Oprește scărpinatul! Cele mai bune 4 zgărzi anti-purici și căpușe pentru câini

Câinele așteaptă ca stăpânul să-i pună zgarda antiparazitară

Căutați cele mai bune zgărzi antiparazitare pentru câini? În regulă! Niciun câine nu iubește puricii și căpușele, iar niciun stăpân nu dorește să curețe casa după aceste insecte.

O infestare cu purici va crea mult disconfort câinelui tău si poate afecta destul de serios sănătatea acestuia. Există o mulțime de opțiuni pentru diferite tratamente împotriva puricilor, de la medicamente administrate pe cale orală la unguente, însă una dintre cele mai ușoare metode este folosirea unei zgărzi anti-purici.

Zgărzile anti-purici sunt cea mai sigură și eficientă metodă de a preveni orice fel de purici, chiar dacă aceștia apar zilnic sau doar temporar. Este important să alegi zgarda anti-purici potrivită câinelui tău astfel încât acesta să ducă o viață confortabilă și fără paraziți.

Recenzii rapide: Cele mai bune 4 zgărzi antiparazitare pentru câinele tău

Cum să alegi zgarda anti-purici și căpușe potrivită pentru câinele tău

Unul dintre cele mai importante lucruri de luat în considerare atunci când îți căutați zgarda anti-purici potrivită este dimensiunea câinelui tău. Acesta nu trebuie să ajungă la zgardă și să o îndepărteze. Ingerarea substanțelor din interiorul unei astfel de zgărzi va pune în pericol sănătatea animalului.

Zgărzile anti-purici și căușe sunt sigure pentru pielea unui câine, dar nu neapărat și pentru sistemul digestiv al acestuia. Încercați să alegeți găsiți o zgardă nici prea mare, nici prea mică, evitând înlăturarea acesteia sau sufocarea câinelui din cauza unei zgărzi prea strânse.

Principalul beneficiu al zgărzilor anti-purici este că acestea au același efect pe termen mult mai lung față de cel al medicamentelor. Utilizarea unei zgărzi este mult mai practică pentru mulți stăpâni decât aplicarea unui unguent câinelui din 30 în 30 de zile. Asigurați-vă însă că nu veți ține zgarda pe o perioadă mai lungă față de cea menționată deoarece își va pierde eficacitatea.

Cele mai bune 4 zgărzi anti-purici și căpușe pentru câini

Zgardă antiparazitară Foresto/Seresto
 

Zgardă antiparazitară Foresto/SerestoCunoscută internațional fie Seresto, fie Seresto zgarda antiparazitară produsă de gigantul farmaceutic Bayern ocupă primul loc al preferințelor noastre. Animalele pot fi afectate de mușcături de purici și căpușe, iar, în ultima perioadă, microbii purtați de aceste insecte au infestat tot mai multe animale de companie, provocând chiar moartea acestora.

Odată atașată la gâtul câinelui, zgarda antiparazitară Foresto/Seresto îl va proteja pe acesta de purici și căpușe timp de 8 luni. Versatilitatea zgărzii este principalul atu al zgărzii Foresto/Seresto față de alți competitori, producători de produse similiare: zgarda antiparazitară Foresto ține la distanță, simultan, atât puricii cât și căpușele, având același afect protectiv pentru câini indiferent de talia acestora.

Există zgarda antiparazitară Foresto/Seresto potrivită pentru orice câine. În plus, zgărzile Foresto au fost primele zgărzi de pe piață ce au obținut rezultate identice cazul câinilor și pisicilor purtătoare ale acestor zgărzi.

Zgarda este rezistentă și impermeabilă, iar câinele o poate purta și când acesta va face baie sau va înota. Substanțele utilizate în compoziția zgărzii sunt destul de puternice și trebuie folosite cu atenție în cazul unui câine sensibil sau în vârstă. Consultați prospectul zgărzii antiparazitare Foresto/Seresto.

Animalele noastre de companie merită toată protecția pe care le-o putem oferi, iar noi, ca stăpâni, cunoaștem efectele negative ale mușcăturilor de țânțari sau căpușe. Imidaclopridul și flumetrinul sunt substanțele principale conținute de zgarda antiparazitară Foresto/Seresto. Cercetările eficacității Foresto/Seresto au demonstrat ca aceste doua ingrediente active acționează sinergic pentru a crește în mod substanțial efectul lor antiparazitar asupra insectelor.

Zgardă antiparazitară Kiltix
 

Zgardă antiparazitară KiltixKiltix este un produs creat de marea compania din industria farmaceutică Bayer. Zgarda antiparazitară Kiltix este ideală pentru câinii de toate taliile, prevenind apariția și tratând mușcăturile de purici și căpușe. Față de modele de zgărzi antiparazitare prezentate anterior, durata de acțiune a zgărzii Kiltix este de dor maximum 6 luni.

Nu este recomandată utilizarea acesteia în cazul în care dețineți un câine cu o vârstă mai mică de 6 luni sau o femelă gestantă. În plus, evitați aplicarea unei astfel de zgărzi pentru câinii ce prezintă leziuni cutanate.

Efectul parazitar al zgărzii începe după primele 24 de ore de la aplicare. Kiltix conține un ingredient activ denumit flumetrin. Acesta este considerat unul dintre cele mai active substanțe împotriva căpușelor. Flumetrinul are o istorie lungă și de succes în tratamentul și prevenirea acestor mușcături. Nu numai că omoară căpușele, ci le și îndepărtează înainte ca acestea să muște pielea câinelui.

Zgarda antiparazitară Kiltrix eliberează praf de flumetrin pe corpul câinelui, iar paraziții vor păstra distanța fața de blana acestuia.

Zgardă antiparazitară Zwini Flea and Tick, 60cm
 

Zgardă antiparazitară Zwini Flea and Tick, 60cmO altă alternativă excelentă prin care puteți ține atât puricii cât și căpușele la distanță de câinele dumneavoastră este achiziționarea zgărzii Zgardă antiparazitară Zwini Flea and Tick de 60 de cm este dedicată câinilor de talie medie.

Zgarda va ucide puricii și căpușele ce vor să muște câinele, iar câinele va duce o viață fericită și sănătoasă. Zgarda Zwini Flea and Tick nu conține pesticide.
Formula ce stă la baza zgărzii Zwini Flea and Tick este hipoalergenică, iar ca ingrediente conține doar uleiuri esențiale și niciun fel de chimicale. Zgarda anti-purici și căpușe este impermeabilă, iar câinele și în apă. Lungimea zgărzii este adaptabilă.

Zgardă antiparazitară Zwini Flea and Tick ăși va menține efectul timp de 8 luni și este dedicată câinilor cu o vârstă mai mare de 7 săptămâni.

Zgardă antiparazitară TropiClean Flea & Tick
 

Zgardă antiparazitară TropiClean Flea & TickȚine puricii și căpușele departe de blana și pielea câinelui tău cu zgarda antiparazitară TropiClean Flea & Tick. Această zgardă este excelentă pentru câini de toate taliile.

Zgarda TropiClean Flea & Tick respinge acește insecte și apară câinele de mușcăturile acestora timp de 4 luni. Zgarda TropiClean Flea & Tick conține doar ingrediente naturale active, cum ar fi uleiul de cedru și uleiul de mentă, creând un strat protector pe toată blana câinelui.

Această zgardă este impermeabilă, iar câinele dumneavoastră nu va fi nevoit să o dea jos atunci când ia contact cu apa. Așadar, câinele poate înota, poate face baie sau se poate plimba într-o zi ploioasă.

Zgarda antiparazitară TropiClean Flea & Tick poate fi purtată și de puii de câine cu o vârstă mai mare de 4 luni și este un mod excelent de a ține la distanță aceste insecte ce pot provoca adevărate coșmaruri câinelui tău.

Cum funcționează zgărzile antiparazitare?

Puricii și căpușele sunt insecte periculoase daca întră în contact cu pielea și, implicit, sângele câinelui. O infestație din cauza mușcăturilor va conduce la lins și scărpinat excesiv, câinele producându-și infecții ale pielii. Folosirea zgărzilor antiparazitare câinele de ambele insecte.

Pe piața accesoriilor canine există două tipuri de zgărzi anti-țânțari și căpușe: unele emit un gas toxic, însă ucide doar insectele din imediata apropiere. Adesea, puricii din zona cozii vor supraviețui. Acest tip de zgardă va ucide doar puricii dintr-o zonă izolată și va funcționa mai bine într-un spațiu închis.

Celălalt tip de zgărzi are un medicament care este absorbit în stratul de grăsime de sub pielea unui câine. Când puricele mușcă, acesta este otrăvit. Acest tip de zgardă este mult mai eficient în a preveni infectarea.

Zgărzile pentru purici nu trebuie purtate tot timpul. Dacă plănuiești să-ți duci câinele într-un poieniș unde ar putea exista purici sau căpușe, acesta poate purta o zgardă antiparazitară doar în acea zi. O puteți da jos atunci când câinele nu mai este nevoit să o poarte.

Nu puneți câinelui o zgardă anti-purici dacă acesta deja susține un alt tratament medicamentos sau este deja tratat cu unguent local. Medicația excesivă poate conduce la o vizită inopinată și costisitoare la veterinar. Neurotoxinele folosite în tratamentele împotriva puricilor se pot dezvolta în organismul canin, generând probleme de sănătate.

Zgărzile anti-purici sunt special create pentru animalele de companie, așadar ai grija la manevrarea acestora. Pielea umană este sensibilă și neprotejată de blană, deci toxinele pot ajunge ușor pe palmele voastre. Asta poate deveni periculos dacă, accidental, veți duce mâna la ochi sau veți pune mâna pe mâncare. Spălați-vă întotdeauna mâinile după ce atingeți zgarda antiparazitară.

Alte animale precum pisicile pot fi la rândul lor afectate de contactul cu o zgardă pentru câini. Dacă dețineți și alte animale de companie utilizați produse special create pentru acestea. Menționăm că anumite zgărzi sunt dedicate uzului atât pentru câini cât și pentru pisici, însă asta nu înseamnă cu se aplică la nivel general.

Videoclip de prezentare a unei zgărzi antiparazitare Seresto/Foresto

Măsuri de siguranță pentru utilizarea zgărzilor antiparazitare

Toate zgărzile antiparazitare conțin anumite chimicale sau insecticide. În doze îndeajuns de mici, insecticidele utilizare nu sunt periculoase pentru câine, dar sunt letale pentru insecte. Verificați ingredientele active pe care zgarda respectivă le conține deoarece unele sunt mai sigure și mai eficiente față de altele.

De exemplu, flumetrinul este un sintetic foarte sigur ce va ucide cu ușurință insecte precum purici sau căpușe. Are efecte minime asupra organismului uman și canin și este recomandarea noastră principală pentru un ingredient activ ce face parte din compoziția zgărzii deparazitare pentru care ați optat.

O zgardă deparazitară de calitate poate salva atât viața câinelui cât și pe cea a dumneavoastră. Ne referim aici la cazuri tragice de mușcături sau infecții care au provocat chiar moartea celui mai bun prieten al unor stăpâni, îndurerându-i pe aceștia pentru totdeauna.

Zgărzile antiparazitare sunt măsuri eficiente de prevenire a unei astfel de drame atât pe termen lung cât și pe termen scurt. Prin ignoranță puteți pune în pericol viața câinelui vostru!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top