Cele mai bune pile electrice pentru câini – top 6 produse

Cele mai bune pile electrice pentru câini

Câinele tău începe să sară și să devină agitat de fiecare dată când vrei să-i tai unghiile?

Poate a venit momentul să încercați un mod nou de îngrijire și să înlocuiți clasicul clește cu o pilă electrică. Dacă nu stați excelent la capitolul dexteritate, deja știți cât este de dificil să tăiați unghiile câinelui folosind cleștele.

Și chiar dacă beneficiați de niște mâini ferme ce pot dezvolta o precizie chirurgicală, o pilă electrică va fi întotdeauna mult mai ușor de folosit decât un clește. După igiena orală, îngrijirea câinelui este una din principalele priorități ale unui stăpân responsabil.

Renunțând la clește și, odată cu acesta, la natura lui „înfricoșătoare”, veți menține sănătatea unghiilor câinelui, fără a experimenta momente sângeroase și dureroase.

Chiar dacă patrupedul nu este înspăimântat de clește, noi vă recomandăm cu toată căldura să încercați o pilă electrică atunci când vă hotărâți să tăiați din nou unghiile câinelui.

Utilizarea unei pile electrice este o soluție eficientă, în special pentru câinii cu unghii lungi.

Așadar, am creat o listă cu cele mai bune 6 pile elastice pentru câini din care o puteți alege pe cea mai potrivită. Aceste 6 pile electrice pentru câini sunt produse de top și fiecare dintre acestea vă poate asigura o ședință de îngrijire a unghiile de cea mai bună calitate.

Cum să alegi o pilă electrică potrivită pentru câinele tău

Când vine vorba de îngrijirea unghiilor câinelui dumneavoastră, trebuie să luați în calcul câteva considerente esențiale înainte de a achiziționa o astfel de pilă electrică.

Iată acești factori-cheie ce vă vor ajuta să alegeți pila electrică perfectă:

Dimensiunea capetelor: alegeți o pilă ce dispune de capete de diferite dimensiuni ce se vor potrivi cu unghiile câinelui.

Greutate pilei electrice: alegeți o pilă electrică pentru a o întrebuința cu ușurință, fără a resimți dureri la nivelul încheieturii.

Nivelul de zgomot: câinii sunt sensibili la zgomote și pot deveni agresivi în prezența acestora. Alegeți o pilă electrică cât mai silențioasă cu putină.

Puterea de șlefuire a pilei: în cazul în care câinele tău are niște unghii mai dure, vei avea nevoie de o pilă cu o putere mai mare de șlefuire. Astfel, pila electrică va face față cerințelor, fără a deforma sau deteriora unghia și forma acesteia.

Pilă electrică cu baterii sau cu baterii reîncărcabile: optați pentru o pilă electrică  cu baterii reîncărcabile. Acestea vă vor scăpa de costul bateriilor clasice, ori de câte acestea se descarcă. De asemenea, există și pile electrice ce se încarcă la priză sau la usb, ce țin o baterie internă reîncărcabilă.

Viteze de rotație: pentru scurtare și construirea formei unghiei, veți avea nevoie de o pilă electrică cu deține niveluri multiple de viteză. Majoritatea pilelor electrice pentru câini oferă cel puțin două trepte de viteză.

Cu fir sau fără fir: dacă câinele dumneavoastră este recunoscut pentru firea sa agitată și salturile de colo-colo, atunci o pilă electrică fără fir sau cu un fir cât mai lung este soluția potrivită.

Pietre detașabile: dacă puteți, alegeți o pilă electrică cu capete cu mai multe straturi, deoarece sunt mai eficiente. De asemenea, este excelent dacă aceste capete sunt detașabile, în vederea curățării sau înlocuirii acestora (dacă va fi necesară).

Top 6 cele mai bune pile electrice pentru câini

Indiferent de talie câinelui dumneavoastră, dacă ați consultat ghidul nostru, veți alege cea mai bună pilă electrică. Știm că o căutare amănunțită de unul singur poate fi copleșitoare.

Ne-am alocat suficient timp pentru teste și cercetări, citind cât se poate de multe recenzii pentru a vă putea oferi o listă completă ce cuprinde cele mai bune pile pentru câini.

Sperăm că, odată cu parcurgerea acestei liste, veți ruși să alegeți o pilă electrică ideală pentru ritualul de îngrijire al câinelui dumneavoastră.

Pilă electrică Moser 2302-0050
 

Alegerea pilei electricei fără fir, cu baterii, Moser este un mod prin care veți scăpa de stresul generat de rutina de îngrijire a unghiilor câinelui dumneavoastră, menținând forma și lungimea acestora în parametri optimi.

 Comutatorul glisant este cât se poate de practic și îl veți utiliza pentru a alege din nu mai puțin de patru trepte de viteză de care pila electrică Moser pentru câini dispune.

De asemenea, pila deține 4 capete diferite pentru polizare, cu 4 dimensiuni diferite, ce se vor ridica așteptărilor chiar și în cazul unor unghii dure și lungi, fără prea mult efort.

Pila electrică Moser ajută la minimizarea riscurilor de deteriorare, despicare sau rupere a unghiei. Cele două sensuri de rotație de care pila dispune, o face ușor de manevrat atât pentru stăpânii dreptaci cât și pentru cei stângaci.

Forma ergonomică a pilei electrice Moser o fixează confortabil în palma utilizatorului și o face incredibil de ușor de folosit. Chiar la cele mai ridicate trepte de viteză, pila este cât se poate de silențioasă făcând din îngrijirea unghiilor câinelui o rutină plăcută nu doar pentru animal, ci și pentru stăpân.

Pila electrică Moser este ideală pentru scurtarea unghiilor câinilor și pisicilor, dar chiar și ale altor animale mici sau, de ce nu, ale pasărilor. Riscul de a provocare durere animalului de companie este redus aproape de zero cu folosind această pilă.

Pila dispune și de un mic led pentru a vedea cât mai exact atunci când o folosiți. Pila electrică Moser este alimentată de baterii, fără a fi necesar un cablu. Astfel, puteți folosi acest dispozitiv oriunde vă doriți.

De ce este nevoie să folosiți pila electrică Moser 2302-0050 în mod regulat?

Tăierea unghiilor câinelui face parte din rutina de care acesta este dependent pentru o viață fericită. Unghiile vor continua să crească pe tot parcursul existenței câinelui. Deși acestea se vor toci în mod natural atunci când câinele merge sau aleargă, în cazul multor câini, unghiile acestora cresc mai repede decât se tocesc.

Dacă unghiile câinelui tău ajung să fie prea lungi, acestea îl vor face pe acesta să calce diferit, afectându-i astfel postura corporală și musculatura. Pentru a evita afecțiuni ulterioare, este foarte important să tăiați de fiecare dată unghiile câinelui în forma potrivită și la lungimea optimă.

Pilă electrică Moser 2302-0050 – caracteristici

 • Pilă electrică pentru câini și pisici, excelentă pentru alte animale mici sau pasări
 • 2 sensuri de rotație: poate fi folosită la fel de bine atât de stângaci cât și de dreptaci
 • Design ergonomic: ușor de strâns în mână, ușor de folosit
 • Funcționează cu baterii: cablul nu este necesar, iar pila poate fi folosită oricând/oriunde
 • Silențioasă: pila produce un maximum 52 db
 • Piese atașabile: 2 x capete cu granulație aspră, 1.5cm diametru, 2 x capete cu granulație fină, 0.8 cm diametrul
 • Mini-lampă
 • Greutate pilă electrică: 102 grame

Pilă electrică Wellturn
 

Pila electrică Wellturn este o pilă electrică cu o viteză de rotație și trei capete de dimensiuni diferite. Datorită designului ei universal, ea poate fi folosită pentru pilirea unghiilor oricărui animal de companie. 

Ușor și fără dureri, puteți aduce unghiile animalului la dimensiunea potrivită. Dispozitivul poate fi reîncărcat cu un cablu USB.

Pila electrică Wllturn est excelentă mai ales pentru animalele de dimensiuni mici și medii. Polizorul cu granulație fină protejează animalul de posibile accidentări apărute pe parcursul pilirii unghiilor. 

După o încărcare completă, pila electrică Wellturn poate fi folosită nu mai puțin de 5 ori. Designul ergonomic și intuitiv facilitează utilizarea pilei chiar și pentru stăpânii începători. 

Vibrațiile silențioase are pilei previn apariția sperieturilor animalelor pe parcursul procesului de îngrijire.

Așadar, răsfață-ți câinele și oferă-i o pedichiură superbă cu pila electrică Wellturn!

Avantaje oferite de pila electrică Wellturn:

 • Excelentă pentru diferite animale
 • Dispozitiv reîncărcabil
 • Motor silențios
 • Ușor de curățat
 • 3 capete de dimensiuni diferite
 • Durata bateriei de până la 5 ore de utilizare continuă

Dezavantaje:

 • singură treaptă de viteză

Pilă electrică Smehnser
 

Pila electrică Smehnser este un dispozitiv de tăiere a unghiilor ultra-silențios, cu vibrații scăzute, dar cât se poate de puternic. 

Macină ușor straturile unghiei provocând un zgomot de sub 50 db, însă și vibrații calmante, astfel încât animalele ceva mai sensibile să își păstreze o stare bună de spirit pe tot parcursul procesului de îngrijire.

Capetele cu polizor se vor roti la o viteză potrivită, evitând supraîncâlzirea ce poate provoca arsuri câinelui. Pentru a utiliza pila electrică Smehnser nu este nevoie să căutați prin toată casa baterii. Aceasta se va încărca prin USB, oferind aproximativ 5 ore de utilizare continuă. 

Datorită tăierii treptate a unghiilor, vă puteți relaxa pe tot parcursul procesului de utilizare a pilei. Aceasta nu va tăia prea mult din unghie și nu va provoca dureri, disconfort sau sângerări.

Pentru a curăța pila electrică Smehnser, utilizați un prospo umed, moale, îndepărtând ușor praful lăsat în spate de șlefuirea unghiilor.

Pilă electrică Smehnser – caracteristici

 • Pilă electrică portabilă: dimensiuni reduse (14 * 3 cm)
 • Conține un cap de polișare, un cablu usb
 • Ușor de curățat
 • Design ergonomic
 • Nu poate provoca tăierea excesivă a unghiilor
 • Încărcare USB: poate funcționa continuu până la 5 ore

Pilă electrică InnovaGoods reîncărcabilă
 

InnovaGoods vă pune la dispoziție încă o opțiune excelentă, și anume  pilă electrică InnovaGoods PediPet. Este o pilă electrică pentru animale cu o piatră de polizor dură și rezistentă, sigură și eficientă.

Pila dispune de două locașuri de dimensiuni diferite potrivite pentru animale de companie de diferite dimensiuni și un capac de protecție împotriva bucăților de unghie ce pot sări pe parcursul procesului de îngrijire.

Pila electrică InnovaGoods PediPet poate fi folosită și pentru netezirea ghearelor. Datorită design-ului universal, pila se adresează tuturor tipurilor de animale de companie, deși a fost creată inițial pentru câini. Este silențioasă și ușor de curățat. Așadar, fiți siguri că nu vă veți speria animalul de companie atunci când folosiți pila electrică InnovaGoods PediPet.

Pilă electrică InnovaGoods PediPet – caracteristici

 • Design original și portabil
 • Fără fir
 • Capac protector
 • Piatră de polizor dură și rezistentă
 • 2 locașuri cu dimensiuni diferite
 • Gabarit redus, folosire în siguranță
 • Ușor de curățat
 • Ușor de transportat
 • Potrivită pentru toate tipurile de animale de companie
 • Funcționează cu două baterii AA

Pilă electrică InnovaGoods PediPet
 

InnovaGoods vă pune la dispoziție încă o opțiune excelentă, și anume  pilă electrică InnovaGoods PediPet. Este o pilă electrică pentru animale cu o piatră de polizor dură și rezistentă, sigură și eficientă.

Pila dispune de două locașuri de dimensiuni diferite potrivite pentru animale de companie de diferite dimensiuni și un capac de protecție împotriva bucăților de unghie ce pot sări pe parcursul procesului de îngrijire.

Pila electrică InnovaGoods PediPet poate fi folosită și pentru netezirea ghearelor. Datorită design-ului universal, pila se adresează tuturor tipurilor de animale de companie, deși a fost creată inițial pentru câini. Este silențioasă și ușor de curățat.

 Așadar, fiți siguri că nu vă veți speria animalul de companie atunci când folosiți pila electrică InnovaGoods PediPet.

Pilă electrică InnovaGoods PediPet – caracteristici

 • Design original și portabil
 • Fără fir
 • Capac protector
 • Piatră de polizor dură și rezistentă
 • 2 locașuri cu dimensiuni diferite
 • Gabarit redus, folosire în siguranță
 • Ușor de curățat
 • Ușor de transportat
 • Potrivită pentru toate tipurile de animale de companie
 • Funcționează cu două baterii AA

Pilă electrică Furminator
 

Îngrijirea unghiilor este una dintre cele mai importante și, oarecum, neînțelese aspecte ale îngrijirii animalelor de companie. 

Deoarece unghiile animalelor necesită scurtare și șlefuire, mulți stăpâni de tem să nu-și rănească prietenii din lumea necuvântătoarelor pe parcursul acestor proceduri. Însă trecerea cu vederea al acestui proces de îngrijire al unghiilor poate dăuna enorm animalelor de companie.

Pila electrică Furminator oferă soluții unice și sigure de îngrijire a unghiilor. Este ușor de utilizat, eliminând disconfortul creat de acest proces de îngrijire nu doar pentru animale cât și pentru stăpâni. 

Așadar, un stăpân maestru în îngrijire va fi mereu pregătit cu pila electrică Furminator!

Pila electrică Furminator – caracteristici

 • Două trepte de viteză
 • Fără fir
 • Două capete de schimb
 • Funcționează cu 2 baterii AA timp de 100+ ore
 • Lampă LED
 • Plastic anti-bacterian
 • Pentru toate tipurile de rase

De reținut

Știți deja cât este de important să-i oferiți câinelui o rutină de îngrijire. Sperăm că v-am fost de ajutor și că veți lua în considerare factorii amintiți pe parcursul acestui articol înainte de a achiziționa o pilă electrică pentru câini.

Toate pilele electrice recomandate de noi sunt dispozitive de calitate superioară și vor face ca ședințele de îngrijire să fie mai facile și mai eficiente.

Nu uitați să folosiți cavitatea potrivită în funcție de grosimea unghiilor câinelui. Procesul de erodare a unghiilor este unul intens ce generează căldură. Folosiți întotdeauna pila electrică în reprize.

Dacă este prima dată când folosiți o pilă electrică, începeți cu o treaptă de viteză mai scăzută și monitorizați atitudinea câinelui. Dacă acesta este sensibil la zgomotul produs de pilă, alegeți o pilă electrică cât se poate de silențioasă.

Cu timpul este descoperi cât de eficientă este o pilă electrică în menținerea sănătății și a formei potrivite pentru unghiile câinelui dumneavoastră.

Pile electrice pentru câini – întrebări frecvente

Piele electrice sunt mai utile decât cleștii pentru tăierea unghiilor?

Pilele electrice șlefuiesc ușor unghia, față de un clește, care taie unghia, deci da. Însă este necesar să învățați să folosiți o pilă electrică, iar câinele trebuie, la rândul său, să se obișnuiască cu vibrațiile și zgomotele provocate de pilă.

După ce ați învățat să utilizați pila electrică în siguranță, veți realiza ca este mai ușor de folosit chiar și față de un clește de tăiat unghiile.

De asemenea, este aproape imposibil să ciupiți accidental vena din spatele unghiei, provocând astfel câinelui o sângerare intensă. În plus, mulți câini consideră pilirea unghiilor un proces mai puțin înfricoșător decât tăierea acestora, mai ales când unghiile sunt deja destul de scurte.

Pot pilele electrice răni câinii?

Folosite corect, pilele electrice pentru câini sunt un mod simplu și eficient prin care puteți scurta unghiile animalelor.

În orice caz, deoarece sunt dispozitive motorizate, pilele electrice pot deveni periculoase atunci când nu sunt folosite așa cum trebuie.

Așadar, înainte de a folosi o pilă electrică pentru câini, citiți cu atenție manualul său de instrucțiuni.

Nu lăsați niciodată piatra de polizor mai mult de câteva secunde pe un singur punct al unghiei. Frecarea generează căldură și, astfel, îi puteți crea câinelui senzația unei arsuri.

Nu piliți prea scurt unghiile câinelui și nu le tăiați prea „din carne”: puteți provoca răni dureroase și sângerări.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top