Copiii învață bunătatea cu animale prea greu de adoptat – (Fii bun cu animalele!)

Câine negru alături de o pisică neagră

În timp ce o pisică neagră nu este o raritate de Halloween, se pare că în celelalte 364 de zile ale anului nu dorim animale mai închise la culoare. Cel puțin, așa spune Societatea Umană Nebraska, în sensul că adoptarea animalelor negre este o provocare pe tot parcursul anului.

Cu toate acestea, unele dintre aceste animale greu de adoptat primesc o a doua șansă în viață prin intermediul Universității Nebraska din Omaha, întrucât tinerii iubitori de animale contribuie la găsirea de adăpost pentru acești câini și pisici neprivilegiați.

Potrivit lui Jean Carlos, elev în clasa a III-a la Școala Elementară Field Club din Omaha, Nebraska, „Animalele negre sunt adoptate mai greu pentru că oamenii cred că aduc ghinion și că sunt rele.”

Jean-Carlos, împreună cu unii dintre colegii săi de clasă, participă la un parteneriat de învățare a serviciilor cu Societatea Umană Nebraska, unde ajută la găsirea de cămine permanente pentru acești câini și pisici negre. În loc să țină aceste animale negre în umbră, ei vor să le scoată la lumină.

În cadrul proiectului, elevii Field Club puteau vedea cum arată un animal greu de adoptat și erau rugați să vadă cum ar putea fi acestea o parte importantă a unei familii iubitoare.

După aceea, elevilor li se propunea să reflecteze la moduri în care ar fi putut evidenția bunătatea, măreția acestor animale, astfel încât să fie adoptate.

Profesorul copiilor, Kristine Bielenberg, oferă acestor cursuri și un important scop social. „Încerc foarte mult să-l conectez la standardele de stat. Astfel că, în afară de a învăța copiii cum să fie buni cu animalele, lucrăm la scriere și lectură și studii sociale.”

De asemenea, elevii sunt rugați să prepare și să vândă propriile delicatese personalizate pentru câini, pentru a strânge fonduri pentru Societatea Umană, în scopul de a continua astfel de programe și multe altele pe tot parcursul anului, în toată zona Omaha.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top