Cele mai bune 5 paturi suspendate pentru câini

Pat suspendat pentru câini

Paturile suspendate pentru câini nu sunt niște tipuri de paturi la fel de comune ca altele. Însă nu considerăm că acesta ar fi un impediment în vederea funcționalității lor.

Din contră, suntem de părere că mulți stăpâni nu s-au familiarizat până în momentul de față cu designul aparte al acestor paturi suspendate.

Însă, atunci când discutăm despre cele mai bune paturi suspendate, acestea sunt variante ce concurează cel puțin de la egal la egal cu alte culcușuri de top.

Mulți stăpâni ce au încercat un astfel de pat suspendat pentru prietenul lor patruped consideră că patul suspendat este la fel de eficient în susținerea musculaturii și a sistemului osos pentru câinii seniori exact așa cum o face un pat ortopedic.

Așadar, vom analiza mai în detaliu cele mai bune paturi suspendate pentru câini în rândurile ce urmează.

Top 5 paturi suspendate pentru câini – comparații rapide 

Ce aspecte merită urmărite atunci când căutăm un pat suspendat pentru câini

Prin prisma design-ului atipic, un pat suspendat ridicată anumite semne de întrebare și suspiciuni atunci când căutați un pat pentru câinele dumneavoastră.

Din ce material sunt fabricate paturile suspendate pentru câini?

Această întrebare se referă, mai exact, la șezutul și cadrul patului. PVC-ul de slabă calitate este ușor de ros, se poate rupe și, astfel, va răni cavitatea bucală a câinelui. Apoi, din ce țesătură este recomandat să fie fabricat șezutul patului?

Ar trebui să fie confecționat dintr-un material textil rezistent cum ar fi, de exemplu, denimul de calitate superioară. O țesătură slabă va ceda atunci când un câine de talie mare încearcă să se odihnească. Fii atent la aceste aspecte atunci când cauți un pat suspendat, mai ales online.

Cât de înalt trebuie să fie un pat suspendat?

Acesta este, iarăși, un aspect important. Veți alege înălțimea patului în funcție de talia și rasa câinelui. Dacă alegeți un pat suspendat prea jos pentru un câine de talie mare, acesta va coborî șezutul patului până aproape de sol.

Dacă aveți un câine mic, nu este recomandat un pat prea înalt. Micuțul se poate răni încercând să se urce în pat sau să coboare din el.

Care sunt cele mai bune paturi suspendate pentru câini? Iată alegerile noastre

Pat suspendat Starmark Pro-Training, Clicker + CD
 

Dacă sunteți în căutarea unui pat suspendat care va asigura temperatura optimă corpului câinelui dumneavoastră de talie mare chiar și în zilele toride de vară, atunci Starmark Pro Training este cea mai bună opțiune.

Acest pat suspendat pentru câini este construit pe baza unui cadru metalic rezistent și un șezut din nailon rezistent pentru a susține fără probleme gabaritul celor mai masivi câini.

În plus, patul suspendat Starmark Pro-Training poate fi dezasamblat parțial, fiind ușor de transportat într-o geantă specială pe care o veți primi odată cu achiziționarea patului.

Șezutul din nailon se poate spălată la mașină, este foarte rezistent la pete de orice tip, oferind suport ortopedic pentru scheletul osos și muscular al câinelui.

La cumpărarea patului suspendat pentru câini Starmark Pro-Training, veți primi bonus un clicker pentru antrenament și cu DVD pentru dresaj canin, ambele lansate sub celebrul brand Starmark.

Nu putem spune că acest pat suspendat oferit de Starmark este un pat ieftin pentru câini, însă, raportat la calitate, face toți banii!

Fabricat exclusiv din materiale premium, patul suspendat Starmark Pro-Training se asamblează și dezasamblează în mai puțin de două minute, contribuie la combaterea comportamentului hiperactiv al câinilor, ușurează ședințele de antrenament și oferă suport ortopedic pentru articulațiile câinilor seniori. Așadar, dacă vreți un pat suspendat pentru câini de calitate superioară, Starmark Pro-Training este o alegere excelentă.

Patul suspendat Starmark Pro-Training vine în două dimensiuni: 125 cm lungime, 87 cm lățime și 19 centimetri înălțime sau 75 cm lungime, 51 cm lățime și 19 cm înălțime. Alegeți dimensiunile potrivite în funcție de talia câinelui dumneavoastră.

Pat suspendat Duvo +
 

Patul suspendat Duvo + este foarte confortabil și va deveni locul preferat de dormit și odihnit al câinelui dumneavoastră.

Materialul din nailon textil este un material foarte respirabil, iar cadrul patului este metalic. Nailonul asigură o circulație adecvată a aerului prin acesta, astfel încât umezeala sau mirosurile neplăcute se vor evapora rapid.

Suprafața ergonomică pe care câinele se va așeza va prelua forma corpului acesta, fiind o proprietate ideală mai ales pentru câinii cu probleme ale articulațiilor. Suprafața nu are margini delimitate, așa că fiecare câine se poate așeza în orice poziție dorește.

Picioarele detașabile ale patului sunt prevăzute cu tălpi împotriva zgârieturilor, așadar parchetul tău va rămâne intact. Patul Duvo + este foarte ușor de curățat, iar materialul detașabil din care acesta este fabricat poate și spălat la mașină.

Dimensiunile patului pentru câini sunt de suspendat Duvo + variază. Puteți opta între 4 dimensiuni de paturi, fiecare susținând o greutate maximă diferită.

Pat suspendat Maelson
 

A treia noastră opțiune este acest pat suspendat produs de Maelson, ce se recomandă a fi un șezlong pentru câini. Foarte confortabil și practic, patul suspendat pentru câini Maelson poate fi luat oricând într-o călătorie deoarece se poate plia.

Datorită înălțimii sale, veți feri corpul câinelui de suprafețe prea reci sau prea calde, ce i-ar putea crea disconfort. Cadrul este fabricat din metal rezistent.

Patul suspendat Maleson este foarte ușor de instalat și nu sunt necesare niciun fer de șuruburi sau șurubelnițe. Șezutul patului poate fi spălat cu ușurință la mașină. În plus, la achiziționarea acestui pat, veți primi și huse înlocuibile.

Dimensiunile patului suspendat Maelson sunt de 71 cm înălțime, 71 cm lățime și 29 cm înălțime. Patul poate susține o greutate maximă de 25 kg. Patul vine într-o culoare gri antracit.

Pat suspendat PawHut
 

Nu vă lăsați câinele să doarmă pe jos! Oferiți-i acestuia un somn de calitate în patul suspendat PawHut. 

Acest pat suspendat pentru câini poate fi folosit atât în interior cât și în exterior. 

Un pat suspendat va crea distanța potrivită între blana câinelui tău și tot felul de bacterii și impurități aflate pe sol. 

Cadrul metalic ușor, dar rezistent al patului suspendat PawHut este foarte stabil și rezistent, iar șezutul este fabricat Oxford 600D, o țesătură rezistentă, ușor de curățat doar cu apă și săpun.

Picioarele patului PawHut sunt prevăzute cu tălpi anti-derapante pentru încă un plus de stabilitate. Patul suspendat pentru câini PawHut are dimensiunile de 76 cm lungime, 61 cm lățime și 18 cm înălțime. Vine în culori de bleumarin și negru.

Pat suspendat Cadoca
 

Încheiem topul nostru al celor mai bune 5 paturi suspendate cu o altă opțiune excelentă, și anume patul înălțat pentru câini sau pisici Cadoca.

 Raportul preț/calitate al acestui pat este unul excelent. Veți beneficia de cam tot ce poate oferi un pat suspendat pentru câini, la un preț accesibil.

Acest pat suspendat este foarte confortabil și poate fi folosit atât în interior cât și în exterior. Suprafața este rezistentă la diverse pete, ferind corpul animalului tău de companie de temperaturi neplăcute ce pot fi atinse în contact cu podeaua.

De asemenea, există mai multe șanse ca tot felul de insecte să ajungă în blana animalului atunci când acesta își petrece majoritatea timpului stând pe sol.

Cadrul metalic are o formă concavă pentru mai multe stabilitate, iar șezutul poate fi spălat la mașină.

Dimensiunile patului suspendat pentru câini sunt de 90 cm lungime, 60 cm lățime și 20 cm înălțime. Vine în culori de verde (șezutul) și negru (cadrul metalic) și poate susține o greutate maximă de 60 kg.

Care sunt beneficiile unui pat suspendat pentru câini?

Raportându-ne din nou la design-ul lor neobișnuit, paturile suspendate trebuie să-și demonstreze practicabilitatea.

Noi am analizat diferite aspecte, în încercarea de a vă răspunde la toate nelămuririle concentrate în jurul acestor paturi pentru câini cu totul și cu totul speciale.

Mai multă susținere

Un pat suspendat elimină problema „cufundării” corpului în acesta. Atunci când stăpânii aleg paturi ortopedice sau paturi din spumă cu memorie pentru câinii lor seniori, aceștia optează, de fapt, pentru susținerea și poziția ortopedică pe care acestea le oferă.

În plus, materialele de fabricație trebuie să preia greutatea câinelui, fără ca trupul acestuia să se sprijine, de fapt, pe podea.

Când șezutul patului atinge podeaua, anulează practic toate proprietățile oferite de spuma cu memorie sau orice alt material de fabricație. Acest lucru este exclus în cazul paturilor suspendate pentru câini.

Temperatură optimă

Atunci când corpul câinelui nu ia contact cu podeaua, el își va menține temperatura normală. În funcție de diferiți factori, podelele pot fi foarte reci în anumite încăperi, făcând câinele să se simtă inconfortabil.

De asemenea, menținerea căldurii corpului câinelui va alina durerile articulare, oferindu-i acestuia o bătrânețe liniștită.

Siguranță sporită

În aceeași situație expusă mai devreme, când câinele atinge podeaua, blana sa ia contact cu o mulțime de bacterii. Și știm la ce vă gândiți: „mare lucru… sunt câini! Ei se murdăresc mereu”.

Este adevărat, dar, ținând câinele departe de podea, veți ține blana acestuia departe și de insecte și tot felul de paraziți.

Se știe că acești musafiri nedoriți își croiesc drum noaptea printre firele de blană ale câinelui tău, deoarece, noaptea, patrupezii sunt mai ignoranți și mai „permisivi”.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top