri de top și comparații

Cele mai bune recompense pentru puii de câine

Cu toții știm că alimentația unui pui de câine va determina cât de sănătos și cât de energic va fi acesta atunci când va deveni adult. În calitate de stăpân sau dresor, va trebui să știți ce fel de recompense să-i oferiți câinelui pentru ca acesta să fie un exemplar sănătos tot restul vieții.

Așadar, fiți siguri că alegeți cea mai bună recompensă pentru puii de câine, deoarece aceasta va oferi organismului canin o multitudine de substanțe nutritive, fără ca puiul să se îngrașe sau să dezvolte probleme la nivelul sistemului digestiv.

Anumite recompense pentru căței pot produce situațiile nedorite menționate anterior, așa că este necesar să faceți o alegere inteligentă.

Atunci când vreți să achiziționați cea mai bună recompensă pentru puii de câine, luați în considerare și cât de puternici sunt dințișorii cățelului. De asemenea, gândiți-vă dacă puiul dezvoltă sau nu alergii. Dacă răspunsul este „da”, atunci evitați recompensele ce conțin porumb, orz, ovăz, soia sau alte ingrediente ce pot deranja buna funcționare a sistemului digestiv.

Însă majoritatea recompenselor de top pentru câini nu conțin aceste ingrediente, așa că descoperirea celei mai bune recompense pentru puiul dumneavoastră devine o misiune și mai simplă.

Dacă alegeți o recompensă pentru câini potrivită tuturor etapelor vieții, o veți putea oferi câinilor nu doar pe parcursul ședințelor de dresaj, ci și odată cu înaintarea în vârstă. Acesta ar fi un mare avantaj, dar nu uitați că aici vom discuta despre cele mai bune recompense pentru puii de câini disponibile pe piață.

Top 5 cele mai bune recompense pentru puii de câine – comparații rapide

Cele mai bune recompense pentru puii de câine – recenzii

Nu este necesar să vă mai întrebați care este cea mai bună recompensă pentru puiul dumneavoastră! Acum puteți alege oricare din cele cinci recompense pentru puii de câine pe care noi le-am selectat și le-am analizat pe fiecare în parte în rândurile ce urmează.

Recompensă Advance Puppy Snack
 

Recompensele Advance Puppy Snack reprezintă modalitatea perfectă prin care vă puteți face cățelul fericit, susținând, în același timp, dezvoltarea armonioasă și starea excelentă de sănătate ale acestuia. Rețeta conține nucleotide, ce ajută la formarea unui sistem imunitar puternic.

Acidul DHA, alături de acizii grași Omega-3 stimulează buna funcționare a creierului și a funcțiilor cognitive.

Inulina este o altă substanță nutritivă excelentă ce se regăsește în rețetă, asigurând efecte prebiotice și beneficii pentru obținerea echilibrului la nivelul florei intestinale.

Toate aceste substanțe complexe sunt concentrate în niște biscuiți cu o formă adorabilă de os, plini de aromă și ușor de mestecat Această consistență moale, alături de ingredientele delicioase fac din biscuiții Advance Puppy Snack o recompensă irezistibilă chiar și pentru cei mai mofturoși căței. Forma și textura biscuiților este special creată pentru a nu răni  cavitatea bucală a puiului.

Advance Puppy Snack sunt gustări delicioase ce pot fi oferite între mese și reprezintă un mod minunat prin care vă puteți recompensa puiul pentru comportamentul său ireproșabil pe parcursul ședințelor de dresaj.

Cu biscuiții Advance Puppy Snack vei avea grijă de sănătatea puiului tău și îl vei răsfăța cu fiecare biscuit oferit!

Analiză nutrițională:

 • Proteine 16%
 • Grăsimi 4.5%
 • Fibre 1%
 • Cenușă 6%
 • Lichide 16%
 • DHA și acizi grași 0,33 mg

Recompensă Brit Puppy Meaty Coins, Curcan
 

Brit Meaty Coins sunt gustări sănătoase, pline de gust, menite să aducă un plus de savoare dietei cățelului dumneavoastră. Aceste gustări pot fi servite zilnic sub formă de recompensă sau pur și simplu pentru a vă răsfăța puiul de câine în momentele de neuitat petrecute pe parcursul trecerii zilelor.

Brit Meaty Coins conțin un procent incredibil de 85% carne proaspătă de pui și curcan, ambele fiind surse excelente de proteine pentru ca puiul să obțină energia de care acesta are atât de multă nevoie. Rețeta este îmbogățită cu dovleac, iar acest ingredient susține procesul de digestie. Pe lista ingredientelor regăsim și extractul de rozmarin, renumit pentru proprietățile sale antioxidante.

Asigurați-vă că puiul de câine are mereu suficientă apă proaspătă de băut atunci când îi oferiți recompensele.

 De asemenea, nu înlocuiți dieta regulată a puiului deoarece acesta nu va primi toate substanțele nutritive necesare bunei dezvoltări doar prin intermediul gustărilor.

Brit Meaty Coins sunt recompense irezistibile și nu recomandăm hrănirea în exces a puiului cu acestea. Oferiți-le atunci când simți că puiul le merită și folosiți-vă de acestea pe parcursul sesiunilor de dresaj.

Recompensele Brit Meaty Coins nu conțin cereale, coloranți, GMO (organisme modificate genetic) și nici zahăr adăugat.

Analiză nutrițională:

 • Proteine 35%
 • Grăsimi 23%
 • Lichide 18%
 • Cenușă 6%
 • Fibre 2.5%

Recompensă Zolux, Puppy Lovies, Pui și Somon
 

Cu toții ne dorim să oferim puilor noștri de câine cele mai bune gustări pentru a-i recompensa. Gustarea trebuie să fie obținută cât mai natural pentru a nu afecta sănătatea puiului, prin urmare este necesar să o alegeți cu maximum de atenție.

Fie că gustarea va fi oferită pe parcursul orelor de dresaj sau în orice altă situație drept răsplată, gustarea trebuie să ofere aport nutrițional dietei cățelușului.

Recompensele pot crea o legătură și mai strânsă între puiul de câine și stăpân deoarece, prin intermediul acestora, stăpânul își poate exprima aprecierea pe care i-o poartă puiului ori de câte ori acesta este ascultător și blând. În plus, odată ce puiul va ști că fiecare comandă îndeplinită cu succes este drumul către o recompensă delicioasă, el va deveni mult mai cooperant.

Pentru toate acestea, există recompensele Zolux, Puppy Lovies, cu pui și somon. Acestea vin sub forma unor inimioare, special create pentru ca formă, dimensiuni și textură pentru dinții și cavitatea bucală a puilor de câini, indiferent de rasa de apartenență. 

Gustările Zolux, Puppy Lovies, cu pui și somon sunt savuroase și pline de gust, conținând în proporție de 6% carne pură de pui, respectiv 4% carne pură de somon. 

Aceste inimioare irezistibile vin într-un ambalaj produs din carton ecologic ce poate fi resigilat pentru ca recompensele să-și păstreze aroma în timp. Zolux, Puppy Lovies sunt fabricate în Europa.

Analiză nutrițională:

 • Proteine 14%
 • Celuloză 1%
 • Grăsimi 3%
 • Cenușă 3.5%
 • Lichide 18%

Recompense BRIT Care Dog Crunchy Cracker Puppy Insect
 

Pentru topul celor mai bune recompense pentru puii de câine venim și cu o propunere inedită: recompensele: BRIT Care Dog Crunchy Cracker Puppy Insect.

Da, ați citit bine! Insecte. Această rețetă are ca ingredient principal proteinele obținute din diverse insecte care, deși pentru noi nu sună deloc apetisant, pentru cățeluși sunt pur și simplu irezistibile.

Aceste proteine de origine animală sunt foarte ușor de digerat, menajând sistemul digestiv al puilor, reducând totodată riscul apariției alergiilor.

Formula recompenselor BRIT Care Dog Crunchy Cracker Puppy Insect asigură dezvoltarea armonioasă a puilor de câini, iar datorită conținutului ridicat de acizi grași al acesteia, pielea cățelușului va fi sănătoasă, iar blana sa strălucitoare.

Rețeta este de tip grain-free (nu conține cereale), cu proprietăți hipoalergenice.

Analiză nutrițională:

 • Proteine 25%
 • Grăsimi 14%
 • Lichide 10%
 • Cenușă 4,5%
 • Fibre 1,5%
 • Calciu 0,3%
 • Fosfor 0,3%
 • Sodiu 0,15%
 • Acizi grași omega-3 1,9%
 • acizi grași omega-6 0,35%

Recompense Duvo+ Puppy Bones
 

Recompense Duvo+ Puppy Bones sunt niște gustări delicioase sub formă de biscuiți – și nu orice fel de biscuiți, ci niște biscuiți gătiți cu atenție și exclusiv la cuptor.

Aceste mini-oase crocante cu o aromă irezistibilă de vanilie sunt ideale pentru dresarea puilor de câini.

Însă, așa cum am mai spus-o, nu hrăniți excesiv puii de câine prin intermediul acestor recompense.

Gustările Duvo+ Puppy Bones ar trebui să reprezinte 20% din meniul zilnic al unui pui.

Analiză nutrițională:

 • Proteine 10%
 • Grăsimi 3,5%
 • Fibre 1%
 • Cenușă 2,5%

Ați găsit cea mai bună recompensă pentru câinele dumneavoastră?

Dacă dețineți un cățel, cea mai bună recompensă pentru acesta este cea care vă va menține puiul sănătos și puternic. Și toate recompensele despre care am vorbit mai sus sunt special create să asigure aceste aspecte.

Nu vă faceți griji referitor la alergii sau la posibila înghițire a recompenselor datorită formei mici și texturii moi ale unora dintre acestea. Câinele nu se poate îneca deoarece toate recompensele pentru puii de câine sunt testate și selectate pentru a îndeplini aceste criterii.

Dacă puiul are probleme de comportament și are nevoie de recompense pe parcursul ședințelor de dresaj sau pur și simplu doriți să-l răsfățați ocazional, toate  recompensele pentru puii de câine despre care am discutat pe parcursul acestor articol vă vor fi de folos.

Considerăm că am ales cele mai bune recompense pentru puii de câine. Aceste recompense, prin intermediul ședințelor de dresaj, vă vor transforma puiul dintr-un cățel neascultător în unul manierat, oferind, totodată, o sumedenie de substanțe nutritive organismului canin, asigurând o creștere sănătoasă și armonioasă.

Optați pentru una dintre recompensele pentru căței din acest articol și nu vă va părea rău pentru alegerea făcută. Dacă nu sunteți mulțumiți de aromele recompenselor pe care noi le-am prezentat pe parcursul articolului, nu uitați că fiecare producător deține în gama de produse și alte recompense similare pentru puii de câine, însă cu arome diferite.

Dacă ați citit articolul nostru, cu siguranță ați descoperit care sunt cele mai bune recompense pentru puii de câine, pe care le puteți oferi pe parcursul ședințelor de dresaj sau ca simplă tratație.

Spor la dresaj și cumpărături!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top