Metis Pomeranian-Husky (Pomsky) pentru copii – 6 motive pentru a cumpăra unul pentru copiii tăi

Pui metis al raselor Pomeranian și Husky

Dacă copilul tău este consideră câinii adevărate minuni cu lăbuțe, chiar ar trebui să-i cumperi un cățeluș. Ei bine, există multe postări care îți vor spune să cumperi un boxer sau un câine ciobănesc englezesc (English Sheepdog) în vârstă, dar copiii de astăzi cu siguranță nu se vor mulțumi cu un câine în vârstă căruia nu-i place să se joace.

Ei au neapărat nevoie de o rasă de câine care nu este doar un coleg de joacă, dar, de asemenea, devine o companie minunată, atunci când vine vorba de asta. Așadar, dacă copilul tău îți cere să-i cumperi un câine, sau dacă tu plănuiești să ai unul într-o zi, ia în considerare adoptarea unui Pomski.

Vă întrebați de ce Pomski este cea mai bună alegere ca rasă de câine pentru copilul tău? Iată câteva motive care fac din Pomski cea mai bună alegere de animal de companie pentru copiii tăi.

De ce să adopți un Pomski ca animal de companie pentru copilul tău

Este posibil să nu găsiți rasa Pomski în lista de rase de câini pe care le puteți avea ca animale de companie atunci când există copii în jur. Acest lucru se datorează faptului că Pomski este o rasă destul de nouă de câini, care este cunoscută în mod obișnuit sub numele de Pomeranian Husky. Acest lucru înseamnă că ei sunt jumătate Pomeranian și jumătate Husky.

Rasa de câini Pomski devine populară în rândul copiilor din ce în ce mai mult datorită faptului că aceste mici creaturi drăguțe au dobândit aspectul magnific al unui Husky și corpul delicat al unui Pomeranian. Dar asta nu îi califică pentru ca tu să aduci unul acasă copiilor tăi. Corect? Pentru a oferi răspunsuri clare îngrijorărilor tale, am alcătuit o listă cu 5 motive care vor justifica cumpărarea unui Pomski pentru copiii tăi.

Pomski se înțeleg bine cu toată lumea

Deși s-ar putea să primești avertismente înainte de a cumpăra un Pomski copiilor tăi din cauza zvonurilor despre temperamentul rău al acestor câini, de fapt câinii din rasa Pomski posedă o natură foarte iubitoare și au abilitatea de a se înțelege bine cu toată lumea.

În general, multe animale de companie se tem de copii și s-ar putea să vă îngrijoreze faptul că un Pomski ar putea fi un astfel de câine, dar veți fi bucuroși să aflați că această rasă adoră copiii și sunt încântați de fiecare clipă pe care o petrec în jurul copiilor de vârste mici și mari.

Pomski se pot adapta oricărui stil de viață

Ei bine, se știe că în general câinii nu se adaptează cu ușurință la orice mediu, dar spre norocul tău, această rasă unică de câini se poate adapta cu ușurință la orice fel de stil de viață la care sunt expuși. Ei tind să interacționeze cu toată lumea și să trăiască în orice condiții.

Tot ce trebuie să faci este să-i ajuți pe copiii tăi să învețe cum să se poarte cu ei și să evite accidentările inutile. Mai mult decât atât, câinii din rasa Pomski tind să rămână calmi cu cei mici și posedă o natură jucăușă, care se potrivește de minune copiilor cu vârste cuprinse între 1-3 ani și mai mari.

Un câine Pomski iubește mult

S-ar putea să fiți avertizați în legătură cu temperamentul unui Pomski înainte de a cumpăra unul pentru copiii voștri, dar veți fi bucuroși să aflați că un câine din rasa Pomski este un de animal de companie care vă va iubi și vă va adora mult.

Acești câini pot relaționa cu un copil care devine posesiv cu părinții lui și care dorește să fie mereu în preajma lor. Deci, dacă sunteți în căutarea unui animal de companie ideal pentru copilul vostru, un Pomski este o alegere excelentă.

Câinii din rasa Pomski au o natură jucăușă

Pomski sunt câini activi și adoră să se joace. Acesta este un alt motiv pentru care Pomski este o alegere excelentă pentru copilul tău, deoarece copilul tău are nevoie de un însoțitor care se poate juca cu el, iar Pomsky este cel mai bun dar pe care i-l poți oferi.

Câinii din rasa Pomski sunt inteligenți

Un alt motiv pentru care să cumperi un Pomski pentru copilul tău este că nu va trebui să te lupți mult pentru a-l face pe copilul tău să învețe lucruri noi.

Cu un Pomski prin preajmă, copilul are șanse să învețe rapid lucruri noi, deoarece câinele din rasa Pomski este inteligent și de asemenea curios.

Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că ambii, atât câinele Pomski, cât și copilul vostru nu învață obiceiurile proaste, deoarece un Pomski poate învăța totul, inclusiv obiceiuri proaste și poate fi cu adevărat încăpățânat uneori.

Un câine din rasa Pomski nu este doar curajos, ci și încrezător

În plus, un Pomski nu este câinele cu care te vei teme să ieși din casă sau că nu-ți va face copilul să se joace. În ciuda faptului că un Pomski are dimensiuni mici, ei tind să nu dea înapoi în nicio situație.

Nu numai acest lucru, ci datorită naturii lor dedicate, veți obseva în ei un caracter protector care va asigura protecția copilului vostru în orice situații periculoase.

Pe scurt, câinii din rasa Pomski sunt creaturi cu adevărat drăguțe, iubitoare, protectoare, inteligente, încrezătoare și îndrăznețe care, în afară de a servi ca animal de companie, poate deveni și cel mai bun prieten al copiilor tăi.

Facebook
WhatsApp
Twitter
Pinterest
Print

Alte articole care te-ar putea interesa:

Scroll to Top