Pomsky sau metisul Pomeranian-Husky așteptând cu capul pe canapea

Metis Pomeranian-Husky – Un câine minunat în preajma copiilor

În cazul în care copilul tău e fascinat de universul canin și de zicala „câinele este cel mai bun prieten al omului”, cu siguranță își dorește un cățeluș.

Ei bine, majoritatea postărilor te vor îndruma către un boxer sau un Ciobănesc englez de vârstă mai înaintată, însă majoritatea copiilor din zilele noastre nu vor un câine bătrân, fără chef de joacă.

Ei nu au nevoie doar de un prieten de joacă, ci și de o companie excelentă pe tot parcursul zilei. Așadar, când copilul tău îți va pune întrebarea „ne luăm și noi un cățel?” sau dacă tu dorești să îi oferi un prieten loial, noi venim cu o propunere specială, pe nume Pomsky.

Te întrebi de ce un metis Pomeranian-Husky este un companion ideal pentru cei mici? Iată un set de motive pentru care această opțiune poate deveni prioritară!

De ce ai adopta un Pomsky pentru copilul tău?

Probabil nu vei regăsi acest câine pe listele care menționează cei mai buni câini în compania celor mici. Acest lucru se datorează faptului că Pomsky nu face parte din rasele tradiționale și este mai puțin cunoscut în lumea canină.

Acest metis special este jumătate Husky, jumătate Pomeranian. El a devenit popular în rândul câinilor recomandați pentru copii pentru că aceste ființe adorabile au moștenit aspectul magnific al unui Husky, suprapus pe trupul delicat al unui Pomeranian.

Dar aspectul fizic nu poate recomanda acest câine drept câinele ideal pentru copilul tău, nu-i așa? Pentru a elucida orice fel de nelămuriri, îți prezentăm o listă cu 6 motive pentru care Pomsky își merită statutul de cel mai bun prieten al celor mici!

#1: Pomsky se înțelege cu toată lumea:

Chiar dacă temperamentul lor va crea anumite dubii în vederea achiziționării unui Pomsky pentru copilul tău, însă acești câini sunt foarte iubitori și dețin abilitatea de a relaționa excelent cu oricine le iese în cale.

În general, majoritatea animalelor de companie le este frică de copii. Însă Pomsky nu face parte din această categorie. El iubește copiii și va prețui fiecare moment în compania acestora, fie bebeluși sau copii mai mari.

#2 Pomsky se adaptează oricărui stil de viață:

Există mulți câini fără acest simț de adaptare, însă, spre norocul tău, acest metis unic știe să se muleze stilului propriu de viață al familiei tale. Vor interacționa cu toată lumea indiferent de condițiile oferite.

Tot ce trebuie să faci este să îți înveți copiii cum trebuie să se poarte cu micuțul îmblănit, fără să-l rănească sau să-l chinuie. Acesta știe să-și păstreze calmul în preajma copiilor, iar natura sa jucăușă îl va face cel mai bun prieten al mezinilor familiei.

#3 Pomsky știe să iubească:

Toată lumea te va avertiza cu privire la temperamentul unui Pomsky înainte de achiziționare, dar garantăm că acest câine va iubi necondiționat viitoare sa familie, în special pe cei mici. Este la fel de dornic de companie, așa cum un copil își dorește ca părinții să fie pas cu pas lângă acesta. Această nevoie similară de atenție îi va face pe Pomsky și pe cei mici să își ofere reciproc afecțiunea necesară.

#4 Pomsky e foarte jucăuș:

Acest metis este un câine activ care adoră să-și petreacă timpul jucându-se. Acest fapt indică o altă calitate prin care Pomsky devine opțiunea ideală pentru copii. Copiii își vor dori mereu un partener de joacă, iar Pomsky abia așteaptă asta.

#5 Pomsky e inteligent:

Un alt motiv pentru care Pomsky merită să fie aproape de copii este inteligența sa debordantă. Cu un Pomsky în preajmă, copilul tău va dori să învețe cât mai multe lucruri noi alături de prietenul său, inteligent și curios deopotrivă.

În orice caz, va trebui să te asiguri că atât Pomsky cât și copilul învață lucruri bune. Prin capacitatea de a învăța cu ușurință tot ce e nou, Pomsky poate lua cu sine și comportamente care nu-i fac cinste deloc.

#6 Pomsky nu e doar curajos, ci și devotat:

În plus, acestui micuț nu îi va fi teamă să iasă la joacă alături de micuții familiei. Deși sunt câini de talie mică, ei nu va da înapoi în nicio situație. Ei vor adopta un temperament protectiv în preajma celor mici și îi vor proteja chiar și în situații primejdioase, nedorite de altfel.

Per total, Pomsky este drăgălaș, iubitor, protectiv, inteligent și loial. El va îndeplini la fel de bine atribuțiile unui animal ideal de companie și, în plus, va deveni cel mai bun prieten al copiilor tăi. E ca și cum un nou bebeluș a apărut sub acoperișul tău!

Scroll to Top