Review util pentru zgarda antiparazitară Foresto

Câine rasa Teckel ce poartă o zgardă anti-paraziți Foresto

Zgarda antiparazitară este unul dintre cele mai bune tratamente împotriva puricilor pe care îl puteți oferi câinelui dumneavoastră. Una dintre cele mai bune zgărzi antiparazitare este zgarda Foresto, produsă de gigantul în domeniul farmaceutic, Bayer.

Datorită calității și duratei lungi de protecție împotriva paraziților externi, zgarda antiparazitară Foresto ne-a captat atenția în mod particular. Însă merită să o achiziționați?

Zgardă antiparazitară Foresto/SerestoDacă veți arunca o privire asupra ambalajului zgărzii Foresto, veți recunoaște imediat simbolul companiei Bayer. Da, compania de produse farmaceutice care, în aosicere cu, Avantix, Drontal și Profender, a produs această zgardă antiparazitară.

Faptul că zgarda Foresto este asociată cu renumitul brand farmaceutic Bayern este impresionant, însă nu este singurul motiv de satisfacție al cumpărătorilor de pe mapamond. Cel mai important beneficiu al zgărzii antiparazitare Foresto este că aceasta oferă protecție câinelui pe o durată impresionantă, mai precis 8 luni de la prima aplicare.

Este cel mai lung interval de protecție pe care îl puteți obține de la orice fel de produs antiparazitar. Foresto își menține efectul pe un timp atât de îndelungat datorită unui aport constant de ingrediente active eliberate în concentrații scăzute.

Substanțele active pe care le eliberează zgarda antiparazitară Foresto sunt cunoscute denumirile de imidacloprid și flumetirină. Ambele ingrediente sunt insecticide concepute pentru a perturba sistemul nervos al puricilor și al căpușelor prin diferite blocaje senzoriale. În cele din urmă, paraziții vor paraliza și vor muri.

Aceste substanțe sunt eliberate pe câine treptat prin contactul cu pielea. Odată ce contactul are loc, ingredientele se vor răspândi pe tot corpul animalului. Acest lucru permite o protecție totală împotriva puricilor pe toata lungimea corpului câinelui, nu doar în zonele specifice unde puricii se adună în mod obișnuit.

Zgarda Foresto este proiectată pentru o aplicare ușoară și confortabilă, fiind foarte ușor de reglat. De asemenea, zgarda antiparazitară dispune de un mecanism de eliberare în ambele sensuri care permite câinelui să desprindă zgardă în situații extreme, precum cazul în care câinele ar rămâne înțepenit din cauza zgărzii.

Chiar dacă această măsură de siguranță permite desprinderea zgărzii, zgarda antiparazitară Foresto este o zgardă foarte robustă. Este impermeabilă, așadar nu trebuie să i-o dați jos câinelui înainte ca acesta să înoate sau să facă baie.

Zgarda Foresto este concepută pentru a elimina puricii în 24 de ore de la aplicare, iar căpușele în 48 de ore. Nu doar că va scăpa animalul de scărpinat, dar va elimina șansele de apariție ale unor probleme de sănătate mai grave provocate de mușcături, cum ar fi boala Lyme.

Există și un alt aspect care „vă va capta” atenția atunci când doriți să achiziționați zgarda antiparazitară Foresto: prețul acesteia. Este una dintre cele mai scumpe zgărzi antiparazitare de piața accesoriilor canine, însă, după cum am menționat, calitatea are prețul său, indiferent dacă discutăm despre hrană sau alte accesorii pentru câini.

Însă prețul superior al zgărzii Foresto este justificat în totalitate. Și, dacă luați în calcul protecția de 8 luni oferită de această zgardă, în timp, veți economisi deoarece alte substanțe oferă un timpul mult mai scurt de protecție. Astfel, veți achiziționa zgarda Foresto o singură dată, iar aceasta își va face treaba pe termen îndelungat.

Câinele vostru va aprecia acest aspect, cu siguranță. Odată ce zgarda Foresto va fi atașată la gâtul câinelui, puteți sta liniștiți împreună, în absența paraziților externi.

Deși, la prima vedere, zgarda antiparazitară Foresto pare un accesoriu de lux, analizând în detaliul beneficiile oferite de acesta produs, prețul este chiar unul rezonabil. Pe termen lung, veți investi mult mai mult în alte produse ce oferă protecție antiparazitară, însă protecția garantată de acestea este de scurtă durată în comparație cu cele 8 lungi oferite de zgarda Foresto, produsă de Bayer.

Este zgarda antiparazitară Foresto potrivită pentru câinele dumneavoastră?

Labrador purtând zgarda antiparazitară Foresto

Alături de toate specificațiile sale științifice, zgarda Foresto este ideală pentru stăpânii ce dețin o doză de comoditate. Faptul că zgardă vă permite să o atașați și o lăsați la gâtul câinelui două treimi de an este destul de atrăgător, mai ales dacă dețineți un câine reticent atunci când acesta este supus la diferite procese de îngrijire.

De asemenea, zgarda Foresto este excelentă pentru câinii ce-și petrec majoritatea timpului în aer liber, în curte sau zone rurale. Puricii și țânțarii se dezvoltă mult mai ușor în mediul exterior, iar dacă amicul dumneavoastră trăiește într-un astfel de ambient, va fi mult mai predispun la atacul acestor paraziți externi.

Așadar, zgarda Foresto va fi principalul vostru aliat împotriva puricilor și țânțarilor, mai ales dacă dețineți un câine ce trăiește în afara apartamentului.

Dar oare zgarda Foresto chiar oferă protecție timp de 8 luni? Ei bine, în urma experiențelor cumpărătorilor, nu numai că zgarda va proteja câinele timp de 8 luni, ci își va păstra efectul repelent puternic chiar și în ultimele luni. În concluzie, nu trebuie să vă faceți niciun fel de griji cu privință la eficiența acestei zgărzi pe tot parcursul termenului garantat de protecție.

Un mic impediment în folosirea zgărzii Foresto poate apărea în cazul câinilor de talie mică, cu un gât mai gros (pugii, de exemplu). Zgarda antiparazitară Foresto este disponibilă în două variante: pentru câini cu greutatea mai mică de 8 kilograme sau pentru câini cu un gabarit mai mare de 8 kilograme. Nu există o dimensiune intermediară a zgărzii.

Zgarda pentru câinii cu greutatea de sub 8 kilograme se va potrivi de minune oricărui astfel de câine cu o dimensiune „normală” a gâtului, însă, în cazul câinilor cu gâtul gros, zgarda va veni mai fixă. Acest lucru nu influențează în niciun eficiența zgărzii Foresto, ci poate fi doar ușor incomodă pentru unii câini.

Rareori s-au raportat efecte secundare în urma utilizării zgărzii Foresto. Nu a fost nimic grav, doar unele iritații ușoare în zona zgărzii. Dacă totuși sunteți îngrijorat în urma posibilei apariții a acestor efecte secundare, puteți consulta doctorul veterinar înainte de achiziționarea zgărzii antiparazitare Foresto.

Există șanse ca doctorul veterinar chiar să vă recomande această zgardă.

Care sunt dezavantajele utilizării unei zgărzi antiparazitare?

Chiar dacă zgărzile antiparazitare acționează direct asupra câinelui, nu toate zgărzile pot rezolva problema unei infestări anterioare. Dacă amicul vostru este copleșit de atacuri repetate ale paraziților, va trebui să găsiți o soluție de eliminare, nu de prevenire.

Uneori, câinii pot avea reacții negative la substanțele conținute de zgărzile antiparazitare. Acestea ar putea conduce la ușoare iritații. Unii câini s-ar putea simți inconfortabil atunci când poartă zgarda, încercând să o dea jos, comportament ce poate conduce și la alte probleme de sănătate.

Din aceste motive, este important să monitorizați comportamentul câinelui cât timp acesta va purta o zgardă antiparazitară. Dacă bănuiți că acesta nu se simte în regulă, faceți o vizită doctorului veterinar.

Lucruri ce trebuie urmărite la o zgardă antiparazitară

Cel mai important lucru pe vreți să achiziționați o astfel de zgardă este să vă asigurați că veți alege tipul potrivit. În timp ce unele zgărzi precum cea Foresto acționează ca repelent și tratament, alte zgărzi nu beneficiază de aceste calități. Citiți cu atenție prospectul pentru a fi siguri că ați ales zgarda antiparazitară potrivită.

Din fericire, există mai multe fraze cheie pe care le puteți căuta pe ambalaj. Acestea vă vor oferi indicii majore despre modul de utilizare al zăgrzii. Dacă vedeți expresii de genul „respinge purici” sau „ține dăunătorii departe”, atunci zgarda va acționa ca un scut ce va ține puricii sau alți paraziți departe de câinele dumneavoastră.

Dacă veți găsi pe ambalaj cuvinte precum „ucide” sau „elimină”, zgarda respectivă nu numai că va respinge paraziții externi ca va fi decontamina și va trata pielea și blana câinelui de paraziți deja existenți.

Dacă veți achiziționa o zgardă pe bază de tratament (precum zgarda Foresto împotriva paraziților), nu alegeți o zgardă ce va elimina doar puricii și căpușele în sine, ci una care va distruge atât ouăle cât și larvele lăsate de aceștia. Distrugând și generația următoare de paraziți, zgarda antiparazitară va oferi mai multă protecție pentru atacurile ulterioare ale paraziților.

Merită să achiziționați zgarda antiparazitară Foresto?

Există multe tipuri de stăpâni și câini ai acestora ce s-ar preta excelent la achiziționarea unei zgărzi antiparazitare. Un câine activ, energic, care adoră să-și petreacă timpul în aer liber, se va expune mai mult la riscul infestării cu purici, căpușe sau alți paraziți externi. Un câine de apartament, însă, nu va fi expus la un risc atât de mare.

De asemenea, stilul de viață al stăpânului poate fi alt factor decizional în vederea achiziționării unei zgărzi antiparazitare. Dacă sunteți foarte activ, mereu în mișcare, vă va fi dificil să-i asigurați câinelui un tratament cu șampon sau cu alte substanțe ce necesită o aplicare constantă. Utilizând o zgardă antiparazitară, veți câștiga timp deoarece, odată aplicată, zgarda nu necesită niciun fel de mentenanță.

Însă, indiferent de ipotezele prezentate mai sus, zgarda antiparazitară Foresto produsă de Bayer este una dintre cele mai eficiente soluții împotriva paraziților externi disponibile la ora actuală. Protecția garantată timp de 8 luni prezintă un avantaj impresionantă, fiind tratamentul pe cel mai îndelungat termen.

Faptul că nu trebuie să faceți nimic pentru a menține protecția activă timp de 8 luni, face ca zgarda antiparazitară Foresto să devină o opțiune și mai atractivă.

Deși prețul este unul ridicat, recenziile zgărzii antiparazitare Foresto o recomandă drept cea mai bună zgardă pentru câini împotriva paraziților disponibilă la ora actuală. Așadar, investiția făcută este spre binele câinelui dumneavoastră!

În concluzie, câinele este cel ce beneficiază de această investiție. Nu numai că puricii și căpușele vor păstra distanța față de câinele dumneavoastră, dar veți preveni și apariția unor probleme de sănătate mult mai grave aferente infestațiilor cu paraziți externi. Din perspectiva unui stăpân responsabil, nimic nu este mai important ca sănătatea câinelui dumneavoastră.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top