Top 5 cele mai bune zgărzi antilătrat – păreri avizate

Caine poarta o zgarda anti latrat

Indiferent cât de mult îți iubești câinele, la un moment dat lătratul său puternic devine enervant. Chiar dacă ţie ţi se pare drăguț și amuzant lătratul lui, ești sigur că vecinii tăi simt la fel? Cel mai probabil, veți auzi numeroase plângeri cu privire la lătratul excesiv al câinelui la ore ciudate ale zilei.

Dacă dresarea câinelui tău să nu mai latre nu a dat rezultate și el încă latră la fel de tare ca întotdeauna, zgarda antilatrat este un câştig. Zgarda antilatrat este concepută pentru a-i dezobişnui de obiceiurile proaste de lătrat și pentru a opri câinele să fie zgomotos chiar și atunci când nu sunteți prin preajmă.

În timp ce unii găsesc zgărzile antilatrat inumane, dacă sunt utilizate în mod corespunzător, acestea sunt sigure pentru câinele tău.

Dacă vă gândiți să cumpărați o zgardă antilatrat pentru câinele dvs., recenziile mele despre zgarda antilatrat vă pot ajuta să luați decizia corectă. 

Așadar, iată cele mai bune cinci alegeri ale mele pentru zgarda antilătrat și un câine mai puțin zgomotos. 

Păreri despre cele mai bune zgărzi antilatrat

Atunci când cumpărați zgarda potrivită pentru câinele dvs.., sănătatea și siguranța acestuia ar trebui să fie preocuparea numărul unu. 

De aceea, ar trebui să căutați zgărzi antilatrat cu setări reglabile și un sistem de lătrat rezistent la defecte.

Această listă conține cele cinci alegeri pentru cele mai bune zgărzi antilatrat bazate pe siguranță, performanță și durabilitate.

Cauți cea mai bună zgardă antilătrat? – Păreri avizate

Zgarda antilătrat YS 600 Dogtra
 

Zgarda anti latrat YS 600 DogtraDogtra YS600 este o zgardă electrică antilătrat, prin vibrații, potrivit pentru rasele mari, de la 15 kg în sus.

Cu senzorul său de lătrat extrem de precis, YS600 vine într-un design elegant durabil, care este puternic, dar mai mic și mai ușor decât alte zgărzi antilătrat.

YS600 produce stimuli Low-High de la 1 la 10 niveluri, ceea ce face ușoara găsirea stimulării potrivite pentru toate rasele și temperamentele.

Dispune de o vibraţie fără stimuli High Performance Pager (HPP), cu un feedback mai vibrant decât un impuls tradițional. YS600 este complet rezistent la apă și echipat cu un display de plastic.

Caracteristici pentru zgarda antilătrat YS 600 Dogtra:

 • Niveluri de stimulare  de la 1 la 10
 • Baterii de încărcare rapidă în 2 ore
 • Impuls de înaltă performanță – low to high power
 • Receptor/zgardă cu design ergonomic
 • Complet rezistent la apă
 • Puncte de contact îmbunătățite
 • Senzor de lătrat cu accelerometru
 • Indicator de lătrat persistent

Cum funcționează Dogtra YS600

Dogtra YS600 oferă o corecție statică la nivelul stabilit de dvs. Pur și simplu rotiți cadranul din partea de sus a modulului la nivelul dorit.

Există trei moduri distincte de funcționare la zgarda antilătrat poate fi setată:

 • 10 niveluri de stimulare electrică statică (1-10)

Când câinele începe să latre, zgarda va vibra o dată, urmată de impulsuri atunci când câinele latră succesiv.

În acest mod, zgarda începe de la cel mai scăzut nivel de impuls și crește câte un nivel când câinele latră la 15 secunde distanță de la lătratul anterior.

După 15 secunde de tăcere, zgarda se resetează la nivelul 1. Acest mod face ușor să găsești impulsul potrivită pentru câinele tău și temperamentele sale.

 • Opțiunea vibrații/paging (P)

Prin acest mod, zgarda va vibra de două ori atunci când câinele latră.

 • Mod de testare (T)

Acest mod vă permite să testați pentru a vedea dacă zgarda funcționează corect, vibrând odată activat, folosind capătul unui pix și zona dintre punctele de contact.

Încărcare rapidă a bateriei

Dogtra YS600 are o baterie îmbunătățită cu încărcare rapidă care necesită doar o încărcare de 2 ore care durează aproximativ 4 săptămâni cu utilizare medie.

Indicatorul luminos al bateriei se va face  verde atunci când încărcarea este plină, portocaliu când încărcarea începe să scadă și roșu atunci când zgarda trebuie încărcată imediat.

Indicatorul luminos va clipi la fiecare 4 secunde atunci când zgarda este pornită. Zgarda antilătrat intră în modul de repaus după 30 de secunde de tăcere – acest lucru va opri, de asemenea, consumarea bateriei.

Indicator de lătrat persistent

Indicator de lătrat persistent este o nouă caracteristică a lui YS600. Dacă indicatorul luminos clipește verde timp de 10 secunde, aceasta înseamnă că lătratul este persistent și contorizat.

Zgarda antilatrat YS 300 Dogtra
 

Zgarda antilatrat YS 300 DogtraDogtra YS300 este o zgardă electric static, activat de sunet, potrivit pentru a descuraja lătratul nedorit la câinii mici și mijlocii. 

Zgarda antilătrat Dogtra YS 300  este impermeabilă și reîncărcabilă.

Descrierea zgărzii antilătrat Dogtra YS300 va fi una succintă, deoarece am acoperit toate caracteristicile acesteia atunci când am discutat despre zgarda YS600, Dogtra.

Fiind un model mai avansat, vă recomandăm cu căldură este optați pentru varianta 600. Deși are un preț superior, acesta este justificat prin calitate și tehnologiile de ultimă generație folosite în fabricarea acestei zgărzi antilătrat.

Lucruri de luat în considerare înainte de achiziție

Vă rugăm să rețineți: zgarda antilătrat este activată de sunet. Dacă aveți mai mult de un câine care latră, câinele care poartă zgarda poate primi o corecție falsă ca urmare a lătratului unui alt câine.

 Dacă aveți mai mult de un câine care latră, vă recomandăm să utilizați o zgardă antilătrat cu vibrații sau cu sunet și vibrații.

Zgarda antilătrat Petdiary™
 

Zgarda antilatrat Petdiary™Animalele de companie sunt cei mai buni prieteni ai noștri, în timp ce lătratul lor este o problemă.

Zgarda ant lătrat folosește vibrații și sunet de înaltă frecvență pentru a opri în mod eficient lătratul fără a provoca suferință sau rănirea câinelui.

Astfel poate ajuta la educarea câinelui dumneavoastră atunci când acesta latră fără motiv.

Comutarea cu ușurință a senzitivităţii

Afișajul digital usereaza setarea senzitivităţii zgărzii antilatrat la unul dintre cele șapte niveluri.

Ca măsură de precauție, dacă zgarda este activată de mai mult de șapte ori într-un minut, aceasta se va închide automat timp de un minut pentru a minimiza stresul asupra animalului de companie.

Tehnologia împotriva lătratului „fals” asigură faptul că numai câinele dumneavoastră poate activa zgarda.

Zgardă reflectorizantă reglabilă

Zgarda propriu-zisă este fabricată din nailon de calitate premium, cu bandă reflectorizantă pentru utilizare pe timp de noapte.

Vă recomandăm, în general, zgarda pentru câini cu greutate  între 3-54 kg. Este excelentă pentru câinii mici, la o lungime începând de la 12 cm, iar pentru câini mari până la o lungime de 64 cm (lungime totală).

Zgarda deține două benzi reflectorizante pentru a vă asigura că animalul dumneavoastră este în siguranță și ușor de găsit pe timp de noapte.

Reîncărcabiăl și rezistentă la ploaie

 Fiecare zgardă conține o baterie reîncărcabilă USB încorporată și 1 oră de încărcare vă oferă 14-20 de zile de utilizare. Rezistent la ploaie și ușor este excelent pentru utilizarea în interior și exterior, chiar și în condiții meteorologice nefavorabile.

 Zgarda cu vibrații antilatrat este un factor de descurajare uman, eficient și convenabil pentru a vă ajuta câinele să învețe să nu mai latre. Când utilizaţi această zgardă, animalul tău de companie învață să se calmeze și vei obține din nou puțină pace și liniște.

 În timp ce câinele tău îți poate fi cel mai bun prieten, să-l asculţi urlând toată noaptea sau de fiecare dată când cineva trece pe lângă ușa ta poate deveni enervant.

De aceea, zgarda antilatrat deține trei niveluri reglabile de corecţie – un semnal sonor, o vibrație și o sensivitate reglabilă. Este excelent pentru câinii de toate taliile și dimensiunile.

Caracteristici:

 • Afișaj digital -Indică nivelurile de sunet și senzitivitatea vibrațiilor, niveluri pe care le poţi schimba oricând.
 • Mod reglabil –  Puteți seta zgarda în funcție de instrucțiunile sau nevoile reale ale câinelui.
 • Protecție automată – un mod automat de protecție pentru a dezactiva zgarda dacă este activată de 7 ori într-un 1 minut. Se va reactiva în următorul minut.
 • Zgardă rezistentă la ploaie – Aceasta este potrivită pentru toate activitățile câinelui din interior și în aer liber.
 • Curea reflectorizantă reglabilă – Care vă permite să urmăriți câinele chiar și în condiții de vizibilitate redusă.

Pachetul include:

 • 1 x Zgardă antilătrat
 • 1 x Curea  reflectorizantă reglabilă din nailon
 • 1 x Cablu USB
 • 1 x Tester
 • 1 x Manual de utilizare

Zgarda antilătrat Zoopie®
 

Zgarda Anti latrat Zoopie®O zgardă antilătrat poate fi considerată dresorul dumneavoastră de câini la domiciliu.

Butoane tactile sensibile îmbunătățite – Zgarda antilătrat este proiectată cu un ecran digital cu LED-uri și butoane tactile sensibile.

Aceasta poate fi accesată cu ușurință chiar și atunci când câinele o poartă. Este convenabilă și ușor de folosit atât pe timpul zilei cât și al nopții.

Durată lungă de viață a bateriei- Un produs excelent oferă o durată lungă de viață a bateriei. Atunci când zgarda nu este este activată, acesta va intra într-un mod de repaus.

Baterie reîncărcabilă USB încorporată, încărcată în 30 de minute, funcționează continuu timp de 12-15 zile.

Zgardă Antilatrat, Zoopie – principalele caracteristici:

 • Material impermeabil – Câinele tău poate înota liber și se poate juca în apă, ceea ce înseamnă, de asemenea, că îți poți antrena câinele în diferite condiții meteorologice.
 • Declanșare inteligentă falsă – zgarda antilătrat poate detecta și recunoaște în mod inteligent stilul unic de lătrat al câinelui, care poate preveni utilizarea abuzivă și declanșarea falsă din cauza stimulilor exteriori, diferiți de lătratul câinelui.
 • Mod de protecție – Zgarda antilătrat va intra automat în modul de protecție la un minut după 7 porniri. În acest caz, zgarda vă va proteja câinele de potențiale accidente.

Zgarda antilătrat Zoopie oferă:

 • 3 moduri de dresaj bazate pe sunet, vibrații și șocuri.
 • 64 de metode de antrenament.
 • Funcție de protecție
 • 2 straturi din silicon ce vor proteja pielea câinelui de șocuri
 • Poate fi utilizată în interior și în aer liber.
 • Se încarcă în doar 30 de minute și funcționează aproximativ 12 zile.

Zgardă antilătrat CANICALM EXCEL
 

Zgardă anti latrat CANICALM EXCELCanicalm Excel este un zgardă antilătrat modernă pentru câini mici, de dimensiuni medii și mari, cu senzitivitate reglabilă și 4 moduri (sunet, sunet și impuls luminos, sunet și impuls progresiv, sunet și impuls puternic).

Zgarda este activată de corzilor vocale produsă în timp ce câinele latră. Așadar, este imposibil ca zgarda să fie activată de lătratul altul câine. Canicalm Excel este rezistentă la apă, iar bateria durează 3 luni. 

La primul lătrat, zgarda trimite avertizare sonoră și impuls cu stimulare (ușor sau puternic – depinde de mod).

În cazul în care câinele se oprește din  lătrat în timpul celor 30 de secunde, zgarda antilătrat întră în alt ciclu de funcționare, la fel ca cel anterior

Detectarea lătratului

Zgarda antilătrat Canicalm Excel este activată de vibrația gâtului produsă în timp ce câinele latră. Răspunde numai la lătratul câinelui care poartă zgarda. Zgarda nu se va declanșa atunci când alt câine latră.

Tipuri de corecție:

 1. numai semnal sonor
 2. semnal sonor + impuls luminos (pentru câini sensibili)
 3. semnal sonor + stimulare crescândă
 4. semnal sonor + stimulare puternică (pentru câini agresivi)

Setările zgărzii antilătrat Canicalm Excel

Canicalm Excel are 3 moduri diferite de corecție și puteți seta senzitivitatea în 10 niveluri pentru lătratul câinelui. Se poate ajusta simplu.

Baterie și încărcare

Zgarda Canicalm Excel utilizează o baterie pe litiu 3V CR. Durata de viață a bateriei este de aproximativ 1 până la 3 luni.

Impermeabil

Zgarda antilătrat Canicalm Excel este complet rezistentă la apă și poate fi scufundată la 1 m adâncime. Este potrivită pentru interior și exterior. O puteți folosi în timp ce plouă sau ninge.

Căror rase se potrivește zgarda antilătrat Canicalm Excel

Datorită receptorului mic și a celor 3 niveluri de impulsuri, Canicalm Excel este o zgardă antilătrat potrivită pentru câinii de dimensiuni mici, medii, dar și pentru rasele mari. Pe scurt, este zgarda antilătrat ideală pentru toţi câinii între 5 şi 90 kg.

Lungimea zgărzii

Canicalm Excel este o zgardă rezistentă, de calitate superioară. Lungimea sa este reglabilă între 17 și 55 cm.

Avantajele zgărzii antilătrat Canicalm Excel:

 • 4 moduri
 • impermeabilitate
 • senzitivitate reglabilă
 • avertizare sonoră
 • durata de viață a bateriei 3 luni
 • detectarea lătratului prin vibrațiile corzilor vocale ale câinelui
 • 10 niveluri de senzitivitate

Ce este o zgardă antilatrat?

Zgărzile antiatrat sunt dispozitive simple, dar foarte eficiente, care vă pot ajuta să vă dresaţi câinele să nu mai latre.

Fac acest lucru de fiecare dată când câinele începe să latre trimițând o corecție într-un mod care îl ajută să înțeleagă că acesta este un comportament nedorit.

În funcție de tipul de zgardă, corecția poate fi sub formă de șoc electric, pulverizare, sunet sau vibrații.

În timp ce toate acestea sunt eficiente, în cele din urmă depinde de dvs. să vă dați seama ce corecție va funcționa pentru câinele dvs. și dacă vă simțiți confortabil să-l utilizați.

În general, zgărzile antilatrat sunt o modalitate eficientă de a-ți învăța câinele să nu mai latre la toată lumea și la orice.

Și, în timp ce unii oameni nu se simt confortabil folosind șoc asupra câinilor lor, aceste zgărzi sunt complet sigure atunci când sunt utilizate în mod corespunzător.

Diferite tipuri de zgărzi antilatrat și modul în care acestea funcționează

Există câteva tipuri de zgărzi antilatrat disponibile pe piață. Deşi fiecare are același scop, fiecare tip folosește un impuls diferit pentru a-ți determina câinele să nu mai latre.

Unele dintre aceste metode pot funcționa excelent pentru câinele tău, dar altele pot fi contraproductive. Este vorba despre  încercare și eroare pentru a ști ce funcționează cel mai bine pentru câinele dumneavoastră.

Acum probabil vă întrebați dacă există o modalitate de a spune care zgărzi antilatrat funcționează cel mai bine?

Zgarda potrivită pentru câinele tău trebuie să abordeze comportamentul său de lătrat într-un mod cu care te simţi confortabil. Acestea sunt diferitele tipuri de zgărzi din care puteți alege:

Zgărzi antilatrat statice

Acest tip de zgardăa funcționează prin trimiterea de impulsuri statice scurte de energie electrică câinelui de fiecare dată când începe să latre.

De obicei, acestea vin cu diferite niveluri de impulsuri statice și puteți alege unul care funcționează pentru câinele dvs.

Unele modele au, de asemenea, setări de sunet și vibrații, ceea ce înseamnă că zgarda poate fi folosită pe toate tipurile de câini și vor primi un avertisment înainte ca șocul să fie administrat, oferindu-le șansa de a-și corecta comportamentul înainte de a fi șocați.

Cu toate acestea, mulți proprietari consideră că este inuman să se utilizeze tratamentul de șoc pentru antrenament, iar utilizarea zgărzilor statice aduce încă controverse.

În cele din urmă, depinde de tine să-ți dai seama dacă te simți sau nu confortabil folosind un mic șoc asupra câinelui tău.

Zgardă antilatrat cu pulverizare

După cum spune și numele lor, aceste zgărzi folosesc spray în loc de șoc pentru a descuraja un câine să latre. Ideea din spatele acestor zgărzi este că un câine se va opri din lătrat odată ce este pulverizat în față.

De obicei, aceste zgărzi conțin o substanță precum citronella sau lămâia care va emana un miros neplăcut și îl va descuraja să latre.

Deoarece sunt mai puțin înfricoșătoare și inconfortabile, majoritatea oamenilor le consideră mai umane decât zgărzile statice.

Cu toate acestea, spray-ul determină usturimea ochilor dacă aburul este pulverizat direct pe fața lui. Dacă doriți să evitați să răniți ochii câinelui, puteți folosi apă plată ca mijloc de descurajare.

Zgărzi antilatrat cu vibraţii

Spre deosebire de cele două tipuri enumerate mai sus, aceste zgărzi antilatrat folosesc vibrații pentru a opri lătratul nedorit.

De obicei, impulsul este de intensitate similară cu un telefon mobil cu vibraţii, ceea ce face ca aceste zgărzi să fie cea mai umană opțiune de până acum.

Cu toate acestea, deoarece corecția nu este la fel de puternică, zgărzile antilatrat cu vibrație sunt mai puțin eficiente.

Majoritatea modelelor vin cu setări reglabile și puteți alege o vibrație care funcționează pentru câinele dvs.

Datorită corecțiilor lor mai blânde, aceste zgărzi sunt o alegere excelentă pentru câinii mici și timizi.

Zgărzi antilatrat cu ultrasunete 

O zgardă antilatrat cu ultrasunete produce un sunet ascuţit cu ultrasunete pe care numai câinii îl pot auzi.

Ele funcţionează în același mod ca toate celelalte tipuri de zgărzi antilatrat, cu excepția faptului că nu veți putea să-l auziți deloc.

În timp ce acest lucru poate fi grozav, se pune întrebarea cât de iritant și puternic este sunetul pentru câinele tău?

De fapt, incapacitatea de a auzi sunetul este principala preocupare la acest tip de zgărzi.

Nu există nicio modalitate de a spune dacă sunetele sunt ca o pedeapsă pentru câinele tău, sau dacă acestea sunt doar enervante pentru el.

Datorită acestor factori necunoscuți, nu m-am simțit confortabil să includ zgărzile cu ultrasunete printre aceste recenzii despre zgărzi antilatrat.

Avantajele și dezavantajele zgărzilor antilatrat

De la prima lor apariție, zgărzile antilatrat pentru câini au ajutat mulți proprietari să-și antreneze câinii să nu mai latre atunci când nimic altceva nu a funcționat.

Cu toate acestea, ele sunt încă subiect de dezbatere, și mulţi oameni nu doresc să le folosească.

Dacă aveți în vedere una pentru câinele dvs., există unele avantaje și dezavantaje de care trebuie să fiți conștienți:

Avantaje oferite de o zgardă antilătrat

Reglabil: Toate dispozitivele zgărzilor antilatrat cu cele mai bune recenzii au setări reglabile.

Acest lucru înseamnă că puteți alege și schimba nivelul de șoc pentru a se potrivi câinelui și pentru a fi complet în siguranță.

În plus, multe modele au un comutator de siguranță și se vor opri automat, mai degrabă decât să șocheze câinele în mod repetat.

Rezultate rapide: De obicei, este nevoie de doar câteva șocuri pentru ca un câine să nu mai latre.

Aceste zgărzi sunt greu de ignorat, iar corecțiile trebuie să atragă atenția câinelui de la început.

Accesibil: Când vine vorba de dresaj, zgărzile sunt o opțiune mai ieftină decât să vă duceţi câinele la un profesionist.

Liniște sufletească: O zgardă pentru câini vă asigura că vă puteți lăsa câinele singur acasă fără ca el să alerteze întregul cartier.

Imaginați-vă cât de bună va fi viața voastră fără a fi nevoie să faceţi faţă plângerilor vecinilor în fiecare zi!

Dezavantaje unei zgărzi antilatrat

Supracorectarea: Unele zgărzi antilatrat pot reacționa la zgomotul independent sau la lătratul altor câini și pot șoca câinele.

Dacă acest lucru continuă, poate trimite un mesaj greșit câinelui tău și ar putea chiar să creeze noi probleme de comportament.

Șocul: De fapt, aceste zgărzi vă pedepsesc câinele de fiecare dată când începe să latre. Se preferă întărirea pozitivă atunci când vine vorba de antrenament și ar trebui să o încercați la început.

Defecțiuni: Ca orice alt echipament, zgardă antilatrat poate funcționa defectuos la un moment dat.

În cel mai bun caz, zgardă antilatrat va înceta să funcționeze și nu va oferi corecții.

Dar, în cel mai rău caz, poate șoca în mod repetat câinele și poate duce la răniri grave.

Rezistență: Deși nu este ceva obişnuit, este posibil ca câinele să dezvolte o toleranță la nivelul de corecție pe care l-aţi stabilit.

Deci, pe măsură ce o zgardă încearcă să-ți facă câinele să nu mai latre, câinele tău va continua, fără să acorde nicio atenție zgărzii.

Lucruri de luat în considerare atunci când cumpăraţi o zgardă antilatrat

Cu atât de multe tipuri și modele diferite, poate fi greu să găsești zgardă antilatrat potrivită, mai ales dacă o cumpăreri pentru prima dată.  

Cumpărarea primei zgărzi antilatrat nu ar trebui să fie ușoara, și există câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare.

Cei mai importanți factori includ:

Deși majoritatea zgărzilor antilatrat vin cu greutatea recomandată pentru câini, circumferința gâtului câinelui este un lucru important de luat în considerare.

Rețineți că acest dispozitiv este montat ca precum orice altă zgardă și trebuie să stea confortabil în jurul gâtului câinelui.

De asemenea, ar trebui să verificați dacă zgardă antilatrat are dimensiunea potrivită în funcție de greutatea câinelui.

Deoarece aceste zgărzi vin într-o varietate de dimensiuni, nu veți avea probleme în a găsi una.

Totuși, verificați de două ori circumferința gâtului și greutatea înainte de a decide cu privire la o anumită zgardă.

Căutați dispozitive cu multe niveluri de setări reglabile. În acest fel, veți putea să optimizați dispozitivul în funcție de nevoile câinelui și chiar să modificaţi corecțiile.

Odată ce ați cumpărat o zgardă anti lătrat, doriți ca această să dureze cât mai mult posibil. Căutați dispozitive impermeabile și durabile din nailon care pot rezista la uzură frecventă.

Verificați dacă zgardă antilatrat are rezistență la declanșare falsă, astfel încât să nu reacționeze la zgomote care nu au legătură.

Nu vrei ca câinele tău să fie șocat de fiecare dată când scăpaţi ceva sau când un alt câine începe să latre. 

Concluzie

Dacă ați încercat deja totul, iar câinele continuă să latre fără niciun motiv, zgardă antilatrat este răspunsul la problemele dvs.

În timp ce aceste dispozitive sunt încă subiectul unor controverse, ele sunt eficiente și complet sigure.

Acestea au moduri reglabile și niveluri de senzitivitate, ceea ce înseamnă că le puteți optimiza cu ușurință pentru a se potrivi câinelui tău.

Iar declanşarea falsă va asigura că zgarda trimite corecția numai atunci când are nevoie, fără a pedepsi câinele în mod inutil.

Aceste recenzii despre zgărzi anti lătrat vă pot ajuta să găsiți dispozitivul potrivit pentru câinele tău şi va face ca  lătratul său excesiv să facă parte din trecut.

Precum în cazul oricărui proprietar de câine, este responsabilitatea dumneavoastră să vă asigurați că câinele dumneavoastră are cel mai bun comportament.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top