Uimitor! Un câine primar candidează la președinție

hercules and Lucy Lou, Border Collie-ul primar al unei regiuni a statului american Kentucky

Faceți cunoștință cu Lucy Lou – un lider puternic, ea fiind primarul Rabbit Hash, Kentucky în ultimii șapte ani. Deși a fost prima femelă primar a orașului, ea este doar al treilea câine care a făcut acest lucru.

Așa este: Lucy Lou este un Border collie și este (și rămâne) actualul primar al Rabbit Hash. Ba mai mult, are aspirații și mai mari decât aceasta – candidează pentru funcția de președinte.

Potrivit proprietarului lui Lucy Lou, purtătorul de cuvânt oficial al presei sociale, Bobbi Kayser, campania sa se derulează pe o dietă sănătoasă de sarcasm: „Toți ceilalți candidați la președinție sunt câini. De ce nu ar putea conduce unul real?”

Campania lui Lucy Lou este condusă ca membru al Partidului Independent, cu sloganul campaniei „Cățeaua pe care poți conta cu adevărat”. Este un slogan eficient, din moment ce i-a adus funcția de primar în 2008.

Rabbit Hash are o istorie lungă și bogată în ceea ce privește desemnarea animalelor în funcție – adesea, motivul este strângerea de fonduri pentru societatea istorică locală.

Pentru a-și exprima votul, cetățenii trebuie să cheltuiască un dolar; oamenii pot dona și vota de câte ori vor, iar consumul de alcool în timpul votării nu numai că este permis, dar este încurajat activ.

În ciuda tururilor de forță, platforma lui Lucy Lou este, de fapt, puțin amănunțită și detaliată: ea face campanii pe o platformă guvernamentală mică, pro-imigrație, cu impozite mai mari. Tot pe agenda ei se află dedicarea mai multor fonduri pentru îngrijirea sănătății mintale.

Poziția lui Lucy Lou cu privire la controlul armelor este, de asemenea, destul de interesantă: în timp ce vrea să ridice unele dintre restricțiile existente privind armele mici și puștile de vânătoare, aceasta vrea să pună mai multe limite accesului cetățenilor la armele de asalt.

Nu funcționează, Lucy Lou este, de asemenea, pro-drepturi ale homosexualilor – atâta timp cât stau în interiorul speciei lor (fără pisici care se căsătoresc cu câini), oricine are dreptul să se căsătorească cu celălalt, indiferent de sex sau gen.

Să fim cinstiți, Lucy Lou nu are multe îndatoriri oficiale – probabil, ca mulți funcționari aleși, își petrece cea mai mare parte a timpului dormind. Cu toate acestea, în campania ei pentru președinție, experiența ca primar va fi punctul cheie in favoarea ei.

Lipsa discernământului legislativ este compensată de Lucy Lou prin aparițiile publice, înfățișându-se la paradele din zona locală ca mare mareșal, strângând bani pentru societatea istorică Rabbit Hash (către care vor merge toate donațiile pentru campania lui Lucy Lou) și multe altele.

Cea mai bună parte a campaniei sale, spune pagina lui Lucy Lou, este că nu are scandaluri de dezvăluit. „Nu există schelete în dulapul meu. Poate câteva oase, dar nu schelete…

În spiritul dezvăluirii complete, medicul veterinar trebuie să mă trateze pentru purici ocazionali și mi-a impus un regim dietetic pe bază de bobițe și un supliment de glucozamină pentru articulațiile mai vechi.„ Gândiți-vă la ea ca la Lincoln Chafee, dar cu mai multă carismă și încredere legislativă.

Să admitem, încă sunt câteva restricții de trecut – Președinții trebuie să aibă peste 35 de ani, până la urmă. Totuși, s-ar putea să reușească, dacă numărați anii de câine. Indiferent de cum este dezbătută campania sa, candidatura lui Lucy Lou la președinție este o pată strălucitoare în această cursă întortocheată.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top