Cel mai bun tratament oral contra puricilor și căpușelor la câini: tot ce trebuie să știți

Câinele de talie mare este deranjat de prezența puricilor și a căpușelor

Una dintre cele mai frecvente și frustrante probleme cu animalele de companie pe care le au proprietarii este atunci când câinele lor devine gazda unei infestări cu purici! Nu este nimic distractiv să te ocupi de purici.

Poți observa semne ale unei probleme cu purici timpuriu dacă observi ca prietenul tău canin se scarpină mai mult decât de obicei sau dacă observi orice semne de purici în timp ce îl îngrijești în mod regulat, dar uneori, puricii eclozează și se înmulțesc înainte de a-i putea prinde.

Din fericire, tratamentul oral contra puricilor la câini este disponibil de la numeroase companii. Medicația orală contra puricilor funcționează. Ea împiedică ouăle să eclozeze și ucide puricii în câteva ore, de obicei cu substanțe toxice pentru purici sau prin înmuierea învelișului lor dur, astfel încât aceștia vor muri.

Cea mai bună medicație orală contra puricilor la câini nu va afecta sănătatea animalului tău de companie, în afara de a-i scăpa de invadatorii lor, puricii.

Top 3 tratamente orale împotriva puricilor

Comprimate masticabile Simparica
 

Spune adio paraziților obositori și insistenți precum puricii și căpușele. Comprimatele Simparica sunt principalul aliat al tău și al prietenului tău patruped în lupta cu aceștia. Este nevoie de un singur comprimat pe lună pentru a beneficia de această modalitate ușoară de eliminare a puricilor și căpușelor o dată pentru totdeauna.

Tableta Simparica are un gust plăcut și acționează precum un scut pentru câinele tău timp de 35 de zile, omorând purcii înainte ca aceștia să-și lase ouăle. Astfel, domiciliul tău va fi protejat de o posibilă infestare, iar câinele tău nu va fi una din victimele bolilor transmise prin mușcătura de căpușă.

În plus, Simparica nu trebuie să fie administrată odată cu hrana obișnuită a câinelui tău, așa cum se întâmplă în cazul majorității tabletelor antiparazitare de pe piață. Pur și simplu, oferă-i câinelui tău o comprimată masticabila Simparica, ca pe o recompensă lunară, iar acesta o va înșfăca în colți numaidecât! Astfel el de va bucura de protecția pe care o merită împotriva paraziților externi.

Comprimate masticabile Bravecto
 

Când vine vorba de cifre, comprimatele masticabile Bravecto excelează de-a dreptul! 

Bravecto oferă protecție timp de 12 săptămâni de la administrare împotriva puricilor și căpușelor, ucigându-le în mod constant timp de 8 săptămâni. În primele 24 de ore de la administrare, tableta va ucide puricii și căpușele în proporție de 98,7%.

Capsula va trata infestările actuale cu acești paraziți și le va preveni pe cele ce se pot dezvolta în viitor.

Cu atât mai mult, fiecare comprimată masticabilă Bravecto are o aromă diferită. Astfel, câinele tău va aștepta cu nerăbdare momentul în care îi vei oferi următoarea tabletă, bucurându-se de fiecare dată de o nouă aromă.

Comprimate masticabile NexGard
 

Comprimate deparazitare NexGardComprimatele masticabile NexGard ajută la prevenirea infestărilor cu purici prin exterminarea rapidă a exemplarelor adulte, înainte ca acestea să poată depună ouă.

NexGard este un tratament recomandat de mulți doctori veterinari și aprobat de specialiști pentru prevenirea dezvoltării bolii Lyme la câini. După cum știm, această boală se transmite în urma mușcăturilor de căpușe. NexGard extermina căpușele înainte ca acestea să poată transmiste afecțiunea periculoasă menționată anterior.

Prin acțiunea lor rapidă, comprimatele antiparazitare NexGard oferă protecție sigură și eficientă împotriva puricilor și căpușelor timp de o lună de la administrarea tabletei.

Tabletele NexGuard au o aromă intensă de carne de vită, fiind ușor de strecurat printre celelalte bucăți de carne ce formează hrana umedă preferată a câinelui dumneavoastră.

Comprimatele masticabile NexGard pot fi administrate puilor cu o vârstă mai mare de 8 săptămâni și oricărui reprezentant canin cu o greutate corporală mai mare de 1,8 kg.

Scapă rapid de purici!

Sper că sugestiile mele despre cel mai bun tratament oral contra puricilor la câini ca al tău te-au ajutat să alegi rapid un produs. Când ai de-a face cu purici, vrei să te miști repede și să alegi un medicament oral contra puricilor la câini, care va funcționa de asemenea rapid.

Dacă întâmpini probleme în rezolvarea situației, ține cont de faptul că cel mai bun medicament oral contra puricilor la câinii din gospodăria ta este cel care funcționează rapid, eficient și este accesibil pentru bugetul tău.

Medicația orală contra puricilor la câini este cea mai directă cale de a-ți scăpa animalele de companie de purici, după ce s-a infectat. Nu ezita să alegi unul dintre tratamentele orale contra puricilor la câini sau e posibil să ai de-a face cu și mai mulți „invadatori”.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top