9 întrebări pentru a descoperi dacă o cabană de vacanță este potrivită pentru câini

Această cabană la munte dispune de toate dotările necesare pentru a primi câini sub acoperișul ei, în perioada cazării

Dacă plănuiești o vacanță în regim self-catering cu al tău câine, este important să alegi cazare pentru câini. Dar ce implică asta de fapt? Întrucât industria ospitalității nu are un rating pe bază de stele (lăbuțe?) în ceea ce privește condițiile prietenoase pentru animalele de companie, trebuie să te asiguri că alegi o cabană de vacanță potrivită. Până la urmă, nu vrei să fii într-un loc care doar îți „acceptă” câinele. Vrei ca prietenul tău patruped să se simtă la fel de binevenit ca tine.

Deci, ce anume face ca o cabană în regim de self-catering să fie cu adevărat potrivită pentru câini? În acest articol, am compilat unele dintre cele mai importante întrebări pe care ar trebui să le pui în mod ideal înainte de a face o rezervare fermă de vacanță. Dacă poți vorbi direct cu proprietarul cabanei de vacanță pe care ai selectat-o pentru rezervare, cu atât mai bine. Acestea ar trebui să îți poată spune exact ce facilități sunt oferite animalului tău de companie, care nu numai că te vor liniști, dar îți vor economisi mult spațiu pentru bagaj în mașină!

Câți câini pot aduce?

Aceasta este o întrebare esențială pe care să o pui atunci când ai mai mulți câini de luat în vacanță. Doar pentru că o cabană de vacanță acceptă animalele de companie, aceasta nu înseamnă că va găzdui orice număr de câini, oricât ar fi de „educați” ar fi aceștia. Află numărul maxim de animale care vor fi binevenite și respectă-l.

Ce locuri din cabană le sunt permise câinilor?

Este util să stabilești dacă accesul câinele tău este permis într-o parte din toată cabana ta de vacanță. Dar în sufrageria mochetată? Dormitoarele de la etaj? În mod ideal, ar trebui să existe o scară solidă care să oprească hoinarul să rătăcească la etaj, când i se permite accesul doar la parter.

Este grădina potrivită pentru câini?

Verifică dacă există o grădină sigură care să te liniștească la gândul că Max este în siguranță, chiar și atunci când nu îl supraveghezi și nu poate scăpa din întâmplare și să dea de belea. Acest lucru este deosebit de important dacă există un drum în apropiere, un câmp cu animale, iaz, lac, pantă sau un alt pericol potențial.

Ce poți face acolo cu patrupedul tău?

O cabană cu adevărat acceptabilă pentru câini va avea informații locale extinse despre facilități și activități potrivite pentru câini în apropiere, plaje, parcuri și baruri care acceptă animale de companie. De asemenea, ar trebui să existe o selecție de plimbări locale interesante, începând din fața cabanei și până la o distanța pe care o poți parcurge a fi nevoit să conduci.

Cabana are încălzire în pardoseală?

Acum există un lucru pe care câinele tău îl va aprecia cu adevărat – podelele calde! Gândește-te cât de ușor se vor usca acele labe noroioase umede pe dalele calde de bucătărie după o plimbare lungă pe drumurile de la țară, ca să nu mai vorbim de restul prietenului tău blănos.

Vor exista prosoape și cuverturi pentru câini?

Cuverturile, prosoapele și peticele din pânză sunt esențiale pentru curățenia câinelui tău și protejarea mobilierului de orice murdărie. Cabana are prosoape pentru câine lângă ușă pentru a curăța labele pline de noroi și prosoape în baie special pentru animalul tău de companie? Dar o cuvertură mare și frumoasă pentru a proteja canapeaua înainte ca amicul să urce pe ea?

Dar un pat și castroane pentru câine?

Paturile sau coșurile pentru câini ocupă mult spațiu în mașină, așa că, în cazul în care cabanele oferă ceva potrivit, vei economisi spațiu. Poți spune multe lucruri dintr-o așa numită cabană potrivită pentru câini prin măsura efortului depus pentru a satisface nevoile animalului tău de companie, inclusiv castroane pentru mâncare și băutură.

Există un pachet de bun venit pentru câine?

La fel cum oamenii apreciază un pachet de bun venit (poate conține elemente de bază cum ar fi ceai/cafea, pâine, lapte, brânză și ouă din producția locală), un pachet de bun venit câine trimite un semnal puternic că animalul tău este într-adevăr dorit. Dacă nimic altceva, plăcuțele pentru câini și pungile pentru fecale sunt gestul unei cabane cu adevărat prietenoase pentru câini.

Cabana oferă o plăcuță de identificare pentru zgardă cu adresă și număr de telefon?

Este un lucru simplu, dar chiar poate fi ceva folositor în cazul în care tovarășul tău canin s-ar pierde pe un teritoriu necunoscut. În mod ideal, ai vrea s-o poți lua acasă cu tine ca suvenir, un amintire frumoasă a unei vacanțe minunate pe au avut-o toți.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top