Câine de talie mare se odihnește într-un pat special

Cele mai bune paturi pentru câinii de talie mare și uriașă

Să găsești cele mai bune paturi pentru câinii de talie mare nu este o misiune ușoară. Câinii mari au nevoie de un pat de calitate superioară din mai multe motive. Pentru început, față de câinii de talie mică, corpul câinilor ce aparțin raselor de talie mare sau uriașă are nevoie de un plus de confort. Din cauza gabaritului, mușchii și articulațiile acestora sunt supuse la un nivel mai ridicat de presiune.
Majoritatea persoanelor recomandă paturi ortopedice pentru câinii de talie mare. În principiu, suntem de acord cu această sugestie, însă, dacă exemplarul dumneavoastră nu este în vârstă, nu considerăm că o saltea ortopedică pentru câini este obligatorie.
Există și alte tipuri de paturi pentru câini demne de luat în considerare pentru câinele tău, pe care le vom discuta împreună pe parcursul acestui articol dedicat celor mai bune paturi pentru câini de talie mare.

Compararea produselor – cele mai bune 4 paturi pentru câini de talie mare

BrandNutrițieRatingPreț
Saltea ortopedică Trixie pentru câiniSaltea ortopedică TrixieA+ Verifică Preț
Pat premium înălțat Starmark pentru câiniPat premium înălțat StarmarkA+ Verifică Preț
Saltea Trixie Gino pentru câiniSaltea Trixie GinoA+ Verifică Preț
Pat pentru câini XXL en.casaPat XXL en.casaA+ Verifică Preț

Care sunt cele mai bune paturi pentru câini de talie mare? Iată câteva opțiuni excelente…


Saltea ortopedică Trixie
 

Saltea ortopedică Trixie pentru câiniSalteaua ortopedică Trixie este, din punctul nostru de vedere, cea mai bună opțiune. Este recomandată de majoritatea stăpânilor care au achiziționat deja această saltea pentru câinii lor de talie mare. În urma studierii produsului și a recenziilor pe care le-am parcurs, suntem perfect de acord cu aceste recomandări.

Salteaua ortopedică Trixie este, de fapt, un pat mare, ușor de întreținut. Fabricată în trei straturi (spumă confortabilă, spumă vascoelastică sau spumă cu memorie si umplutură din poliester), salteaua Trixie se va adapta perfect în funcție de forma și greutatea câinelui tău, având o grosime de 16 cm. Saltea se poate plia, ocupând puțin spațiu pentru depozitare. Mai mult, datorită mânerului pentru transport, salteaua poate fi mutată cu ușurință oriunde vreți să îi oferiți câinelui un moment de relaxare.

Alături de salteaua ortopedică Trixie veți primi și o husă detașabilă ce poate fi spălată la o temperatură maximă de 60 de grade. Știm deja că un câine poate își poate murdări cu ușurință culcușul, iar această husă detașabilă este o adevărată binecuvântare pentru stăpân și, implicit, pentru igiena casei sale.

Dimensiunile saltelei ortopedice Trixie sunt de 120 x 85 x 16 cm, fiind o saltea îndeajuns de mare pentru orice fel de rasă.


Verifică preț saltea ortopedică Trixie aici!


Pat înălțat portabil Starmark
 

Pat premium înălțat Starmark pentru câiniO altă alegere de top este patul Starmark pentru câinii de talie mare. Fiind catalogat drept un pat înălțat, acesta este amplasat pe 4 picioare rezistente și detașabile la o înălțime optimă de 19 cm. Patul este construit pe un schelet metalic, iar corpul acestuia este fabricat din nailon pentru a susține prin confort greutatea câinelui tău de talie mare sau uriașă.

După cum îi spune și numele, patul Starmark este portabil și poate fi dezasamblat parțial pentru a fi împachetat și transportat cu ușurință. Suprafața din nailon poate fi spălată la mașină, fiind foarte rezistentă la diferitele pete pe care un câine le poate face. De asemenea, patul oferă suport ortopedic pentru oasele și articulațiile câinelui.

Pachetul mai conține un clicker profesional pentru dresaj și un DVD în care veți descoperi diferite sfaturi utile tot în materie de dresaj.

Deși la prima vedere prețul patului portabil Starmark pare unul ridicat, în raportul preț/calitate, achiziționarea acestui accesoriu pentru câinele tău este o afacere excelentă. Va merita fiecare bănuț. Construcția rezistentă și poziția excelentă pentru dormit, alături de suprafața propriu-zisă din care este confecționat patul, îmbină excelent o poziție ortopedică obținută în regim de confort.

Dimensiunile unui pat premium portabil Starmark destinat câinilor de talie mare sau uriașă sunt de 125x87x19 cm.

Dacă doriți un pat pe picioare pentru câinele vostru de talie mare sau uriașă, alegeți patul portabil Starmark. Ne veți mulțumi.


Verifică preț pat înălțat portabil Starmark aici!


Saltea Trixie Gino
 

Saltea Trixie Gino pentru câiniDimensiunile generoase, alături de confortul garantat de saltele Trixie Gino ne-au făcut să le rezervăm acestora a treia poziție în topul celor mai bune paturi/saltele pentru câini de talie mare.

Ori de câte ori câinele tău dorește să tragă un pui de somn sau să doarmă adânc peste noapte, salteaua Trixie Gino îndeplinește toate condițiile necesare.

Salteaua este învelită într-un pluș plăcut la atingere, cu un imprimeu ce imită urmele lăsate de lăbuțele câinilor, pe o nuanță de bej. Husa acestei saltele este detașabilă, prevăzută cu fermoar. Astfel, poate fi spălată la mașină, la 30 de grade, pentru a elimina petele provocate de câine.

Salteaua Trixie Gino este prevăzută cu mânere de transport și se poate rolui si prinde într-un sul pentru o depozitare rapidă și eficientă din punct de vedere al spațiului ocupat.


Verifică preț saltea Trixie Gino aici!


Pat XXL en.casa
 

Pat pentru câini XXL en.casaPatul en.casa XXL încheie topul nostru ce se adresează celor mai bune paturi pentru câini de talie mare. De un negru integral, patul en.casa ascunde cu succes petele lăsate în urmă de câine, iar căptușeala poate fi spălată la 30 de grade. Dimensiunile de 110 x 80 x 23 cm sunt mai mult decât suficiente pentru a oferi câinelui tău un somn odihnitor alături de o poziție corectă a coloanei. Țesătura de tip Oxford atribuie patului un plus de eleganță, bumbacul asigurând un contact fin cu pielea câinelui. Astfel se va evita apariția alergiilor la nivel cutanat.

Patul en.casa XXL încheie topul nostru ce se adresează celor mai bune paturi pentru câini de talie mare. De un negru integral, patul en.casa ascunde cu succes petele lăsate în urmă de câine, iar căptușeala poate fi spălată la 30 de grade. Dimensiunile de 110 x 80 x 23 cm sunt mai mult decât suficiente pentru a oferi câinelui tău un somn odihnitor alături de o poziție corectă a coloanei. Țesătura de tip Oxford atribuie patului un plus de eleganță, bumbacul asigurând un contact fin cu pielea câinelui. Astfel se va evita apariția alergiilor la nivel cutanat.

Partea inferioară a patului en.casa XXL este impermeabilă și antistatică. Marginile patului prezintă adâncituri pentru un acces rapid al câinelui. Nu vă lăsați păcăliți de prețul ceva mai redus al acestui pat. Calitatea oferită de patul pentru câini en.casa XXL este una incontestabilă, atât din punct de vedere al confortului oferit cât și din punct de al calității materialelor. Putem spune că raportul preț/calitate al acestui pat ar putea fi superior chiar față de cel obținut de opțiunile prezentate anterior.

Achiziționând patul en.casa XXL pentru câinele tău de talie mare îi vei oferi acestuia somnul odihnitor la care alți câini doar visează, fără ca buzunarul tău să aibă prea mult „de suferit”!


Verifică preț pat XXL en.casa aici!

Tipuri de paturi pentru câinii de talie mare și uriașă

Există o varietate de paturi din care puteți alege cel mai potrivit pat pentru câinele vostru de talie mare sau uriașă. Fiecare tip de pat beneficiază de caracteristici unice și, deși am realizat acest top, nu putem spune cu exactitate care se potrivește cel mai bine câinelui vostru.
Am ales, în opinia noastră, cele mai bune paturi pentru uriașii patrupezi în funcție de caracteristicile generale ale acestora, în speranța că voi îl veți alege pe cel care se adaptează cel mai bine nevoilor câinelui. În rândurile ce urmează vă vom prezenta cele mai comune tipuri de paturi pentru câini, alături de specificațiile fiecăruia în parte.

Paturi ortopedice pentru câini

Probabil nu sunteți deloc surprinși. Majoritatea stăpânilor recomandă aceste paturi, mai ales dacă vă permiteți unul. Noi susținem achiziționarea unui pat ortopedic mai ales în cazuri în care câinele vostru a trecut deja de prima tinerețe, deși nu putem contesta faptul că un pat ortopedic este o alegere excelentă indiferent de vârsta câinelui.
Paturile ortopedice sunt fantastice datorită faptului că acestea sunt fabricate din spumă densă cu memorie. Această spumă susține incredibil articulațiile și sistemul osos al câinelui, dacă grosimea materialului este suficientă.
Dacă aveți posibilitatea de a investi o sumă mai mare în confortul prietenului vostru patruped, recomandăm cu încredere un pat ortopedic.

Paturi cu încălzire/răcire

Aceste paturi constituie o altă variantă excelentă pentru câinii care îmbătrânesc. Căldura emanată de aceste paturi alină durerile articulațiilor, exact ca în cazul pernelor electrice pentru oameni. Însă există o sumedenie de alte beneficii alte paturilor cu încălzire/răcire pentru câini.
Aceste paturi te ajută să controlezi temperatura corpului câinelui tău. Dacă locuiești într-o regiune unde, în zilele friguroase ale iernii, temperatura atinge niște limite foarte joase, acest pat va ajuta corpul câinelui să obțină temperatura optimă.
De cealaltă parte, în arșița verii, poți preveni supraîncălzirea corpului câinelui folosind funcția de răcire a paturilor de acest tip. Singurul lucru la care trebuie să fiți atenți atunci când achiziționați un pat cu încălzire/răcire pentru câini este cablul de alimentare al acestuia. O investiție ideală ar fi achiziționarea unei protecții pentru cablu atunci când v-ați decis să cumpărați un pat electric pentru câini.

Paturi înălțate

Paturile înălțate sunt avantajoase pentru câinii de dimensiuni mari deoarece aceștia pot urca în pat cu ușurință, fără a suprasolicita mușchii sau articulațiile. De asemenea, sunt foarte bune pentru câinii seniori deoarece susțin musculatura și sistemul osos ale acestora. Uneori, paturile ortopedice se pot deforma cu ușurință. Din această cauză, ele nu vor mai oferi câinelui o poziție corectă din punct de vedere ortopedic.
În mod normal, paturile înălțate nu se vor deforma, doar în dacă alegeți o dimensiune necorespunzătoare pentru acestea. Este cât se poate de important să optați pentru un pat cu dimensiuni adecvate pentru câinele vostru de talie mare sau uriașă; în caz contrar, patul nu va fi deloc confortabil.

Paturi standard

În cazul paturilor standard, lucrurile sunt destul de clare. Însă, un pat standard fabricat din plastic ieftin sau alte materiale de proastă calitate poate cauza reacții alergice pe pielea câinelui vostru. Așadar, alege un pat standard construit doar din materiale calitative.
Poate vei investi mai mult inițial, dar vei scăpa de achiziționarea la câteva luni a unui pat pentru câinele tău de talie mare deoarece patul ales la început a provocat alergii, a fost inconfortabil sau, pur și simplu, s-a rupt.

Scroll to Top