Cele mai bune 7 genți de transport pentru câini

Cele mai bune genți de transport pentru câini

Gențile de transport pentru câini sunt o alternativă modernă pentru cuștile din sârmă. Reprezintă un mare avantaj pentru iubitorii de animale ce doresc să călătorească peste tot alături de prietenii lor patrupezi.

Fabricate din până rezistentă și plasă, ele pot servi drept adăpost pentru câini pe o perioadă scurtă de timp deoarece, datorită construcției lor, sunt foarte bine aerisite.

Iar în cazul câinilor dresați să stea în cușcă, aceste genți de transport vor ușura și mai mult viața stăpânilor. Cu toate acestea, o geantă de transport din material textil poate fi deteriorată și, din păcate, nu poate și reparată. De obicei, gențile vor fi distruse de câinii nedresați, care, într-un moment de frustrare, vor începe să roadă și să zgârie geanta de transport.

Pentru acest articol, am selectat și am analizat cele mai bune 7 genți de transport pentru câini. Însă cum veți alege geanta potrivită de transport pentru câini când piața este din ce în ce mai variată și mai ofertantă? Citiți în continuare articolul și veți afla răspunsurile pentru majoritatea întrebărilor referitoare la gențile de transport pentru câini.

Top 7 cele mai bune genți de transport pentru câini

Geantă transport câini pliabilă CADOCA XXL
 

Geanta de transport pentru câini CADOCA XXL ne-a impresionat, la prima vedere, cu dimensiunile sale generoase. Geantă măsoară 92 cm lungime, 64 cm lățime și tot 64 cm înălțime. Aceasta poate servi la transportarea câinilor de toate taliile, dar și a pisicilor sau a altor animale de companie.

Datorită dimensiunilor generoase si a păturii ce acoperă podeaua genții, geanta de transport pentru câini CADOCA devine un culcuș confortabil pentru orice animal, indiferent de gabaritul acestuia. Cadrul din metal ușor este pliabil, salvând spațiu atunci când decideți să depozitați geanta.

Pereții laterali ai genții de transport CADOCA sunt realizați din plasă, prin intermediul căreia geanta se va ventila, iar câinele se va bucura non-stop de aer proaspăt. Fața și lateralele genții se închid cu fermoar pentru a putea fi deschise și închise cu ușurință.

Geanta este prevăzută cu două buzunare ample în care puteți transporta jucăriile și recompensele câinelui.

Exteriorul genții este fabricat dintr-un material rezistent denumit 600D Oxford, produs din 100% poliester, care respinge apa.

Pătura ce acoperă podeaua genții este plușată la exterior, conține spumă la mijloc și, iar stratul de poliester se așază pe podeaua genții. Pătura se va prinde de podea cu ajutorul unor arici (velcro).

Atât exteriorul genții cât și pătura sunt ușor de spălat, rezistând în timp la petele pe care le-ar putea produce un animal de companie.

Geantă transport câini Duvo + Travel Bag 3 in 1
 

Travel Bag 3 in 1 este o geantă de transport pentru câini și pisici, ușoară, rezistentă la uzură, ideală pentru a-ți lua cu tine pretutindeni prietenul patruped.

Poate fi o soluție excelentă pentru călătorii scurte, dar și pentru cele lungi cu autoturismul datorită prinderii cu centura de siguranță de care dispune geanta.

Geanta este fabricată dintr-un material de calitate superioară, rezistent la apă și căptușită la interior pentru un plus de confort.

Căptușeala detașabilă este ușor de curățat și poate fi spălată la mașină. Geanta poate fi deschisă complet pentru a crea un pat confortabil sau unul semi-acoperit. 

Pe părțile laterale ale genții, materialul este aerisit cu ajutorul unor găuri mici, asigurând ventilația de care animalul tău de companie are nevoie pentru a respira aer proaspăt mereu.

Deasupra genții veți găsi un mâner rezistent. De asemenea, geanta poate fi purtată și pe umăr, fiind foarte ușor de transportat în orice situație. Geanta dispune de un buzunar extra și de o prindere pentru zgardă.

Acum puteți pleca oriunde în lume în siguranță, alături de câinele sau pisica dumneavoastră, datorită genții de transport pentru animale de companie Duvo + Travel Bag 3 in 1.

Acest model poate suporta o greutate maximă de 6 kg, fiind dedicată câinilor de talie mică și pisicilor. Dimensiunile genții sunt de 44x31x31cm.

Geantă transport câini Trixie Easy Soft
 

Geanta de transport Trixie Easy Soft este o geantă  versatilă pentru transportul animalelor de companie, cu design clasic în culori de negru și gri, menită să vă ofere posibilitatea de a călători alături de câinele sau pisica dumneavoastră.

După cum deja v-au obișnuit majoritatea produselor Trixie, geanta de transport Easy Soft este fabricată în așa fel încât să satisfacă toate nevoile animalelor de companie.

Geanta dispune de trei mânere pentru transport și de o saltea interioară din blană artificială de oaie pentru ca animalul dumneavoastră de companie să se bucure de odihnă pe toată durata călătoriei.

De asemenea, geanta oferă acces pe trei laturi ale acesteia, pentru ca animalul să poată intra sau ieși din geantă fără a intra în panică.

Deoarece cadrul metalic este pliabil, geanta de transport pentru animale de companie Trixie Easy Soft este ușor de depozitat și transportat.

Geanta de transport Trixie Easy Soft vine în trei mărimi XS-S, S-M, M-L, cu dimensiunile de 50x33x36 cm, 71x49x51 cm, respectiv 95x63x69 cm.

Așadar, indiferent de talia câinelui dumneavoastră, există o geantă de transport Trixie Easy Soft potrivită pentru acesta.

Geantă transport câini Trixie Vario Mobile
 

Următoarea geantă din topul celor mai bune genți de transport pentru animale (în viziunea noastră), este produsă tot de Trixie și este special creată nu numai pentru transportarea animalelor, ci și pentru a suplini rolul unei cuști.

Geanta pliabilă Trixie Vario Mobile este un accesoriu versatil, fiind un culcuș grozav pentru animalul tău de companie atunci când vă aflați departe de casă.

Așadar, indiferent că sunteți la camping, călătoriți în altă țară sau pur și simplu vă aflați mai departe de confortul locuinței, geanta Trixie Vario Mobile oferă câinelui tău spațiul suficient pentru relaxare. Salteaua genții este fabricată dintr-un material plăcut la atingere ce imită cu succes pielea de oaie.

Pe fundul genții se pot atașa cu arici opritoare antiderapante. Geanta pune la dispoziția stăpânului un buzunar generos în care acesta poate depozita jucăriile, recompensele, săculeții sau orice alte obiecte de care câinele ar putea avea nevoie pe parcursul călătoriei.

Benzile și țintele de fixare adiționale, vor securiza geanta de sol atunci când va fi nevoie.

Câinele va întra cu ușurință în culcuș deoarece geanta se poate deschide pe trei laturi ale acesteia. Inserțiile de plasă de pe lateralul genții vor asigura ventilația necesară pentru ca animalul să respire așa cum trebuie.

De asemenea, cușca poate fi închisă atunci când soarele bate prea tare sau când se anunță semne de ploaie.

Dimensiunile genții de transport pentru câini Trixie Vario Mobile sunt de 71 x 49 x 51 cm ( lungime x lățime x înălțime).

Geantă transport câini KONG 2 in 1
 

Dacă vrei ca prietenul tău cu blană și patru picioare să trăiască alături de tine vacanța vieții lui, geanta de transport KONG 2 in 1 este unul din ingredientele principale ale rețetei concediului perfect.

Excelentă atât pentru călătoriile cu mașina cât și pentru cele cu avionul, geanta de transport KONG va extinde orizontului câinelui tău deoarece acestea poate lua parte acum în aventuri peste graniță, dar și în trasee ce implică sute de kilometri pe autostradă.

Salteaua detașabilă pentru călătorii va reduce nivelul de stres la care este supus animalul, oferind confort acestuia. Partea pliabilă se poate extinde, generând astfel un spațiu extra.

Geanta de transport pentru câini KONG 2 in 1 se deschide în față și în lateral pentru a oferi două căi de acces.

În plus, datorită mânerului și bretelei pentru umăr, geanta este foarte ușor și comod de transportat.

Geanta de transport pentru câini KONG 2 in 1 vine într-o singură variantă de dimensiuni și anume 46x33x29 cm.

Geantă transport câini Beeztees Travel Time
 

Geanta de transport pentru câini Beeztees Travel Time este o geantă fabricată din nailon foarte rezistentă, pliabilă și foarte ușor de folosit. Geanta Beeztees Travel Time se montează și demontează în numai câteva secunde.

Odată ce ați pliat geanta de transport Beeztees Travel Time o puteți introduce în troller sau în bagaje, transportând-o oriunde cu ușurință.

În partea de sus a genții veți descoperi două mânere pentru manevrabilitate. Datorită materialului exterior, geanta beneficiază de suficientă ventilație și pune la dispoziția stăpânului un buzunar în care puteți depozita alte lucruri de care câinele dumneavoastră nu s-ar putea dezlipi, cum ar fi jucăriile preferate sau recompensele delicioase.

Podeaua genții pentru transport Beeztees Travel Time este căptușită cu un material ce imită pielea de oaie. Pe scurt, Beeztees Travel Time este o geantă multifuncțională cu ajutorul căreia vă veți putea transporta câinele în regim de siguranță și confort.

Dimensiunile genții de transport pentru câini Beeztees Travel Time sunt de 49 x 34 x 35 cm.

Geantă transport câini Ferplast Holiday
 

Ferplast Holiday este o geantă portabilă excelentă pentru câinii de talie mică și mijlocie. Este fabricată dintr-un nailon foarte dur și include o saltea moale.

Geanta Ferplast Holiday este pliabilă complet și servește la transportarea câinelui pe parcursul călătoriilor scurte sau, de ce nu, la concursurile canine sau orele de dresaj.

Datorită structurii solide și ușoare, geanta Ferplast Holiday câștigă simultan atât la capitolul „rezistență”, cât și la capitolul „greutate”.

Geanta de transport pentru câini Ferplast Holiday are trei ferestre, acoperite cu plasă din nailon, ce asigură suficientă ventilație, lăsând lumina să pătrundă în geantă. În anumite cazuri, mai ales pe parcursul călătoriilor, aceste ferestre pot fi închise cu ajutorul unor rulouri.

Intrarea, echipată, de asemenea, cu un rulou, este special creată pentru a oferi acces facil animalului. Geanta dispune de buzunare în care puteți depozita o sticlă cu apă, gustări pentru câinele vostru, recompense sau hrană uscată.

Odată demontată, geanta de transport pentru câini Ferplast Holiday ocupă foarte puțin spațiu, datorită sistemului ușor și rapid de dezasamblare. Geanta este prevăzută cu mânere puternice care vă permit să o transportați cu ușurință.

Geanta de transport pentru câini Ferplast Holiday are 49 cm lungime, 34 cm lățime și tot 34 cm înălțime și este disponibilă în combinația de culori bej / burgundy.

Ce trebuie să aveți în vedere când căutați cele mai bune genți de transport pentru câini

Chiar și când beneficiați de o listă cu cele mai bune genți de transport pentru câini, este posibil să vă simțiți puțin confuzi înainte de a face o alegere. Cum veți ști care geantă de transport pentru câini satisface cel mai bine nevoile dumneavoastră? În orice caz, geanta de transport pentru câini pe care o veți alege trebuie să îndeplinească neapărat următoarele patru aspecte:

  • Ventilația – cele mai bune genți de transport pentru câini au pereții laterali din plasă. Ideal ar fi ca plasa să se poată ridica și coborî, în funcție de necesitate.

  • Rezistența – cea mai bună geantă de transport pentru câini ar trebui să fie suficient de rezistentă pentru a putea pune câteva obiecte pe aceasta. Imaginați-vă cât de util este acest lucru atunci când plecați într-o călătorie lungă, iar spațiul de depozitare este restrâns.

  • Ușor de montat – principala atracție a unei genți de transport pentru câini este ușurința prin care aceasta se instalează. Dacă veți fi nevoiți să vă luptați cu geanta de transport pentru a o instala așa cum obișnuiați să vă luptați cu o cușcă din metal, care ar mai fi scopul genții?
  • Podea căptușită – câinele va petrece destul de mult timp pe parcursul vieții în geanta pentru transport. Așadar, vă doriți ca podeaua genții să fie confortabilă, pentru ca animalul să stea într-o poziție cât mai relaxantă. Dacă faceți totuși un compromis și nu alegeți o geantă de transport pentru câini cu o podea căptușită, va fi necesar să achiziționați fie o saltea, fie o pătură groasă pentru a adăuga un plus de confort pentru prietenul dumneavoastră patruped.

Întrebări frecvente despre gențile de transport pentru câini

Este indicat să folosesc o geantă aerisită de transport pentru dresaj? Nu, nu este indicat deoarece, pe parcursul orelor de dresaj, câinele va distruge o astfel de geantă de transport.

Cum măsor animalul înainte de o geantă de transport pentru câni de mărimea potrivită? Măsurați lungimea câinelui din vârful cozii până la nasul acestuia și înălțimea câinelui din creștetul capului până la laba piciorului.

Cât timp pot lăsa câinele în geanta de transport? Puteți lăsa câinele în geanta de transport cât timp acesta se simte confortabil. Atât timp cât geanta are uși, este bine să lăsați una deschisă, atunci când câinele se află într-un mediu exterior controlat. Ușa deschisă îi va permite acestuia să iasă și să intre înapoi în geantă ori de câte ori acesta dorește.

Care sunt cele mai bune genți de transport pentru câinii de talie mare predispuși la ros? Din păcate, nu există astfel de genți din material textil dedicate unor câini de gabarit mare ce dezvoltă un comportament distructiv. Ideal ar fi să vă dresați câinele înainte să achiziționați o geantă de transport. Orice câine care nu a fost dresat în prealabil pentru a sta în cușcă sau geantă poate deveni anxios, etalând un comportament distructiv.

Acum puteți achiziționa responsabil o geantă de transport pentru câini

Știm că nu va fi ușor să decideți care este cea mai bună geantă de transport pentru câinele dumneavoastră, mai ales când aveți o gamă atât de variată de produse la dispoziție. Sperăm, însă, că v-am oferit suficiente informații potrivite pentru a vă înlesni decizia. Trebuie să aveți în vedere principalele caracteristici ale unei genți de transport pentru câini: ventilația, rezistența, cât de ușor se instalează și căptușeala podelei.

De asemenea, este necesar să vă înțelegeți câinele. Dacă aveți un câine predispus la anxietate, care nu poate sta nemișcat, va trebui să investiți timp în dresarea acestuia înainte de a achiziționa o geanta de transport.

Va trebui să știți dacă prietenul vostru patruped preferă încăperile luminoase sau cele puțin luminate pentru a alege geanta de transport potrivită.

Acestea sunt doar câteva exemple de întrebări la care ar trebui să știți răspunsul pentru a achiziționa informat o geantă de transport pentru câini.

Aceste recenzii ale celor mai bune genți de transport pentru câini formează o listă ale celor mai bune astfel de produse disponibile pe piață. Pe care dintre aceste șapte genți o preferați? Sunteți încă indecis? Lăsați-ne un comentariu, iar noi vă vom răspunde cu plăcere.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top