Confort pentru câinele tău: Cele mai bune 5 zgărzi de piele

Acest câine poartă zgarda de piele Julius K9 cusută manual, cu mâner,

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune zgărzi de piele pentru câini, atunci ați ajuns unde trebuie! O zgardă este foarte potrivită. Pe lângă calitatea produsului, o zgardă oferă informații atât despre câine cât și despre grija pe care stăpânul i-o poartă acestuia.

O zgardă oferă informații precum datele vaccinării, numele câinelui, numele stăpânului și adresa. Astfel câinele poate fi returnat cu ușurință stăpânului, în caz că patrupedul s-a pierdut și a fost găsit de o persoană binevoitoare.

În plus, zgarda face legătura între lesă și câine, iar lesa este obligatorie prin lege în anumite spații publice. Așadar, o zgarda este, la rândul său, cât se poate de importantă.

Vă vom oferi recenzii și sfaturi referitoare la cele mai bune zgărzi pentru câini disponibile pe piață la ora actuală.

Recenzii rapide: cele mai bune 5 zgărzi de piele pentru câini

Cum să alegi tipul de zgardă potrivit pentru câinele tău

Nu toate zgărzile pentru câini sunt la fel. Cunoscând opțiunile disponibile, vei ști care zgardă din piele se va potrivi cel mai bine câinelui tău. Zgărzile clasice sunt bune pentru câinii ce au niciun fel de probleme cu plimbările sau alergările. Acestea oferă câinelui un echilibru al distanței față de stăpân și distanța de siguranță. Acestea sunt cele mai potrivite pentru câinii care înțelegători, fără de problemă de ascultare a stăpânului.

Hamurile sunt accesorii minunate care permite câinelui tău să te atragă. Hamurile sunt o opțiune excelentă mai ales pentru câinii cu bot turtit (mops, bulldogi). Această formă a botului implică probleme genetice respiratorii. Hamul strânge corpul câinelui și nu pune presiune pe gâtul acestuia.

Hamurile sunt, de asemenea, utile în special pentru rasele mici sau cele cu un gât subțire, în cazul în care zgarda tradițională poate aluneca pe capul câinelui. Dacă dețineți un câine ce are tendința să tragă în lesă, un ham cu inelul de prindere al lesei dispus pe spatele câinelui vă va ajuta să controlați acest comportament, învățându-vă câinele să meargă la pas.

Dacă optați pentru un ham, este bine să atașați câinelui o zgardă pe care să gravați numele, datele de contact ale dumneavoastră și data vaccinării în cazul în care câinele s-a pierdut sau a mușcat pe cineva.

Botnițele sunt înlocuitoare tradiționale ale zgărzilor ce pot fi folosite drept instrument pentru dresaj. Botnițele ce înconjoară capul câinelui prevăzute cu un inel de prindere al lesei aplică o presiune ușoară ce va încuraja câinele să nu mai smucească lesa.

Dacă alegeți o botniță, asigurați-vă ca nu este nici prea mare, nici prea mică și că este prinsă corespunzător. În caz contrat, ea va fi complet ineficientă.

Despre zgarda potrivită

Considerente în alegerea zgărzii potrivite

Atunci când alegeți zgarda potrivită, este important să aveți în vedere vizibilitatea pe timp de noapte. Multe hamuri disponibile pe piață conțin deja elemente reflectorizante, însă dacă doriți să fiți vizibil pe timp de noapte, pur și simplu adăugați pe o zgardă clasică bucăți de bandă reflectorizantă.

Banda va oferi vizibilitate câinelui pe timp de noapte, mai ales dacă acesta păzește curtea, iar, în cazul plimbărilor nocturne, banda reflectorizantă aplică este obligatorie. Nicio lege nu spune asta, însă gândiți-vă câte situații neplăcute puteți evita.

Când reglați zgarda, fiți siguri că nu ați strâns-o prea tare, dar nici nu poate ieși pe capul câinelui. Ca sfat, lăsați o grosime de două degete între zgardă și gâtul câinelui. Dacă deții un pui, lasă mai mult loc pentru dezvoltarea acestuia. Puii cresc mai repede decât ne așteptăm noi, stăpânii!

De ce o zgardă de piele?

Precum în cazul lesei de piele, câinele nostru se bucură și de o zgardă din același material. Ne place calitatea superioară a materialului și știm că zgarda de piele rezistă mult mai bine în timp. Pielea va deveni mai moale cu timpul, dar niciodată prea moale pentru a nu putea susține tensiunea din lesă. De asemenea, pielea este mult mai confortabilă și pentru câine.

Dacă aspectul estetic este una din prioritățile tale ca stăpân, zgărzile de piele sunt disponibile într-o gamă variată de culori. Multe dintre ele au, de asemenea, diferite modele, cum ar fi țepii, pentru a va face o idee.

Poate pentru zgărzile de piele opțiunile sunt mai restrânse față de cele produse din alte materiale., cum ar fi nailonul, însă, comparând din punct de vedere calitativ, o zgardă din piele este o investiție din care veți avea numai de câștigat!

Zgărzile de piele sunt o variantă excelentă pentru majoritatea câinilor, însă, dacă deții un câine de talie mică iar zgarda sa este cam largă, achiziționarea unui ham poate deveni o alegere mai bună. Hamurile pot fi și ele fabricate din piele, deci nu puteți da greș.

Zgarda de piele Julius K9 cu mâner, cusută manual
 

Zgardă de piele Julius K9 cu mâner, cusută manualZgarda Julius K9 din piele ecologică, cu mâner are o durată va fi alături de câinele tău pe tot parcursul vieții sale! Atât de fină și totuși atât de rezistentă, Zgarda Julius K9 cu mâner este cusută manual de către experți în materie de pielărie este o combinație excelentă de piele incredibil de puternică, cu o grosime de 40 de cm.

Disponibilă în lungimi de 60 sau 70 de cm, ea va cuprinde gâtul câinilor de talie medie-mare, mare și foarte mare. Este formată din bucăți menite să distribuie presiunea pe toată lungimea zgărzii. Zgarda rezistă la o forță statică incredibilă de 800lb/400 kg. Pe lângă benzile de întărire, zgarda mai conține un mâner fix, reglabil, o cataramă și un inel de prindere a lesei foarte rezistente, de asemenea.

Acest ansamblu de componente fabricate din materiale de cea mai bună calitate, ne-au făcut să clasăm zgarda Julius K9 de piele, cu mâner în topul preferințelor noastre.

În plus, pentru că ne adresăm iubitorilor de animale indiferent de specie, zgarda Julius K9 este considerat un produs ecologic deoarece materialele utilizate provin din materialele ce rămân în urma producției scaunelor de mașină din piele realizate de o mare companie din domeniu.

Zgarda de piele Julius K9, cusută manual
 

Zgardă de piele Julius K9 cusută manualSingura diferență între această zgardă și cea prezentată anterior este lipsa mânerului. De asemenea, această zgardă este cusută manual, susține aceeași presiune distribuită uniform în jurul gâtului câinelui datorită benzilor de întărire rezistând la aceeași forță de 800lb/400 kg. Diferența între cele două zgărzi este versatilitatea acestora.

Zgarda de piele Julius K9 fără mâner este disponibilă în trei dimensiuni: 60, 70 și chiar 80 de cm pentru uriașii voștri ce fac parte din categoria raselor de talie foarte mare!

Așadar, dacă nu considerați mânerul un element obligatoriu al zgărzii, Julius K9 vă oferă exact aceeași calitate!

Zgarda fluorescentă de piele Julius K9 IDC Lumino
 

Zgardă de piele fluorescentă Julius K9 IDC LuminoO altă zgardă foarte interesantă și incredibil de practică este Zgarda fluorescentă Julius K9 IDC Lumino. Marea companie producătoare de accesorii pentru câini Julius K9 nu ne impresionează numai prin calitatea produselor și modul de fabricare al acestora, ci și prin revoluționarea scopului tradițional al zgărzilor. După ce v-am prezentat zgarda cu mâner Julius K9 (situată în topul preferințelor noastre), vă propunem să discutăm despre zgarda fluorescentă Julius K9 IDC Lumino.

Această zgardă este confecționată din piele neagră, moale de vacă, asigurând confort câinelui dumneavoastră. Materialul fosforescent poate străluci în întuneric după ce acesta a fost expus la lumină naturală sau artificială. În funcție de timpul la care zgarda a fost ținută în lumină, ea va lumina timp de minimum 10 minute și maximum 40 de minute, timp în care câinele va putea ieși la plimbarea de seară în afara oricărui pericol.

Culoarea fosforescentă a zgărzii pe exterior va străluci și pe timp de zi. Zgarda fluorescentă Julius K9 IDC Lumino este impermeabilă, rezistentă la ultraviolete, dar și la cute.

Acest scurt clip ce vă va oferi și mai multe informații despre calitatea superioară a zgărzii fluorescente Julius K9 IDC Lumino:

Zgardă de piele Nobby Vinto, Gri
 

Zgardă de piele cu ținte pentru câini Nobby VintoZgarda de piele Nobby Vinto îmbină de minune eleganța și rezistența în timp. Țintele ușor reliefate oferă acestei zgărzi un aspect „fashion”, iar pielea gri mată definește frumusețea prin simplitate.

Zgarda are o lungime maximă de 45cm și se reglează între 39-43 cm datorită găurilor și cataramei. 

Grosimea de 3cm asigură zgărzii rezistența necesară la forța de tragere a câinilor de talie medie. Este foarte confortabilă și este fabricată din piele de bizon autentică.

Zgarda Nobby Vinto se asortează de minune cu lesele de piele „Custailo”, produse tot de Nobby.

Zgardă de piele VIP WCS Small, Whippet
 

Zgardă de piele Julius K9 VIP WCS Small WhippetÎncheiem topul nostru cu o altă zgardă specială, VIP WCS Small, Whippet, produsă de Ferplast. Deoarece anumiți câini dispun de multă forță fizică, însă gâtul acestora este foarte subțire (ne referim la ogari și nu numai), zgarda VIP WCS Small, Whippet este mult mai lată față cele clasice, distribuind pe o porțiune mai mare forța de tragere al câinelui. Astfel, VIP WCS Small, Whippet este foarte prietenoasă cu acest tip de câini, fără ca aceștia să fie în vreun moment în pericol de sufocare.

Simplitatea și delicatețea finisajelor oferă eleganță zgărzii, în tandem cu eleganța nativă a acestor câini speciali. Interiorul zgărzii este căptușit cu un material textil plăcut pentru gâtul câinilor, iar lesa va fi atașată de un inel puternic de metal.

Zgarda de piele VIP WCS Small, Whippet are 15mm grosime și își reglează lungimea între 26-32 cm.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top