Cele mai rezistente 7 paturi la ros – Paturi greu de distrus

Câine rasa Fox Terrier și-a ros patul și l-a distrus

Câinele tău face parte în totalitate din familia ta, asemenea oricărui alt membru. Ei trebuie să se bucure întotdeauna de confort, mai ales pe durata somnului. Un pat rezistent poate oferi animalului tău de companie un culcuș excelent, ce nu va deveni bun de aruncat la gunoi în urma mușcăturilor, zgârieturilor sau oricăror altor tentative de deteriorare la care va fi supus.

Pe lângă durabilitatea acestuia, un pat de calitate va fi locul în care câinele se va simți ca acasă, în siguranță și departe de necazuri.

Alegerea patului potrivit va fi ghidată de talia câinelui dumneavoastră, dar și de nevoile sale personale. De exemplu, un exemplar de talie mică va avea nevoie de mai puțin spațiu, în timp ce un câine de talie mare va solicita un pat de dimensiuni superioare.

Cu toate acestea, există și alte aspecte demne de luat în calcul printre regăsim și vârsta câinelui. În acest caz, un câine în vârstă, cu probleme la nivelul sistemului osos și al celui articular va avea nevoie de o suprafață ortopedică pe care acesta își odihni trupul.

Tot în această notă, în rândurile ce urmează, veți afla care sunt principalele coordonate pe care trebuie să le urmați pentru a achiziționa patul perfect pentru câinele dumneavoastră, dar și alte sfaturi utile.

Cele mai bune 7 paturi paturi rezistente la ros – recenzii rapide

Ce tipuri de paturi rezistente la ros veți găsi aici?

Paturi tip saltea

Acestea sunt suprafețe plane, fără umpluturi, pături sau fermoare. În majoritatea cazurilor, acestea nu sunt atât de confortabile față de alte paturi. Dacă patrupedul dumneavoastră roade tot ce îi stă în cale sau adoră să zgârie suprafețe, un astfel de pat tip saltea vă poate fi de ajutor deoarece este foarte de distrus. De asemenea, paturile pot fi impermeabile și mai ușor de curățat.

Paturi suspendate

Dacă sunteți în căutarea unui pat și mai rezistent pentru câinele dumneavoastră, noi vă recomandăm un pat suspendat. Sunt mult mai greu de ros sau zgâriat. Cel mai mare avantaj oferit de un pat suspectat este faptul că acest pat se curăță rapid și fără probleme.

Perne și paturi din spumă cu memorie, rezistente la ros

Pernele rezistente la mușcături și paturile din spumă cu memorie sunt achiziții excelente dacă dețineți câini care, totuși, nu sunt atât de predispuși la astfel de comportamente distructive. De obicei, paturile cu spumă cu memorie nu sunt atât de atractive în a fi mușcate sau zgâriate.

Sfaturi pentru a alege cel mai bun pat rezistent la ros pentru câinele dumneavoastră

Aspectele principale de selecție ale celui mai bun pat rezistent la mușcături pentru câinele dumneavoastră sunt determinate de preferințele patrupedului, dar și locația unde veți dori să amplasați patul. Dacă patul va fi amenajat în afara casei, veți opta pentru un pat fabric din plastic sau metal. Acestea materiale rezistă mai bine diferitelor condiții meteorologice în comparație cu paturile făcute din alte materiale.

Înainte de a monta un pat pentru câini, gândiți-vă dacă va fi nevoie să curățați suprafața acestuia sau nu. Dacă veți investi o sumă consistentă pentru achiziționarea unui pat, veți dori să alegeți unul ușor de curățat. Așadar, un pat confecționat din materiale ce pot fi spălate la mașină sau șterse cu ușurință va fi o achiziție excelentă.

Dacă dețineți un câine care adoră să roadă, noi am ales pentru dumneavoastră cele mai rezistente paturi la mușcături. Vă invităm să parcurgeți recenziile noastre și să alegeți patul potrivit pentru câinele dumneavoastră!

Cel mai bun pat rezistent la ros – Pat suspendat portabil DogZone, Starmark

 

Pat suspendat portabil DogZone, StarmarkAcest pat suspendat nu numai că este incredibil la rezistent la orice fel de deteriorare pe care câinele dumneavoastră i-o poate aduce folosindu-și colții sau ghearele, dar, în urma cercetărilor, am descoperit că patul suspendat portabil DogZone, Starmark este special creat pentru a dezvăța câinele de aceste comportamente distructive. În mai puțin de 2 minute acest pat va fi instalat și gata de folosire.

Dacă mobila dumneavoastră a început să capete un aspect „șifonat”, iar parchetul prezintă urme de dinți sau gheare, câinele dumneavoastră dezvoltă un comportament distructiv. A roade este o activitate normală a câinilor, dar poate fi un obicei nu doar deranjat, ci și periculos. Un câine poate mobilă, dar și fire electrice. Așadar, cu puțină răbdare și persistență, casa dumneavoastră poate fi salvată de mușcăturile sau zgârieturile celui mai bun prieten al omului.

Pe cât de ușor este de instalat patul suspendat portabil DogZone, Starmark, pe atât de ușor de strâns. Astfel, patul poate fi mutat oriunde doriți, materialele fiind îndeajuns de rezistente pentru ca patul să fie amplasat atât în interiorul casei cât și afară. Nu aveți nevoie de scule pentru asamblare sau dezasamblare. Susține cu succes greutatea câinilor de talie mare și foarte moale, oferindu-le acestora o poziție ortopedică, indiferent de mișcările câinilor sau pozițiile diferite în care aceștia pot dormi.

Cadrul patului suspendat DogZone, Starmark este fabricat din oțel ranforsat de 1 inch, iar suprafața sa din nailon rezistă cu succes la diferite pete, chiar și cele provocate de lacrimile câinelui.

Setul include un clicker dar și un DVD cu practici pentru dresajul canin!

Cel mai comod pat rezistent la ros – Culcuș Ambient Lounge
 

Culcuș pentru câini Ambient LoungeCulcușul Ambient Lounge este la fel de pufos precum un norișor în care câinele tău se va bucura de un somn profund și odihnitor! După cum știm deja, majoritatea câinilor se ghemuiesc atunci când vine ora somnului, așadar Ambient Lounge propune un pat de formă circulară.

Datorită confortului oferit de cuvertura fabrică din blană artificială (lup polar), cățelușul dumneavoastră se poate răsfăța ghemuindu-se confortabil și adormind liniștit. Asta da viață de câine! Pentru câinii care obișnuiesc să doarmă și afară, pur și simplu desfaceți fermoarul „capacului” și veți obține instant un sac de dormit impermeabil pentru exterior, ușor de curățat și rezistent la ros.

Stratul exterior este o împletitură de două nuanțe distincte de nailon 1200D, moale, impermeabil și rezistent la ros. Acesta este întărit de un strat de cauciuc. Pentru respirabilitatea materialului și proprietatea acestuia de a se mula pe corpul câinelui, tehnologia SmartVent este amplasată sub mânerul de transport. Astfel, culcușul este ideal pentru situațiile în care câinele dumneavoastră se va odihni afară, în garaj, în adăpost sau pe balcon.

Stratul din blăniță artificială, gros și elegant, este fabricat la cele mai înalte standarde pentru ca patrupedul dumneavoastră să se simtă în al nouălea cer! Spre deosebire de alte produse din blăniță artificială de pe piață, perii acestui strat nu se vor desprinde cu ușurință, oferind câinelui un culcuș în care acesta se poate scufunda și înveli. Calitatea somnului de care câinele dumneavoastră se va bucura este dovada de care aveți nevoie.

Miile de câini fericiți și stăpânii acestora, care au achiziționat deja culcușul Ambient Lounge peste tot în lume, constituie un motiv suplimentar pentru ca și dumneavoastră să vă doriți o experiență similară pentru îndrăgitul animal pe care îl aveți.

Capacul prevăzut cu fermoar se înlătură cu ușurință pentru ca a vă permite spălarea și îngrijirea acestuia, în vederea asigurării nivelului de igienă pe care animalul dumneavoastră îl merită.

În anumite situații, este posibil ca animalul dumneavoastră să încerce să roadă materialul culcușului. Însă, dincolo de faptul că va șifona blănița, nu vă faceți griji că ar putea perfora stratul întărit de dedesubtul acesteia. După cum am spus mai sus, nailonul de 1200D este și rezistent la ros, și dublat cu cauciuc.

Pentru animăluțe temperamentale sau agitate, se recomandă ca spațiul de amplasare al culcușului să nu permită acestuia să îl agațe sau îl miște cu ajutorul colților.

Cel mai practic pat rezistent la ros – Pat Nr Dogs, Fun Line
 

Pat pentru câini Nr Dogs, Fun LineAtunci când calitatea primează, paturile pentru câini NR Dogs sunt una dintre principalele opțiuni. Principala calitate ale acestor paturi este rezistența acestora la urmele lăsate de lăbuțele pline de noroi sau la firele de păr ale câinelui așternute pe pat în timpul somnului.

Cu doar puțină apă, o cârpă sau un burete paturile Nr Dogs vor fi la fel de curate ca în prima zi. Datorită materialelor alese de producător, saltele Nr Dogs nu vor fi adevărați magneți pentru firele de păr chiar dacă animalul năpârlește.

Nanotehnologia utilizată in realizarea țesăturilor va face ca firele de păr să alunece ușor, fără ca acestea să rămână prinse în fibrele materialului. Tot datorită materialelor, saltele Nr Dogs sunt recomandate și pentru câinii trecuți de prima tinerețe sau cei ce dezvoltă probleme ale articulațiilor.

Materialul exterior al saltelelor este un poliester siliconat, rezistent la ros și zgârieturi, fiind, de asemenea, foarte ușor de curățat. Datorită flexibilității oferite de acest material, câinele se va simți la fel de confortabil în timpul somnului, chiar dacă acesta doarme pe burtă sau se ghemuiește în mijlocul patului. Poliesterul siliconat este antistatic, impermeabil, respingând praful și murdăria.

Astfel, câinele poate dormi în orice poziție, iar dumneavoastră nu trebuie să vă mai faceți griji cu privire la procese complicate de igienizare ale culcușului!

Cel mai avantajos pat rezistent la ros – Culcuș Kerbl Oxford Place
 

Culcuș pentru câini Kerbl Oxford PlacePutem defini acest culcuș cu totul și cu totul special drept o pernă gigantică în care câinele dumneavoastră se va bucura de un somn liniștit și odihnitor.

Numele acestei perne (Oxford) este oferit de fapt de materialul de fabricare al acesteia, poliesterul Oxford. Acest material ne-a uimit prin rezistența sa, fiind o opțiune excelentă pentru un câine obișnuit să roadă sau să zgârie tot ce i se pare îndeajuns de atractiv.

Tot prin prisma rezistenței acestui poliester Oxford, culcușul Kerbl Oxford Place poate fi folosit la fel de mine atât sub acoperișul dumneavoastră cât și în exterior. Solid și totodată cât se poate de practic, stratul exterior se poate înlătura cu ușurință prin ajutorul unui fermoar dispus pe toată lungimea acestuia. Apoi îl puteți spăla în mașină la 30 de °C.

Pe interior, perna este moale și confortabilă, oferind simultan o poziție ortopedică și relaxantă. De asemenea, interiorul culcușului Kerbl Oxford Place este îndeajuns de gros pentru ca patrupedul să nu resimtă temperaturile joase ale podelei.

La un preț bun, confortul și rezistența oferite de culcușul Kerbl Oxford Place sunt cât se poate de atractive, iar noi recomandăm acest produs premium tuturor câinilor, indiferent de talie sau vârstă!

Cel mai bun raport preț/calitate pentru un pat rezistent la ros – Culcuș Nobby Reno
 

Culcuș pentru câini Nobby RenoUn alt pat tip pernă precum cel menționat anterior este culcușul Nobby Reno. Multe din caracteristicile culcușului Kerbl Oxford Place se regăsesc și la acest culcuș. Rezistența nailonului exterior este impresionantă și la acest culcuș, iar comoditatea oferită de spuma din interior amestecată cu o vată specială clasează culcușul

Nobby Reno în topul preferințelor noastre. Stratul protector exterior este detașabil. Acesta poate fi spălat la mașină tot la 30 de °C. Nailonul ce compune stratul exterior este impermeabil și rezistă cu brio chiar și în fața celor mai severe pete.

Raportul preț/calitate al culcușului Nobby Reno Place este unul imbatabil. Achiziționând acest culcuș îi veți asigura câinelui un ambient plăcut și liniștitor, fără că dumneavoastră să băgați mâna prea adânc în buzunar.

Patul rezistent la ros, fabricat din cele mai fine materiale – Pat Scruffs, Chester
 

Pat pentru câini Scruffs, ChesterPatul Scruffs, Chester se bucură de dintr-o țesătură fină, denumită Chenille, menită să îmbracate exteriorul și marginile acestuia. Plușul luxos și foarte fin la atingere acoperă zona în care câinele se va așeza, oferind un ambient plin de confort și căldură.

Patul Scruffs, Chester este ornat cu imitație de piele de căprioară, iar logo-ul Scruffs este brodat pe marginea vizibilă a patului, în cel mai mic detaliu. De asemenea, patul poate fi spălat la mașină și beneficiază de o suprafața antiderapantă.

Deși poate nu la fel de practic sau rezistent precum paturile ce dispun de un strat exterior fabricat din nailon, patul Scruffs, Chester este ideal pentru câinii ce nu dezvoltă un comportament foarte distructiv, oferind un plus de confort prin materialele fine din care acesta este realizat!

Cel mai bun pat ortopedic, rezistent la ros – Saltea ortopedică Trixie, Bendson
 

Saltea ortopedică pentru câini Trixie, BendsonSalteaua ortopedică Trixie, Bendson este special creată pentru a maximiza confortul câinelui dumneavoastră pe parcursul orelor de somn. 

Paturile ortopedice pentru câini oferă suport articulațiilor, dar și sistemului osos sau muscular.

Salteaua ortopedică Trixie este fabricată din spumă cu memorie cu o grosime de 8-10cm, menită articulațiile câinelui pe durata somnului și alinând durerile articulare. Stratul exterior al saltelei este fabricat dintr-un nailon rezistent și poate fi spălat în mașină la 30 °, în turații mici.

Spatele saltelei este prevăzut cu o suprafață antiderapantă ce împiedică deplasarea saltelei, indiferent de talia câinelui dumneavoastră. Pentru a determina mărimea saltelei ortopedice Trixie, Bendson pentru câinele dumneavoastră, măsurați câinele de la bot până la începutul cozii, apoi adăugați încă 30 de cm.

Comparați rezultatul dumneavoastră cu lungimea saltelei și astfel veți alege salteaua de dimensiunea potrivită!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top