Pitbull salvat dintr-un puț de mină – (Uimitor eroism al unor pasionați de off-road)

Corona, femela Pitbull salvată dintr-un puț de mină de către niște curajoși iubitori de off-road

Un grup de pasionați de off-road din apropiere de Corona, California, a făcut mari eforturi să salveze o femelă Pitbull găsită într-un puț minier marți seara.

După spusele lui Michael Schoepf, unul dintre off-roaderii în cauză, el și amicii lui au găsit puțul de mină pe drum, în timpul unei călătorii în afara Coronei, în seara de marți.

Când au luminat puțul de mină au fost șocați să descopere un pitbull de un an, prins în puț. Schoepf a spus despre câine: „Și-a ridicat capul, s-a uitat la noi; am simțit imediat că nu putem pleca și că trebuie să scoatem câinele de aici.”

Pentru a obține ajutorul necesar pentru salvarea câinelui, unii dintre membrii grupului s-au întors la un foc tabără la care participaseră cu câteva ore înainte, aducând ajutoare și echipament.

Schoepf a fost coborât de prieteni în puțul de mină, de unde a recuperat cu succes cățelul – „M-au coborât în puț și am pus-o pe Corona pe umerii mei”. Când am ajuns acolo, s-a ținut strâns de mine și am urcat înapoi. Salvatorii au ajuns repede la câine, dându-i numele de Corona.

La o zi de la salvarea ei, Corona a fost dusă la Spitalul de animale Happy Tails din Garden Grove. Aflând povestea curajoasă din spatele salvării animalului de către off-roaderi, spitalul a renunțat la onorariul pentru tratamentul și îngrijirea Coronei. Potrivit Dr. Keri Berka, Corona este în stare generală bună, cu excepția unei mici leziuni oculare și a unor zgârieturi.

La momentul salvării, cățelul avea un cip, dar nu s-a putut obține nicio altă informație despre proprietar din ceea ce Corona avea asupra ei. Schoepf și ceilalți salvatori speră să-i găsească Coronei căminul fericit și sigur pe care-l merită.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top