Top 5 solutii de curățat urina pentru câini

Spray împotriva petelor de urină de câini

Creşterea animalelor de companie este o bucurie. Nicio îndoială despre asta. Cu toate acestea, există şi un dezavantaj, cum ar fi curățarea după amicul tău blănos. De exemplu,  cuşca lui, indiferent dacă este în aer liber sau în interior, este mult mai probabil să dezvolte pete și mirosuri. 

De asemenea, dacă cățelușul tău are o pernă de odihnă, este inevitabil ca petele din fluidele corporale, cum ar fi urina, vărsăturile și resturile de materii fecale, să producă mirosuri. Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele articole care ar putea suferi de pe urma funcțiilor naturale ale corpului patrupedului.

Nesupravegheate, obiectele tale prețioase ar putea prinde o duhoare și secțiuni ale podelei şi covorul tău frumos ar putea cădea victime.

Dar acest lucru nu ar trebui să vă îngrijoreze foarte mult. Dacă aveți cea mai bună soluție de curățare a covoarelor pentru petele provocate de  animale sau cel mai bun dispozitiv de îndepărtare a petelor care va funcționa atât pe covoare, cât și pe podele, cum ar fi gresie sau lemn, problema va fi rezolvată.

Cunosc unii oameni care se bazează pe remedii la domiciliu, dar după cum mulți pot recunoaște, unele pete și mirosuri ar avea nevoie de ceva mai puternic, cum ar fi o soluție comercială profesională.

Mai jos, în acest articol veți afla mai multe despre cele mai bune dispozitive de îndepărtare a petelor provocate de animale. Între timp, vă voi arăta la ce ar trebui să aveți grijă înainte de a face achiziția.

Soluții contra mirosurilor de urină de la câini – tabel comparativ

Cele mai bune soluții anti urină pentru câini

Așa cum am promis la început, este timpul să vă uitați acum la unele dintre cele mai bune opțiuni de îndepărtare a petelor și mirosului pentru o varietate de suprafețe.

Spray anti urină câini Bramton Simple Solution, Extreme
 

Spray anti urina caini Bramton Simple Solution ExtremeFără îndoială, vă iubiți animalul de companie și de aceea obținerea unei formule cu solvent,  nu mai este o opțiune.

Acest lucru se datorează faptului că, chiar și cel mai dresat câine se va abate, uneori, de la manierele lor şi sfârșesc prin a murdări covorul, podeaua, sau tapițeria.

Deși este posibil să nu se întâmple des, atunci când se întâmplă, trebuie să vă asiguraţi că găsiţi o soluţie și veţi restabili prospețimea fără efort.

Soluție simplă Extreme Stain & Odor Remover-Original Formula este una dintre cele mai bune opțiuni.

Este o formulă enzimatică care folosește pro-bacterii și enzime pentru a descompune și neutraliza mirosurile de la sursă. Petele proaspete, precum și cele adânci nu au nicio șansă, iar acele zone dure rămân mai proaspete pentru mai mult timp.

În plus, această formulă vă ajută, de asemenea, să vă descurajați câinele să repete aceleași acțiuni, cum ar fi urinarea pe același loc pe covor sau podea.

Cum? Odată ce zona este curățată, în mod eficient miroase proaspăt, fără miros persistent, ajutându-vă câinele să înțeleagă că nu este locul potrivit pentru acel lucru.

Mai mult, duza de pulverizare patentată permite opțiunea de aburi, vapori sau spumă în funcție de suprafața pe care doriți să o curățați.

Spray pete urină câini URINE OFF Multi-Pet Spray
 

Îți iubești animalele de companie, dar mirosul de urină din casa ta te înnebunește! Mirosul urinei  este inconfundabil, puternic și extrem de dificil de îndepărtat. Animalele sunt creaturi sensibile. 

Uneori, singurul mod în care pot comunica cu oamenii este prin urină! Urine Off este un produs recomandat de medicul veterinar pentru mirosul urinei  și îndepărtarea petelor. În trecut, mirosul și petele de urină erau aproape imposibil de eliminat. 

Acum, cu Urine Off, puteți elimina definitiv mirosul și petele de urină ale animalului de companie de pe aproape orice suprafață.

Urine Off a primit desemnarea USDA BioPreferred® ca produs biobazat certificat USDA.

Urine Off este o tehnologie bio-enzimatică revoluționară care elimină permanent mirosul urinei și petele de la sursă.

Combinația de microorganisme și enzimele lor din bacteriile noastre nepatogene lucrează împreună pentru a descompune acidul uric care produce aromă înțepătoare a urinei și ureea care se lipește de suprafață, îndepărtând în mod eficient toate componentele urinei, atunci când este utilizată conform instrucțiunilor.

Când vine vorba de îndepărtarea mirosului urinei  și a petelor de pe covor și carpetă, Urine Off este cu mult desupra tuturor.

Poartă sigiliul de aprobare al Institutului de covoare și carpete, certificate pentru a fi sigure și eficiente pentru utilizarea pe covor și carpata. 

Urine Off este, de asemenea, sigur pentru utilizarea în preajma animalelor de companie și a oamenilor, atunci când este utilizat conform instrucțiunilor.

Urine Off Multi-Pet Formula este un produs recomandat de medicul veterinar pentru mirosul urinei și îndepărtarea petelor. 

Urine Off Multi-Pet Formula folosește tehnologia bio-enzimatică pentru a elimina permanent petele de urină și mirosurile animalului tău de companie de pe aproape orice suprafață. 

Urine Off este produsul recomandat internațional pentru mirosul de urină și îndepărtarea petelor. În trecut, mirosul și petele de urină  erau aproape imposibil de eliminat. Acum, cu Urine Off, puteți elimina definitiv mirosul și petele de urină  ale animalului de companie de pe aproape orice suprafață.

Spray pete urină caini CSI Urine Dog Spray 500
 

CSI Urine Dog Spray 500CSI Urine au creat un detergent bio-enzimatic natural, dar extrem de eficient pentru a combate toate formele de pete și mirosurile asociate. 

Vizând petele şi mirosurile la nivel molecular, produsul asigură o curăţare optimă şi îndepărtarea mirosului. 

Enzimele inteligente sunt capabile să digere materia organică și pot fi utilizate pe pete proaspete sau vechi, cu avantajul suplimentar de a preveni observarea la fața locului. 

Acest produs este sigur de utilizat în preajma animalelor de companie și pe toate materialele sigure pentru apă. Utilizați CSI Urine pentru a menține casa cu un miros proaspăt.

CSI URINE nu este un detergent obişnuit. Nu încearcă să spele pur și simplu urina, deoarece procesul de curățare nu funcționează așa în cazul urinei de animale.

Cum funcționează CSI URINE?

CSI URINE de fapt “digeră” cristalele de acid uric – foloseşte un amestec unic de enzime şi microbi care descompun urina în molecule inofensive precum apa şi dioxidul de carbon, care apoi pur şi simplu se evaporă.

CSI URINE atacă urina la nivel molecular pentru a lăsa suprafeţe precum podele, covoare, tapiţerii şi ţesături, curate.

Formulele CSI URINE sunt utilizate în sectorul curățeniei profesionale, inclusiv azile, curățarea locului infracțional, spitale, pisoare publice și zone de preparare a alimentelor.

CSI URINE este nepericuloasă și sigură de utilizat în preajma animalelor de companie și a oamenilor deopotrivă.

CSI URINE foloseşte Smart Science, nu substanţe chimice dure pentru a elimina urina patrupedelor.

Solutie pete de urina, Over Zoo
 

Spray-ul îndepărtează eficient şi permanent mirosul neplăcut şi petele de origine organică, de exemplu, din urină de câine, fecale, sânge, vărsături.

Principalele avantaje oferite de soluția împotriva petelor de urină Over Zoo:

 • conține bioenzime
 • este biodegradabilă și ecologică
 • este concepută pentru a fi utilizată pe diverse suprafețe, cum ar fi covoare, țesături, tapițerie, saltele, podele din lemn, beton, plăci ceramice

Cum se utilizează soluția împotriva petelor de urină Over Zoo:

 • Se agită înainte de utilizare.
 • pentru suprafețe dure (lemn, metal, etc.): ștergeți urina. Pulverizați preparatul pe suprafața și așteptați până când se usucă.
 • pentru covoare/țesături: faceți un test pentru a verifica rezistența culorilor. Curățați cât mai multă urină cu un prosop absorbant.

Spray pete urină câini Powair Penetrator
 

Spray pentru emininarea mirosurilor de urina Powair penetratorPowAir Penetrator este un spray puternic de suprafață care combină enzimele microbiene naturale și uleiurile esențiale pentru a elimina în siguranță mirosurile organice prinse în materiale precum pânză, textile, tapițerie, covor, lemn și beton.

Penetratorul elimină permanent mirosurile organice, inclusiv urina de pisică, transpirația, mirosul corpului, vărsăturile, fecalele, sângele, grăsimea, mucegaiul și fumul atunci când sunt prinse în materiale poroase.

Formulă de acțiune dublă

Ai probleme cu mirosurile neplăcute?

Cu toții am experimentat mirosuri neplăcute în viața noastră și la locul de muncă, fie că este vorba de animalele noastre de companie, copiii noștri sau din multe alte surse care nu ne pot controla.

Din fericire, există o soluție care vă permite să aveți un control complet al mirosului. Spray-ul penetrant va îndepărta definitiv mirosurile neplăcute cu viteză şi fără a folosi substanţe chimice toxice nocive.

Acest lucru îl face sigur de utilizat în situații comerciale și în jurul oamenilor și animalelor.

Nu masca doar mirosul… Neutralizează-l!

Spray-ul Penetrator nu este un agent de mascare, spre deosebire de alte branduri care doar parfumează aerul. Reacţionează fizic cu mirosurile neplăcute eliminându-le din aer și de pe suprafețe.

În timp ce face acest lucru, de asemenea, lasă în urmă un miros proaspăt și plăcut, oferindu-vă rezultate instantanee.

PowAir Penetrator este fabricat din uleiuri esențiale naturale care sunt obţinute în mod natural și includ o serie de enzime microbiene.

Enzimele de înaltă performanță sunt produse microbiene validate cu date de performanță susținute științific.

Performanța acțiunii duble pe care o oferă acesta îl face un neutralizator de miros unic și de neegalat al mirosurilor pentru piața casnică și comercială.

Utilizarea

Spray-ul Penetrator va elimina definitiv mirosurile organice, cum ar fi:

 • Urină
 • Transpirație
 • Vomă
 • Fecale
 • Grăsime
 • Mucegai
 • Fum

Și orice alt miros din materiale poroase sau solide, cum ar fi pânză, mobilier, covor, lemn sau beton. 

PowAir Penetrator este ecologic și sigur de utilizat în preajma familiei și animalelor de companie.

Cum se utilizează powair Penetrator

Pulverizaţi Powair Penetrator pe orice suprafață sau tapițerii în care mirosurile neplăcute sunt prezente și se lasă să se absoarbă în material.

Spray-ul Penetrator va intra în acțiune cu uleiurile esențiale neutralizând mirosurile neplăcute eliminând mirosurile mai puternice, cum ar fi urina animalelor de companie.

Ce trebuie să știți despre soluții de curățat urina pentru câini

Când vine vorba de cel mai bun agent de îndepărtare al patelor, totul depinde de tipul de suprafață pe care se află pata și de cât timp a fost acolo. E

xistă, de asemenea, întrebarea dacă există un miros care trebuie îndepărtat de pe aceeași suprafață.

În timp ce un spray de îndepărtare a petelor ar putea fi potrivit pentru covoare și pardoseli cu gresie, s-ar putea să nu fie cea mai bună opțiune de utilizat pentru petele și mirosurile de pe o podea de lemn.

Pentru a vă ajuta să luați decizia corectă, iată câteva lucruri de luat în considerare:

Suprafaţă de curăţare – Există soluţii  potrivite pentru diferite suprafeţe (moi şi dure). Prin urmare, citirea cu atenție a secțiunii de instrucțiuni este importantă.

Proprietăți de curățare– Are proprietăți de îndepărtare a petelor sau/și a mirosului?

Viteza de îndepărtare – Dacă vă pasă de viteză, căutați agenți de curățare care au nevoie de câteva secunde pentru a-și folosi puterile magice. 

Parfum – Sunt preferate produsele de curățare ușor parfumate sau cele fără miros, deoarece un miros puternic ajunge într-un final să miroasă îngrozitor.

Opțiuni enzimatice vs Opțiuni pe bază de solvenți – soluțiile enzimatice  fac o treabă bună lucrând pe pete proaspete și mirosuri, dar ar putea avea nevoie de un pic mai mult timp pentru a îndepărta pete profunde și mirosuri puternice.

Pe de altă parte, cele pe bază de solvenți, sunt dure pe aproape orice suprafață. Înainte de a le utiliza, asigură-te că nu conțin substanțe chimice care ar putea fi dăunătoare pentru animalul tău de companie.

Este demn de remarcat faptul că majoritatea petelor și a agenților de curățare a mirosurilor vor face minuni dacă le utilizați de îndată ce se apar petele. Alternativ, puteți utiliza soluții preparate în casă, ca  în videoclipul de mai jos.

Cu toate acestea, este important să rețineți că aceste soluții preparate în casă nu sunt la fel de versatile și avansate din punct de vedere tehnologic ca soluțiile comerciale. Vedeți singuri mai jos în recenziile mele.

Concluzie

Natura organică a urinei, vărsăturilor, fecalelor, saliva și, în unele cazuri, a sângelui, este ceea ce necesită o formulă profesională de curățare.

Și, după cum ați observat, fiecare stăpân are nevoie  de o soluție cu bio-enzime, deoarece aceasta le permite să elimine definitiv petele și bacteriile care cauzează mirosuri neplăcute.

Probabil că sunteți conștienți de faptul că menținerea unei cuști proaspete și curate pentru animalul dumneavoastră de companie necesită un ajutor.

Și mai bine, acum aveți o listă cu cele mai bune produse de îndepărtare a petelor care sunt gata să intervină.

Mai mult, aceste soluții de curățare sunt sigure pentru animalul tău de companie.

De asemenea, vor avea mare grijă de așternutul câinelui tău, de cuşcă, precum și de diferitele suprafețe din casă, fără a le deteriora și vor lăsa un miros plăcut în urma lor.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top