Labrador poartă o zgardă de dresaj electrică

Cea mai bună zgardă de dresaj electrică – Top 8 zgărzi dresaj câini

Să ai câini de companie inteligenţi și ascultători poate fi cel mai satisfăcător lucru din viața ta. Câinii nu sunt doar inteligenți, ci pot ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți viața socială, să sporiți securitatea și să reduceți stresul.

Dar câinii pot fi, de asemenea, gălăgioși! Ei răstoarnă lucrurile, se luptă cu alți câini, devin agresivi, și ar putea avea cu ușurință probleme.

Cel mai bun mod de a-ți face câinele să se comporte așa cum îți dorești este dresajul. Iar dresajul poate fi mult mai simplu folosind o zgardă electrică.

Zgărzile de șoc sunt instrumente cruciale utilizate pentru a ajuta la corectarea comportamentului nedorit al câinilor. Ele folosesc vibrații, impulsuri statice și semnale sonore pentru a încerca să oprească comportamentul nedorit.

În timp ce beneficiile utilizării zgărzilor antilătrat sunt indubitabile, care este cea mai bună zgardă de dresaj electrică?

Pentru a vă răspunde la această întrebare, am făcut studiat piața actuală pentru a obține recenzii calitative ale celor mai bune zgărzi electrice pentru câini.

BrandCalitateRatingPreț
Zgarda dresaj IPets 618Zgarda dresaj IPets 618A+ Verifică Preț
Zgarda electrica dresaj Patpet IPX7Zgarda electrica dresaj Patpet 640 IPX7A+ Verifică Preț
Zgarda electrica dresaj BENTECH P610Zgarda electrica dresaj BENTECH P610A+ Verifică Preț
Zgarda electrica dresaj Petrainer PET620Zgarda electrica Petrainer PET620A+ Verifică Preț
Zgarda electrica dresaj Petrainer PET998DBBZgarda electrica Petrainer PET998DBBA+ Verifică Preț
Zgarda electrica dresaj Petrainer PET998DRBZgarda electrica Petrainer PET998DRBA+ Verifică Preț
Zgarda electrica dresaj ZoopieZgarda electrica dresaj Patpet 400A+ Verifică Preț
Zgarda electrica dresaj BarsteZgarda electrica dresaj BarsteA+ Verifică Preț

Cuprins:

Cum funcţionează zgărzile electrice pentru câini?

Înainte de a analiza prea mult  recenziile, iată o demonstrație a modului în care funcționează zgărzile electrice.

Zgărzile sunt instrumente de antrenament aversive care au fost folosite pentru prima dată în anii 1960 pentru a instrui câinii să vâneze.

Dar, spre deosebire de anii 1960, zgărzile din zilele noastre sunt folosite pentru a ajuta la reducerea comportamentelor nedorite, cum ar fi agresiunea alimentară și lătratul excesiv.

Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a ajuta câinii să rămână într-o anumită zonă care este considerată sigură.

Rețineți că o zgardă de dresaj electrică nu sunt concepută pentru a pedepsi câinele.

Mai degrabă, aceste zgărzi se ghidează după teoria că un câine va renunța la comportamentul său nedorit dacă se simte inconfortabil și îi este amintit în mod regulat.

Șocul eliberat de zgarda de dresaj electrică este sigur și suficient pentru a atrage atenția câinelui și pentru a descuraja comportamentul său.

Nu durează mult și nici nu provoacă daune fizice. Rețineți că majoritatea zgărzilor vin cu mai multe niveluri de aplicare, cum ar fi intensitatea șocului care vă permite să subliniați comportamentul rău la care câinele ar trebui să renunţe.

Cum alegi o zgardă electrică de dresaj pentru câini

Citind comentariile, am constatat că producătorii folosesc metode diferite pentru a antrena câinele uşor şi eficient.

Prin urmare, am pregătit următoarea listă pentru a vă ajuta să alegeți zgarda electrică excelentă:

 • Intensitate reglabilă: O zgardă cu flexibilitate în ceea ce privește sunetul de avertizare, vibrațiile și simularea șocurilor este mai ușor de utilizat atunci când condiționează comportamentul câinelui.
 • Ușurința de utilizare: Zgardă de dresaj electrică ideală pentru câini ar trebui să fie ușor de utilizat și să obțină rezultate. Prin urmare, verificați dacă există manuale și chiar videoclipuri care prezintă modul în care este utilizată zgarda.
 • Abilitatea de a funcţiona chiar și atunci când sunteți plecat: Zgarda electrică pe care o selectați ar trebui să aibă setări automate care vă permit să condiționați comportamentul câinelui chiar și atunci când nu sunteți acasă.
 • Accesibilitate: Ar trebui să alegeți zgarda care se încadrează în limita bugetară. Rețineți că acest lucru nu înseamnă pur și simplu alegerea celei mai ieftine opțiuni de pe piață. Mai degrabă, ar trebui să căutați cea mai bună zgardă la un preţ mai mic atunci când dealerul are oferte sau reduceri speciale.
 • Impermeabilitate: Dacă câinelui îi place să se joace în jurul aspersoarlor sau să sară în piscină, ar trebui să vă îndreptăţi către zgărzile impermeabile. Acest lucru le va împiedica să se deterioreze și să necesite înlocuirea regulată.
 • Durabilitate: Zgarda ideală ar trebui să fie fabricată din materiale puternice, cum ar fi pielea și plasticul întărit, pentru a rezista la utilizarea regulată în timpul antrenamentului.

Top 8 zgărzi electrice pentru dresaj – recenzii

Pe măsură ce din ce în ce mai multe companii vin pe piață cu zgărzi dresaj pentru câini, ar trebui să te focusezi pe obţinerea produsului  ideal, care îl va face pe câinele tău companionul ideal.

Aceste recenzii despre zgărzile dresaj se referă la cele mai bune 8 opțiuni de pe piață și îţi simplifică munca de a alege una ideală pentru animalul tău de companie.

Zgarda dresaj IPets 618
 

Zgarda dresaj IPets 618Îmbunătățiți-vă antrenamentul cu zgardă de dresaj pentru câini iPets PET618 controlat de la distanță.

Cu tehnologia cu rază lungă de acțiune, această zgardă poate face faţă celor mai agitate aventuri ale tale (terenuri umede sau zone aride)  și poate ajunge până la o 800 m!

Este zgarda ideală de antrenament pentru părinții de animale de companie care au curți mari și câini sportivi.

Antrenamentul are trei moduri: șoc, doar vibrație și doar sunet. Iar comutarea între moduri este la fel de ușoară ca și apăsarea unui buton, fără ecrane complexe sau comutatoare în care să te încurci. Puteți chiar dresa până la trei câini deodată cu același transmițător.

Datorită designului ergonomic, controlerul este confortabil de manevrat în timpul antrenamentului și puteți regla rapid intensitatea șocului cu un cadran ușor de utilizat.

Vine cu un încărcător rapid care vă permite să încărcați receptorul și controlerul în același timp, astfel încât să puteți fi întotdeauna pregătit pentru antrenament.

În plus, zgarda este impermeabilă, astfel încât să o poți lua în parc sau la plajă.

Zgarda dresaj IPets 618 – Beneficii cheie

Sistemul de zgardă dresaj facilitează antrenamentul cu modurile șoc electrică, vibrație și sunet, cadran de intensitate ușoară și rază de acțiune la distanță de 880 de metri.

Fiecare mod are un buton distinct, astfel încât să puteți comuta înainte și înapoi după cum aveți nevoie, fără ecrane complicate pentru a naviga.

Reglarea rapidă a intensității cadranului cu un cadran construit ergonomic permite o pregătire mai receptivă și mai umană.

Designul reglabil al zgărzii este perfect pentru câini mici și mari și este rezistent la apă, astfel încât să vă puteți antrena în și mai multe medii.

Antrenați până la 3 câini folosind aceeași telecomandă – ideală pentru câinii de lucru, câinii sportivi și curțile mari.

Ce include

Transmițător de la distanță, receptor zgardă, centură reglabilă, cablu de încărcare USB, încărcător, lampă de încercare, set de sonde.

Precauţii

Nu lăsați câinele cu zgarda antilătrat mai mult de 9 ore.

Clip de prezentare

Instrucţiuni

Riscul de deteriorare a pielii: Vă rugăm să citiți și să urmați cu atenție instrucțiunile din acest ghid, Potrivirea corectă a zgărzilor este importantă, deoarece o zgardă poate provoca performanțe inconsecvenţe.

O zgardă purtată prea mult timp sau prea strâns pe gâtul animalului de companie poate provoca leziuni ale pielii, de la roșeață la ulcere de presiune (cunoscute sub numele de escare).

Aceste zgărzi pot provoca necroză de presiune dacă sunt utilizate incorect și sunt adesea identificate greșit ca arsuri.

Evitați să lăsați zgarda pe câine mai mult de 12 ore pe zi.

Atunci când este posibil, repoziționați zgarda pe gâtul animalului de companie la fiecare 1 până la 2 ore.

Verificați potrivirea pentru a preveni presiunea excesivă. Este bine să tăiați surplusul de zgardă.

Spălați zona gâtului câinelui și contactele zgărzii săptămânal cu o cârpă umedă.

Examinați zona de contact zilnic de semne de erupție cutanată sau o durere.

Dacă apare o erupție cutanată sau o durere, întrerupeți utilizarea zgărzii până când pielea s-a vindecat.

Dacă afecțiunea persistă mai mult de 48 de ore, consultați medicul veterinar.

Sfaturi de utilizare și dresaj

Următoarele sfaturi despre cum să obțineți cele mai bune rezultate de la zgarda dresaj iPets.

Faceți sesiunile de antrenament scurte și pozitive (între 10-15 minute pentru fiecare sesiune.) Acest lucru va permite câinelui să-și păstreze atenția concentrată asupra dresorului.

În timpul primelor sesiuni de formare inițială, ţineţi câinele într-un mediu familiar în aer liber. Dresajul în locații noi poate face ca animalul să devină distras, determinându-vă să întăriți comenzile cu receptorul zgărzii mai mult decât este necesar.

Utilizați o lesă lungă fixată pe o zgardă nemetalică pentru a ajuta câinele să învețe. Asigurați-vă că zgarda suplimentară şi lesa nu interferează cu punctele de contact ale receptorului zgărzii.

Nu utilizați zgarda dresaj de la distanță fără o lesă lungă până când câinele dvs. nu este este complet instruit.

Veţi avea mai mult succes dacă îi predaţi câinelui mai întâi o comandă înainte de a încerca să consolidaţi comanda cu transmițătorul de la distanță.

Pentru a-l învăţa să vă ascute, vibrația este mai utilă.

Emiteți o comandă de ascultare la un moment dat, acest lucru va reduce confuzia și va permite câinelui să rămână concentrat. Nu utilizați sistemul de formare pentru comenzi pe care câinele nu le-a învățat.

În timpul antrenamentului, căutați toate schimbările pozitive în comportamentul câinelui și amintiți-vă să le întăriți prompt cu laude și recompense ample.

Evită să-ți corectezi excesiv câinele. Utilizați cât mai puțină corecție de la distanță în timpul procesului de instruire.

Când câinele a devenit aparent nedumerit, schimbați focalizarea antrenamentului, atrăgând atenția câinelui asupra unei comenzi pe care o cunosc.

Exemplu: Spuneți câinelui să stea și oferiți-i laude și încurajări abundente la executarea cu succes a comenzii.

Nu utilizați sistemul dresaj pentru a corecta sau elimina formele de agresiune mușcăturile. Când câinele prezintă semne de comportament agresiv, contactați imediat un dresor profesionist de câini din zona dvs.

Vă rugăm să rețineți că ar trebui să păstrați sesiunile de formare scurte și să încheiați fiecare sesiune într-o notă mare.

Opriți antrenamentul și jucați-vă cu câinele de îndată ce câinele a atins un nou nivel de competență.

Depanare

Câinele meu nu răspunde după ce sistemul de antrenament s-a instalat cu succes.

Încărcați transmițătorul de la distanță și receptorul zgărzii timp de 6 ore, separat înainte de prima utilizare.

Asigurați-vă că puterea emițătorului de la distanță și a receptorului zgărzii este activată.

Verificați nivelurile de intensitate ale vibrațiilor și șocurilor statice, asigurându-vă că nu este setat la 0.

Asigurați-vă că receptorul zgărzii are suficientă putere pentru a funcționa.

Verificați zgarda pentru a vă asigura că se potrivește perfect cu gâtul câinelui.

Dacă este testat pentru toate cele de mai sus și câinele încă nu răspunde, vă rugăm să încercați să re-asociați transmițătorul de la distanță și zgarda receptorului.

Transmițătorul la distanță nu funcționează.

Verificați starea bateriei transmițătorului de la distanță.

Apăsați și mențineți apăsat butonul din partea dreaptă timp de câteva secunde pentru a porni transmițătorul de la distanță.

Întrebări frecvente despre zgarda Zgarda dresaj IPets 618

Câți ani trebuie să aibă câinele înainte de a utiliza sistemul?

Câinele tău ar fi trebuit să învețe comenzi de bază , cum ar fi, “stai” sau “şezi”. Receptorul zgărzii ar putea fi prea mare pentru câini sub 6 kg.

Odată ce câinele meu termină antrenamentul și a ascultat comenzile mele, va trebui să poarte zgarda?

Probabil că nu, dar poţi încerca să consolidezi antrenamentul cu zgardă.

Pot folosi zgarda dresaj reîncărcabila iPets cu mai mult de un câine?

Da, trebuie doar să achiziționați un alt receptor de zgardă pentru sistem.

Receptorul zgărzii este rezistent la apă?

Da, dar asigurați-vă întotdeauna că capacul de cauciuc sigilează mufa de încărcare.

Pot înlocui receptorul zgărzii cu un alt tip de zgardă?

Nu.

Pot atașa o lesă la receptorul zgărzii?

Nu, acest lucru poate duce la tragerea punctelor de contact prea strâns împotriva gâtului câinelui.

Atașați o lesă la o zgardă separată, nemetalică sau la un ham. Asigurați-vă că zgarda suplimentară nu pune presiune pe punctele de contact.

Cât timp pot lăsa receptorul zgărzii pe câinele meu?

Designul zgărzii descurajează purtarea constantă. Vă recomandăm ca zgarda să nu fie purtată de  câine mai mult de 12 ore din fiecare perioadă de 24 de ore.

Este sistemul de dresaj potrivit pentru toți câinii?

Zgarda este reglabilă de la lungimea de 5,9″ (15cm) la 19,6″ (50cm). Această zgardă nu este potrivită pentru câini sub 7 kg.


Verifică preț Zgarda dresaj IPets 618 aici!

Zgarda electrica dresaj Patpet 640 IPX7
 

Zgarda reîncărcabila Patpet 640 este o zgardă dresaj cu o rază de acţiune de până la 1000 m, care este potrivită pentru formarea de bază și profesională a majorității câinilor.

Zgarda  oferă 3 tipuri de corectie – sunet, vibraţie şi impuls electrostatic, care pot fi controlate în 16 nivele.

Zgarda dresaj poate fi folosită pentru a controla 2 câini cu un transmițător prin achiziționarea unui receptor suplimentar.

Patpet 640 este potrivit pentru toate rasele de câini de la 15 kg. Avantajul zgărzii le reprezintă atașamentele de electrod de cauciuc, ceea ce face ca zgarda să fie uşoară și potrivită pentru diverse rase, cum ar fi câinele fără păr sau câinii care sunt sensibili sau predispuși la erupții cutanate.

Zgarda electrică Patpet 640 poate fi folosită când plouă ușor, dar nu trebuie să intri cu ea în apă prea adânc. Are un receptor și un emițător reîncărcabil, după o încărcare de 2 ore receptorul va ţine până la 30 de zile în modul standby.

Tipul corecției

Zgarda dresaj Patpet 640 oferă 3 tipuri de corecție – sunet, vibrații sau impuls electrostatic, care pot fi ajustate în 16 nivele. Sunetul și vibrațiile nu sunt reglabile.

Raza de acţiune zgardă

Cu zgarda dresaj Patpet 640 vă puteți antrena câinele până la 1000 de metri. Raza este suficientă atât pentru formarea de bază, cât și pentru cea profesională a majorității câinilor.

Patpet este alegerea ideală pentru utilizare în oraş, precum şi în pădure, unde condiţiile sunt mai rele şi raza de acţiune poate fi redusă.

Baterii și încărcare

Emițătorul și receptorul sunt echipate cu o baterie reîncărcabilă. Rata de reîncărcare este de 2 ore până la încărcarea completă.

Receptorul va fi în standby timp de 30 de zile, iar telecomandă timp de până la 60 de zile, în funcție de utilizare.

Numărul de câini

Cu zgarda dresaj Patpet 640 puteți controla până la 2 câini în același timp. Trebuie doar să cumpărați un receptor suplimentar. Apoi, pur și simplu comutați între câini utilizând butonul de pe emițător.

Afişaj

Patpet 640 are un ecran LCD iluminat de înaltă calitate, ceea ce îl face potrivit pentru antrenament pe timp de noapte. Afișajul are indicatori pentru puterea de corecție, starea de încărcare a bateriei și un indicator pentru câinele selectat.

Impermeabil

Aceasta poate fi utilizată numai pe timpul unei ploi ușoare, cu toate acestea, sejururile lungi în apă și scufundările nu sunt posibile. Acest lucru face ca zgarda să fie o alegere ideală pentru utilizarea de bază, dar nu și pentru dresajul câinilor în apă.

Lungimea zgărzii

Zgarda  de plastic reglabilă este confortabilă pentru câinele tău și se potrivește aproape tuturor dimensiunilor și raselor de câini. Confortabil pentru circumferința gâtului de 20 -70 cm.

Greutate și dimensiuni

Telecomandă: lățime – 4,5 cm; înălțime – 16,2 cm; adâncime 2 cm. Receptor: lățime – 5,9 cm; înălțime – 3,2 cm; adâncime – 2,9 cm.

Beneficii

 • Rază de acțiune de până la 1000 m
 • 16 nivele de impuls
 • Ecran LCD iluminat
 • Buton separat pentru fiecare funcție
 • Sunet, vibrații, impuls
 • Durata de viață a bateriei de până la 14 zile
 • Atașamente de electrozi de cauciuc
 • Receptor impermeabil
 • Poate fi folosit pentru dresarea a până la 2 câini
 • Ușor de utilizat
 • Transmițător cu formă ergonomică
 • Reîncărcare rapidă

Clip de prezentare


Verifică preț Zgarda electrica dresaj Patpet 640 IPX7 aici!

Zgarda electrica dresaj BENTECH P610
 

Zgarda electrica dresaj BENTECH P610Descurajați comportamentele problematice ale câinelui cu BENTECH P610 600M Premium Waterproof Remote Medium & Large Training Dog Collar. 

Îți permite să-i trimiți un mesaj sigur, dar inconfundabil atunci când face ceva ce nu e în regulă. 

O telecomandă ușor de utilizat vă permite să alegeți între semnale iritante, vibrații sau șocuri electrice ușoare la diferite niveluri de intensitate și vă avertizează atunci când stimularea poate deveni puțin prea intensă pentru prietenul dumneavoastră. 

Atât unitatea de comandă, cât și zgarda sunt alimentate de baterii litiu polimer cu încărcare rapidă de două ore și au o autonomie de 600 de metri.

Zgarda electrica dresaj BENTECH P610 – beneficii cheie

 • Alegeți între sunete puternice, 16 nivele de vibrații și 16 nivele de șoc electric ușoară pentru a descuraja comportamentul rău.
 • Un avertisment la mai mult de 8 nivele de stimulare vă permite să știți dacă intensitatea poate creşte.
 • Raza de transmisie de 600 de metri este potrivită pentru majoritatea curților de dimensiuni medii.
 • Transmițătorul este rezistent la ploaie, iar zgarda este rezistentă la apă – ambele sunt alimentate de baterii litiu polimer cu încărcare rapidă de 2 ore.
 • Zgardă din material poliuretanic termoplastic, confortabil și discret.
 •  


Verifică preț Zgarda electrica dresaj BENTECH P610 aici!

Zgarda electrica Petrainer PET620
 

Zgarda electrica dresaj Petrainer PET620Petrainer 620 este o zgardă electrică pentru dresaj cu o rază de acțiune de până la 300 m, cu caracteristici de sunet și 100 de grade de rezistență la impuls și vibrații. 

Dispozitivul pentru dresajul de rutină al câinilor este reîncărcabil și datorită rezistenței la apă nu este afectat  de ploaie sau zăpada.

 Telecomanda ergonomică dispune de afişaj LCD iluminat, butoane simple de control pentru diverse funcţii, care permit reglarea forţei de corecţie de către butonul rotativ. Asociere simplificată a emițătorului și receptorului!

Zgarda electrica Petrainer PET620 – funcții principale:

 • Baterie reîncărcabilă
 • Rezistența la apă (numai ploaie)
 • Rază 300 m
 • 100 nivele de impuls
 • 100 de nivele de vibrație
 • Sunet
 • Asocierea mai ușoară a telecomenzii cu receptorul
 • Zgarda electrica pentru 2 câini

Noul model de zgardă dresaj Petrainer 620 păstrează designul ergonomic al modelului anterior (Petrainer 619) și ajustarea infinit variabilă a butonului de corecție, permițându-vă să reglați corecțiile în detaliu.

Zgarda are un senzor de mișcare și economisește energie – atunci când senzorul detectează că nu există mișcare, acesta trece la modul stand-by. Zgarda dresaj are un receptor de încărcare și o telecomandă.

Modelul Petrainer 620 are un receptor impermeabil (nu este afectat de ploaia și zăpada), astfel încât această zgardă este o alegere universală excelentă pentru dresajul de bază al câinilor.

 Caracteristicile de formare a sunetului sunt disponibile pentru formare și 100 de niveluri de corecție atât pentru impuls, cât și pentru vibrații înseamnă o gamă foarte largă de setări care vă permit să găsiți intensitatea potrivită pentru fiecare rasă și caracter al câinelui.

Dacă alegi să antrenezi 2 câini în acelaşi timp, cu Petrainer 620 nimic nu te împiedica să faci acest lucru.

Doar cumpăra un receptor în plus pentru un alt câine. Marele avantaj al acestei zgărzi, este, de asemenea, că receptorul poate fi pornit și oprit de la distanță.

Raza de acţiune

Petrainer PET620 vă ajută să vă antrenați câinele fără a utiliza un ghid de până la 300 de metri.

Această zgardă este, prin urmare, potrivită pentru terenul de bază – cum ar fi o grădină, un parc sau un câmp de antrenament, deoarece raza de acțiune a zgărzii datorită mediului poate scădea ușor.

Distanța de până la 300 m este absolut suficientă pentru mediul normal. Pentru antrenamente solicitante în pădure sau munți, alegeți modele cu o rază mai mare.

Tipuri de dresaj oferite de zgarda Petrainer 620

Petrainer PET620 este echipat cu alertă sonoră, vibrații și impuls. Puteți seta vibrații și impuls în 100 de niveluri. Puteți regla cu ușurință zgarda pentru fiecare câine. 

Puteți regla vibrațiile și impulsul prin rotirea butonului, astfel încât să puteți ajusta modificări foarte fine ale intensității de corecție. Un buton pentru fiecare funcție facilitează operarea.

Baterie și încărcare

Telecomanda Petrainer PET620 este echipată cu o baterie litiu-ion reîncărcabilă cu o capacitate de 550mAh și are o durată de viață a bateriei de aproximativ 14 zile.

Receptorul are, de asemenea, o baterie reîncărcabilă cu o capacitate de 240mAh, iar durata de viață a bateriei este de aproximativ 3 până la 7 zile.

Nivelul de rezistență la apă

Petrainer PET620 vine cu un receptor impermeabil (nu este afectat de ploaie, zăpada). Zgarda nu este concepută pentru înotul și scufundarea unui câine.

Numărul de câini

Petrainer PET620 poate fi folosit pentru a controla mai mulți câini în același timp, fără a pierde din caracteristici.

Prin cumpărarea mai multor zgărzi le puteți extinde cu ușurință pentru formarea a 2 câini la un moment dat. Puteți comuta apoi între câini utilizând telecomanda.

Lungimea zgărzii

Petrainer PET620 are o zgardă foarte puternică și de înaltă calitate din nailon. Câinele nu are o problemă să o poarte și se prinde bine pe gât. Lungimea zgărzii este reglabilă de la 20 la 68 cm.

Greutate și dimensiuni

Telecomanda are o lățime de 4,2 cm, o înălțime de 13,5 cm (inclusiv antena), o adâncime de 2,5 cm, iar greutatea sa este de 73 de grame (inclusiv antena și bateria).

Receptorul are o lățime de 6 cm, o înălțime de 3 cm, o adâncime de 3 cm și greutatea sa este de 49 de grame.

Pentru ce rase este potrivită zgarda electrică Petrainer PET620

Uneori este dificil să stabilești ce zgardă se potrivește cel mai bine rasei pe care o deții, deoarece fiecare câine este diferit.

Depinde în principal de temperamentul și sensibilitatea câinelui.

Pe baza experienței noastre, vă recomandăm acest model pentru câini de toate rasele și taliile (mică, medie, mare).


Verifică preț Zgarda electrica Petrainer PET620 aici!

Zgarda electrica Petrainer PET998DBB
 

Zgarda electrica dresaj Petrainer PET998DBBPuteți avea câinele ideal, aşa cum visezi, mai repede și mai ușor decât ai crezut cu Petrainer 998DBB,  o zgardă de dresaj câini controlată de la distanță.

Corectați astfel problemele comune de nesupunere a câinilor, cum ar fi lătratul nedorit, săpatul, cu o atingere de buton folosind unitatea programabilă de la distanță și zgardă impermeabilă.

Personalizează sesiunile de antrenament ale câinelui tău cu unul dintre cele patru moduri de stimulare – sunet, lumină, vibrații sau șoc static. 

Cu siguranţă vei obține atenția lui cu 100 de niveluri de intensitate din care să alegi! 

Cu o rază de acţiune de până la 300 m și un ecran LCD iluminat, această zgardă electrică Petrainer poate fi utilizată practic oriunde, în orice moment. Iar atunci când timpul de antrenament s-a încheiat, receptorul și emițătorul pot fi reîncărcate cu ușurință împreună.

Zgarda electrică Petrainer PET998DBB – beneficii cheie

 • Cureaua este proiectată pentru a se potrivi la câini mici, mijlocii și mari de peste 4 kg și este reglabilă de la 15 cm la 70 cm.
 • Ideală pentru abordarea unor astfel de probleme de comportament comune, cum ar fi săpatul sau mestecatul, agresiunea sau lătratul, săriturile sau rotirile.
 • Receptor compact și 100% rezistent la apă are o rază de acţiune de până la 30 de metri pentru sesiuni de antrenament în parc sau curte.
 • Telecomanda poate fi programată pentru a personaliza sesiunile de antrenament cu patru moduri diferite de stimulare și 100 de niveluri de intensitate.
 • Transmițătorul și receptorul reîncărcabil fac timpul de instruire ușor și sigur cu funcțiile de memorie și Auto-Protect disponibile.
 • Garanție de 3 ani

Ce include zgarda electrică Petrainer PET998DBB?

 1. Transmițător
 2. (2) receptoare
 3. (2) curele zgardă TPU
 4. cablu de încărcare
 5. încărcător
 6. test diodă
 7. sonde metalice

Precauţii

Evitați să lăsați zgarda pornită mai mult de 12 ore pe zi.

Clip de prezentare:


Verifică preț Zgarda electrica Petrainer PET998DBB aici!

Zgarda electrica Petrainer PET998DRB
 

Petrainer 998DRB Remote Dog Training Collar ocupă prima poziție în această listă de revizii datorită eficienței sale în a ajuta dresorii de câini și proprietarii să condiționeze cu ușurință comportamentul caninilor lor. 

Zgarda vine cu mai multe modele de corecție, inclusiv vibrații, sunete și simulări statice.

Am fost impresionat de tehnologia avansată RF434Mhz care ajută la furnizarea unei raze de antrenament de 1000 de picioare (300 de metri). Acest lucru înseamnă că puteți instrui câinele chiar și în parc sau într-o curte extinsă.

Zgarda este proiectată cu un mod de lumină pentru a observa câinele chiar și în condiții de lumină scăzută. Acest lucru, împreună cu designul rezistent la apă al zgărzii, facilitează antrenarea câinelui în toate condițiile, inclusiv în zilele ploioase.

Pentru a facilita utilizarea zgărzii, Petrainer utilizează baterii reîncărcabile cu litiu, astfel încât să nu trebuiască să le înlocuiți atunci când sunt aproape  descărcate. Mai degrabă, trebuie doar să reîncărcați bateriile la fiecare 2-3 zile de antrenament.

Deoarece zgardă poate fi ajustată de la 15 inci (0,3 metri) la 22 de inci (0,5 metri), aceasta implică faptul că puteți instrui câini de diferite dimensiuni.

Principalul dezavantaj al Petrainer 998DRB Remote Dog Training Collar este că nu poate fi utilizat pentru câinii care cântăresc mai puțin de 15lbs (6,8 kilograme). 

Acest lucru face ca zgarda să fie o opțiune ideală pentru câinii standard și potrivită pentru câinii cu circumferință a gâtului mai mică de 15 inci (0,3 metri).


Verifică preț Zgarda electrica Petrainer PET998DRB aici!

Zgarda electrica dresaj Patpet 400
 

Zgarda electrica dresaj ZoopiePatpet 400 este o zgardă impermeabilă acționata cu baterii, care este potrivită pentru antrenamente în diferite zone, pe terenul de antrenament, în oraș sau în pădure.

Zgarda de dresaj oferă 3 tipuri de corecție – sunet, vibrații și puls electrostatic, care pot fi ajustate în 5 niveluri.

Prin achiziționarea zgărzii suplimentare, puteți extinde pur și simplu capacitățile emițătorului de a instrui doi câini în același timp. Pe transmițător, puteți comuta între câini folosind butonul.

Patpet 400 este potrivit pentru toți câinii care cântăresc de la 4,5 kg. Zgarda are o dimensiune reglabilă de 20-64 cm.

Transmițătorul are un mic afișaj iluminat din spate care vă permite să vă antrenați câinele chiar și seara.

Zgarda de dresaj este foarte ușor de operat, fiecare funcție are propriul buton. Afișajul arată puterea impulsurilor corective, nivelul bateriei și indicatorul câinelui pe care l-ați selectat (dacă antrenați mai mulți câini).

Receptorul și emițătorul au o baterie reîncărcabilă, care poate rezistă până la 20 de zile după o încărcare completă de două ore.

Patpet 400 vine cu un receptor rezistent la apă. Poate fi folosit în timpul unei ploii uşoare.

Tip de corecție

Zgarda dresaj Patpet 400 oferă 3 tipuri de corecție: sunet, vibrații și impuls electrostatic. Nivelurile de vibrații și impulsuri sunt reglabile în 5 nivele.

Raza de acţiune

Cu zgarda Patpet 400, vă puteți antrena la o distanță de 400 de metri. Potrivit pentru formare în diferite zone – pe terenul de antrenament, în oraș sau în pădure.

Baterie și încărcare

Receptorul și emițătorul au o baterie reîncărcabilă. Este nevoie de 2 ore pentru a încărca complet. În modul standby, poate rezista până la 20 de zile.

Numărul de câini

Cu zgarda electrică Patpet 400 puteți antrena 2 câini în același timp, pentru aceasta trebuie să cumpărați o altă zgardă + receptor. Apoi, pur și simplu comutați între câini folosind butonul de pe emițător.

Afişaj

Patpet 400 are ecran LCD iluminat de înaltă calitate, ceea ce îl face potrivit pentru antrenament seara. Afișajul arată puterea impulsului, starea bateriei și indicatorul câinelui selectat.

Impermeabilitate

Receptorul Patpet 400 este rezistent la un debit puternic de apă IPX6. Poate fi folosit în timpul ploilor scurte. Cu toate acestea, o ședere mai lungă în apă nu este posibilă.

Lungimea zgărzii

Zgarda reglabilă este potrivită pentru aproape toți câinii, de diferite dimensiuni și rase cu greutate de la 4,5 kg,  dimensiunea este de 20-64 cm. receptorul și electrozii sunt protejați de un capac de protecție din cauciuc.

Greutate și dimensiuni

Transmițător: lățime-4,8 cm; înălțime-10,5 cm; adâncime 1,9 cm. Receptor: lățime-6,12 cm; înălțime-3,5 cm; adâncime-3,2 cm


Verifică preț Zgarda electrica dresaj Patpet 400 aici!

Zgarda electrica dresaj Barste
 

Învaţă-ţi câinele câteva trucuri noi cu zgardăde  dresaj pentru câini reîncărcabila wireless.

Concepută pentru a îmbunătăți comportamentul prin utilizarea vibrațiilor sau a șocului static, această zgardă dresaj  îl ajută în mod eficient să vă înțeleagă intențiile.

Prin utilizarea unei telecomenzi LCD programabile pentru a comunia cu zgarda, puteți determina cu ușurință și în siguranță cel mai bun nivel de vibrații sau șoc electric pentru câinele dumneavoastră.

Cu un design reglabil și rezistent la apă, această zgardă pentru dresaj va funcționa pentru câini de aproape orice dimensiune și poate fi folosită în interior și în aer liber.

În plus, configurarea este simpla- pur și simplu încărcați zgarda, codificați canalele și sunteți pe punctul de a realiza un antrenament perfect.

Zgarda electrica dresaj Barste – beneficii cheie

 • Zgarda pentru dresaj Barste oferă până la 100 de niveluri de vibrații sau 100 de niveluri de șoc care antrenează în siguranță și eficient câinele.
 • Instrument de comportament ușor și sigur pentru a vă antrena câinele să vă înțeleagă comenzile.
 • Zgarda dresaj reglabilă și rezistenţă la apă funcționează pentru câini de aproape orice dimensiune și vârstă.
 • Pachetul vine cu o zgardă  și un receptor, o telecomandă LCD, două seturi de electrozi, un încărcător și o diodă test.

Ce este inclus

(1) Zgardă și receptor, (1) LCD de la distanță, (2) Seturi de electrozi mici și mari, (1) încărcător, (1) bec test.

Precauţii

Vă rugăm să urmați instrucțiunile și video cu atenție pentru a configura zgarda și receptorul sau sistemul nu va funcționa corect.

Nu supraîncărcați și nu lăsați să se încarce peste noapte. Timpul de încărcare este de 3-4 ore maxim la fiecare câteva zile pentru a vă asigura că bateria nu se arde.

Te rugăm să te asiguri că montarea în jurul gâtului câinelui tău nu este prea strânsă. Marginea ar trebui să atingă gâtul câinelui, dar nu să fie prea strânsa împotriva acestuia.

Păstrați sesiunile de antrenament scurte și pozitive (15 – 45 de minute). Nu păstrați zgarda pe câine atunci când nu o utilizați pentru formare.

Vă rugăm să consultați instrucțiunile pentru detalii suplimentare.


Verifică preț Zgarda electrica dresaj Barste aici!

Ce înseamnă o zgardă de dresaj electrică? Concluzii

Pentru a te bucura sută la sută de prezența unui câine în viața ta, este important să îi dresezi pentru a beneficia de un comportament potrivit, indiferent de situație.

În căutarea celei mai bune zgărzi electrice pentru dresaj, am descoperit că acestea dispun de o mulțime de funcții unice și diferite metode de corectare. Însă mai presus de orice, stă puterea de a înțelege comportamentul câinelui tău.

Mai întâi trebuie să înțelegi cum funcționează o zgardă electrică pentru dresaj pentru a o alege pe cea potrivită, la nivel de putere de corectare și raport calitate/preț. De asemenea, alege zgarda pentru dresaj care se mulează cel mai bine nu doar pe gâtul câinelui, ci și pe nevoile sale.

Indiferent de cât este de deranjant comportamentul etalat de câinele tău, metoda ideală de corecție este achiziționarea și folosirea unei zgărzi de dresaj. Sperăm că ai ales-o pe cea mai bună!

Scroll to Top