Cele mai bune garduri invizibile pentru câini în 2024

Gard invizibil pentru câini

„Câinele – cel mai bun prieten al omului” nu este doar o vorbă din bătrâni. Încă din vremuri demult uitate, câinii au fost companioni loiali, au protejat, au ajutat, au salvat vieți și au oferit lucruri și momente nemaipomenite oamenilor. Pe scurt, câinii sunt niște făpturi minunate, niște prieteni dedicați și loiali până la capăt.

Dacă ești iubitor de câini, nu îți mai poți imagina viața fără unul. Cu siguranță, loialitatea lui te-a cucerit din prima, la fel și scuturatul cozii ori de câte ori îi oferi mâncare sau acele lătrături jucăușe pe care le primești atunci când te întorci acasă de la serviciu.

Însă pentru a vă face câinele fericit în fiecare moment, este nevoie să vă asigurați că acesta este sănătos și mereu în siguranță.

Cu toții știm că un câine sănătos este jucăuș și activ. Într-adevărat, aceste trăsături sunt ușor de iubit. Cu toate acestea, spiritul vioi și jucăuși al câinilor le poate aduce probleme, chiar și atunci când nu s-au răzvrătit împotriva regulilor casei și ale stăpânului.

Când câinele tău este lăsat nesupravegheat, se poate rătăci cu ușurință, iar asta s-ar putea traduce prin probleme: poate fi atacat de alți câini, l-ați putea pierde definitiv sau s-ar putea alege cu răni și accidente. Deși toate cele menționate anterior sună îngrozitor, ne-ar fi imposibil să ne ținem câinii numai în interior.

Însă toate aceste probleme au o soluție universală: un gard invizibil. Acesta este o metodă simplă, dar eficientă prin care vă veți putea menține câinele într-un anume perimetru, dar în aer liber.

Pentru a alege cea mai bună variantă, noi ne-am făcut temele cum se cuvine și v-am pus la dispoziție recenzii cuprinzătoare pentru 7 garduri invizibile diferite pentru câini.

Cum funcționează un gard invizibil pentru câini?

Ce este mai exact un gard invizibil pentru câini?

Gardurile invizibile fără fir sunt dispozitive limitatoare concepute să mențină câinii într-un perimetru prestabilit, în siguranță. Principiul din spatele gardurilor invizibile este delimitarea unei zone imaginare, fără a zi necesare bariere fizice.

Gardurile electrice fără fir pentru câini sunt concepute în marte parte din două echipamente principale: o zgardă și un transmițător. Transmițătorul este utilizat pentru a emite unde radio în perimetrul stabilit.

De asemenea, aceste două echipamente vă permit (ca stăpân) să setați distanța ce servește drept limită.

Așadar, zgarda funcționează ca un receptor. Atunci când o veți pune în jurul gâtului câinelui, zgarda va crea niște puncte de contact cu pielea acestuia.

Cât timp câinele se află în perimetrul stabilit drept sigur, se va putea plimba liniștit, iar zgarda va rămâne inactivă.

Când se va apropia de limitele perimetrului acceptat, zgarda va avertiza câinele printr-un semnal sonor că acesta nu trebuie să înainteze.

În cazul în care în care câinele ignoră avertismentul și vrea să depășească limita stabilită, zgarda va elibera un mic șoc electric care îl va face să tresară.

Nu vă faceți griji în privința intensității șocului. Acesta este unul ușor ce nu va dăuna în niciun fel câinelui. Pe măsură ce câinele începe să ajusteze distanța, el va învăța să se oprească atunci când aude avertizarea sonoră, evitând astfel șocul electric ce va urma.

Cum alegeți un gard electric invizibil pentru câini

Pe măsură ce apar din ce în ce mai multe companii producătoare de garduri invizibile pentru câini pentru a profita de cererea ridicată a produsului, apare, inevitabil, și întrebarea: cum alegem cel mai bun gard invizibil pentru câini?

Iată câteva caracteristici-cheie demne de luat în considerare:

  • Dimensiunea curții: optați pentru un gard invizibil pentru câini cu o capacitate mare de acoperire.
  • Amenajarea curții: nu uitați că undele radio se propagă liniar. Asigurați-vă că nu există bariere (ex: obiecte metalice) ce pot întrerupe transmisia dintre transmițător și receptor.
  • Numărul câinilor: multe garduri electrice fără fir suportă un număr limitat de câini. În orice caz, există și astfel de produse pun la dispoziție zgărzi compatibile ce pot fi achiziționate separat.
  • Durata de viață a bateriei: deoarece gardurile invizibile pentru câini funcționează cu baterii, este important să alegeți un produs cu o durată lungă de viață a bateriei sau unul ce folosește baterii reîncărcabile.

Cele mai bune 5 garduri invizibile pentru câini – recenzii

Pe măsură ce gardurile invizibile pentru câini sunt din ce în ce mai căutate, devenind mai eficiente și mai inovative, este din ce în ce mai dificil să-l alegeți pe cel potrivit. Însă nu vă faceți griji: recenziile următoare vă stau la dispoziție în totalitate.

Menționăm că toate gardurile alese de noi sunt produse de branduri de top din industrie. Deși toate gardurile invizibile prezentate în rândurile ce urmează sunt de calitate superioară, nu alegeți un gard electric la întâmplare. Parcurgeți recenziile și alegeți cel mai bun gard electric pentru câinele dumneavoastră.

Gard invizibil pentru câini DogWatch PT4
 

Gard invizibil pentru câini DogWatch PT4Am ales să prezentăm sistemul complet de gard invizibil pentru câini DogWatch PT4 deoarece este unic. Acest gard invizibil special utilizează tehnologii de ultimă generație și dezvoltă caracteristici impresionante.

Conectivitatea SafeLink este foarte stabilă și poate fi folosită în legătură cu gardurile ColorBond, sub linii electrice și pe lângă baraje, minimizând capacitatea de bruiaj a semnalului dintre transmițător și receptor.

Semnalul SafeLink FM/DM are un timp extraordinar de transmisie de la transmițător la zgardă de numai 1/8 secunde. Astfel, câinele va învăța mai repede care este distanța potrivită pe care trebuie să o păstreze față de granițele perimetrului.

Libertate, siguranță, relaxare

Gardurile invizibile DogSafe oferă siguranță animalelor de companie și sunt sigure pentru acestea.

Permit animalelor să alerge, să se joace, să facă exerciții fizice, menținându-se sănătoase și fericite. Cu DogWatch, câinele se va simți în curte în siguranță, fără ca acesta să ajungă în locuri în care nu ți-ai dori.

Caracteristicile gardului invizibil DogWatch PT4

SafeLink®

Tehnologia patentată denumită SafeLink® FM oferă protecție maximă împotriva activării false a sistemului de protecție din cauza bruiajului radio.

Undele FM sunt mai puțin predispuse la interferențe față de undele AM, pe care alți producători de garduri invizibile le utilizează. Asta face ca gardul invizibil DogWatch® PT4 să fie unul dintre cele mai sigure.

Lumină de avertizare a zgărzii

Zgărzile DogWatch® dispun de lumini de avertizare ce oferă informații utile pentru ca prietenul tău patruped să fie mereu în siguranță.

De asemenea, vei fi avertizat atunci când zgarda rămâne și dacă animalul a încercat recent să treacă în afara perimetrului.

Niveluri flexibile de dresaj

Emițătorul și receptorul DogWatch oferă până la 20 de opțiuni unice (plus unele audio) pentru a asigura siguranță câinelui și un perimetru bine delimitat.

Setările sunt foarte facil de folosit și de modificat de către utilizator.

Setări de perimetru

Puteți regla intervalul de semnal (distanța pe care o parcurge semnalul până la gardul invizibil) pentru a satisface nevoie câinelui dumneavoastră.

Un câine mai mare are nevoie de distanțe mai mari, iar pentru un câine de talie mică, o rază mai mică de acțiune a semnalului va fi suficientă.

Protecție împotriva fulgerelor

Gardul invizibil pentru câini DogWatch include protecție împotriva fluctuaților de tensiune și împotriva fulgerelor ca specificație standard.

Protecția externa redirecționează surplusul de tensiune și fulgerele departe de casa dumneavoastră; protecția internă suprimă tensiunile ridicare ce provin din cablurile din interiorul casei.

PowerPak™

PowerPak™ este o sursă de energie alternativă care va menține gardul în funcțiune, temporar, dacă acesta va rămâne fără energie electrică.

Cu un PowerPak, aveți un plus de protecție chiar și în astfel de situații, pentru ca animalul dumneavoastră să fie non-stop în siguranță. PowerPack oferă până la 8 ore de protecție de rezervă.

FastReact®

DogWatch deține cel mai rapid timp de reacție dintre toate gardurile electrice disponibile pe piață.

Dacă câinele tău aleargă spre limita perimetrului, receptorul reacționează cu semnalul de avertizare înainte de a ajunge la gardul invizibil, nu în timp ce animalul îl va depăși.

AutoMemory®

Această funcție de siguranță ajustează automat nivelul de corecție al receptorului dacă animalul insistă în a depăși limita perimetru, descurajând un astfel de comportament.

Receptorul se resetează automat la nivelul standard după 24 de ore în care câinele nu a încercat să depășească perimetrul.

TattleTale™

În cazul în care câinele dorește să iasă din perimetrul stabilit, pe receptor vor apărea două semnale luminoase succesive, semn că ar fi bine să ajustați setările gardului invizibil.

Receptorul de resetează la 24 de ore de când câinele a încercat să pășească ultima oară în afara perimetrului. Tehnologia TattleTale™ este patentată sub brandul DogWatch.

Alerte sonore sau prin vibrații

DogWatch ProFence include un semnal sonor de avertizare ce transmite faptul că animalul se apropie de limita perimetrului. Zgarda DogWatch R9 oferă și alertă prin vibrații, opțiune excelentă pentru câinii cu deficiențe auditive.

Cu oricare dintre tipurile de semnal de avertizare, animalul de companie învață rapid să se oprească înainte de a ajunge la firul ascuns. Cu ambele tipuri de semnale, câinele tău va învăța rapid unde trebuie să se oprească pentru a nu depăși perimetrul stabilit.

Zone de contact GentleFit™

Zonele de contact GentleFit™ sunt aproape insesizabile pe pielea câinelui.

Acestea sunt fabricate din oțel inoxidabil pentru a minimiza fricțiunea cu blana câinelui, oferind o senzație de relaxare și, în același timp, o prindere fermă.

Oprire automată

Sistemul DogWatch este conceput pentru a vă proteja animalul de companie de o corecție excesivă în cazul improbabil în care câinele ezită să se întoarcă în perimetru. Receptorul se va reseta automat odată ce câinele părăsește câmpul de semnal.

Rezistent la impact ridicat și apă

Receptorul DogWatch este testat pentru a rezista la condiții meteorologie nefavorabile, precum ploaie, lapoviță, zăpadă, dar și la ore întregi de joacă.

Monitorizarea perimetrului

Acest sistem de monitorizare denumit Loop Monitor verifică dacă există pauze pe marginea perimetrului. Este o funcție excepțională ce sporește siguranța oferită de gardul invizibil DogWatch.

Alte specificații user-friendly

Ușor de folosit

Gardul invizibil DogWatch oferă singuranță câinelui tău și ție, știindu-ți câinele în siguranță, prin tehnologia SafeLink®FM și alte funcții de siguranță (AutoMemory® și TattleTale™).

De asemenea, acest gard electric dispune de setări potrivite pentru orice rasă, vârstă sau personalitate ale câinelui.

Program de instruire cu rezultate

DogWatch vă va ajuta în dresajul câinelui. Veți învăța să folosiți steaguri de delimitare pe care câinele să le recunoască, iar câinele va învăța să se retragă la semnale sonore sau vibrații de avertizare, știind că trecerea peste un anumit perimetru îi va aduce o senzație de disconfort.

Perimetru variat, ușor de delimitat

Aveți curtea într-o zonă de pădure, traversată de un râu? Aveți o piscină și flori în curte?

Nicio problemă!

Gardul invizibil DogWatch se poate instala oriunde, fiind mai practic și mai ieftin față de un gard tradițional. Iar câinele nu poate sări peste el, nu-l poate roade și nu poate săpa pe dedesubt!

Excelent și pentru pisici (și nu numai)

Gardurile invizibile DogWatch sunt ideale și pentru pisici. Ele vor crea același perimetru cu o graniță invizibilă peste care pisica ta nu va putea trece.

De asemenea, puteți crea un astfel de perimetru în interior, pentru a ține pisica departe de blatul de bucătărie, de canapeaua cea nouă sau de camera bebelușului.

Puteți izola chiar și două animale între ele. Funcționează și pentru alte animale precum porci, capre, oi.

Durată de viață mai mare a bateriei

Toate zgărzile DogWatch au o durată mai mare de viață a bateriei față de cele ale oricărui alt producător. Zgarda standard R9 are o durată de viață a bateriei de până la 2 ani.

Bateria modelului R9V (ce deține și avertizare prin vibrații)  ține „doar” un an, în timp ce bateria modelului R7 (ideal pentru câini mici și pisici) are nevoie de o nouă baterie la 3-4 luni.

Astfel, veți economisi banii pe care i-ați aloca pentru baterii, în cazul în care ați fi optat pentru alt model de gard invizibil.

Ce primești:

– cutie centrală
– cablu împământare (2 buc)
– cablu de legătură (intre paratrăsnet si cutie centrala)
– paratrăsnet
– lesa dresaj
– zgarda
– receptor cu capac baterie
– baterie
– posturi de contact
– șaibă (2 buc)
– siguranță
– magnet test (cheie multifuncțională)
– alimentator cutie centrala
– conectori cabluri rupte (2 buc)
– instrucțiuni dresaj (limba engleza si romana)
– instrucțiuni de utilizare si montare (limba engleza si română)

2 tipuri principale de gard electric DogWatch: 

  • Alegeți gardul invizibil DogWatch R7 pentru câini de talie mică și pisici
  • Alegeți gardul invizibil DogWatch R9 pentru câini de talie medie și mare

Gard invizibil pentru câini PetSafe
 

Gard invizibil pentru câini PetSafeGardul invizibil PetSafe PRF-3004XW-20 este unul dintre cele mai bune și de cea mai înaltă calitate echipamente de pe piața globală. Este conceput pentru câinii mari, inclusiv pentru cele mai dure rase. PetSafe PRF-3004XW-20 este potrivit pentru instalații complexe cu multe zone separate. PetSafe PRF-3004XW-20 primește alimentare de o baterie convențională de 9V, cu durata de viață de la trei până la șase luni.

Gardul electronic PetSafe PRF-3004XW-20 este un dispozitiv de top care va garanta o funcționare pe termen lung fără probleme, iar câinele dumneavoastră va fi în siguranță deplină.

Gardul invizibil este conceput în primul rând pentru câinii mari si rasele foarte puternice. Poate fi instalat aproape în orice fel, chiar și în cele mai complexe locații.

Impulsurile dezvoltate de gardul invizibil PetSafe  pot fi reglate pe 5 niveluri. Dacă vrei să fii absolut sigur că prietenul tău patruped nu va depăși perimetrul alocat lui, atunci gardul electronic PetSafe este o alegere excelentă.

Setări ale perimetrului

Gardul invizibil PetSafe poate fi setat în funcție de dorințele stăpânului, pe  un perimetru de la 30 cm lățime la 4m, în funcție de tipul de instalare și de lungimea firelor.

Tipul de corecție

PetSafe PRF-3004XW-20 are 5 niveluri de corecție prin impulsuri electrice și semnale sonore. Impulsurile de forță sunt recomandate câinilor mari.

Cablul

Gardul invizibil PetSafe oferă 150 de metri de cablu izolat de 0,5mm ceea ce este arhisuficient pentru majoritatea cerințelor.

Baterii și reîncărcare

Receptorul gardului electric pentru câini PetSafe PRF-3004XW-20, este alimentat de o baterie de 9V, disponibile la orice distribuitor PetSafe. Cu o astfel de baterie, gardul va funcționa non-stop timp de 3-6 luni.

Deține un indicator led pentru starea bateriei. Puteți achiziționa un generator alternativ pe care îl puteți folosi pe parcursul unei pane de curent.

Rezistent la apă

PetSafe PRF-3004XW-20 deține un receptor (zgardă) complet submersibil, iar utilizarea acestuia în condiții de ploaie și umezeală nu va afecta în niciun fel activitatea sa obișnuită.

Așadar, câinele sau pisica înota liniștiți atunci când poartă receptorul.

Numărul de câini

PetSafe PRF-3004XW-20 poate fi utilizat de un număr nelimitat de câini sau pisici, odată cu achiziționarea altor zgărzi.

Lungimea zgărzii

PetSafe PRF-3004XW-20 vine cu o zgardă pentru câini de calitate superioară, produsă din nailon. Lungimea sa este reglabilă de la 20 la 70 cm.

Dimensiuni

Emițătorul are o lățime de 10,9 cm, înălțime 12,5 cm si adâncime 5,4 cm. Receptorul (zgarda) are o lățime de 6,9 cm, înălțime 3,9 cm si adâncime 3,6 cm iar greutatea sa este de 75 g.

Avantaje:

Receptor (zgardă) rezistentă la apă și submersibilă

Durată mare de viață a bateriei

5 niveluri de intensitate

Excelent pentru câini de talie mare

Dezavantaje:

Zgardă de dimensiuni mari

Nu este reîncărcabil

Gard invizibil pentru câini Dog Trace D-Fence 101
 

Gard invizibil pentru câini Dog Trace D-Fence 101Gardul electric D-fence 101 funcționează cu avertizări sonore și dispune de 8 niveluri de intensitate ale impulsurilor electrice și poate delimita zone restricționate și zone de avertisment.

Ambele zone pot fi setate pe o distanță de la 0 la 15 metri.

Lungimea gardului poate ajunge până la 1200 de metri. Gardul poate fi folosit pentru un număr nelimitat de câini, are o sursă de alimentare de rezervă și receptor impermeabil.

Gardul electronic pentru câini D-Fence 101 vă va ajuta să realizați un amplasament de până la 1200 m. Atunci când câinele încalcă prima zonă (de avertisment), receptorul începe să emită semnale sonore intermitente.

În cazul în care câinele depășește și zona de corecție, zgarda va emite semnale sonore, dar și impulsuri electrice la unul din cele opt niveluri de intensitate.

Puteți îngropa cablurile în pământ la o adâncime maximă de 10 cm sau le puteți trece peste un card sau un perete cu o înălțime maximă de 30 de centimetri.

De asemenea, puteți seta zonele de avertizare și corecție pe o rază de 0-15 m. Puteți folosi gardul pentru un număr nelimitat de câini. Emițătorul  este echipat cu o baterie de rezervă pentru a asigura funcționarea în siguranță a dispozitivului timp de 16 ore, atunci când apar pene de curent.

Pachetul conține cablu de 100 m, cu un diametru de 0,75 mm, cu posibilitatea de a achiziționa și mai mult.

Receptorul gardului D-fence 101 (zgarda) este rezistent la apă, care poate rezista chiar și la scufundări de scurtă durată.

Setări ale perimetrului

Cu gardul invizibil pentru câini D-Fence 101 puteți seta o arie de corecție și una de avertizare.

Zona de corecție poate fi reglabilă pe o distanță de la 30 cm la 1,5m de la fir. Zona de avertizare poate fi, la rândul ei, ajustată  de la 40 cm la 5m, pe ambele părți ale firului.

Tipul de corecție

Gardul invizibil pentru câini D-Fence 101 are 8 niveluri de reglare a intensității impulsurilor electrostatice. Puterea impulsului este potrivită pentru câini de talie mică și medie.

Cablul

Pachetul conține 100 de metri de cablu, cu un diametru de 0.75mm.

Baterie și încărcare

Zgarda (receptorul) D-Fence 101 este alimentată de o baterie CR2 de 3V. La utilizarea standard, bateria va rezista 3-6 luni. Baza se va alimenta electric.

Rezistent la apă

Gardul invizibil pentru câini D-Fence 101 vine cu o zgardă rezistentă în totalitate la apă, ce poate fi chiar scufundată pe termen scurt. Zgarda poate fi purtată pe timp de ploaie și în orice condiții de umiditate ridicată.

Baza nu este rezistentă la apă, așa că vă recomandăm să o instalați într-un loc uscat.

Numărul de câini

Gardul invizibil D-Fence 101 poate fi folosit pentru un număr nelimitat de câini. Achiziționând zgărzi suplimentare, îl puteți extinde pur și simplu.

Lungimea zgărzii

Gardul invizibil pentru câini D-Fence 101 vine alături de o zgardă rezistentă, de calitate superioară. Lungimea zgărzii se poate regla de la 18 la 70 de centimetri.

Dimensiuni

Baza are o lățime  de 10,9 cm și o înălțime – 12,5 cm, iar receptorul (zgarda) are o lățime de 5,2 cm și o înălțime de 1,9 cm. Greutatea sa este de 60 de grame (inclusiv bateria).

Avantaje:

Instalarea ușoară

Zgardă rezistentă la apă

Capacitate de a ajusta zonele de corecție și avertizare

Alertă sonoră și 8 niveluri de reglare a intensității impulsului electric

Sursă de alimentare auxiliară

Compatibil cu un număr nelimitat de câini

Dezavantaje:

Niciunul

Gard invizibil pentru câini Num axes, Canifugue Small
 

Gard invizibil pentru câini Num axes, Canifugue SmallGardul electric invizibil pentru câini Canifugue Small este gardul cu cele mai multe dotări de pe piață.

Are 8 setări separate de intensitate pentru avertizările sonore (în perimetrul de avertizare) și alte 8 setări de intensitate ale impusului electric (în perimetrul de corecție).

Zgarda sau receptorul gardului invizibil Num axes Canifugue Small este rezistentă la apă în totalitate, poate fi scufundată și poate fi folosită cu succes în condiții de umiditate ridicată.

Compania franceză Num axes produce garduri electrice invizibile, de calitate superioară, în Europa.

În cei 15 ani de la înființare, Canifugue a făcut mulți stăpâni fericiți. Principiul de funcționare al gardului electric este simplu: atunci când câinele aude avertizarea sonoră, acesta știe că, dacă va mai înainta, urmează șocul electric.

Ambele zone, atât cea de avertizare cât și cea de corecție, se pot ajusta de la bază, lucru rar întâlnit în cazul gardurilor electrice pentru câini. Zona totală pe care o puteți delimita pleacă de la 30 de cm și ajunge la 4 m. Zgarda este alimentată de o baterie tip CR2, de 3V.

Pe zgardă, sub suprafața de protecției a bateriei, veți găsi un buton prin care puteți regla intensitatea impulsului electric.

Baza, care trimite un semnal către cablu, este alimentată de la adaptorul de rețea.

Setările perimetrului

CANIFUGUE are opțiunea de a seta separat o zonă de corecție și cea de avertizare. Aceasta este o oportunitate unică, pe care alte garduri invizibile pentru câini nu o oferă.

Așadar, puteți opta pentru o zonă mică de avertizare, care este deosebit de utilă în cazul în care dispuneți de un teren mic, dacă animalul sapă sub gard sau dacă petrece prea mult timp în zona de avertizare, descărcând mai repede bateria (lucru deloc neobișnuit).

Perimetrele zonelor de avertizare și corecție sunt reglabile de la bază, în intervalul cuprins între 30 cm la și 4m, în funcție de tipul de instalare și lungimea cablului.

Tipul de corecție

Puteți alege unul dintre cele 8 niveluri de intensitate ale impulsului electric. Pur și simplu setați zgarda câinelui. Puteți modifica oricând nivelul de intensitate cu o simplă apăsare de buton.

Cablul

Pachetul de bază CANIFUGUE conține 100 m de cablu, cu un diametru de 0,5 mm, suficient pentru majoritatea instalațiilor. Dacă totuși cablul din pachet nu este suficient, acesta poate fi ușor extins la o distanță de până la 800 de metri.

Baterie și încărcare

Receptorul (zgarda) CANIFUGUE este reîncărcabil și dispune de un indicator al duratei de viață a bateriei. Baza primește curent din rețea. Pentru utilizarea continuă, puteți achiziționa încă o baterie pe care sa o folosiți atunci când prima se încarcă.

Rezistența la apă

Gardul electric pentru câini CANIFUGUE vă pune la dispoziție o zgardă nu doar rezistentă la apă, ci chiar submersibilă, ce poate fi folosită pe ploaie și în condiții de maximă umiditate.

De asemenea, câinele poate sări în piscină și înota fără să fie necesar să-i dați zgarda jos. Deși este rezistentă la apă, baza trebuie montată într-un spațiu uscat. O puteți monta și afară, în funcție de condițiile meteorologice.

Numărul de câini

Gardul electric pentru câini câini CANIFUGUE Small poate fi folosit pentru un număr nelimitat de patrupezi, prima simpla achiziționare a mai multor zgărzi.

Lungimea zgărzii

CANIFUGUE oferă o zgardă de cea mai bună calitate, fabricată din nailon, cu o prindere fermă, dar comodă în jurul gâtului câinelui. Zgarda poate fi reglată de la 10 la 55 de cm.

Dimensiuni

Baza gardului electric pentru câini CANIFUGUE o lățime de Baza are o latime de 13,1 cm, o înălțime de 11,7 cm si o adâncime de 4,1 cm.

Avantaje:

receptor complet impermeabil și submersibil

durată lungă de viață a bateriei

8 niveluri de intensitate pentru impulsurile electrice

receptor rezistent

zone de avertizare si corecție ajustabile

Dezavantaje:

preț mai ridicat

Gard invizibil pentru câini Patpet KD661C
 

Gard invizibil pentru câini Patpet KD661CPatpet KD661C este un gard invizibil pentru câini, wireless, potrivit pentru câinii de talie medie și mare. Patpet KD661C include funcții de avertisment prin sunet sau impulsuri electrice. Baza portabilă deține o baterie incorporată  și emite un semnal circular pe o distanță de 150 m. Receptorul (zgarda) este impermeabil și reîncărcabil.

Gardul invizibil Patpet KD661 este cea mai sigură și mai ușoară metodă de îngrădire a animalelor de care ați beneficiat până acum. Acum, câinele se poate bucura de o mulțime de spațiu, se poate mișca liber și în siguranță, fără niciun fel de restricții

Raza de acțiune a gardului se propagă în cerc,  iar atunci când câinele ajunge la marginea teritoriului alocat lui, receptorul emite un bip de avertizare, urmat de un impuls electric pentru a avertiza câinele că a părăsit perimetrul său.

De asemenea, receptorul sau zgarda gardului invizibil Patpet KD661 dispune de o funcție de siguranță, care va opri impulsurile electrice în cazul în care câinele a depășit perimetrul pentru mai mult de 30 de secunde.

Delimitarea perimetrului se poate face și cu stegulețe înfipte în pământ pentru a-i oferi câinelui și un reper vizual, în special la începuturile utilizării unui astfel de gard invizibil.

Gardul poate fi utilizat de un număr nelimitat de câini, prin achiziționarea mai multor zgărzi. Zona de semnal poate fi ajustată de la 25 și până la 150 m de la bază, cu funcțiile de avertizare sonoră și impuls electric.

Setările perimetrului

Zona poate fi setată de la bază, între 25 și 150 m. Granița poate fi marcată cu stegulețe pentru a-i oferi câinelui un ajutor vizual, mai ales pe parcursul fazei de adaptare cu nou gard invizibil.

Tipuri de corecție

Gardul invizibil pentru câini Patpet KD661C folosește impulsuri electrostatice ca mod de corecție si avertizări auditive. Zgarda nu va mai emite impulsuri electrice în cazul în care câinele a depășit perimetrul permis peste 30 de scunde, din motive de siguranță.

Baterii și încărcare

Receptorul gardului invizibil Patpet KD661C este alimentat de o baterie reîncărcabilă. Baza este echipată cu o baterie încorporată, iar asta o face portabilă. Baza cu receptorul (zgarda) au o durată de viață a bateriilor de până la 3 zile.

Rezistență la apă

Zgarda este impermeabilă și poate fi folosită în condiții de ploaie și umiditate ridicată. Baza este, de asemenea, rezistentă la apă,  însă vă recomandăm să o utilizați numai într-un mediu uscat.

Număr de câini

Patpet KD661C funcționează pentru un număr nelimitat de câini. Prin adăugarea de zgărzi puteți extinde utilizarea gardului.

Lungimea zgărzii

Patpet KD661C vă pune la dispoziție o zgardă rezistentă, fabricată dintr-un plastic de calitatea superioară. Este ușor de purtat și se prinde ferm în jurul gâtului câinelui. Lungimea zgărzii se poate ajusta de la 10 la 68 cm.

Dimensiuni

Baza are 7 cm lățime, 14 cm înălțime, 4 cm adâncime și cântărește 85 g. Receptorul (zgarda) are 4 cm lățime, 7 cm înălțime și 3 cm adâncime și cântărește 54 de grame.

Avantaje:

Baza portabilă

Sistem wireless

LED indicator al nivelului bateriei

Semnal propagat în cerc

Funcționează pentru un număr nelimitat de câini

Funcție de avertizare sonoră și cu impulsuri electrice

Pentru câini de talie medie și mare

Dezavantaje:

Niciunul

Gard invizibil pentru câini Num axes Canifugue MIX 2015
 

Gard invizibil pentru câini Num axes Canifugue MIX 2015Gardul invizibil Canifugue MIX 2015 pune la dispoziția dumneavoastră o multitudine  de caracteristici ajustabile.

Asigură 8 niveluri de intensitate atât pentru impulsurile electrice de corecție, cât și pentru avertizările sonore. Zgarda sau receptorul gardului Canifugue MIX 2015 este impermeabilă și submersibilă. Poate fi folosită în medii cu umiditate ridicată fără niciun risc.

În comparație cu versiunea anterioară, Canifugue 2015  dispune de o bază îmbunătățită, cu afișaj digital, plus setări fine a zonelor de avertizare, și de o rază de acțiune mai amplă (până la 2000 de metri).

Canifugue MIX 2015 este un gard invizibil dedicat câinilor cu o greutate situată între 5 și 50 de kg, așadar pentru majoritatea raselor. Înainte ca patrupedul să ajungă în perimetrul de corecție, acesta va păși în perimetrul de avertizare.

Ambele zone pot fi setate din baza gardului Canifugue MIX 2015, fiind o caracteristică specială pentru un astfel de produs. Semnalele sonore vor avertiza câinele că acesta se apropie de o zonă „interzisă”.

Zona de acțiune a perimetrelor de avertizare și corecția se poate adapta de o distanță de la 30 cm la 4m.

Receptorul este alimentat de o baterie de 3V, tip CR2, care poate funcționa continuu timp de 3-6 luni.

Pe receptor, sub capacul bateriei, există un buton din care veți putea seta nivelul impulsurilor electrice.

Baza, care trimite un semnal către fir este alimentată de la adaptorul de rețea.

Setările perimetrelor

Gardul electric Canifugue MIX 2015 vă oferă șansa de a seta individual, diferit, zona de corecție și zona de avertizare, fiind o specificație foarte utilă. Nu multe garduri electrice dispun de această funcție. Așadar, puteți alege un perimetru restrâns ca zonă de avertizare pentru a maximiza durata de viață a bateriei, de exemplu.

Zona de acțiune se modifică de la bază pe un interval de la 30 cm la 4 m, în funcție de tipul de instalare și lungimea cablului.

Tipul de corecție

Canifugue MIX 2015 oferă 8 niveluri de intensitate pentru impulsurile electrice. Pur și simplu setați zgarda. Puteți oricând ridica sau coborî nivelul de intensitate prin butonul aflat pe zgardă.

Cablul

Pachetul standard Canifugue MIX 2015 conține 100 de m de cablu de diametru 0,5mm, fiind suficient pentru majoritatea stăpânilor. Dacă nu este destul, Canifugue MIX 2015 funcționează la distanțe de până la 2000 m. Doar achiziționați mai mult cablu.

Baterie și încărcare

Receptorul CANIFUGUE MIX este alimentat de o baterie de 3V, tip CR2. Înlocuirea sa este accesibilă, iar durata de viață a bateriei se situează între 3-6 luni. Doar deșurubați și dați la o parte capacul.

Rezistența la apă

CANIFUGUE MIX are un receptor complet submersibil  ce poate fi folosit în condiții de ploaie și umiditate ridicată.

Datorită subversivității receptorului (zgărzii), câinele poate sări în piscină liniștit, purtând în continuare zgarda. Baza este și aceasta rezistentă la apă, dar e recomandat să o așezați într-un mediu uscat. Poate fi montată și afară, atunci când nu plouă.

Număr de câini

CANIFUGUE MIX 2015 poate fi folosit pentru un număr nelimitat de câini, prin achiziționarea mai multor zgărzi.

Lungimea zgărzii

Gardul invizibil CANIFUGUE MIX oferă o zgarda de foarte bună calitate, cu finisaje din nailon. Este comodă, ușor de prins și stă ferm în jurul gâtului câinelui. Lungimea zgărzii este reglabilă, de la 10 la 70 cm.

Dimensiuni

Baza are o lățime de 13,1 cm, o  înălțime 11,7 cm si adâncimea de 4,1 cm. Receptorul are o lățime de 6,3 cm, o  înălțime 4,2 cm, o adâncime de 3,1 cm iar greutatea sa este de 82 de grame.

Avantaje:

receptor impermeabil și submersibil

durată lungă de viață a bateriei

8 niveluri de impuls

receptor rezistent

perimetre de avertizare si corecție ajustabile

Dezavantaje:

Preț ridicat

Gard invizibil pentru câini iTrainer TP16
 

Gard invizibil pentru câini iTrainer TP16iTrainer TP16 este un gard electric reîncărcabil, cu un receptor rezistent la apă. 

Față de toate gardurile invizibile prezentate anterior, zgarda gardului iTrainer TP16  se poate încărca de la orice sursă prin USB (5V).

Puteți seta pe 5 niveluri puterea impulsurilor electrice, de la zero la foarte puternic. Gardul invizibil iTrainer TP16 este potrivit pentru câini de minimum 5 kg și până la orice greutate.

Setările perimetrelor

iTrainer TP16 folosește semnalele sonore și impulsurile electrice. Sunetul este activat în același timp cu impulsurile, așadar gardul iTrainer TP16 are doar o zonă de corecție. Aceasta se poate adapta de la 30 cm la 4 m, în funcție de tipul de instalare si lungimea cablului.

Tipuri de corecție

Gardul invizibil pentru câini iTrainer TP16 are opțiunea de reglare a intensității impulsurilor. Puteți accesa 5 niveluri de putere a impulsului, de la zero la foarte puternic. Gardul invizibil iTrainer TP16 este potrivit pentru câini de la 5 kg, fără a exista o greutate maximă. Avertizarea sonoră va apărea simultan cu cea electrică.

Cablul

Pachetul de bază al iTrainer TP16 conține 200 de metri de cablu (destul de subțire, așa că recomandăm instalarea la suprafață, fără a-l îngropa), ceea ce este suficient pentru majoritatea cerințelor. Dacă totuși cablul din pachet nu este suficient, puteți achiziționa mai mult,  instalând pânăla 1000 de metri de cablu.

Baterie și încărcare

Receptorul dispozitivului iTrainer TP16 este alimentat de o baterie litiu-ion, pe care o puteți încărca cu ușurință prin cablu USB. Timpul de încărcare este de aproximativ 2 ore, iar durata de viață a bateriei după o singură încărcare este de 7-15 zile.

Capacitatea și tensiunea bateriei este de 550 mAh și 3,7 V. Receptorul (zgarda) beneficiază de un indicator led al puterii bateriei. Când sursa de alimentare nu este disponibilă, baza poate fi alimentată și cu o baterie auto.

Rezistență la apă

iTrainer TP16 are un receptor rezistent la apă, potrivit pentru utilizare pe timp de ploaie abundentă. Zgarda poate fi scufundată până la jumătate de metru, dar doar pentru o perioadă scurtă de timp.

Numărul de câini

iTrainer TP16 poate fi folosit pentru un număr nelimitat de câini. Trebuie doar să achiziționați câte o zgardă (receptor) pentru fiecare dintre acestea. Adăugarea unei zgărzi noi nu necesită niciun fel de configurare specială.

Lungimea zgărzii

iTrainer TP16 vine cu o zgardă din nailon. Lungimea zgărzii este reglabilă, de la 20 la 55 cm. Zgarda poate fi înlocuită cu una mai lungă sau dispozitivul poate fi montat pe orice zgardă.

Dimensiuni

Baza are 10,9 cm lățime, 12,9 cm înălțime și 4,3 cm adâncime. Receptorul are 6,9 cm lățime, 3,8 cm înălțime, 3,1 cm adâncime și greutatea sa este de 84 de grame, cu tot cu zgarda in sine.

Avantaje:

5 setări de intensitate

Zgardă impermeabilă și submersivă

Număr nelimitat de câini

Încărcare prin USB (5V)

Durată lungă de viață a bateriei

Dezavantaje:

Impulsurile electrice si avertizările sonore funcționează simultan

Concluzie

Cu toții ne iubim câinii și ne dorim ca aceștia să fie permanent în siguranță. Însă, natura lor jucăușă le poate aduce, uneori, mari probleme.

Așadar, instalarea unui gard invizibil pentru câini este soluția optimă pentru a ne menține prietenii patrupezi în siguranță.

Deși multe companii s-au lansat în această industrie a gardurilor pentru câini, vă recomandăm să alegeți adevărata calitate.

V-am pus la dispoziție în rândurile de mai sus, recenziile detaliate ale celor mai bune garduri electrice pentru câini, în viziunea noastră. Toate garantează siguranță și le puteți instala cu ușurință numaidecât.

Nu achiziționați un gard invizibil oarecare. Alegeți cel mai bun gard invizibil pentru câini, ale cărui specificații suplinesc cu succes toate cerințele dumneavoastră!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top