Cum să folosești porțile de siguranță pentru a accelera educația cățelușului tău

Porți de siguranță pentru câini

Puii de cățel aduc bucurie și un set nou de aventuri pentru proprietarii lor. Puii aduc cu sine aceleași situații, dar fiecare cățel în parte va avea o personalitate și o capacitate de învățare diferite. Unii învață mai repede decât alții, mai ales când vine vorba de bunele maniere din interiorul casei.

Acești copii cu blană sunt ușor influențați de metoda noastră de predare și de mediul lor, de aceea este crucial ca aceste elemente să lucreze împreună. Cel mai bine este să instalezi porți de siguranță pentru câini în primele luni în care puii stau acasă, astfel încât să știe care este zona lor și ce zone le sunt interzise.

De asemenea, este bine să ai jucării de mestecat în jur, pentru a împiedica puii să roadă încălțămintea, mobilierul, hainele și alte obiecte care le sunt interzise.

Spații sigure

Atunci când educi cățelușii, este important să creezi spații sigure pentru ei, așadar instalează porți de siguranță pentru a-i feri de accidente. Unii proprietari de câini găsesc bucătăriile și băile ca locații strategice pentru caini și instalează astfel porțile de siguranță, deoarece aceste zone nu au covoare și sunt mult mai ușor de curățat în comparație cu alte zone din casă.

Porțile pentru animale se pot întrebuința și drept cușcă pentru câine, ceea ce este un lucru bun, deoarece pentru unii pui durează săptămâni sau luni pentru a se obișnui cu noul mediu. Ar fi bine să așezi în spațiul ales pentru culcuș covorașe absorbante pentru cățeluși, apă și câteva jucării, astfel încât ei să aibă ceva cu care să se joace în timp ce se adaptează la noua lor casă.

Nu uita să instalezi porți pentru câini la ușa din față, pentru a evita ca puii să scape. Să fim atenți pe cât posibil când revenim acasă și când plecăm, este posibil ca unii dintre membrii familiei să nu fie atât de precauți.

Tendința de a mesteca

Odată ce dinții încep să crească, va fi dificil pentru cățeluși să se abțină de la a roade aproape orice. Cea mai bună metodă de a împiedica cățelușii de la a-ți roade perna preferată ar fi să plasezi porți de siguranță pentru câini, astfel încât aceștia să nu poată intra.

Dacă îi educi sau dacă îi condiționezi să roadă doar jucăriile care le sunt date, te vei salva de a suferi dacă ți se roade mobila și diverse obiecte din casă la care ții și care au fost roase. Câinii sunt, de asemenea, creaturi pentru care obișnuința e a doua natură, astfel încât, în timp, vor ști ce li se permite și ce nu li se permite să facă în casă.

A avea porți de siguranță pentru câini te va ajuta la accelerarea educației cățelului, deoarece nu trebuie să-ți faci griji în legătură cu alte lucruri. Te poți concentra doar pe educația copiilor tăi cu blană. Cățelușii, pe de altă parte, vor ști imediat care zone le sunt destinate și care nu, așa că se pot concentra doar pe învățarea altor lucruri, cum ar fi să urineze afară și să nu roadă mobila.

Acestea sunt lucruri pe care le pot purta cu ei atunci când cresc, așadar este vorba, de fapt, de a te asigura că ei au dobândit cel mai bun comportament pentru atunci când devin adulți. La un moment dat, vei elimina porțile de siguranță, desigur, dar este în regulă, deoarece le poți pune întotdeauna înapoi atunci când apar cățeluși noi!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top