Cel „Mai Trist Câine din Lume” (În sfârșit, fericit!)

Ea este lana, cățelușa considerată „cel mai trist câine din lume”

Chiar dacă a devenit faimoasă pentru că este „Cel mai trist câine din lume”, această cățelușă ar putea avea șansa de a zâmbi din nou.

Cu ceva timp în urmă, pe Facebook a devenit virală o fotografie în care Lana, un Labrador Retriever în vârstă de 1 an, care a primit porecla mai sus menționată, privește cu tristețe spre podeaua adăpostului ei.

Conform Rescue Dogs Match, o organizație non-profit canadiană care o adăpostea pe Lana, popularitatea acelei fotografii a dus la plasarea Lanei într-un adăpost temporar – iar acum au fost depuse 2.240 de cereri pentru adoptarea ei.

Lana a fost în grija Rescue Dogs Match din Ontario de când era pui, dezvoltând probleme de comportament, trăind toata viața în competiție cu alți câini pentru hrană și atenție. declară Mighty Mutts, o organizație de dresaj canin care colaborează cu Rescue Dogs Match, „Adesea, când sunt atât de mulți pui într-un loc, aceștia învață să se lupte pentru hrană.

Este singurul mod de a supraviețui când hrana este limitată.” Mighty Mutts declară că lucrează cu Lana, astfel încât aceasta să-și poată depăși problemele și să devină un câine mai fericit și mai sănătos pentru viitorul ei proprietar.

Datorită acestor probleme de comportament, Lanei nu i s-a putut găsi un cămin – la vârsta de cinci luni, Lana a fost adoptată de o familie, dar în scurt timp a revenit din cauza acestor probleme menționate.

Potrivit Rescue Dog Match, „A fost o decizie foarte grea pentru ei, o iubesc foarte mult și au fost suficient de responsabili pentru a contacta organizația care să ajute la găsirea unui cămin potrivit pentru Lana.”

Acum, Rescue Dog Match intenționează să-i găsească Lanei o persoană cu experiență în lucrul cu câinii și în special în căutarea adoptatorilor care nu au copii. În acest sens, în scopul de a găsi ajutor, organizația a postat fotografia din Facebook mai sus menționată.

În prezent, Lana se află în internat și starea ei nu este una dintre cele mai bune”, se menționează în postare. „Când Lana a fost returnată și plasată în internat, s-a izolat complet. În primele 24 de ore a refuzat chiar și să iasă la o plimbare.”

De acum, însă, Lana pare să fie ceva mai puțin tristă. Rescue Dogs Match a reușit să găsească „o față familiară” care să-i ofere o casă adoptivă, unde se pare că se simte bine astfel încât să iasă din carapace.

Proprietarul Mighty Mutts, Dahlia Ayoub, menționează că Lana „adoră să meargă în drumeție, se descurcă bine când are lesă, adoră să fie dezmierdată”, liniștită că acest câine cu probleme începe să facă progrese reale către un cămin fericit.

Miile de aplicații care au fost depuse sunt examinate cu atenție de Rescue Dogs Match pentru a-i oferi Lanei un cămin bun și potrivit în Ontario.

De îndată ce Lana este instruită corespunzător și se decide că prezintă condițiile de siguranță pentru o proprietate normală, ei speră să găsească persoana perfectă care să o adopte și să-i ofere căminul permanent pe care îl așteaptă de atâta timp. Cu puțin noroc, „Cel mai trist câine din lume” nu va mai deține acest titlu.

Aici Lana este mult mai fericită:

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top