Cea mai bună periuță de dinți pentru câini

Stăpân spală dinții câinelui cu periuța de dinți

Indiferent cât de mult îi iubești, este posibil să fi neglijat una dintre cele mai importante părți ale sănătății câinelui tău.

Știați că menținerea gurii sănătoase a câinelui este esențială pentru bunăstarea generală a acestuia? Este adevărat! Toți câinii trebuie să aibă dinții periați în mod regulat pentru a preveni ca bacteriile să provoace infecții, dureri sau ceva mai grav.

Pentru a avea grijă de dinții câinelui, trebuie să aveți cea mai bună periuță de dinți pentru câini. În loc să răsfoiţi printre sute de recenzii despre periuța de dinți pentru câini, bazați-vă pe listă noastră pentru primele 5 opțiuni din acest an!

Cele mai bune periuțe de dinți pentru câini – tabel comparativ 

Recenzii pentru cele mai bune periuțe de dinți

Set periuță de dinți și pastă VIBRAC
 

Set periuță de dinți și pastă VIBRACCercetările arată că “boala parodontală” – un termen colectiv pentru mai multe afecțiuni inflamatorii în gură – apare la 80% dintre câini și 70% dintre pisici până la vârsta de trei ani. 

Este posibil să nu fiți conștienți de faptul că ceva nu este în regulă, deoarece simptomele pot fi greu de detectat.

Pe lângă faptul că provoacă daune dureroase în interiorul gurii, dacă sunt lăsate netratate, bacteriile implicate pot continua să afecteze alte părți ale corpului lor.

Periajul dinților animalelor de companie este considerat “standardul de aur” al îngrijirii dentare pentru animale de companie, deoarece este cel mai eficient mod de a elimina placa bacteriană.

Virbac oferă o gamă de paste de dinți special formulate pentru pisici și câini, kituri pentru periaj și o periuță de dinți cu două capete, care sunt concepute pentru a inhiba formarea bacteriile care provoacă placa bacteriene.

Caracteristicile produsului:

Pastele de dinți conțin CET Dual Enzyme System®, o formulă inovatoare care inhibă formarea bacteriilor care provoacă placa bacteriană.

Arome specifice speciei (câine – Păsări de curte și pisică – pește)

Kiturile pentru periaj includ o perie pentru deget, concepută pentru a vă ajuta să introduceți periajul în rutina de igienă orală a animalelor de companie.

Periuţa de dinţi cu două capete, proiectată cu peri moi, cu un cap înclinat, fabricată pentru a se potrivi gurii animalelor de companie

Beneficiile produsului:

  • Produse ușor de utilizat
  • Pastele de dinți neutralizează rapid mirosurile neplăcute ale gurii prin uciderea bacteriilor
  • Aromatizarea ținta înseamnă că produsul este bine acceptat de animalele de companie și ușurează periajul

Set 3 periute de dinti Hunbell
 

Set 3 periute de dinti pentru animale, Multicolor, HunbellUrmătoarea perie de luat în considerare este periuța de dinți Hunbell Dual-Ended.

Îmi place această perie, deoarece are două capete, ceea ce face mai ușoara curățarea!

Această perie are două capete de dimensiuni diferite, iar ambele capete sunt realizate cu peri care vor fi eficienți la îndepărtarea oricăror resturi din gura animalului de companie, indiferent de mărimea lor.

Deşi lungimea acestei perii ar putea părea prea mare, este de fapt lungimea perfectă pentru a putea ajunge confortabil la toți dinții. Utilizați această perie pentru a combate bolile dinților și gurii prin periaj regulat.

Periuţa de dinţi pentru câini Tropiclean Fresh Breath, degetar,
2 bucăți

 

. Periuţa de dinţi pentru câini Tropiclean Fresh Breath, degetar, 2 bucățiTropiclean este cunoscut pentru realizarea de dispozitive dentare unice, și Tropiclean Fresh Breath nu este diferit!
Periile pentru deget sunt făcute pentru a se potrivi în jurul degetului, iar apoi utilizați degetul pentru a spăla dinții câinelui.

Acest lucru ar putea părea un pic ciudat, dar pentru unii proprietari, acesta este singurul mod în care pot introduce o perie în gura animalului lor de companie.

Peria pentru deget este menită să fie mai puțin intimidantă pentru câini, deoarece sunt mai obișnuiți cu tine decât cu o perie lungă.

Utilizarea acestui tip de perie în mod regulat poate reduce și elimina tartrul și resturile din gura puiului pentru o viață dentară mai sănătoasă.

Kit igienă orală pentru câini Tropiclean Fresh Breath
 

Trusa de îngrijire dentară Tropiclean Fresh Breath conține cea mai bună periuță de dinți pentru câinii de talie mică.

Designul acestei periuțe de dinți la 360 de grade este  unic și face o treabă excelentă prin pătrunderea în toate zonele gurii oricărui câine mic pentru a se asigura că sunt curate.

Cu acest kit, nu veți avea nevoie de nimic altceva pentru a vă asigura că dinții și gura câinelui sunt proaspete, sănătoase și miros grozav!

Periuța de dinți inclusă în acest kit este, de asemenea, de foarte înaltă calitate. Nu doar combate acumularea plăcii, ci este de fapt o pastă de dinți de albire care are agenți de micro-lustruire în interior pentru a asigura o curățare excelentă.

În plus, are mentă și clorofilă pentru a elimina respirația urât mirositoare.

Set pastă de dinți enzimatică cu papain şi periuţa cu cap triplu flexibil Stangest Denti Can

 

Stangest Dentican Dental Kit este un pachet compus dintr-o periuță de dinți triplă flexibilă și o pastă de dinți pentru albire. Format: 100ml. 

Periuţa de dinţi cu cap triplu Stangest, special concepută pentru câini, este foarte flexibilă pentru a obţine cea mai bună poziţie în interiorul gurii animalului.

Periuța este una confortabilă, fiind plăcută şi eficientă în îndepărtarea tartrului şi bacteriilor orale.

 Veți putea să le curățați dinții în cel mai sigur mod prin toate colțurile gurii. Stangest este o pastă de dinți concepută pentru câinii și pisicile noastre.

Vine cu o formulă de albire puternică și elimină respirația urât mirositoare a animalelor noastre de companie.

În plus, ajută la combaterea formării tartrului care este vinovat de respirația urât mirositoare în gura animalelor. 

Acest miros neplăcut este produs prin depunerea de minerale pe placă, care pot produce în afară de respirația urât mirositoare, afecțiuni grave, cum ar fi cariile dentare și bolile gingivale. 

Una dintre modalitățile de detectare a tartrului este să te uiți să vezi dacă dinții lor nu mai sunt albi, ci gălbui sau dacă gingiile lor sunt înroșite.

Avantaje:

  •  Albire
  •  Formulă puternică.
  • Cap de periuță triplu flexibil

Păstrați dinții câinelui strălucitori!

Nu numai că menținerea dinților sănătoși  ai câinelui este esențială pentru bunăstarea acestuia, dar ajută și la prevenirea respirației urât mirositoare și a scaunului urât mirositor.

Atunci când câinele are bacterii în respirație şi scaun, acestea pot provoca intestinul să cedeze.

Păstrarea dinților curați și bine periați este cea mai bună modalitate de a preveni o serie de probleme comune pe care le-ați putea avea cu câinele.

Utilizați cea mai bună periuță de dinți pentru câini pentru a vă salva de aceste probleme.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top