Soluția Frontline Combo împotriva puricilor și căpușelor: Recenzii și păreri

Mod corect de aplicare a soluției antiparazitare Frontline Combo

Se pare că soluțiile pentru purici și căpușe au apărut aproape odată cu acești paraziți în sine. Cu siguranță, anumite substanțe antiparazitare sunt destul de vechi pe piață, iar numele mărcii este deja arhicunoscut pentru majoritatea stăpânilor de animale.

Frontline Combo este unul dintre acești giganți. Dar oare notorietatea acestui produs este justificată?

Soluții antiparazitare Frontline Combo în funcție de talia câinelui

Scurtă descriere a soluției anti-parazitare Frontline Combo

Frontline Combo
 

Soluție antiparazitară Frontline Combo, M
Această fiolă este special creată pentru a elimina orice purici și căpușe din blana câinelui timp de 30 de zile de la aplicare. Nu numai că soluția elimină paraziții în sine, dar ucide și larvele cât și ouăle lăsate de aceștia în blana prietenului tău patruped. 

De asemenea, acțiunea substanțelor asupra larvelor și căpușelor va dura tot 30 de zile de la aplicare. Studiile indică faptul că soluția va eradica în totalitate puricii, căpușele, ouăle și larvele acestora în numai 12 ore. Apoi, câinele va fi protejat o lună de reapariția acestor paraziți externi.

Acțiunea dublă a soluției antiparazitare Frontline Combo este realizată două substanțe active: Fipronil și S-Metropren. Prima dintre acestea va ucide puricii și căpușele adulte, în timp ce S-Metropren-ul va elimina ouăle și larvele.

Soluția antiparazitară Frontline Combo devine activă atunci când este aplicată pe blana câinelui. Spre deosebire de zgărzile anti-purici ce acționează atunci când ingredientele active din componența acestora pătrund în pielea câinelui în urma unei mușcături a paraziților externi, aceștia din urmă trebuie doar să „aterizeze” în blana câinelui, iar Frontline Combo îi va elimina.

Pe lângă controlul apariției puricilor și căpușelor, Frontline Combo ucide și alt tip de insecte ectoparazite precum ftirapterele sau, mai comun denumite, păduchii animali. Acești paraziți tereștri, deși mai puțin „renumiți” față de purici și căpușe, sunt foarte periculoși, la rândul lor, pentru prietenul tău patruped.

Frontline Combo oferă un proces curat de aplicare pentru stăpân. Soluția se aplică apăsând pe „fiola” de plastic, aplicând conținutul pe blana câinelui, mai exact între umerii acestuia. Odată ce conținutul fiolei este aplicat, e se va usca de unul sigur, devenind activ împotriva paraziților externi.

Este important ca substanța să fie aplicată între umerii câinelui și nu în alte locuri pe corpul acestuia. Acesta este singurul loc de pe corpul acestuia la care câinele nu poate ajunge pentru a se linge. Atât timp cât vei respecta modul corect de aplicare al substanței deparazitare Frontline Combo, nu-ți face nicio grijă: câinele nu poate lua contact pe cale orală cu soluția.

De asemenea, Frontline Combo este o soluție rezistentă la apă odată aplicată. Câinele se poate bucura de baie sau scăldat în zilele calde de vară, fiind în continuare protejat împotriva puricilor și căpușelor.

Prețul soluțiilor Frontline Combo diferă în funcție o caracteristică fizică a câinelui vostru, mai exact talia acestuia. Dacă dețineți un câine de talie mare, prețul pentru doza potrivită de Frontline Combo va fi o idee mai mare, însă nu o sumă semnificativă. În general, raportul preț/eficiență pentru soluția antiparazitară Frontline Combo este unul excelent, așadar veți obține rezultate îmbucurătoare fără ca acestea să vă coste mici averi.

În cea mai cunoscută reclamă de afară pentru Frontline Combo, picătura verde aplicată pe spatele câinele tău se transformă în trei luptători ninja neînfricați. Aceștia străbat „cărări” printre firele de blană ale câinelui, eliminând orice fel de parazit extern le stă în cale în drumul către sănătatea câinelui tău!

Acest spot publicitar nu face altceva dacă să scoată în evidență eficiența soluției Frontline Combo împotriva puricilor și căpușelor:

Frontline Combo este soluția potrivită împotriva puricilor și căpușelor pentru tine și câinele tău?

Principalul avantaj al soluției Frontline Combo anti-purici și căpușele este modul ușor de aplicare atât pentru tine cât și pentru câine. Orice zgardă anti-purici poate crea câinelui un ușor disconfort, iar comprimatele masticabile pot fi mai dificil de ingerat.

Odată aplicată corect, soluția Frontline Combo își va face treaba așa cum se cuvine.

Un alt avantaj oferit de Frontline Combo este că poate fi aplicat de la vârste fragede ale câinilor. Odată ce câinii împlinesc 8 săptămâni, vârstă la care ei nu mai sunt atât de dependenți de prezența mamei și pot păși în noua lor casă, Frontline Combo poate deveni aliatul lor în lupta cu puricii și căpușele. Acesta este un beneficiu – paraziții externi nu așteaptă câinele să ajungă la maturitate pentru a-l ataca.

Un alt avantaj oferit de Frontline Combo este că substanța ucide puricii și căpușele. Alte tratamente – precum cele făcute în casă – acționează doar ca repelent, ținând paraziții departe de câinele tău. Asta nu înseamnă că aceștia nu pot ataca atunci când efectul dispare.

Cu un produs precum Frontline Combo nu trebuie să-ți faci griji pentru paraziții care părăsesc blana câinelui și așteaptă momentul oportun pentru a-și face din nou apariția. Contactul cu substanțele active din Frontline Combo este ultimul fatal pentru purici și căpușe.

Acesta poate fi un beneficiu parțial în cazul în care toată casa este infestată. În timp ce eliminarea tuturor puricilor nu va fi la fel de simplu ca eliminarea unui focar, faptul că produsul ucide nu doar puricii adulți, ci și pe aceia încă aflați în stadiu de ou sau larvă, va diminua drastic numărul acestora.

Singura problemă pe care o puteți întâmpina atunci când utilizați Frontline Combo este aplicarea în mod greșit a soluției. Totuși, chiar și această situație nu este atât de „nefericită”, având în vedere prețul de maximum 60 de lei al unei fiole.

Zona unde trebuie aplicată soluția Frontline Combo este, de asemenea, foarte importantă. Dacă patrupedul are o piele mult prea sensibilă, produsul poate genera reacții adverse la nivelul pielii. Aplicarea soluției într-o poate cauza iritația sau înroșirea pielii în zona respectivă. Vizitați veterinarul dacă reacțiile adverse nu dispar în câteva zile.

Dacă ești îngrijorat că patrupedul tău poate dezvolta aceste reacții adverse sau este prima oară când utilizezi Frontline Combo, programează o vizită la veterinar. Acesta te va îndruma pe parcursul procesului de aplicare a substanței și te va învăța ce trebuie să ai în vedere pentru a-ți da seama dacă animalul tău este cu adevărat alergic.

Ce alte soluții împotriva puricilor și căpușelor la câini sunt disponibile?

Produsele disponibile pe piața soluțiilor împotriva puricilor și căpușelor pentru câini sunt din ce în ce mai variate și mai în competiție datorită cererii mari. Veți mai descoperi și alte produse de calitate precum soluțiile antiparazitare Advantix.

Atât soluțiile Frontline Combo cât și cele Advantix sunt niște produse excelente, cu mențiunea că Frontline Combo este foarte recomandat de către doctori veterinari.

Dacă nu dorești să alegi unul din produsele antiparazitare pentru câini ce se aplică pe piele, există și alte soluții împotriva puricilor și căpușelor, cum ar fi o zgardă antiparazitară.

O zgardă antiparazitară cu o perioadă lungă de acțiune poate fi rezolvarea problemelor câinelui tău create de purici și căpușe atât timp cât îți este frică să aplici lunar o soluție între umerii patrupedului. Dacă iritațiile pielii sunt principala ta temere, poți apela la comprimate masticabile împotriva paraziților externi.

Dacă vă confruntați cu o adevărată infestare cu purici sau căpușe, este nevoie să folosiți soluții mai radicale, cum ar fi spray-uri sau alte substanțe mult mai concentrate pentru exterior. Acestea pot afecta sănătatea câinelui și necesită multe măsuri de precauție.

Ar trebui să cumpăr soluția antiparazitară Frontline Plus?

Puricii și căpușele sunt insecte nu doar deranjante. Sunt niște paraziți periculoși de mici dimensiuni ce pot provoca afecțiuni foarte grave pentru câinele tău. Deși cea mai comună problemă pe care aceste insecte o pot provoca este iritarea pielii câinelui în urma scărpinatului excesiv, mușcăturile de purici și căpușe transmite câinelui afecțiuni precum anemia sau boala Lyme.

Deoarece mușcăturile de purici și căpușe pot afecta în diferite moduri sănătatea câinelui tău este bine să reduci șansele ca acesta să fie atacat de o astfel de insectă pe cât se poate de mult. Cel mai bun mod prevenire este uciderea nu doar a exemplarelor ajunse la maturitate ci și a generațiilor următoare de paraziți (ouă, larve).

Din acest motiv soluția Frontline Combo este atât de apreciată și cumpărată de majoritatea stăpânilor de câini. Frontline Combo nu permite ca puricii și căpușele să se regrupeze și să atace din nou, ci îi elimină pur și simplu. În plus, poți folosi Frontline Combo înainte să sesizezi vreo mușcătură pe pielea câinelui tău. Odată aplicată pe piele, substanța devine activă.

Dacă iei în considerare o invazie de purici și căpușe drept una din posibilele amenințări din viața câinelui tău, poți folosi Frontline Combo pentru a preveni acest lucru.

Nu vei vedea micuți luptători ninja plimbându-se prin blana câinelui tău, lovind puricii și căpușele cu sabia, însă vei ști cu siguranță cât de eficient este Frontline Combo în lupta cu acești paraziți externi. Rezultatele vorbesc de la sine.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top