Costume de câini (adorabile tot anul, nu numai de Halloween)

Câine Corgi costumat în Superman

Nervoși că tocmai ați aruncat 200 RON pe un costum scump de câine pe care-l va purta doar o dată? Nu vă îngrijorați – câinele dvs. poate purta costumul Batman de câte ori vrea, deoarece costumele canine devin un element principal al meme-urilor cu câini de pe rețelele de socializare și din ce în ce mai populare tot anul.

Să-l luăm ca exemplu pe Wally, un Corgi galez, avându-i proprietari pe Marc și Cynthia Dalangin din Wharton, New Jersey. Dacă în fiecare an mergea la colindat de Halloween, acum are mult mai multe de făcut. Este o celebritate promițătoare pe Instagram, proprietarii fotografiindu-l într-o varietate de costume și ținute colorate.

În vremurile actuale înnebunite după meme-uri, este mai ușor ca niciodată să-ți faci câinele celebru. Tot ce trebuie să faci este să găsești ținuta potrivită, să-ți costumezi câinele perfect îngrijit și totul e rezolvat.

Aceasta a dus la dezvoltarea industriei costumelor pentru câini, deoarece NRF estimează că o sumă de 350 de milioane de dolari va fi cheltuită pe costumarea animalelor companie ale celor peste 20 de milioane de proprietari.

Pe eBay, piața costumelor pentru câini este în continuă creștere. În orice zi, sunt achiziționate peste 1.5 milioane de costume pentru animale din cele 800 de milioane de articole disponibile din 200 de țări diferite.

Gama de prețuri pentru aceste costume pentru animale de companie variază foarte mult; totuși, acestea tind să fie mai ieftine (între 15 și 25 USD), din cauză că necesită mai puțin material.

Acestea fiind spuse, mulți oameni cheltuie sume mari de bani pentru a-și costuma animalele. Michael Esposito, director de dezvoltare a afacerilor și marketing afiliat al eBay, spune „Se pare că oamenii nu au un plafon al cheltuielilor pentru animalele de companie.”

Gândiți-vă înainte de a împacheta ținuta de Halloween a câinelui dvs. – s-ar putea să doriți să o păstrați pentru a face din el următoarea vedetă de pe rețelele de socializare!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top