Cele mai bune comprimate masticabile pentru prevenirea si stoparea puricilor la câini

Câine primește din mâna stăpânei o comprimată masticabilă împotriva puricilor și căpușelor

Când vine vorba de o infestare cu purici care îți afectează câinii, vei dori să apelezi la produse de control al puricilor care să-i împiedice pe aceștia să locuiască pe cățelul tău. Puricii se reproduc foarte repede și sunt dificil de ucis fără a utiliza cel mai bun control oral contra puricilor pentru câini, cum ar fi producele Simparica, Bravecto și NexGard, incluse în recenziile mele de mai jos privind controlul contra puricilor la câini.

Cel mai bun control contra puricilor la câini este unul care acționează rapid. Recomandările mele se referă la produse care pot ține rapid sub control o infestare cu purici atunci când se observă semne ale acestor paraziți la animalul tău de companie.

Chiar și cea mai bine cotată medicație contra puricilor la câini de pe alte liste s-ar putea să nu funcționeze rapid, ceea ce înseamnă că va trebui să îți tratezi animalul de companie mai mult timp decât este necesar. Produsele care acționează rapid sunt cele mai bune pentru controlul puricilor.

Recenzii ale celor mai bune comprimate masticabile împotriva puricilor

Comprimate masticabile Simparica
 

Din păcate, perseverența este una din principalele caracteristici ale paraziților externi precum puricii și căpușele. Însă aceștia pot deveni istorie datorită comprimatelor Simparica. Aceste tablete previn atât infestarea cu purici cât și cea cu căpușe. De asemenea, tratează infestările deja existente.

Pentru o lună de zile, atât puricii cât și diferitele specii de căpușe nu vor mai fi o amenințare pentru câinele vostru dacă i-ați administrat acestuia o singură comprimată Simparica. Nu numai că acestea sunt eficiente și ușor de administrat, dar au și un gust irezistibil. 

Substanța activă conținută de aceste tablete poartă denumirea de sarolaner. Aceasta pătrunde cu ușurință în fluxul sanguin al câinelui, oferindu-i acestuia protecție timp de 35 de zile. Astfel, puricii și căpușele vor păstra distanța față de câinele dumneavoastră, Simparica prevenind și posibilele infestări.

Comprimate masticabile Bravecto
 


Când discutăm despre infestările cu purici și căpușe, Bravecto are soluția. Aceste comprimate vor combate infestările actuale cu acești paraziți externi și le vor preveni simultan pe cele viitoare.

Comprimatele Bravecto conțin fluralaner, un ingredient activ ce ucide purcii adulți sau tineri, însă și o varietate de specii de căpușe. Spre deosebire de Bravecto, multe alte tratamente doar stopează reproducerea paraziților, fără să fie capabile să extermine exemplarele deja prezente în blana câinelui.

Mulți veterinari recomandă Bravecto prin simplul motiv că aceste comprimate chiar funcționează. În plus, sunt foarte ușor de administrat deoarece stârnesc apetitul câinelui datorită aromei acestora.

Odată ce paraziții externi au devenit de domeniul trecutului, riscul de infestare a dispărut. Nu ezitați să-i oferiți câinelui comprimatele masticabile Bravetco înainte să fie prea târziu: câinele poate arunca atunci când se scarpină ouăle paraziților în locuri nedorite precum patul, mobila sau culcușul acestuia. În aceste locuri se pot crea adevărate focare!

Comprimate masticabile NexGard
 

Comprimate deparazitare NexGard
O altă opțiune excelentă în prevenirea și stoparea puricilor și căpușelor la câini este reprezentată de comprimatele masticabile NexGuard. Acestea pot fi administrare chiar și puilor ce au trecut de primele 8 săptămâni de viață și oricărui câine care a depășit gabaritul de 1.8 kg.

Comprimatele NextGard oferă protecție timp de o lună asupra unei game mari de paraziți externi, de la puricii atât de comuni la diferite tipuri de căpușe.

Substanța activă ce stă la baza comprimatelor NexGard poartă numele de afoxolaner și atacă sistemul nervos central al paraziților externi, provocând decesul acestora. Pentru a extinde perioada de protecție pe următoarele 30 de zile, oferiți-i câinelui un alt comprimat. Cu alte cuvinte, 1 comprimat de NexGard este sinonim cu o lună fără purici sau căpușe.

Alege cele mai bune comprimate împotriva puricilor și căpușelor

După cum spuneam, indiferent de produsul pe care îl alegi, vrei ca acesta să acționeze rapid. Cel mai bine este să ai la îndemână niște produsele pentru controlul puricilor la câini, în special dacă locuiești într-o zonă în care puricii sunt ceva obișnuit.

Îți vei putea trata imediat câinele dacă ai făcut cercetări din timp. Fii întotdeauna pregătit pentru ce este mai rău când vine vorba de purici, astfel încât să-ți poți scăpa animalul de purici rapid și ușor.

Cu ceva noroc, aceste recenzii privind controlul oral al puricilor la câini îți prezintă un produs care îți va plăcea!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top