Pui de Boston Terrier aleargă vesel pe un câmp înverzit

Care sunt cele mai bune jucării pentru câinii din rasa Boston Terrier?

Echipat cu curaj, un păr scurt alb-negru specific și ochi expresivi care îi pot scoate din aproape orice situație neplăcută, câinii din rasa Boston Terrier sunt iubitori și iubiți de mulți oameni. De asemenea, este o rasă plină de energie care se bucură de timpul lor de joacă. Iată cum să îi motivezi.

Topul nostru al celor mai bune jucării pentru un Boston Terrier

Jucărie câini Planet Dog Minge Orbee, Roz/Albastru, SMinge PlanetDog Orbee, Roz/Albastru, SA+
Verifică Preț

BrandNutrițieRatingPreț
Jucărie pentru câini disc Zogoflex Mini, 16 cmDisc Zogoflex Mini, 16 cmA+ Verifică Preț
jucarii-din-plus-cu-sunet-pentru-caini-safari-friendsSet plușuri cu sunet Safari Friends, 30 cmA+ Verifică Preț

O privire asupra rasei Boston Terrier

Câinii pur și simplu nu pot deveni mai americani decât un câine din rasa Boston Terrier. Aceasta nu se întâmplă doar pentru că ei își împart parțial numele cu capitala statului Massachusetts. Aceștia și-au câștigat astfel de drepturi elevate, demne de laudă, deoarece sunt considerați ca fiind prima rasă de câini care a fost dezvoltată inițial în Statele Unite ale Americii.

Primii câini din rasa Boston au fost crescuți inițial pentru a fi luptători feroce pe vremea când aceste activități erau legale. De-a lungul timpului, rasa a fost dezvoltată cu atenție pentru a se transforma dintr-un luptător într-un iubitor. Acestea fiind spuse, Bostonii vor reveni ocazional la rădăcini cu unele posturi de atac dacă simt că un alt câine le invadează teritoriul într-un mod lipsit de respect.

Chiar dacă sunt mici de statură, ei compensează prin faptul că sunt foarte rezistenți. Dar nu aspectul mușchilor este ceea ce îi face să iasă în evidență în mulțime. Aceasta ar fi aspectul lor ferm și distins, ca și cum ar purta un frac; înfățișare care a permis rasei să primească porecla de Gentleman-ul American (American Gentleman).

Farmecul unui câine din rasa Boston nu se limitează doar la blana lui îngrijită și la aspectul lui spilcuit. În ciuda intențiilor timpurii legate de această rasă, câinele Boston Terrier este iubire totală. Ei au o dispoziție plină de viață și afectuoasă și adoră să fie alături de oameni, indiferent de locul unde se află, chiar înghesuiți pe canapea.

Uneori, energia ridicată a rasei îi determină să fie niște micuți caraghioși hiperactivi. De asemenea, sunt cunoscuți pentru faptul că sunt inteligenți, ceea ce în combinație cu energia lor îi poate băga în tot felul de buclucuri. Dar nu vei putea sta supărat pe năzbâtiile lor prea mult timp – fața lor expresivă și ochii lor mari îți vor înmuia instantaneu inima.

Cum abordează joaca un câine din rasa Boston Terrier?

Câinii din rasa Boston Terriers reprezintă o mică anomalie atunci când vine vorba de activitate fizică. Din punct de vedere tehnic, ei nu necesită mult exerciții fizice. În timp ce se bucură de plimbările rapide, ei sunt la fel de fericiți să-și petreacă timpul în interior făcuți covrig exact lângă tine toată ziua.

În același timp, câinii din rasa Boston Terrier sunt plini de energie și au întotdeauna chef de joacă. Și, în timp ce se pot juca singuri, ei preferă joaca atunci când proprietarul lor participă la giumbușlucurile lor.

Este înțelept ca micul tău prieten să se joace cât mai mult timp posibil din câteva motive. În primul rând, câinii din rasa Boston Terrier tind să fie mici aspiratoare atunci când vine vorba de mâncare, iar comportamentul lor extrem de lacom poate să te lase cu un câine gras predispus la probleme de sănătate dacă este lăsat necontrolat. Joaca susținută îl va ajuta la menținerea siluetei.

În al doilea rând, dacă nu-l menții jucăuș și activ, energia lui nelimitată l-ar putea duce la un comportament destul de neplăcut sau respingător. Săparea și distrugerea bunurilor ar putea fi două lucruri cărora va trebui să le faci față dacă nevoia lui de joacă nu este satisfăcută. Aceste comportamente negative se vor repeta – chiar dacă el se uită spășit în ochii tăi.

Din fericire pentru tine, stilul de joacă al câinelui din rasa Boston Terrier poate fi destul de maleabil, atât timp cât se joacă cu tine. De exemplu, constituția atletică și rezistentă a rasei îl face să participe în mod natural la sporturile pentru câini, cum ar fi aducerea mingii și prinderea unui disc Frisbee. Poate fi nevoie de un pic de antrenament pentru a-l determina să-și flexeze mușchii, dar reputația lui de a putea fi dresat ușor face această sarcină realizabilă.

Câinii din rasa Boston Terrier sunt, de asemenea, renumiți pentru dragostea lor de a se juca aport (recuperează obiecte). Este un joc minunat de jucat cu cățelul tău, de asemenea, poți folosi practic orice tip de jucărie mică pentru câine ca obiect pe care trebuie să-l caute și să ți-l aducă, și poți păstra acțiunea în interior, dacă dorești. Totuși, iată o mică avertizare: fii ferm când dorești să vă opriți; altfel, câinele tău din rasa Boston Terrier ar putea dori să se joace până la sfârșitul timpului.

Care sunt cele mai bune jucării pentru câinii din rasa Boston Terrier?

Deoarece câinii din rasa Boston Terrier adoră atât de mult să se joace, este destul de evident să afirmi că orice jucărie pentru câini care poate fi ușor folosită de un cățel de această dimensiune va funcționa în totalitate. Cu toate acestea, nu te grăbi să cumperi orice obiect vechi. Este recomandat să ții cont de câteva lucruri.

În primul rând, ar trebui să stabilești unde vă veți juca aport în cea mai mare parte a timpului. Această regulă poate fi mai mult în avantajul tău decât în cel al câinelui. Dacă intenționezi să  limitezi jocul la interior, vei dori să te asiguri că alegi jucării care nu vor provoca daune neintenționate în cazul în care ratezi o aruncare.

Dacă intenționezi să vă jucați în aer liber, fii atent la tiparele meteorologice obișnuite din zona în care locuiești. Câinii din rasa Boston Terrier au o toleranță foarte scăzută la căldură extremă și frig extrem, în principal datorită lungimii și culorii blănii sale. Dacă crezi că este prea frig sau prea cald pentru ca el să se simtă bine, nu ar trebui să forțezi lucrurile.

Datorită naturii sale atletice, jucăriile care îi vor permite să-și arate abilitățile pot fi o alegere bună dacă aveți un spațiu de joacă adecvat. De exemplu, energia neobosită a acestei rase îi face, probabil, cei mai buni câini de mărimea lor care se joacă cu discul Frisbee.

Apoi, din nou, natura rasei și înclinația acestui câine pentru lucruri nostime înseamnă că ei se pot juca cu unele lucruri ciudate. Dacă ai nevoie de dovezi, umflă un balon și pune-l lângă un câine din rasa Boston Terrier, pentru a se putea juca cu el. Șansele sunt ca el să facă un spectacol extraordinar pentru tine.

Ce jucării ar trebui evitate?

Tipurile de jucării care ar trebui să fie omise depind de natura câinelui tău. În timp ce unii câini din rasa Boston Terrier au o reputație de a fi distructivi cu jucăriile, alții pot fi destul de blândi. Dacă câinele tău se încadrează în prima categorie, ar trebui să eviți jucăriile de pluș sau orice altceva care ar putea fi sfâșiat și rupt ușor.

Este indicat să eviți jucăriile înguste de mestecat cu margini mici. Dacă câinele tău nu este atent – și probabil că nu va fi din cauza naturii sale – el poate ajunge fără să vrea să rămână cu marginea unei jucării de mestecat în gură. În mod evident, acest lucru ar putea cauza unele probleme groaznice.

Recomandările noastre finale

Minge PlanetDog Orbee, Roz/Albastru, S
 

Jucărie câini Planet Dog Minge Orbee, Roz/Albastru, SAre fără discuție sens să încorporați un joc de tip fetch (aport – aruncare a unui obiect și aducere înapoi la stăpân) în programul de joacă al câinelui tău. În acest scop, un produs precum mingea pentru câini PlanetDog Orbee, S se potrivește perfect pentru acest tip de interacțiune.

Aceste mingiuțe colorate în roz și albastru sunt durabile funcționează bine deoarece permit să îți împarți timpul cu ușurință între interior și exterior. Acest lucru este ideal în special dacă locuiești într-o zonă în care pot apărea frigul extrem și căldura extremă.

Micuțul tău amic canin nu va pierde distracția dacă vă veți distra înăuntru în timp ce temperatura de afară devine prea ridicată.


Verifică preț pentru Minge PlanetDog Orbee, Roz/Albastru, S aici!

Disc Frisbee Zogoflex Mini, 16 cm
 

Jucărie pentru câini disc Zogoflex Mini, 16 cmDacă dorești să-ți încerci mâna pentru a-ți transforma câinele din rasa Boston Terrier într-un mic atlet, atunci discul Zogoflex Mini (jucărie de ros și mestecat) va funcționa destul de bine. Este o opțiune excelentă deoarece dimensiunile sale reduse ușurează apucarea lui cu dinții de către un câine din rasa Boston Terrier.

Acest lucru îl va ajuta să-și consolideze încrederea, ceea ce îl va face și mai dispus să se joace.

Deoarece aceste discuri sau același material dipus în alte forme pot fi și jucării de ros, amicul tău canin poate folosi discurile sau alte forme variate ca jucării pe care să le roadă atunci când se termină timpul de joacă activă.

Acest lucru nu este un lucru rău, pentru că se știe că jucăriile de ros sunt un ajutor binevenit în lupta pentru menținerea dinților curați. Reputația de rezistență a discurilor înseamnă în același timp și faptul că amicul tău canin din rasa Boston Terrier va putea roade discul mult timp.

De asemenea, trebuie menționat că joaca cu un Frisbee are beneficii sociale pentru câinele tău. Dacă ajunge suficient de bun la prinderea discului, va atrage, fără îndoială, o mulțime de oameni care îl vor admira abilitățile și giumbușlucurile. Având în vedere că acești câini au o dispoziție prietenoasă cu aproape toată lumea, micuțul tău va atrage toată atenția.

Indiferent de modul în care dorești să închei joaca cu câinele tău din rasa Boston Terrier, este cel mai important să te joci cu el. Sigur, el va fi mulțumit și dacă stă cuibărit pur și simplu lângă tine. Dar natura sa energică, însoțită de tendința sa de a devora mâncarea, face înțelept pentru tine și pentru el să găsești modalități de a te juca cu el.

Din fericire, există mai multe opțiuni care te pot ajuta să atingi acest obiectiv. Și pentru că acest cățeluș are tendința de a fi puțin caraghios uneori, poți fi sigur că te vei distra la giumbușlucurile lui în timp ce voi doi vă jucați. Și când te gândești la asta, nu este oare vorba despre bucuria pe care el o aduce fără efort unul dintre motivele pentru care l-ai adus în casa ta?


Verifică preț pentru Disc Frisbee Zogoflex Mini, 16 cm aici!

Scroll to Top