Pat pentru labradori

Cele mai bune 5 paturi pentru Labrador

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune paturi pentru câinii Labradori, avem un mic ghid pentru tine in cele ce urmează. Labradorii sunt câini mai mari, așa că vor avea nevoie de un pat care să se potrivească tuturor nevoilor lor.

De asemenea, Labradorii sunt, în general, câini foarte activi, așa că vor avea nevoie de un pat care să poată rezista la un mic atac. Găsirea patului potrivit pentru Labradorul tău poate fi un proces deosebit de descurajant și chiar frustrant.

Cu toate acestea, vă vom oferi câteva sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta în acest proces și vă vom face chiar și câteva recomandări pentru cele mai bune 5 paturi pentru labradori.

Culcușuri pentru labradori – recenzii rapide

Culcuș pentru labrador, HobbyDog Gloria
 

Culcuș pentru labrador, HobbyDog GloriaAcest pat este incredibil de durabil; Cred cu adevărat că designerii au avut Labradori în minte atunci când au venit cu conceptul acestui pat. Este suficient de mare pentru ca Labradorul tău să stea confortabil.

Vine cu o husă groasă, din denim, care poate fi îndepărtată și spălată. De asemenea, are husa cu fermoar intern impermeabil, care va împiedica spuma internă să se ude și să se rupă.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că acest pat este ortopedic. Acesta vine cu o saltea de 10 cm grosime, spuma de memorie. Dacă nu aveți un câine mai în vârstă, este bine, în opinia mea, sa achiziționați patul din spumă cu memorie.

Este cu siguranță mai mult decât un pat luxos.

Cu toate acestea, câinii mai în vârstă au nevoie, de obicei, de un fel de saltea din spumă de memorie pentru a-i ajuta să crească corect.

Deoarece acest pat este atât de durabil, ai putea să-l cumperi atunci când Labradorul este tânăr, și va tine probabil toata viața. Acesta este patul de top pe care îl recomandăm tuturor posesorilor de Labradori.


Verifică preț Culcuș pentru labrador, HobbyDog Gloria aici!

Saltea pentru labrador Hobbydog, XL
 

Acesta este un pat excelent la un preț remarcabil. Este un pat mare, in care labrdorul tau se va simti excelent. De asemenea, este un alt pat ortopedic care va fi potrivit pentru laboratorul dumneavoastră pe toată durata vieții lor.

Acest pat este special făcut pentru câinii seniori, dar va funcționa bine pentru orice câine care îl folosește. De asemenea, poate fi folosit ca îngrijire preventivă pentru a ajuta la menținerea sănătoasă a organismului laboratorului dumneavoastră de-a lungul vieții. Acest lucru poate ajuta la prevenirea problemelor artritice și alte probleme care apar odată cu vârsta.

Din păcate, acest pat nu are o husă detașabilă, așa că ar putea fi puțin mai greu să păstrăm curățenia lui fata de alte paturi pe care le analizam. Cu toate acestea, nu este imposibil. De asemenea, puteți curăța patul cu un aspirator portabil și un aspirator portabil cu abur.


Verifică preț Saltea pentru labrador Hobbydog, XL aici!

Culcuș pentru labrador Nobby Reno
 

Saltea pentru labrador Hobbydog, XLAcesta este un alt pat mare pentru labradorul dumneavoastră. Acest pat nu este un pat din spumă cu memorie ca celelalte.

Acest pat vine cu o husă detașabilă pentru spălare ușoară. De asemenea, pânza este voluminoasă și rezistentă la apă, ceea ce ar trebui să împiedice umplutura să nu se strice.

Acesta este un pat excelent la un preț decent. Cu toate acestea, nu va fi un pat care va dura 10 ani. Dar este un pat excelent pentru început.
Acesta este un pat foarte confortabil. Este, de asemenea, un pat foarte mare, in forma de gogoașă pentru ca labradorul sa stea confortabil.

De asemenea, puteți scoate husa patului pentru o spălare ușoară. Singurul dezavantaj care l-aș putea evidenția despre acest pat este că are forma de cofraj de oua de 5 cm, așa că un laborator mare poate sa nu încapă in el.

Datorită specificațiilor, recomandăm cu încredere acest pat pentru labradori.


Verifică preț Culcuș pentru labrador Nobby Reno aici!

Culcuș pentru labrador “Paw Exclusive”
 

Culcuș pentru labrador Patul “Paw Exclusive” este un pat pentru câini modern și drăguț în formă de labuta, care oferă confort maxim și un sentiment de securitate. Patul este potrivit ca loc de dormit și odihnă după o plimbare lungă.

Patul “Paw Exclusive” oferă animalului tău de companie doar ce este mai bun!

Patul pentru câini este realizat din material Dora, plăcut la atingere si rezistent la deteriorări si zgârieturi. Patul pentru câini este umplut cu spumă poliuretanică care oferă confort maxim pentru odihna câinelui.

Patul pentru câini are o husă care poate fi spălată în mașina de spălat. Ușurează curățarea și câinele va avea întotdeauna un pat curat.


Verifică preț Culcuș pentru labrador “Paw Exclusive” aici!

Culcuș pentru labrador “Triumph”
 

Culcuș pentru labrador Acest pat pentru câini are pernițe pentru ca labradorul dumneavoastră sa se simtă mult mai confortabil. Această opțiune este potrivita pentru acei pui cărora le place să se îndoaie în timp ce dorm sau să se sprijine pe ceva.

Mulți câini prefera să-și odihnească capul pe ceva ridicat ca pernele laterale.

Din păcate, labradorii în vârstă tind să dezvolte artrită, ceea ce are un impact negativ asupra calității vieții lor. Acest pat are totul pentru a le ușura durerea de articulații.

În plus, căptușeala impermeabilă protejează podeaua de accidentele umede, care se întâmplă din când în când cu câinii seniori.


Verifică preț Culcuș pentru labrador “Triumph” aici!

Cum să alegi un pat pentru laborator

Există destul de multe lucruri care trebuie luate în considerare, cu toate acestea, unii oameni sunt mai pretențioși decât alții, deci nu le veți lua pe toate in considerare, dar acestea sunt recomandările noastre…

Calitatea

Sincer, aceste paturi trebuie să fie durabile. Labradorii  sunt câini incredibil de activi și au tendința de a mesteca de la o vârstă fragedă. Este important să achiziționați un pat care se poate uza in timp și nu va fi complet distrus după câteva luni.

Mărimea contează

Labradorii  sunt câini mari și cresc rapid. Nu cred că este o idee foarte bună să le iei un pat care să li se potrivească atunci când sunt cățeluși si sa nu încapă in el pe măsură ce cresc. Labradorii  cresc rapid și sunt sigur că nu doriți să tot cumpărați paturi în timpul procesului lor de creștere.

Alege un pat pentru câini care este mare sau extra-mare. În funcție de labradorul dvs., oricare dintre acestea ar trebui să funcționeze.

Componente suplimentare

Prin componente suplimentare ne referim la componente de încălzire sau răcire. Deoarece labradorii sunt activi, au tendința de a se răni sau de a avea dureri musculare.

Pentru a vedea  câinele fericit și confortabil, va puteți ghida asupra caracteristicilor ortopedice pentru un pat potrivit pentru câini.

Acest lucru va ajuta câinele să se vindece și să scape de durerile musculare după o zi afară.

Fără alergeni

Mulți dintre noi, atât câinii, cât și oamenii, suferim de alergii chimice. Cauta paturi pentru câini care nu vor cauza probleme nici pentru tine, nici pentru câinele tău.

Căutați paturi care promovează umplerea ecologică.

Husa detașabilă

Așa cum am spus, labradorii sunt câini activi. Se murdăresc, se uda, miros urat etc., este important să investești într-un pat care are un husă detașabila.

În acest fel, dacă patul se murdărește, puteți scoate husa și o puteți arunca în mașina de spălat.

Unele paturi vin chiar și cu o căptușeală impermeabilă, internă, care va proteja materialul din interior de bacterii, mucegai etc. Acest lucru este cu siguranță ceva de luat în considerare.

Recenzii bune

Există o mulțime de locuri online unde puteți caută un pat pentru a vedea opiniile  proprietarilor și câinilor despre el.

Acest lucru este întotdeauna important, mai ales dacă cheltuiți o sumă decentă de bani pe el.

Caută si alte persoane care au labradori și au folosit produsul. Este important să știi că va funcționa și pentru câinele tău.

Atrăgător

Acest lucru nu este pentru câine, într-adevăr, este pentru noi. Este o preferință personală a mea. Îmi place patul pentru câini sa se potrivească cu restul casei. Asta pentru că nu vreau să fiu nevoită să-l arunc într-un dulap când am companie.

Este patul câinelui meu; ar trebui să i se permită să fie accesibil în orice moment. Nu sacrific funcționalitatea pentru aspect, dar îmi doresc ca patul să fie plăcut din punct de vedere estetic.

Scroll to Top