Cele mai rezistente 4 jucării pentru câini

Bulldog alături jucăria rezistentă Starmark Everlasting Fun Ball On a Rope

Pe tot parcursul acestui blog despre câini, am încercat să vă demonstrăm că merită să cheltuiți niște bani în plus pentru niște produse de calitate. Considerăm că este mai în interesul vostru să achiziționați accesorii pentru câini pe care le puteți folosi ani și ani în locul unor accesorii cu o durată de viață de câteva luni.

De exemplu, industria jucăriilor pentru câini este un domeniu în care mulți stăpâni se feresc să investească în plus. Noi însă alegem calitatea. Vă prezentăm în acest articol cele mai rezistente jucării pentru câini pe care va trebui să le achiziționați o singură dată.

Mulți stăpân achiziționează jucării pentru câinii acestora gândind că „e doar o jucărie care oricum se strică… de ce aș plăti în plus pentru una?”.

Nu este vina câinilor că jucăriile se strică repede, ci de vină este calitatea îndoielnică a acestora. Există anumite jucării pentru câini ce vor rezista peste ani și ani. Optați pentru jucării rezistente, calitative. Astfel veți economisi banii aruncați pe produsele de proastă calitate ce necesită înlocuite în doar câteva luni.

Alegerile noastre: Cele mai rezistente 4 jucării pentru câini rating

Care sunt jucăriile rezistente pentru câini și pe care trebuie să le evitați

Pentru a înțelege cu exactitate de ce unele jucării rezistă în timp, iar altele nu vom încerca să explicăm câteva concepții greșite ale unor stăpâni asupra jucăriilor pentru câini.

Pentru stăpânii aflați la început de drum alături de câinele lor recomandăm să evite jucăriile din pluș sau pe cele umplute cu lână (mai ales pe cele cu un mecanism ce produce diferite sunete). Categoric, aceste jucării nu sunt potrivite pentru câinii cu poftă de ronțăit.

Știm, este tentat să achiziționați astfel de jucării cu doar 10 lei deoarece arată drăguț și, eventual, mai și chițăie. Vei crede că ai găsit jucăria potrivită pentru câinele tău. Din păcate, te înșeli.

Materialele sunt de cea mai proastă calitate și, în cazul în care jucăria cedează iar câinele ajunge la mecanismul ce provoacă acel chițăit, integritatea acestuia va fi pusă în pericol. Acele mecanisme sunt mici, compuse din diverse piese, foarte periculoase pentru sănătatea câinelui dacă acesta la va înghiți. În plus, dacă materialul este unul dur, câinele își poate sparge dinții sau se poate răni în interiorul cavității bucale.

Jucăriile din vinilin și latex sunt superioare celor produse din pluș. Vinilinul este puțin mai rigid decât latexul, dar atât jucăriile din vinilin cât și cele din latex au in interior un mecanism care produce chițăitul specific. Deși superioare celor din pluș, jucăriile din vinilin și latex nu satisfac nevoia de ronțăit a tuturor câinilor.

Majoritatea câinilor vor face tot ce le stă în puteri să smulgă mecanismul aflat în interiorul jucăriei. Jucăriile de vinilin nu vor rezista prea mult în timp, iar odată ce câinele a jumulit-o, jucăria va deveni inutilă. În plus, jucăriile din vinilin sunt ceva mai scumpe față de cele de pluș. Așadar, atunci când cumpărați jucării din vinil sau latex, cheltuiți mai mulți bani pentru ceva care într-adevăr nu va rezista prea mult într-un final.

Totuși, jucăriile din vinil și latex au și un avantaj: sunt variante bune pentru câinii de dimensiuni mici ce nu sunt atât de pasionați de ronțăit. Însă, privind avantajele și dezavantajele jucăriilor din vinilin și latex, nu încurajăm achiziționarea acestora.

Cum să alegi jucăriile potrivite pentru câinele tău


Haideți discutăm acum despre funiile de bumbac împletite (abia acum vorbim despre calitate). Funiile de bumbac sunt incredibil de rezistente. În general sunt foarte groase, fabricate din tone de fire. Funiile de bumbac sunt o achiziție excelente deoarece prezintă o mulțime de beneficii.

Ele sunt disponibile în diverse dimensiuni, însă, de obicei, cele mai groase sunt și cele mai bune. De asemenea, funiile de bumbac se pot spăla la mașină. Acest lucru este de fapt mult mai important decât credeți. Dacă amicul tău va ronțăi și va târî după el peste tot frânghia de bumbac, aceasta va deveni foarte murdară. Chiar și câinii preferă jucăriile curate, nu-i așa?

Vei dori să poți arunca frânghia de bumbac în mașina de spălat pentru a o păstra curată, fără miros neplăcut și oricând atrăgătoare pentru câinele tău. Au chiar beneficiul suplimentar de a curăța dinții câinelui tău în timp ce acesta mestecă frânghia de bumbac. Nu multe alte jucării pentru câini susțin igiena dentară!

Am păstrat ce e mai bun pentru sfârșit: cauciucul. Putem afirma fără îndoială că jucăriile din cauciuc sunt cele mai bune jucării pentru câini argumentând prin calitatea acestora. Jucăriile din cauciuc pentru sunt considerate „indestructibile”. Sunt ideale pentru orice fel câine, mai ales pentru cei dependenți de ronțăit.

Jucăriile produse de compania KONG sunt considerate cele mai sigure și cele mai durabile jucării pentru câini de pe piața canină actuală la nivel global. De asemenea, KONG oferă o gamă foarte variată de jucării. Acest lucru este minunat deoarece vei găsi cu siguranță jucăria potrivită câinelui tău, iar aceasta va rezista onorabil timp de câțiva ani buni.

Majoritatea jucăriilor KONG dispun de un compartiment ce poate fi umplut cu unt de arahide sau orice alt tip de recompensă pentru câini. Astfel jucăria va deveni și mai atractivă și va menține câinele ocupat ore întregi.

Dacă sunteți în căutarea unei jucării pentru câini extrem de rezistentă și doriți să optați pentru calitate, vă recomandăm cu încredere să investiți într-o jucărie de cauciuc.

O jucărie din cauciuc este distractivă și va deveni jucăria preferată a câinelui vostru pentru cea mai mare parte a vieții sale.

Cele mai rezistente 4 jucării pentru câini

KONG Extreme
 

Jucărie pentru câini KONG Extremehttps://l.profitshare.ro/l/6926543Această jucărie pentru câini este realizată dintr-un compus de cauciuc foarte puternic și rezistent, care va satisface nevoia de ronțăit chiar și celor mai pasionați câini. Corpul jucăriei este format din suprafețe cu diferite grade de duritate.

În plus, jucăriile KONG Extreme pot fi umplute cu orice fel de recompense canine, iar asta le va face și mai atractive.

Cu sinceritate, afirmăm că, momentan, puține companii producătoare de jucării pentru câini oferă calitatea produselor fabricate de KONG. Pur și simplu, jucăriile KONG sunt făcute să reziste.

KONG Classic Ball cu sfoară
 

Jucarie pentru câini Kong Classic Ball cu sfoarăKONG nu surprinde numai prin durabilitatea materialelor, ci și prin inovație! Jucăria KONG Classic Ball este ideală pentru jocurile de aport.

Frânghia din stânga și dreapta mingii oferă și mai mult divertisment câinelui, încurajând ronțăitul. Mingea poate fi apucată de capul frânghiei, iar stăpânul o va azvârli cât mai departe.

Jucăriile KONG Classic nu sunt atât de rezistente precum cele din gama EXTREME, însă durabilitatea materialelor folosite face față cu brio oricărui câine al cărui scop principal în viață nu este ronțăitul.

Starmark Everlasting Fun Ball On a Rope
 

Alături de KONG, Starmark este unul dintre principalii producători de jucării pentru câini. Calitatea brandului este incontestabilă, fiind recunoscută la nivel global. Jucăria este ideală pentru smuls, aport, chiar și în apă. Această minge foarte ușoară poate sări și pluti precum oricare altă minge, cu mențiunea că Starmark Everlasting Fun Ball On a Rope este indestructibilă.

Alături de KONG, Starmark este unul dintre principalii producători de jucării pentru câini. Calitatea brandului este incontestabilă, fiind recunoscută la nivel global. Jucăria este ideală pentru smuls, aport, chiar și în apă. Această minge foarte ușoară poate sări și pluti precum oricare altă minge, cu mențiunea că Starmark Everlasting Fun Ball On a Rope este indestructibilă.

Starmark Everlasting Fun Ball On a Rope are un compartiment ce poate fi umplut cu diferite recompense canine. Astfel jucăria va fi și mai irezistibilă pentru prietenul vostru patruped.

Kerbl Dumbbell, XL
 

Acest așa-zis „os” Kerbl Dumbbell este dedicat câinilor de talie medie-mare și foarte mare, fiind fabricat din 50% bumbac și 50 la sută iută.

Materialul textil obținut este foarte durabil și rezistent la mușcături astfel încât Kerbl Dumbbell va fi jucăria preferată a câinelui vostru o perioadă lungă de timp.

Materialul este prietenos cu dinții câinelui, evitând datorită texturii moi accidentarea în urma mășcăturilor. Jucăria Kerbl Dumbbell este excelentă pentru un joc de aport, dar și pentru smuls.

Fibrele naturale din compoziția jucăriei Kerbl Dumbbell curăță dinții și spațiile dintre aceștia, în timp ce câinele își primește doza de distracție!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top