Periile Furminator pentru îngrijirea blănii – Recenzii și informații utile

Bineînțeles că o iubim pe Ronna, Ciobănescul nostru german cu păr scurt, însă și ea, precum majoritatea câinilor, lasă mult păr în urma sa, cum ar fi pe haine, pe mobilă și peste tot pe parchet. Astfel, casa devine plină de păr, iar firele din blana Ronnei sunt aproape imposibil de dat jos de pe haine.

În prima călătorie alături de ea, am uitat geamantanul deschis, iar Ronna l-a considerat culcușul său. Hainele mele pregătite pentru întregul sejur au fost pline de părul ei scurt si aspru. Am încercat să scap de firele de păr de pe haine în diferite moduri, însă niciuna nu a funcționat.

Acest disconfort în urma năpârlirii câinelui a luat sfârșit atunci când cățelușa a ajuns la îngrijitor pentru o periere a blănii și am sesizat că acesta folosește perii Furminator. Am căutat mai multe detalii despre aceste perii, încercând să o descopăr pe cea potrivită pentru cățelușa noastră.

Am fost surprins plăcut să descopăr că Furminator oferă peria potrivită pentru orice tip de câine, în funcție de talia si tipul de blană pentru a elimina disconfortul creat de năpârlire atât pentru noi, ca stăpâni, cât și pentru prietenii noștri cu blană.

Per total, calitatea produselor Furminator este incontestabilă pe plan internațional. Aceste accesorii se plimbă cu ușurință prin blana câinilor eliminând firele căzute, fără să lezeze în vreun fel pielea patrupedului.

Precum în cazul oricărui produs, veți descoperi eficacitatea periilor Furminator folosindu-le regulat. Pentru a vă ajuta să alegeți peria potrivită sau alt accesoriu împotriva năpârlirii oferit de Furminator, vă punem la dispoziție aceste recenzii detaliate ale celor mai populare 5 produse create de Furminator.

Top 5 perii și accesorii Furminator

Perii și accesorii Furminator: recenzii și rating

Am evaluat recenziile periilor Furminator atât de pe site-uri autohtone cât și de pe site-uri internaționale ce furnizează produse din industria canină, iar aprecierile venite din partea zecilor de mii de cumpărători sunt de-a dreptul excepționale. Aceștia susțin că au înlăturat cantități impresionante de păr din blana câinelui, fără a leza pielea acestuia.

Nu numai periile Furminator dedicate câinilor în funcție de talia și tipul de păr al acestora s-au bucurat de ratinguri foarte ridicate, ci și periile universale pentru îngrijire sau produse de colectare a părului au fost la fel de apreciate în rândul cumpărătorilor.

Deoarece și noi am achiziționat produse Furminator pentru câinii noștri, suntem în măsură să ne spunem părerea din postura de client: calitatea Furminator este incontestabilă, iar eficiența acestora este uimitoare. Am folosit atât peria Furminator împotriva năpârlirii creată pentru câinii de talie mare cu păr scurt (deținem un Ciobănesc german cu o astfel de blană), dar și peria pentru îngrijire Furminator Rake.

Prin prisma experienței oferite de utilizarea produselor Furminator, dar și a recenziilor diverșilor cumpărători, periile și accesoriile Furminator primesc 5/5 steluțe.

Analiza produselor Furminator

Este important să rețineți că părul de sub blana câinelui devine o problemă în perioada năpârlirii. Acestea sunt firele de păr pe care le descoperiți în casă, pe haine sau în mașină atunci când vă decideți să faceți curat.

Cele mai populare produse Furminator sunt periile împotriva năpârlirii, dedicate câinilor de diferite talii, cu păr lung sau scurt. Aceste perii au consacrat brand-ul înainte ca Furminator să ofere și alte produse.

Peria a fost creată de Angie Porter, un îngrijitor profesionist, motiv pentru care calitatea și eficiența periilor sunt atât de ușor de sesizat.

Deși este un instrument tradițional de îngrijire al blănii câinilor, peria Furminator garantează rezultate incredibile. Dinții periei sunt special creați pentru a pătrunde în profunzimea blănii, adunând firele moarte din adâncime.

Alegeți peria Furminator potrivită pentru câinele vostru având în vedere două criterii: talie câinelui și tipul de blană al acestuia. Periile Furminator sunt disponibile în diferite mărimi pentru câini de talie mică, medie, mare sau foarte mare, având niște dinți speciali pentru cele două tipuri de blană cunoscute: lungă sau scurtă.

Periile Furminator sunt fabricate din materiale de calitate superioară, iar dinții inoxidabili oferă durabilitate. Design-ul ergonomic și mânerul din cauciuc asigură o priză bună a periei pe parcursul utilizării acesteia.

Datorită tehnologiei Furejector, peria Furminator va elibera cu ușurință părul prins între dinți. Tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul, iar firele moarte vor cădea.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, puteți utiliza peria Furminator împotriva năpârlirii în combinație cu peria pentru îngrijire. Recomandăm să folosiți peria împotriva năpârlirii de două ori pe lungă. O sedință de periere ar trebui să dureze în jur de 20 d minute. În orice caz, în timpul verii, când năpârlirea devine excesivă, puteți folosi peria Furminator mai des.

Cum poți achiziționa produse Furminator

Furminator este un brand recunoscut la nivel internațional, iar noi vă aducem produsele Furminator la un click distanță de dumneavoastră. Datorită gamei variate de produse disponibile veți alege cu siguranță peria și accesoriile cele mai potrivite pentru câinele dumneavoastră.

Produsele Furminator pot fi achizționate de pe site-ul nostru la prețuri promoționale, fiind 100% originale.

Prezentare detaliată a produselor Furminator

Potrivit producătorului, Furminator vă poate ajuta să reduceți volumul de păr generat de procesul de năpârlire cu peste 90%. În urma experienței folosind peria Furminator și citind diferite recenzii, putem spune că acest procent poate fi atins.

De fapt, după ce folosiți peria o dată sau de două ori, veți observa din ce în ce mai puțin păr. Vei fi surprins de cantitatea de păr pe care o vei putea îndepărta într-un timp scurt, deși produsul este și mai eficient atunci când este utilizat în mod regulat.

Folosind peria Furminator constant, părul de pe parchet, de pe mobilă, din culcușul câinelui sau din mașină va începe să dispară. Mai mult, majoritatea câinilor s-au simțit excelent pe parcursul perierii cu produse Furminator.

Pe scurt, iată principalele avantaje și dezavantaje ale produselor Furminator.

Avantaje

Sunt disponibile în diferite variante/culori în funcție de talia și tipul de blană al câinelui
Elimină eficient firele de păr situate în profunzimea blănii
Perierea nu afectează stratul superior al blănii
Apăsați butonul Furejector pentru a curăța peria de părul prins în dinții acesteia
Ușor de utilizat
Rezistente în timp
Design ergonomic

Dezavantaje

Preț superior față alte produse asemănătoare
Puteți irita pielea câinelui dacă nu veți folosi accesoriile Furminator în mod corespunzător

Cele mai bune 5 perii și accesorii Furminator

Perie Furminator împotriva năpârlirii
 

Perie Furminator împotriva năpârliriiO rutină obișnuită de îngrijire îmbunătățește sănătatea și igiena animalelor de companie – iar peria Furminator pentru câini de talie mare cu păr scurt se va ocupa de această rutină. Perierea va deveni o activitate ușoară, fără a depune mult efort și fără să vă chinuiți prietenul patruped.

Când mențineți o rutină obișnuită de îngrijire, animalele de companie vor arăta mai bine, vor mirosi mai bine și se vor bucura de o blană mai sănătoasă. Această perie din oțel inoxidabil va mângâia ușor stratul superior de blană pentru a elimina firele pierdute, ajungând și în profunzimea stratului, fără a afecta aspectul blănii și fără a leza pielea câinelui.

Mânerul ergonomic asigură confortul, în timp ce forma curbată se va mula perfect pe formele corpului câinelui dumneavoastră. Principalul avantaj al periilor Furminator împotriva năpârlirii este că, utilizându-le constant, volumul de păr lăsat în urma năpârlirii se va reduce cu 90%.

Periile Furminator împotriva năpârlirii sunt utilizate și recomandate de veterinari și îngrijitori profesioniști, aceștia susținând rezultatele superioare obținute în urma utilizării acestor perii.

Periile sunt create special pentru câini de talie foarte mică, mică, medie, mare și foarte mare, cu blană lungă sau scurtă. Datorită varietății gamei în care periile Furminator sunt disponibile, este practic imposibil să nu descoperiți peria potrivită necesităților câinelui dumneavoastră.

Atunci când utilizați periile Furminator împotriva năpârlirii, evitați să apăsați prea tare pe pielea câinelui. Puteți cauza iritații dacă nu veți folosi peria în mod corespunzător. Cei mai predispuși la astfel de iritații sunt câinii cu pielea sensibilă sau cei alergici.

Periile Furminator împotriva năpârlirii nu sunt recomandate pentru câinii cu un singur strat de blană, cum ar fi Shih Tzu sau Pudelii. În acest caz, folosiți peria Furminator Rake.

Perie Furminator Rake
 

Perie pentru îngrijirea blănii Furminator RakeDupă cum știm, câinii nu au același tip de blană. Orice câine are două straturi de blană: cea exterioară și cea din profunzime, iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber.

Din acest motiv experții sugerează un anumit tip de dietă pentru ca prietenul vostru să beneficieze de o blană sănătoasă.

Însă, mai presus de alimentație, aveți nevoie de un accesoriu profesional de îngrijire ca va curăța blana câinelui de firele moarte prinse în profunzimea acesteia.

Acest accesoriu profesional poate fi peria pentru îngrijirea blănii Furminator Rake. Există multe situații în care nu puteți apela la servicii profesioniste de îngrijire. Folosind Furminator Rake veți beneficia de aceleași rezultate, însă sub acoperișul căminului dumneavoastră.

Furminator Rake este o perie universală, ideală chiar și pentru o blană lungă și încâlcită. Folosind Furminator Rake veți scăpa de smocurile formate în profunzimea blănii precum și de șuvițele lungi de blană încurcată de cresc în cazul anumitor rase în zona coapselor. Dinții rotunjiți ai periei Furminator Rake din oțel inoxidabil nu vor smulge dureros firele și vor evita apariția iritației pielii câinelui în urma perierii.

Mânerul ergonomic permite o manevrabilitate ușoară a periei, iar plasticul anti-microbian va menține la nivel minim germenii și bacteriile.

Transformați un inconvenient într-o rutină plăcută, folosind peria Furminator împotriva năpârlirii.

Perie Furminator Dual
 

Perie Furminator DualPerie Furminator Dual este o altă perie de îngrijire care face o treabă excelentă în a îndepărta firele de blană pierdute și alte resturi precum murdăria, ciulinii și frunzele.

Peria de îngrijire are două fețe: una din nylon și o perie universală pentru diferite tipuri de blană. Acele periei sunt potriviți pentru orice animal de companie cu o blană mătăsoasă, dar curăță excelent și blana scurtă a câinilor.

De asemenea, peria Furminator Dual oferă blănii lungi un aspect sănătos, distribuind uleiurile naturale pe toată lungimea acesteia.

Peria Furminator Dual se comportă excelent și în cazul câinilor cu blană lungă. Este formată din peri flexibili și o bază căptușită care urmează contururile acelor zone dificil de periat.

Perie Furminator cu mâner pentru colectare 
 

Perie cu mâner pentru colectare păr FurminatorScăpați de excesul de păr din casă ce apare odată cu deținerea unui prieten blănos cu ajutorul periei cu mâner Furminator pentru colectare. Îndepărtează părul prins prin îmbrăcăminte, depus mobilier pe și în alte țesături.

Peria Furminator pentru colectare are un compartiment în care părul va fi strâns, permițând o curățare ușoară. Proiectat pentru utilizare zilnică, peria cu mâner Furminator pentru colectare este la fel de eficient ca o rolă cu benzi, doar că va rezista mult mai mult în timp.

Perie cu mâner Furminator pentru colectare este o modalitate convenabilă de curățare a părului lăsat de câine în urma procesului de năpârlire, oferindu-vă mai mult timp liber pe care îl puteți petrece alături de prietenul vostru.

Perie portabilă Furminator pentru colectare
 

Perie colectare păr Furminator portabilăO altă alternativă pentru Perie cu mâner Furminator pentru colectare este perie colectare păr Furminator portabilă. Datorită dimensiunilor sale reduse, puteți lua cu dumneavoastră acest accesoriu indispensabil în orice deplasare pe care o faceți alături de câine. Astfel, vă veți bucura de un sejur lipsit de firele deranjante de păr prinse pe haine, depuse pe parchet sau mobilă.

În plus este o rezolvare rapidă a firelor de păr pe care le-ați observat prin casă. Doar plimbați peria pe suprafața respectivă, iar firele vor dispărea. O puteți utiliza ori de câte ori este necesar, chiar și zilnic. În plus, mânerul periei este ajustabil, permițând curățarea zonelor mai puțin accesibile. Rezultatul este unul eficient deoarece peria Furminator portabilă acționează precum o rolă cu benzi adezive.

Firele se vor strânge în interiorul cilindrului colector, pe care îl puteți îndepărta și spăla cu ușurință. Din punctul nostru de vedere, peria portabilă Furminator este cea mai practică soluție de curățare a firelor de păr lăsate în urma năpârlirii, atât de deranjante atât pentru dumneavoastră cât și pentru cei din jurul vostru.

Concluzie

În calitate de stăpân, una dintre lecțiile importante pe care le-am învățat este că perioada în care câinele năpârlește excesiv poate fi una foarte dificilă.

Deși nu poți împiedica acest proces, am făcut pasul potrivit pentru a reduce cantitatea de păr din casa mea folosind produse Furminator.

Mi-am dat seama că majoritatea părului pe care îl văd prin casă provine din profunzimea blănii câinelui. Părul este de obicei prins sub stratul superior și, ieșind la suprafață, îl voi regăsi oriunde: pe canapea, pe mobilă, pe parchet, în pat sau în mașină.

Aici intervin periile și accesoriile Furminator. Acestea sunt concepute de către îngrijitori profesioniști, fiind capabile să pătrundă în stratul inferior al blănii, eliminând părul prins prin blana prietenului meu patruped.

Accesoriile Furminator îndepărteze părul fără să lezeze pielea câinelui sau să deterioreze stratul superior de blană al acestuia. Periile Furminator m-au ajutat să economisesc timp deoarece, în urma perierii, am scăpat de firele moarte înainte ca acestea să ajungă în toate colțurile casei.

Recomandăm periile și accesoriile Furminator tuturor stăpânilor care doresc un apartament lipsit de fire de păr și luptă alături de câinii lor împotriva năpârlirii.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top