Pui de Beagle aduce stăpânului său o minge roșie în timpul unui joc de aport

Care sunt cele mai bune jucării pentru un Beagle?

Există o șansă bună ca un câine Beagle să fi intrat în conștiința noastră datorită lui Snoopy, cățelul din legendarele benzi desenate Peanuts. În timp ce un Beagle veritabil nu se va lupta cu Baronul Roșu, prietenia, dimensiunea și natura sa politicoasă îl recomandă ca fiind un câine grozav. Dar cum distrezi un asemenea câine uimitor?

Top 4 jucării pentru Beagle

os-dental-de-plastic-pentru-caini-27cmOs dental din plastic pentru câini, 36.5 cmA+
Verifică Preț

BrandNutrițieRatingPreț
disc-frisbee-zogoflex-mini-16-cmDisc Frisbee Zogoflex Mini, 16 cmA+ Verifică Preț
Jucărie pentru câini KONG Classic din cauciuc, mărime MJucărie KONG cu eliberare recompensăA+ Verifică Preț
sfoară-nobby-cu-2-noduriSfoară Nobby cu 2 noduri A+ Verifică Preț

Rasa Beagle – scurtă prezentare

În timp ce Snoopy a pus câinii din rasa Beagle pe hartă, rasa și-a câștigat popularitatea, deoarece are una dintre cele mai convenabile dimensiuni din regatul canin. Rasa este suficient de mică pentru a fi confortabilă pentru cei care se tem să aibă un câine mare, dar este și suficient de mare pentru a fi doriți de cei care nu agreează rasele mici și rasele de jucărie.

Câinii din rasa Beagle sunt, de asemenea, și cei mai prietenoși căței de pe planetă. Acesta este un câine plin de dragoste pentru toată lumea, iar natura sa afectuoasă îl face să fie un minunat câine de familie. Vorbesc în același timp despre o rasă extraordinar de răbdătoare și trebuie să ții cont de acest lucru în special dacă ai copii mici acasă.

Deși câinii Beagle  au tendința să latre, ei sunt totuși o rasă foarte docilă. Chiar dacă ei iubesc tovărășia, au o anumită latură independentă. Deci nu vă așteptați neapărat că acest câine să fie la picioarele tale zi și noapte.

Un alt motiv pentru care câinii din rasa Beagle sunt atât de atrăgători este că sunt relativ ușor de îngrijit din punct de vedere al întreținerii blănii. Ei se mândresc cu o blană scurtă și nu cer prea mult pentru îngrijirea ei. Acest lucru poate atrage foarte mult cei care sunt îngrijorați ca mobila lor se va acoperi de blana câinelui.

Și, desigur, ar trebui să luați în considerare și cât de drăguți sunt. Înfățișarea plină de suflet a rasei și chipul ei expresiv se pot dovedi a fi irezistibile chiar și pentru cei care sunt fani ocazionali ai cîinilor. Așadar, atunci când îl scoți pe micuțul tău la plimbare, așteaptă-te să fii oprit de oameni – și așteaptă-te ca el să aprecieze atenția ce i se acordă.

Cum îi place unui câine din rasa Beagle să se joace?

Pe cât de drăguț și relaxat pare un Beagle, încercați să nu vă înșelați: aceasta este o rasă căreia îi place să se joace și care se joacă mult. Acești câini de vânătoare au fost crescuți să-și folosească nasurile pentru vânătoare și vor avea nevoie de instinctul acesta prin exercițiu fizic și activitate intensă. Desigur, natura lor jucăușă se poate traduce prin faptul că ei intră în fel de fel de buclucuri.

Dacă este posibil, trebuie să te asiguri că îi oferi câinelui tău Beagle cam o oră de exercițiu fizic zilnic. Dacă locuiești într-un apartament, poate fi necesar să fii pregătit pentru mai multe plimbări pe parcursul zilei, indiferent de cât de rea poate fi vremea afară. Dacă ai curte sau acces la un spațiu mare de joacă, îl puteți angaja în jocuri de aport (de tip fetch) sau de prindere.

Câinii din rasa Beagle pot fi, de asemenea, surprinzător de agili și atletici, dacă sunt antrenați corect. Drumul către crearea unui Beagle atletic este unul dur, să admitem – câinii din rasa Beagle sunt  încăpățânați, cu reputația de a fi dificil de dresat. Totuși, încântarea de a-ți urmări câinele Beagle cum sare și prinde un disc Frisbee din zbor este mai mult decât o recompensă suficientă pentru timpul de antrenament.

Este important să nu renunți la antrenament și la timpul de joacă. Dacă o faci, câinele tău Beagle ti-o va „plăti” printr-un comportament distructiv. Aceasta poate fi o problemă deosebit de grea de depășit dacă ești tipul de proprietar de câine care ziua este plecat pentru o lungă perioadă de timp, deoarece rasa este susceptibilă să sufere de anxietate de separare.

De asemenea, este important să te asiguri că Beagle-ul tău face suficiente exerciții fizice, pentru că acești câini sunt predispuși să câștige bine în greutate. Ei sunt mâncăcioși voraci, care vor pune gura pe orice rămâne de la masă. Lipsa unui program de joacă, de mișcare consistent va avea ca rezultat un câine gras cu probleme de sănătate.

Ce fel de jucării sunt cele mai bune pentru câinele tău din rasa Beagle?

Deoarece câinii Beagle sunt o rasă activă, jucăriile care funcționează cel mai bine la ei tind să fie cele care implică orice fel de interacțiune proprietar – animal de companie. Nu uita, este responsabilitatea ta să ai grijă ca Beagle-ul tău să facă suficient exercițiu fizic. De ce să nu vă și distrați puțin împreună făcând asta?

Există o gamă largă de opțiuni care pot funcționa pentru a-i satisface această nevoie câinelui tău. Poți opta pentru mingi care sar sau jucării în formă de băț/baston, iar rasa este suficient de mică pentru a-i permite amicului tău canin să facă confortabil mișcare în curtea ta.

Dacă ai acces la o zonă mai mare, cum ar fi un parc pentru câini sau o zonă verde care permite câini care să nu fie ținuți în lesă, ai putea distra un Beagle bine instruit să urmărească și să prindă un disc Frisbee. Acest lucru nu-i va permite doar să se bucure de o joacă solicitantă, dar îi va permite, de asemenea, să atragă mulțimea, care să-l admire. Având în vedere că ei sunt câini sociali, această atenție suplimentară i s-ar potrivi foarte bine.

Ce jucării ar trebui evitate?

Ar trebui să eviți orice jucărie care poate fi distrusă cu ușurință. În timp ce poate fi drăguț să-ți vezi câinele cum se joacă cu o jucărie de pluș prevăzută și cu zornăitor, lucrurile se pot transforma în frustrare foarte repede pe măsură ce trebuie să mături ce a avut înăuntru și să arunci carcasa jucăriei.

Motivul acestui comportament este instinctual. Rasa Beagles a fost creată pentru a fi câini de vânătoare, iar aceste tendințe de vânători tind să se manifeste atunci când intră în joc un obiect care poate fi „vânat”. În cazul unei jucării cu zornăitor, ei vor transforma dispozitivul care face zgomot în prada lor.

Instinctul de vânătoare i-ar putea, de asemenea, determina să creadă că fac bine dacă scot dispozitivul din jucărie și ți-l prezintă. În timp ce tu s-ar putea să te gândești la dispozitivul care face zgomot ca fiind componenta principală din spatele unei jucării cu zornăitor, ei îl vor considera „premiul”.

Dacă ăi cumperi câinelui tău Beagle o jucărie de ros durabilă, ar trebui să eviți orice jucărie care conține BPA. BPA, sau bisfenolul-A, este un produs chimic care este uneori adăugat la jucăriile din cauciuc sau de vinil pentru un plus de elasticitate. Singura problemă este că supraexpunerea la această substanță chimică prin roaderea excesivă poate provoca perturbări în sistemul endocrin al câinelui.

Recomandările noastre finale

Jucărie KONG eliberare recompensă
 

Jucărie pentru câini KONG Classic din cauciuc, mărime MÎn ceea ce privește versatilitatea jucăriei, nu poți greși cu jucăria de bază KONG. Designul jucăriei face posibil ca Beagle-ul tău să se ocupe de fiecare aspect al stilului său de joc, precum și natura sa instinctuală.

Evident, este un lucru ușor de aruncat, ceea ce înseamnă că poți să-l obosești pe micuțul tău, angajându-l într-o ședință lungă și amuzantă de aport – să alerge după jucărie și să ți-o aducă ție.

În plus, forma sculptată în cauciuc a jucăriei și modelul unic de con pe mai multe nivele înseamnă că va sări imprevizibil când lovește solul. Ca atare, câinele tău Beagle poate fi nevoit să o caute – o activitate care activează instinctul său de vânătoare.

Desigur, o jucărie KONG nu ar fi o jucărie KONG dacă nu ai putea să plasezi o recompensă comestibilă delicioasă în interior. În timp ce nu trebuie să pui ceva în jucărie de fiecare dată când o arunci pentru câinele tău Beagle, atunci când chiar are ceva înăuntru jucăria va face să se manifeste instinctul cățelului tău de a descoperi ce are înăuntru.

Din fericire pentru toate părțile implicate, designul din cauciuc al jucăriei o face destul de indestructibilă.


Verifică preț Jucărie KONG eliberare recompensă aici!

Sfoară Nobby cu 2 noduri
 

Dacă ești în căutarea unei jucării cu care câinele tău Beagle să se joace în timp ce tu și el stați în casă, este posibil să iei în considerare sfoara Nobby cu două noduri. Jucăria de sfoară non-toxică funcționează deoarece oferă o interacțiune strânsă de joacă între tine și prietenul tău cu patru picioare.

Grosimea frânghiei îi va permite câinelui tău Beagle să-și înfigă dinții în ea fără ca duritatea sforii să-i afecteze sănătatea dinților. Dacă se joacă cu frânghia după o masă, ea poate ajuta de fapt să-și curețe dinții de resturile alimentare înainte de a continua joaca.

În plus, la fel ca orice altă jucărie de frânghie bună, ea este suficient de versatilă pentru a fi folosită și într-un joc de aport (de tip fetch). De fapt, poți combina aportul cu alt tip de joc, precum să tragi și tu de frânghie în același timp cu câinele, odată ce el recuperează jucăria după ce i-ai aruncat-o și o aduce înapoi. Dacă faci acest lucru, vei consolida nivelul de încredere dintre tine și câinele tău, care în cele din urmă servește ca temelie a oricărei legături dintre animalul de companie și proprietarul lui.

În cele din urmă, tu știi ce este cel mai bine pentru câinele tău Beagle și ar trebui să-ți adaptezi experiența de joacă pentru a se potrivi nevoilor câinelui tău, pe măsură ce acestea devin evidente. Dacă simți că îl poți împinge să devină un atlet solid, atunci mergi pe acest drum cu toate mijloacele. Dacă ești mulțumit doar să-l angajezi în plimbări, jocuri de tip aport și alte forme ușoare de joacă, este perfect în regulă și așa.

Lucrul important de realizat, așa cum demonstrează aceste jucării, este faptul că există multe moduri diferite de a-ți distra câinele din rasa Beagle. Atât timp cât respecți doza potrivită între ceea ce să faci și ceea ce să nu faci în ceea ce privește strategia de cumpărare de jucării pentru un Beagle, tu și amicul tău veți petrece o mulțime de momente fericite împreună.

Un lucru este sigur – prietenul tău cu patru picioare se va bucura fără niciun dubiu să petreacă timp cu tine.


Verifică preț Sfoară Nobby cu 2 noduri aici!

Scroll to Top