Diferite rase de câini

Care este câinele potrivit în funcție de semnul tău zodiacal

Dacă ești în căutarea însoțitorului canin perfect, este foarte probabil să îți petreci cea mai mare parte a timpului căutând imagini cu pui drăguți online. La început, crezi că nu va fi atât de greu să decizi ce fel de rasă de câine să adopți. Crezi că vei putea să intri în adăpost, să-ți fixezi privirea pe „ales” și să știi că veți trăi fericiți până la adânci bătrâneți. Dar, asta se întâmplă doar în filme. În realitate, literalmente, toți câinii ți-ar putea „vorbi”. Deci, cum să știi ce câine va fi cea mai bună potrivire a ta? Ei bine, te poți ghida mereu după stele.

Dacă oamenii se bazează pe astrologie pentru a lua decizii importante de la alegerea unei date de nuntă până la momentul în care vor avea copiii, nu ar trebui să ne surprindă prea mult. Prin urmare, iată câinele cel mai potrivit pentru fiecare semn zodiacal.

Berbec: Ciobănesc german

Berbecul este adesea considerat independent, hotărât, curajos și aprig. Ca cel mai puternic semn zodiacal al grupului, ai nevoie de un pui care să fie la fel de curajos ca tine. Prin urmare, singurul câine care poate să se ridice la așteptările mari ale Berbecului este ciobănescul german. Această creatură curajoasă este cu adevărat plină de viață și gata să accepte orice fel de provocare. Siguranța lui se va potrivi cu a ta. Ai încredere în noi!

Persoanele din Taur preferă stabilitatea și invită doar persoane de încredere (ca și ele însele) în anturajul lor. Așadar, dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal, probabil cauți un prieten blănos, prietenos, loial și inteligent ca și tine. Și singura rasă de câine care se întâmplă să posede aceste trăsături este Labrador Retriever. Așadar, tu și Labradorul protector și superb veți fi cu siguranță o pereche perfectă.

Gemeni: American Staffordshire Terrier (Pitbull)

Cei născuți sub acest semn zodiacal se simt adesea ca și cum ar avea câteva personalități diferite în interiorul lor. De exemplu, uneori te poți simți energic, în timp ce alte ori ești serios și nu ai nicio dorință de a fi în preajma altora. Astfel, vei avea nevoie de un câine blajin, care să se poată adapta la tine, cum ar fi Pitbullul. Acest câine te va iubi indiferent de personalitatea ta și te va păstra în siguranță atunci când nervii te copleșesc.

Rac: Pug

Persoanele din Rac sunt cunoscute pentru dispoziția lor sentimentală. Țin profund la cei din jurul lor și sunt foarte dedicați problemelor de acasă. Și care câine se bucură cel mai mult de o casă confortabilă? Ei bine, Pug, desigur. Această pereche este destul de socială, grijulie și, mai ales, adoră petrecerea timpului acasă împreună cu prietenii și membrii familiei.

Leu: Husky

Când vine vorba de centrul atenției, pe Lei nu îi deranjează niciodată. Până la urmă, sunt mari lideri, cunoscuți pentru siguranța și pasiunea lor. De asemenea, au o personalitate puternică și hotărâtă. Și ce câine are o personalitate mai puternică și mai hotărâtă decât un husky? Adesea foarte egocentrici și încăpățânați, Husky sunt, fără îndoială, potrivirea perfectă pentru un Leu.

Fecioară: Golden Retriever

Perfecționistul din Fecioară va petrece probabil o perioadă semnificativă de timp analizând care este câinele perfect. Chiar dacă sunt sinceri și plini de compasiune, sunt extrem de pretențioși și de obicei greu de mulțumit. Exact ca Golden Retrieverii. Acești câini sunt faimoși pentru faptul că sunt selectivi în ceea ce privește persoanele în care pot avea încredere. Dar, e de ajuns să le arunci mingea lor iubită și se vor apropia de tine și îți vor arăta natura blândă, la fel ca majoritatea persoanelor din Fecioară.

Balanță: Ciobănesc australian

Când spui Balanță, spui echilibru, iar păstorul australian este jucăuș și serios, în aceeași măsură. Prin urmare, nu numai că acest câine își va pune energia jucăușă în folosință, ci te va încuraja să ieși și să-ți lași natura să strălucească în jurul altora. Așadar, fie că ai chef să te duci pe canapea sau să mergi la o plimbare, iubitoarea Aussie îți va fi alături.

Scorpion: Dalmațian

Deși persoanele din Scorpion sunt cunoscute pentru pasiunea și curajul lor, acestea au o trăsătură particulară care iese în evidență: tendința lor de a se îndoi de ceilalți. Și este perfect rezonabil. Din acest motiv, ai nevoie de un adevărat prieten blănos de partea ta, iar Dalmațianul este unul dintre ei. Acești cățeluși pătați drăgălași sunt atât descurcăreți, cât și extrovertiți. Așadar, dacă te simți vreodată un pic deprimat, poți oricând să te bazezi pe acest tovarăș canin pentru a te înveseli.

Săgetător: Beagle

Săgetătorul, foarte energic, iubește aventurile și provocările, iar Beagle-ul inteligent și hotărât le va oferi cu siguranță un mister de rezolvat. Beagle va fi întotdeauna în căutarea unui parfum interesant, la fel ca neliniștea stăpânului său de a fi mereu în mișcare. Această pereche activă se va bucura cu siguranță să exploreze împreună și va avea mereu ceva de făcut.

Capricorn: Ciobănescul de Shetland

Incredibil de loial, politicos și jucăuș, ciobănescul de Shetland este versiunea canină a aproape fiecărui Capricorn pe care îl cunoști! Oamenii născuți sub acest semn zodiacal iubesc structura și ordinea și acest câine nu-i va dezamăgi niciodată. Cu toate acestea, ca și Capricornii, ei pot fi foarte pretențioși în privința lucrurilor și devin anxioși atunci când unele dintre acestea nu funcționează conform planului.

Vărsător: Border Collie

La prima vedere, Vărsătorii par distanți și indisponibili din punct de vedere emoțional, dar asta doar pentru că sunt foarte introspectivi de cele mai multe ori. Acestea fiind spuse, acești oameni vor avea nevoie de un câine la fel de grijuliu, dar care ar putea să le scoată în evidență partea distractivă și afectuoasă. În consecință, destoinicul dar iubitorul Border Collie ar fi prietenul blănos ideal al unui Vărsător.

Pești: Bulldog francez

Datorită sufletului lor blând, artistic și capacității de a prelua greutatea lumii, Peștii au adesea accese de tristețe. Așadar, atunci când caută un câine, acești indivizi ar trebui să aleagă o rasă de câine prietenoasă care să le amintească de binele existent în lume. Vorbim aici despre un Bulldog francez. Acest tip de câine poartă o personalitate uriașă într-un mănunchi atât de mic, dar capacitatea sa de a citi emoții și de a se asigura că cei din jurul său au un zâmbet pe față nu poate fi egalată de nicio altă rasă.

Scroll to Top